Orijinalini görmek için tıklayınız : TC vtec 'SY gsi 'UY 106 GTİ ROLLİNG
Araçların speclerini araç sahipleri yada araçları bilenler yazarlar.
Araçlar'da tam olarak ne olduğnu bilmediğimden yazmıyorum.
Bnm aracımda filitre,headers,60 lık düz boru egsoz var.(TC VTİ)
Dosthane denemeller olumustur.
106 gti ile denemeler vtec altı olmuştur..
Yorumlar ona göre yapilirsa sevinirim iyi seyirler.
http://www.streetfire.net/video/astra-gsi-vtec-106-gti_2092806.htm
http://www.streetfire.net/video/uy-106-tc-vtec_2092483.htm
maşallah araçlara çok zevkli olmuş. vti çok iyi maşallah.
masallah araclara, vtec gozumuzun nuru
halilcan9455
02-12-2010, 18:13
astra belli bir hızdan sonra 2.0 motorun gücünü gösteriyor.
ben pert olmadan önce nerdeydiniz gençler :)
ismail_karakas
02-12-2010, 18:48
Maaşallah Birol sağlam yürüyorsun...
tüm araçlara maşallah..vti güzel yürümüş...
ocean0636
02-12-2010, 19:01
MaşAllah, araclara
ben pert olmadan önce nerdeydiniz gençler :)
bro biz hep burdaydık sen nerdeydin :)) kısmet olmadı denemek sedanlaa...
Roll yapmıyalımmı dedik şimdiye kadarda böyle yazdın :)
roll diyorsun drag a götürüyon milleti :D
arıyorum işim var çağırıyorum çişim var işin varda vergi levhan nerde ha birol:)
serdar_07
02-12-2010, 19:11
maşşallah araçlara...vtı 3 ten 4 e geçişler hep kesici..kesici olmasa daha iyi olurdu bence :)
arıyorum işim var çağırıyorum çişim var işin varda vergi levhan nerde ha birol:)
Biz boş gezmiyoruz ibo hep işimiz var.
Demekki hep işimiz olduğunda aramışsın işimiz olmadığında çıktık denedik;)
Vergi lehvası yolda geliyor
maşşallah araçlara...vtı 3 ten 4 e geçişler hep kesici..kesici olmasa daha iyi olurdu bence :)
EYW saol doğru söylüyorsun :)
Cglrgncl
02-12-2010, 19:28
Araçlara maşallah...
Masallah kanka TC vtec guzel gitmis guzel denemeler olmus diger araclarada masallah..
Güzel deneme oldu zevkli 1 geceydi (biz kara borsa çalışıyoz bizde vergi levhası olmaz henüz o kadar yükselemedik)
Masallah kanka TC vtec guzel gitmis guzel denemeler olmus diger araclarada masallah..
Eyw kanka saol gzl denemeler oldu
En önemliside kazasız belasız bitti..
Güzel deneme oldu zevkli 1 geceydi (biz kara borsa çalışıyoz bizde vergi levhası olmaz henüz o kadar yükselemedik)
:icon_tup:
maşallah araçlara çok zevkli olmuş. vti çok iyi maşallah.
Eyvallah sağolasın tşkler.
masallah araclara, vtec gozumuzun nuru
Eyvallah sağolasın tşkler
:)
Cihan Çizmeci
03-12-2010, 13:08
Maşallah tüm araçlara zevkli denemeler olmuş ;)
Gebze'de mi sıkılan yer?
Maşallah tüm araçlara zevkli denemeler olmuş ;)
Gebze'de mi sıkılan yer?
gebze şekerpınar arası
maşallah araçlara :) ne güzel yollarınız var :)
Cihan Çizmeci
03-12-2010, 13:18
maşallah araçlara :) ne güzel yollarınız var :)
Kemer'de yaşayınca insanın zoruna gidiyor değil mi? :D
gebze şekerpınar arası
Eyvallah
Kemer'de yaşayınca insanın zoruna gidiyor değil mi? :D
Eyvallah
gitmez mi kardeşim :D bi gün bağlamayı bırak içeri atacaklar serdar la beni :D:D
UĞUR_GSI
03-12-2010, 14:13
araclara maşallah gsi ve 106 nın specleri nelerdir
Cihan Çizmeci
03-12-2010, 15:05
gsi sadece chipli
Maşallah... eksoz filtre yok mu?
106 da ne var acaba :beuj:
gsi filtre chip (egsoz orjinal)
106 maşallah çok sağlam yürüyo videoyu ekleyen arkadaş biliyodur 106 ne var ne yok
Cihan Çizmeci
03-12-2010, 15:17
gsi filtre chip (egsoz orjinal)
106 maşallah çok sağlam yürüyo videoyu ekleyen arkadaş biliyodur 106 ne var ne yok
Sizin aracınız için güzel yürüyor rahatlıkla diyebilrim ama 106'nın daha iyi olması gerekir gibi gözüküyor bu durumda ilk önce bir speclerini öğrenelim daha net olur bunu bilmeden saçma..
Ama özellikle Gsi a maşallah :icon_tup:
Sizin aracınız için güzel yürüyor rahatlıkla diyebilrim ama 106'nın daha iyi olması gerekir gibi gözüküyor bu durumda ilk önce bir speclerini öğrenelim daha net olur bunu bilmeden saçma..
Ama özellikle Gsi a maşallah :icon_tup:
Teşekür ederim
UĞUR_GSI
03-12-2010, 15:37
gsi eger chip ve filtreyle boyle yuruyorsa motor kondisyonu iyi olmalı tahmını gucu nedır aracın
gsi eger chip ve filtreyle boyle yuruyorsa motor kondisyonu iyi olmalı tahmını gucu nedır aracın
iman gücü desem :) bende bilmiyorum dynoya falan girmedim inşallah en yakın zamanda giricem başka bir sürü gsi ile denedim alakamız yok diyebilirim
GSİ nin kondisyonu iyi MAŞALLAH fena yürüyor.
Sağlam kondisyonlu bi gsi arıyoruz denemek için :)
106 da filitre egsoz oldugunu söyle di sahibi ;)
bu speclere göre çok iyi yürüyor..
Gercektende vtecle denemelerimiz dosthane olmuştur her iki aracada maşallah..gsinda şanzumanın da problem olduğu için denemelerimiz net olmamıştır. 106 mız da filtre eksoz vardır birol kanka ayrıca denemeler vtec üstü basılmıştır. :) :) saygılar...
buda bizim aracımızdan çekilen videomuz, vtec altı bassak çok daha farklı olurdu.
http://www.streetfire.net/video/uy-106-tc-vtec_2092483.htm
iman gücü desem :) bende bilmiyorum dynoya falan girmedim inşallah en yakın zamanda giricem başka bir sürü gsi ile denedim alakamız yok diyebilirim
Deneyelim abi alakasız olsakta speclerde aynıymış filtre chip var bendede :)
Gercektende vtecle denemelerimiz dosthane olmuştur her iki aracada maşallah..gsinda şanzumanın da problem olduğu için denemelerimiz net olmamıştır. 106 mız da filtre eksoz vardır birol kanka ayrıca denemeler vtec üstü basılmıştır. :) :) saygılar...
deniz bnm vtec 5000 de açmıyor :D5500 dee açıyor vtec üstü deniyelim dedim yok olmaz dediniz kanka :)..vtec açık nasıl oldugunu biiliyorsnz.
Deneyelim abi alakasız olsakta speclerde aynıymış filtre chip var bendede :)
alem adamsın emre :)
Hayt getirmeyin beni oraya :) valla sizi görünce işim kıpır kıpır oldu ahh eski günler ne zaman çıktınız ben dün akşam ataşehire gittim bi allahın kulu yoktu döndüm geri bilseydim sizin yanıza gelirdim neyse maşallah araçlara ama birol vtecden sansız dönmüş galiba bu sefer çok güzel yürüyor ;)
Hayt getirmeyin beni oraya :) valla sizi görünce işim kıpır kıpır oldu ahh eski günler ne zaman çıktınız ben dün akşam ataşehire gittim bi allahın kulu yoktu döndüm geri bilseydim sizin yanıza gelirdim neyse maşallah araçlara ama birol vtecden sansız dönmüş galiba bu sefer çok güzel yürüyor ;)
eyw saol
geçen hafta denedik orcun..
aynen dedigin gibi;)
deniz bnm vtec 5000 de açmıyor :D5500 dee açıyor vtec üstü deniyelim dedim yok olmaz dediniz kanka :)..vtec açık nasıl oldugunu biiliyorsnz.
tamam kanka önemi yok bir dahaki denemede vtec üstü basalım. :) ama 4000 dede deniyelim :D
tamam kanka önemi yok bir dahaki denemede vtec üstü basalım. :) ama 4000 dede deniyelim :D
tamam kanka sıkıntı yok hiç farketmez istediğimiz devirde basarızz.;)
aLperTunga
05-12-2010, 18:32
maşallah hepinize 3 arabada ii giden arabalar..allah kaza bela vermesınn
PPR engineering
06-12-2010, 08:02
uy gti 41 uy mu gecen gece meganla deniyen???
uy gti 41 uy mu gecen gece meganla deniyen???
evet geçen gece megan ve 206 rc ile denemiştik :)
eyw. kanka allah hepimize kaza bela vermesin.
PPR engineering
06-12-2010, 15:01
evet geçen gece megan ve 206 rc ile denemiştik :)
o zaman cip filtre egsoz demiştin o yüzden sordum??
o zaman cip filtre egsoz demiştin o yüzden sordum??
öle aman aman bi chip yok :) sadece 8200 limitörlü bir proğram var üstünde artısı yok yani zaten hep 7000 de atıyoruz. zaten bu hafta orjinal yazılımı yüklicez 7200 standarta.
PPR engineering
06-12-2010, 17:21
öle aman aman bi chip yok :) sadece 8200 limitörlü bir proğram var üstünde artısı yok yani zaten hep 7000 de atıyoruz. zaten bu hafta orjinal yazılımı yüklicez 7200 standarta.
7500 dönmek her zaman iidir arabandan anlaşıldığına göre cip işe yaramış neden söküyoun??
7500 dönmek her zaman iidir arabandan anlaşıldığına göre cip işe yaramış neden söküyoun??
yazılımdan sonra bir faydasını görmedik performans açısından. Bu arada tekrar söylüyorum, benim arabamı chip yürütmüyor. sadece sıkı motor filtre+eksoz ile yürüyor..
Eyw alper ALLAH hepimize kaza bela vermesin.
yazılımdan sonra bir faydasını görmedik performans açısından. Bu arada tekrar söylüyorum, benim arabamı chip yürütmüyor. sadece sıkı motor filtre+eksoz ile yürüyor..
Fayda görmedik düşüncen psikolojik kardeşim.Bana yazılımı olmayan 106lar senin gibi direnmiyor.Daha düşük hızlarda geride kalıyorlar;)
Aracın chip filtre egzozlu sağlıklı bir 106nın yürümesi gerektiği gibi yürüyor.Maşallah.
Bu arada tüm araçlara maşallah.Vti camcar iken arkadan yakalıyor gibi bir his oluşuyor videoda:) hatta gazı azaltıyor yaklaştığından
PPR engineering
07-12-2010, 00:28
faydası olmaya bilir katılıyorum bazı cipler cidden ne arabalar için yazıldığı belli değil..
Cihan Çizmeci
07-12-2010, 11:20
faydası olmaya bilir katılıyorum bazı cipler cidden ne arabalar için yazıldığı belli değil..
Bununla karşılaşmadık değil (Bende değil) :icon_tup:
Biraç Pug'da çiple değişen hiçbişey olmadığını gördük.Bu yazılımla alakalı.
serqan23
07-12-2010, 12:49
masallah araclara
YunusAydn
07-12-2010, 13:31
vtecccc bomba :)
Fayda görmedik düşüncen psikolojik kardeşim.Bana yazılımı olmayan 106lar senin gibi direnmiyor.Daha düşük hızlarda geride kalıyorlar;)
Aracın chip filtre egzozlu sağlıklı bir 106nın yürümesi gerektiği gibi yürüyor.Maşallah.
Eyw. saol senin araçda yabana atılcak gibi değil çok fenaa maşallah :D Ben çok denedim 106 saxo ile chipli chipsiz fark yok yani aynı gidiyor. O akşam vtecle denemeden önce bikaç sefer gsi la 3. vitesde bastık 5 bin devirde. O yüzden vtecle denerken arabamda bi yığılma söz konusu oldu. istediğim gibi yürümedi yani :) birol arkadaşımızla tekrar deniycez durumun çok farklı olacağından eminim ;)
Bununla karşılaşmadık değil (Bende değil) :icon_tup:
Biraç Pug'da çiple değişen hiçbişey olmadığını gördük.Bu yazılımla alakalı.
aynen... :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Eyw. saol senin araçda yabana atılcak gibi değil çok fenaa maşallah :D Ben çok denedim 106 saxo ile chipli chipsiz fark yok yani aynı gidiyor. O akşam vtecle denemeden önce bikaç sefer gsi la 3. vitesde bastık 5 bin devirde. O yüzden vtecle denerken arabamda bi yığılma söz konusu oldu. istediğim gibi yürümedi yani :) birol arkadaşımızla tekrar deniycez durumun çok farklı olacağından eminim ;)
Eyvallah:D Madem fark yok bir ayar çektir sevabına derim :) Yeni videolar yayına girer yakında;)
Eyvallah:D Madem fark yok bir ayar çektir sevabına derim :) Yeni videolar yayına girer yakında;)
Bi araştırma yapıcam abi aynen :D bu arada senin makinayla da videolarımız var koysak sorun olurmu acaba ? :)
Masallh tum araclara
vtec ıyı yurumus
maşallah araçlara..v-tec güsell yürüyo..
Bu arada tüm araçlara maşallah.Vti camcar iken arkadan yakalıyor gibi bir his oluşuyor videoda:) hatta gazı azaltıyor yaklaştığından
:icon_tup:
eyw saol
siz denerkene otobanı kaparım haberiniz olsun :D:D:D
masallah araclara
eyw saol
vtecccc bomba :)
tşkler saol
kardeşim orji beyini takında bi öyle deniyelim bakalım yarıyormu yaramıyormu :D
deniz hayıdır yine ayarmı yapıcaksınız ne iş :) siz gsi ile 3 kere denediniz biz gsi ile siz gelmeden 7 kere denedik bizimkiler şişmedimi :Dneyse bidahaki denemede siz hiç kimseyle denemeden gelinde bari şişmesin bidaha 106 ;) bu arada bnde baskımı ve filitreyi deyişeyim belki faydası olur;)
Masallh tum araclara
vtec ıyı yurumus
eyw tşkler.
maşallah araçlara..v-tec güsell yürüyo..
tşkler saol
kardeşim orji beyini takında bi öyle deniyelim bakalım yarıyormu yaramıyormu :D
deniz hayıdır yine ayarmı yapıcaksınız ne iş :) siz gsi ile 3 kere denediniz biz gsi ile siz gelmeden 7 kere denedik bizimkiler şişmedimi :Dneyse bidahaki denemede siz hiç kimseyle denemeden gelinde bari şişmesin bidaha 106 ;) bu arada bnde baskımı ve filitreyi deyişeyim belki faydası olur;)
Kanka üzerinde orjinal beyin var zaten sadece yazılım farkı var :) ayara gerek yok benim arabam her zaman hazır. istersen şimdi bu akşam basalım istersen baskını filtreni değiştir o zaman.. hiç farketmez ;)
siz denerkene otobanı kaparım haberiniz olsun :D:D:D
:D sen arkadan gelicen artık her denemede senin sağın solun belli olmuor
Kanka üzerinde orjinal beyin var zaten sadece yazılım farkı var :) ayara gerek yok benim arabam her zaman hazır. istersen şimdi bu akşam basalım istersen baskını filtreni değiştir o zaman.. hiç farketmez ;)
tmm kanka bnm demek istedigim hani başka gti den çıkartıp takmışsınız ya.
yazılımsız beyini takın demek istedim neyse boşkoy sıkıntı yok bnm o halde denedim o gün şimdi de denerim.Baskı deyiştikten sonrada deneriz biliyon beni sıkıntı yok yeterki gönüller bir olsun.öyle falan filan olmasın :icon_tup:
:D sen arkadan gelicen artık her denemede senin sağın solun belli olmuor
tmm kanka bnm demek istedigim hani başka gti den çıkartıp takmışsınız ya.
yazılımsız beyini takın demek istedim neyse boşkoy sıkıntı yok bnm o halde denedim o gün şimdi de denerim.Baskı deyiştikten sonrada deneriz biliyon beni sıkıntı yok yeterki gönüller bir olsun.öyle falan filan olmasın :icon_tup:
aynen kanka :icon_tup:
Selcuk_RoL
07-12-2010, 20:25
maşşallah araçlara
Bi araştırma yapıcam abi aynen :D bu arada senin makinayla da videolarımız var koysak sorun olurmu acaba ? :)
Benim açımdan bir sorun olmaz.Video çeken kendini öne doru uzatıp megane arkada kalmış gibi çekmemişse sıkıntı yok:D (video çekerekn o şekilde gördümde arkadaşını:) ) He öle çeksede sorun yok gerçi herkes gördü kimin ne kadar yürüdüğünü;)
Sen ekle sorun yok.Bende eklerim elde adam akıllı ne varsa
maşşallah araçlara
eywallah selçuk beni hatırladınmı EK yı selimin gri 106 ile denerken senin yanına binmiştim :)
Benim açımdan bir sorun olmaz.Video çeken kendini öne doru uzatıp megane arkada kalmış gibi çekmemişse sıkıntı yok:D (video çekerekn o şekilde gördümde arkadaşını:) ) He öle çeksede sorun yok gerçi herkes gördü kimin ne kadar yürüdüğünü;)
Sen ekle sorun yok.Bende eklerim elde adam akıllı ne varsa
tamam o zamn sıkıntı yok ;)
masallah araclara vtı ıyı yuruyo
çağlarcoskun
10-12-2010, 22:43
sy 2003 ylında bizdeydi ilk sahibinden almıştık diye hatırlıyorum 90.000km deydi full orjinaldi ve öyle böyle gitmiyodu yaniii fenaydııı halende öyle maşallahı var. :icon_tup:
masallah araclara vtı ıyı yuruyo
eyw tşkler
sy 2003 ylında bizdeydi ilk sahibinden almıştık diye hatırlıyorum 90.000km deydi full orjinaldi ve öyle böyle gitmiyodu yaniii fenaydııı halende öyle maşallahı var. :icon_tup:
SY gzl yürüyen bi gsi miz maşallah.
90.000 km deki gidişi nasıldı acaba :soru:
eyw tşkler
O zamanlar karada gidiyomuş şimdi havada gidiyo hehehe ne adamsın yaw:D:D:D
O zamanlar karada gidiyomuş şimdi havada gidiyo hehehe ne adamsın yaw:D:D:D
bro 90.000 km deki motorla 200 küsür bindeki motor aynı mı :D:D:D
bukadar gittiğine dua et;)
semiyaki
11-12-2010, 15:26
maşallah araçlara
The_Doctor
11-12-2010, 15:38
Maşallah araçlara. İzmit yakın yaa hava düzelince bi roll gecesi yapalım :) ortak noktada buluşalım eğlenelim biraz :)
ahmetesay
11-12-2010, 17:59
maşallah araçlara 3 üde süper vti kesiciye düşmese daha ii olurdu .....
Maşallah güzel deneme olmuş..
maşallah araçlara
tşkler saol
Maşallah araçlara. İzmit yakın yaa hava düzelince bi roll gecesi yapalım :) ortak noktada buluşalım eğlenelim biraz :)
eyw saol.Biz gebzedeyiz siz düzcede izmit orta mah :) güzel bi buluşma olabilir.
izmitteki arkadaşlarla da toplanmış olurz;)
maşallah araçlara 3 üde süper vti kesiciye düşmese daha ii olurdu .....
cam car iken bile bile kesiciye girdim..
Maşallah güzel deneme olmuş..
eyw tşkler..
araçlara maşallah vti gitmesi gerektiği gibi gitmişşş:icon_tup:
araçlara maşallah vti gitmesi gerektiği gibi gitmişşş:icon_tup:
eyw saol tşkler.gzl bir filitrem olsa birazdaha canlanıcak ama bakalım kısmet :)
The_Doctor
12-12-2010, 07:09
Tamam havalar düzelsin bi buluşma ayarlayalım. roll time :D
Tamam havalar düzelsin bi buluşma ayarlayalım. roll time :D
tmm :icon_tup:
maşallah GSi hacmini rahatça ortaya koymuş:)
ama vtec gsi'ın rüzgarına girmesine rağmen 106yı ayırması lazımdı bence..
neco kızma bana ama daha iyi gitmesi lazım gsi'ın bence:)
gsi'ın ve vtec'in yeni denemelerde bizi ayırmalarını bekliyoruz.. :hahaha:
bnm orda 106 ile veya gsi yi ile işim yok 106 ile gsi deniyor orda.
videoyu iyi izle nekadar gaz kesmişim ve nekadar kesicide bırakmışım;)
gsi ilede denemeler var bütün videoları iyi izle öyle yorum yap :D :D
gsi'ın ve vtec'in yeni denemelerde bizi ayırmalarını bekliyoruz.. :hahaha:
Eski denemeler hoşunuza gitmedemi deniz :Dyenisinde dahada ayırırız rahat ol:hahaha::hahaha:
Eski denemeler hoşunuza gitmedemi deniz :Dyenisinde dahada ayırırız rahat ol:hahaha::hahaha:
bi ayarlama yapalım en kısa zamanda zaten zevkine deniyoruz kimseyle kanlı bıçaklı bi iddamız yok kanka :D daha nice kazasız belasız denemelerimiz olur inşallah.. :D :D ayırsanda önemli değil tc de bizim aracımız sayılır... :icon_tup:
bi ayarlama yapalım en kısa zamanda zaten zevkine deniyoruz kimseyle kanlı bıçaklı bi iddamız yok kanka :D daha nice kazasız belasız denemelerimiz olur inşallah.. :D :D ayırsanda önemli değil tc de bizim aracımız sayılır... :icon_tup:
Farketmez kardeşim denemeleri zaten zevikine yapıyoruz..Ama böyle giderse bnm kendi zevkime bakarım kardeşim kimse ile işim olmazz yok bnde bu var yok sende bu var.kimse adam gibi arabasında ne oldugunu söylemiyor...
En boş araba bizimkisi
ortada en dolusu görünüyor bn bu işten bi s.....anlamadım....:soru:
Farketmez kardeşim denemeleri zaten zevikine yapıyoruz..Ama böyle giderse bnm kendi zevkime bakarım kardeşim kimse ile işim olmazz yok bnde bu var yok sende bu var.kimse adam gibi arabasında ne oldugunu söylemiyor...
En boş araba bizimkisi
ortada en dolusu görünüyor bn bu işten bi s.....anlamadım....:soru:
sende haklısın; bizimkindede bişey yok ama yok senin aracında şu var yok bu var diyolar..
sıkıntıya gerek yok..denemek isteyenle deneriz..
bizimkinin filtre+eksoz+chip le(chip ne kadar bi işe yaramasada) ne kadar gittiği belli, senin aracında 'o filtre'yle gerçekten güzel gidiyor.
biz en iyisi toplanıp dyno'ya gidelim sonra deneme yapalım.. :hahaha:
bizim aracımızda fazlası yok, senin için rahat olsun..:icon_tup:
çağlarcoskun
13-12-2010, 02:12
eyw tşkler
valla çok iyiydi hırpalanmamıştı zaten. biz arabayı yaşlı bi amcadan almıştık oğlunun arabasıymış oğlu harvard universitesinde okuyomuş oğlundan habersiz satmıştı acımıştım hatta çocuğa =)) ozamanlar görenlerin dibi düşüyodu temizlik ,gidiş , kısacası her yönden..
Neco bu arada iiice izledimde video ları SY yi sıkan bişiler var sanırım egsoz falan 2 den 3 e atarken yada 3 den 4 e atarken yığılmış araba devri toplayamamış zaten ordada VTİ yanına gelmiş ona bi baktırt dost tavsiyesi :) :) :)
kanka o akşam arabamın oktan okuycusunu ters çevirmiştim malesef son dakka aklıma geldi düzeltim bi de pompacı saolsun 95 oktanı dayadı bana gsi 95 oktanı sevmiyo ilk izlediğin videoda oktan okuycu olması gerektiği gibi evet araba kendini sıkıyodu o akşam
zaten şanzımanda senkromeçle alakalı sıkıntım vat 3 zor atıyorum
valla çok iyiydi hırpalanmamıştı zaten. biz arabayı yaşlı bi amcadan almıştık oğlunun arabasıymış oğlu harvard universitesinde okuyomuş oğlundan habersiz satmıştı acımıştım hatta çocuğa =)) ozamanlar görenlerin dibi düşüyodu temizlik ,gidiş , kısacası her yönden..
siz aracı kadıköye mi sattınız?
neco kızma bana ama daha iyi gitmesi lazım gsi'ın bence:)
aynen emre katılıyorum sana
çağlarcoskun
13-12-2010, 18:56
siz aracı kadıköye mi sattınız?
yok bahçelievlerde galericiye satmıştık
neco sen bu arabayı 2 ci sahibinden almadın mı yaw başka sy mi var yoksaa :)
walla bana satan adam 2 sahibiyim dedi ama öyle görünüyo ki 22ci sahibiyimiş
çağlarcoskun
14-12-2010, 17:41
walla bana satan adam 2 sahibiyim dedi ama öyle görünüyo ki 22ci sahibiyimiş
galericiyse aldığınız kişi yani bizden alan kişiyse o yüzden öyle demiştir kendisi kullanmadığı için katmamıştır kendini =)) :icon_tup: 3. kişi sizsinizdir yani bence
çağlarcoskun
14-12-2010, 17:44
SY 569 değilmi ? airbag li direksiyon , sunroof , klima falan en full paket gsi
SY 569 değilmi ? airbag li direksiyon , sunroof , klima falan en full paket gsi
:icon_tup:aynen