Orijinalini görmek için tıklayınız : tavan folyo kaplama ile ilgili yardım.
husrevoglu
02-12-2010, 17:15
arkadaşlar aracıma tavan folyo kaplama yaptırdım polisler sıkıntı yapıyormu bilgisi olan varmı?
benım 207dede var bı sıkıntı olmadı..
polisine gore değişir bende aylarca oyle bındım bagzısı takıo bagzısı bakmıo bıle hep kurtuldum ama ruhsata ısletmek en mantıklısı...
husrevoglu
02-12-2010, 17:25
yaptırdığım yer hiç sıkıntı yaşayan görmedim muayenedende geçiyor dedi ama ticaret yapmak için söylemiş olabilir diye kafam karıştı.filmlerden ceza yedikten sonra muayene yanıyor inş bunda da öyle bi sorun olmaz cezaya razıyım ama muayene yandımı çok kötü bnm için.
husrevoglu
02-12-2010, 17:26
polisine gore değişir bende aylarca oyle bındım bagzısı takıo bagzısı bakmıo bıle hep kurtuldum ama ruhsata ısletmek en mantıklısı...
ruhsata işletmek iççin ne kadar ücret alıyorlar bilginiz varmı?
ruhsat yapraklarının degişimi kadar ücret alınıyor bırısı 46 dıgerı 86. sanırım tam bılmıyorum
+ işini savsaklamayan bir polis ve muayne istasyonuna denk gelirsen cezada yersin muaynedende geçemezsin ;)
husrevoglu
02-12-2010, 17:41
ruhsat yapraklarının degişimi kadar ücret alınıyor bırısı 46 dıgerı 86. sanırım tam bılmıyorum
+ işini savsaklamayan bir polis ve muayne istasyonuna denk gelirsen cezada yersin muaynedende geçemezsin ;)
muayeneme 2 sene var zaten muayene yapılana kadar çıkartırım ben ama polis ceza yazdığında muayene yanıyorsa o kötü bnm için yoksa dediğim gbi cezaya razıyım yeterki muayane yanmasın.
muayeneme 2 sene var zaten muayene yapılana kadar çıkartırım ben ama polis ceza yazdığında muayene yanıyorsa o kötü bnm için yoksa dediğim gbi cezaya razıyım yeterki muayane yanmasın.
uygunsuz renkten tespite yollarsa yırttın ama zorunlu muayneye yollarsa yanarsın :D
Benim hatırladığım arabada bir parçadaki ikinci renk %40'ı geçerse bunun ruhsata işletilmesi lazım....
bora1311
02-12-2010, 17:50
polisine gore degişir bencede, bazısı sorun etmiyor, bazısı taktımı takıyor :)
By_HaNNibaLL
02-12-2010, 18:09
Bende folyo yaptim kaputa sonra rahat birakmazlar zaten sürekli cevirmelerdeyim diye ruhsata işlettim.şimdi arabami satiyorum alan kişide yüzde 90 folyoyu sökecek sonra trafikte bi sıkıntı yaratir mi çift renkli olmasi
husrevoglu
02-12-2010, 18:11
ozaman Allah yardımcım olsun iyi polislere rastlayım:)
Bende folyo yaptim kaputa sonra rahat birakmazlar zaten sürekli cevirmelerdeyim diye ruhsata işlettim.şimdi arabami satiyorum alan kişide yüzde 90 folyoyu sökecek sonra trafikte bi sıkıntı yaratir mi çift renkli olmasi
bu seferde polis 2. rengi görmek isteyebilir :D ben polis olsam kesin isterim he :D
husrevoglu
02-12-2010, 18:22
bu seferde polis 2. rengi görmek isteyebilir :D ben polis olsam kesin isterim he :D
ozaman Allahtan polis değilsin:D
serqan23
02-12-2010, 18:59
ruhsata ıslı olsada bızım polısımıze fark etmıyorkı benım aracımın serıtlerı fabrıka cıkısı ruhsata ıslı ama memleketımın polısı benı durduruyor daha ruhsatıu acmadana rabanı bagllıyorum dıyor. ben adama cıkısınca da baska yerden dceza yazmaya bakıyor... bence ruhsata ısletmek en iyisi...
husrevoglu
02-12-2010, 19:06
ben en iyisi biraz kullanıp söktürüyüm folyoyu:) eğer öyle 150 lira flnsa ruhsata işletme uygun fiyat
ocean0636
02-12-2010, 19:08
Polis istedikten sonra herseye karisiyor. Çok cuzi bir miktarla ruhsata isletebiliyorken, kıl bi polise denk gelme riskine girmeyin bence ;)
en ıyısı işli olması benım grı-sıyah gecıyor ruhsatta ıstedıgım gıbı oynarım:D
husrevoglu
02-12-2010, 19:14
peki ne yapmak gerekiyor ruhsata işletmek için bilginiz varmı? hemen halledilecek bişeymi?
ocean0636
02-12-2010, 19:24
Ben bir ara cabon kaput almaya niyetlenmistim, o zaman carbonu ruhsata isletmek hakkinda bilgi almak icin su konuyu actim, sonucta cift renk olarak islenecegi icin tavan icinde farkli degildir diye dusunuyorum.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=54280
Konu icerindeki bazi postlarda nasil isletecegin hakkinda bilgi mevcut.
husrevoglu
02-12-2010, 19:50
Ben bir ara cabon kaput almaya niyetlenmistim, o zaman carbonu ruhsata isletmek hakkinda bilgi almak icin su konuyu actim, sonucta cift renk olarak islenecegi icin tavan icinde farkli degildir diye dusunuyorum.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=54280
Konu icerindeki bazi postlarda nasil isletecegin hakkinda bilgi mevcut.
teşekkürler.
19gokhan90
02-12-2010, 20:03
2 yıldır sürüyorum kaplamayla bir sorun olmadı hiç çevirmeye denk gelmedim :D 1 kere durdurmaya kalktılar onda da durmadım :D
husrevoglu
02-12-2010, 20:05
2 yıldır sürüyorum kaplamayla bir sorun olmadı hiç çevirmeye denk gelmedim :D 1 kere durdurmaya kalktılar onda da durmadım :D
sanırım izmirde yaşıyorsunuz. buara istanbulda acayip çevirme oluyor.
19gokhan90
02-12-2010, 20:27
sanırım izmirde yaşıyorsunuz. buara istanbulda acayip çevirme oluyor.
evet burda pek sıkıntı yaratmıyor