PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada belediye değnekçilerine araç vermek hakkında

Chatin
02-12-2010, 22:15
valeye park vermek konusu açılınca aynı durum olmadığı için bu konuyu açıyorum.

bilmeyenler icin on bilgi; ankara büyükşehir belediyesi artık deynekçiliğe soyundu. 7. caddesidir tunalısıdır. esat caddesidir. tunusdur. bestekar sokaktır. 5 liranızı veriyorsunuz ve park ediyorsunuz.

bu bestekar sokakta ben de bu dingillere güvenip anahtarı verdim ve sonra bana bir ceza makbuzu geldi. hatalı park tan dolayı. solugu tabii ki orada aldım dedim bu nasıl iş.

elemanı işten çıkarmışlar ama benim olaydan degil. bu kacıncı hatası kim bilir. e onu işe alan sizsiniz diye belediye gorevlisi sandıgım adam sanırım ihale ile belediyeden bu deynekcililk hakkını alan biriymiş. yani belediye falan hikaye. ve o gun park ettigine dair fişi istedi ama kimse ceza gelir diye o fişi saklamaz tabii ki. sadece 13 kere park hakkı verdiler anca ona ikna ettim elemanları.

yani neymiş; belediye gorevlisi dahi olsa kendiniz park edin ve anahtarınızı alın. size park ucreti karşılıgı verilen kagıdı ve fişini torpidoda saklayın.

Alican
02-12-2010, 22:16
Vay anasına arkadaş forumdaki herkezmi bahtsız bedevi :D

Chatin
03-12-2010, 00:19
yok yok dışarıdaki çoğu değnekçi çakal.. sorun oradan kaynaklı

turbo16
03-12-2010, 00:23
bizim bursadaki belediyelerde başladı deynekçiliğe:mad::mad::mad:

_driver_
03-12-2010, 00:24
eskiden yasanan sorunlar bir kenara. coğu zaten araba kullanma konusunda bilincsiz
kimisi otomatik arac kullanır kimisi manuel
kimisi de arac kullanmayı bile bilmiyo.ihaleyi alan kaymagı yesin sen de onların 13 dk.lık avantajını yasa her sekilde kazanıyolar sonucta

CasabLanca
03-12-2010, 01:11
kanka senin şu park haklarını ucuz yollu ver bana işletem :D karaborsa değnek

Chatin
03-12-2010, 20:26
kanka senin şu park haklarını ucuz yollu ver bana işletem :D karaborsa değnek

olur mu çatır çatır park edecegim. para saymışım o kadar..

35 ufuk 35
03-12-2010, 20:46
Vay anasına arkadaş forumdaki herkezmi bahtsız bedevi :D
:D olabiliyo böyle şeyler:) :D

Ertug_T.
03-12-2010, 21:09
tam hıyarlar ya bide parkediyoruz gidip üstüne fln oturuyolar kaputun deli oluyorum..sanki babasının arabası

Chatin
05-12-2010, 23:45
tam hıyarlar ya bide parkediyoruz gidip üstüne fln oturuyolar kaputun deli oluyorum..sanki babasının arabası

malesef boyle bir durum da var.. oraya park ettin ya sanki gecici hediye ettin gibi bakıyor. kendi arabası olsa yaslanana balkondan küfür eder.. bu ulkede zaten paranla rezil olmadığın birşey yok.