Orijinalini görmek için tıklayınız : Ac 106 & ty saxo
Selcuk_RoL
03-12-2010, 02:14
denemeler 2 ye 2 yapılmıştır, benim çekimlerimde sonuna kadar sağlıklı denemeler bunlar,
AC 106 & TY SAXO
alicanın isteği üzerine 5 e atınca gaz bıraktığı videolar;
ac-106_2093509.htm
ac-106_2093510.htm
dışarıdan çekim teke tek deneme;
ac-106_2093511.htm
BANA GÖRE GERÇEK DENEMELER;
ac-106_2093508.htm
ac-106_2093507.htm
Yürü be hakan abi :D:D:hahaha::hahaha:)
Selcuk_RoL
03-12-2010, 02:16
neden bilmiyorum ama kaç saattir uğraşıyorum bir deneme daha var yüklenmiyo?? onunda sonucu son iki videoda izlediğiniz gibi
Eray Yümsel
03-12-2010, 02:26
alican bide telefonda diyosunki hepsinde geçtim abi bumu yani ? maşallah AC ye
Selcuk_RoL
03-12-2010, 02:29
alican bide telefonda diyosunki hepsinde geçtim abi bumu yani ? maşallah AC ye
ya bi video daha anca yüklendi bakalım ona ne gibi bahane bulucak alican gerçi ben bunlardada bir bahane göremiyorum abi ama??
Alicanrs
03-12-2010, 02:30
gaz bıraktığımdan deil 5 e atamadığımdan kesildi ... evet ac hızlı ama burda konulmayan bir çok dene var veya elinizde yok bişi diemem .. hakan abi kendide yazar ztn yazarsa eğer .. teke tek denemeler kumburgaza giderken sağlıklı güzeldi dönüş yolunda son 3 video koyulmuş arabanın anasının ağladığı videolar yürüpte son videolarda yürümediğinden belli ztn ... kumburgaza giderken en az 15 kez sıktık hepside yanyana veya hakan abinin arka kapısındaym gelirken nie 2 boy oluo aanası ağladı arabanın neyse ac ye maşallah istediğim sncu bende gördüm .. tüm denemelerimizin videosu olsaydı güzel olrdu ..
Selcuk_RoL
03-12-2010, 02:30
sonunda;;; :)
dönüş yolu ve alicanın erken basmalarından dolayı elle sayarak basıyoruz ve sonuç....
ac-106-ty-saxo3gp_2093513.htm
Selcuk_RoL
03-12-2010, 02:37
gaz bıraktığımdan deil 5 e atamadığımdan kesildi ... evet ac hızlı ama burda konulmayan bir çok dene var veya elinizde yok bişi diemem .. hakan abi kendide yazar ztn yazarsa eğer .. teke tek denemeler kumburgaza giderken sağlıklı güzeldi dönüş yolunda son 3 video koyulmuş arabanın anasının ağladığı videolar yürüpte son videolarda yürümediğinden belli ztn ... kumburgaza giderken en az 15 kez sıktık hepside yanyana veya hakan abinin arka kapısındaym gelirken nie 2 boy oluo aanası ağladı arabanın neyse ac ye maşallah istediğim sncu bende gördüm .. tüm denemelerimizin videosu olsaydı güzel olrdu ..
bak alican harbi tutuluyorum sana haberin olsun hee ne biçim adamsın oğlum sen ya giderken teke tek bastınız al ilk videonuz dışardan çekim var gene arkadasın bu araba zaten seni 4ün sonlarında açmaya başlıcak ama sen ya atamıyosun yada gaz bırakıyosun bilemem ki her seferinde önce basıyosun hakan abi tabi arabayı yeni almış kayseri üzerinden vites ohhh ne ala sana ... gelelim dönüşe yok arabanın xxx AC zaten araba değil ya hiç bişey olmuyo dimi onuda geçtim al dönüş yolu videoları oğlum başka yok bunu o kafana sok her seferinde erken bastın anca sayarak bastık al sana sonuç son koydğum videoda... oda olmadı tolga geçti direksyona ve adam gibi gaza oturdu 3. kornada sonuç gene ortada hee sen öle bi güle güle bile demeden gitmeseydin öle bizi orda bırakıp gelip baksaydın kaç tane çekim var diye!! burda abuk subuk yazıp kafa bulandırma.... ben daha bişe yazmıyorum banada bişey diyceksen az önce yaptığın gibi telden yaz ben seni ararım yada yanına gelirim ben böle şeylere takılan adamım olmamış bişeyi olmuş gibi gösterme
Alicanrs
03-12-2010, 02:39
olmuş gibi göstermiyorum selçuk jap typoer tamer abi filanda gördü söledi benim adamım filan deil adam söledi orda neyse maşallah ac ye bende bişe demiorm daha atarla giderle olcak iş deil bu ben dostça sölüorm teneke yüzünden kavga edicek deilm kimseyle 3 boy yedim ac den ben maşallah
OnurÖzden
03-12-2010, 02:41
Ac 106 her zaman ki gibi gine gidiyor.:)
İki aracada maşallah.
sonunda;;; :)
dönüş yolu ve alicanın erken basmalarından dolayı elle sayarak basıyoruz ve sonuç....
ac-106-ty-saxo3gp_2093513.htm
sonuç gayet net .. ayrıca burdaki ses tonunu çok iyi tanıyorum :) ne ifade ettiğini yani ..
AC her zamanki gibi formunda , 2 aracada maşallah
-HAKTAN-
03-12-2010, 02:51
Sağlıklı start'lar sadece selçuğun saymalarında ve TY'yi diğer arkadaş kullanırken oldu.Videolarda zaten fark 3-4 boy civarında.Seninle denemelerimizde genelde 2.korna çalmak üzereyken bastığın için fark yarım boy 1 boy arası oluyor.Birde bu arabayı alalı bugün 2.günüm ilk defa 106 ile roll yaptım kumburgaza giderken ayağımı gazdan çekerek dikkatli dikkatli vites atmaya çalıştım.Dönüş yolunda biraz daha alıştığımı hissettiğim için bazı viteslerde ayağımı gazdan çekmeden attım.Bilyorsunki ikimizde aynı denemeleri yaptık defalarca denedik senin araban şiştiyse benimkide şişmiştir.
Alicanrs
03-12-2010, 02:53
Sağlıklı start'lar sadece selçuğun saymalarında ve TY'yi diğer arkadaş kullanırken oldu.Videolarda zaten fark 3-4 boy civarında.Seninle denemelerimizde genelde 2.korna çalmak üzereyken bastığın için fark yarım boy 1 boy arası oluyor.Birde bu arabayı alalı bugün 2.günüm ilk defa 106 ile roll yaptım kumburgaza giderken ayağımı gazdan çekerek dikkatli dikkatli vites atmaya çalıştım.Dönüş yolunda biraz daha alıştığımı hissettiğim için bazı viteslerde ayağımı gazdan çekmeden attım.Bilyorsunki ikimizde aynı denemeleri yaptık defalarca denedik senin araban şiştiyse benimkide şişmiştir.
neyse abi hayırlı olsn maşallah
-HAKTAN-
03-12-2010, 02:54
Saol kardeşim sanada maaşallah :icon_tup:
Selcuk_RoL
03-12-2010, 03:00
sonuç gayet net .. ayrıca burdaki ses tonunu çok iyi tanıyorum :) ne ifade ettiğini yani ..
AC her zamanki gibi formunda , 2 aracada maşallah
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
M///maniac
03-12-2010, 03:35
giderken gödm canlı ama dönüs denemelerini göremedim:D malesef massallah 206 için bn geri dööndm ama ii gdiolar masallah 2 sinede:D
bu ty halilin denedigi saxomu ?
masallah araclara
The_Doctor
03-12-2010, 05:53
Maşallah Araçlara. Ac yi Bilmeyen yok Bence TY yi de tebrik etmek gerek aracı güzel yürüyor.
ocean0636
03-12-2010, 06:29
MaşAllah araclara :)
hakan benim kotu simsiyah yapmış senin egsoz akşam getiricem yıkıcaksın :D
bu arada sana bilendim kanka haberin olsun yüklüyorum arabayı :D
bigün motorun şişikken bi deneyelim senle kanka :D
capcapca
03-12-2010, 07:41
maşallah araçlara çekişmeli denemeler olmuş ac herzamanki gibi konuşturmuş ty yede maşallah çok güzel tutunmuş ac karşısında
Maşallah araçlara ac üstünlük sağlamış tyde cok güzel gidiyor ama :)
her iki aracada maşallah...
her iki aracada maşallah ac kendını zaten ıspatlamış bı 106 gti ty ye de ayrıyetten bı maşallah tam formuna geldıgı ve güsel yürüdüğü için
AC 106 ya kocaman maşallah....
Başka kelime yazmaya gerek yok bence adam geçmiş :)
1.05 100 misli oynayanlara hayırlı olsun artık birşeyler ısmarlarsınız herkeşe benden çay şekilde :D:D:D
bak alican harbi tutuluyorum sana haberin olsun hee ne biçim adamsın oğlum sen ya giderken teke tek bastınız al ilk videonuz dışardan çekim var gene arkadasın bu araba zaten seni 4ün sonlarında açmaya başlıcak ama sen ya atamıyosun yada gaz bırakıyosun bilemem ki her seferinde önce basıyosun hakan abi tabi arabayı yeni almış kayseri üzerinden vites ohhh ne ala sana ... gelelim dönüşe yok arabanın anası sikilmiş amk seninki sikiliyo AC zaten araba değil ya hiç bişey olmuyo dimi onuda geçtim al dönüş yolu videoları oğlum başka yok bunu o kafana sok her seferinde erken bastın anca sayarak bastık al sana sonuç son koydğum videoda... oda olmadı tolga geçti direksyona ve adam gibi gaza oturdu 3. kornada sonuç gene ortada hee sen öle bi güle güle bile demeden gitmeseydin öle bizi orda bırakıp gelip baksaydın kaç tane çekim var diye!! burda abuk subuk yazıp kafa bulandırma.... ben daha bişe yazmıyorum banada bişey diyceksen az önce yaptığın gibi telden yaz ben seni ararım yada yanına gelirim ben böle şeylere takılan adamım olmamış bişeyi olmuş gibi gösterme
bende geçtim ac yi ama rolling yapmıyomuş :D
burdan ac nin sahibi hakana sesleniyorum delikanlıysan 220den sonra basalım :hahaha::hahaha::hahaha:
serhat_R
03-12-2010, 08:45
iki aracada maşşallah.. güzel denemeler olmuş.. kazasız belasız olaysız sonlandıya önemli olan bu..
AC 106 ya kocaman maşallah....
Başka kelime yazmaya gerek yok bence adam geçmiş :)
1.05 100 misli oynayanlara hayırlı olsun artık birşeyler ısmarlarsınız herkeşe benden çay şekilde :D:D:D
Start iyi ama nerden bilelim uzuncu değilmiş TY turbo gibi AC de kafkaslı :D:D:D
ısmarlamak ne kelime köpeğiniz olsun çay çorba farketmez
emrah type-r
03-12-2010, 08:48
ac ye masallah yıne gecmıs:)
Start iyi ama nerden bilelim uzuncu değilmiş TY turbo gibi AC de kafkaslı :D:D:D
kafkaslı yine arkadan gelip alıyordu abi AC bildiğin TURBO çıktığı gibi almış :hehe:
keşke TY kafkaslı gibi olabilseymiş video aşağıda :)
eyw. abi :)
wctxBBRQcv0
http://www.youtube.com/watch?v=wctxBBRQcv0
böyle bir video olsaydıı keşke son düzlüğe bakın :D:D
Niye birbirinizle uğraşıyorsunuz şeytanın işi olmayınca kendi çocuğu ile uğraşırnış Sizin işiniz hondalarla gidin hondalarla deneyin :D
Selcuk_RoL
03-12-2010, 08:59
bende geçtim ac yi ama rolling yapmıyomuş :D
burdan ac nin sahibi hakana sesleniyorum delikanlıysan 220den sonra basalım :hahaha::hahaha::hahaha:
220 den sonra:D aynen bak ole deneyin net bi sonuc elde edersiniz kanka:)
Sefa_vts
03-12-2010, 08:59
Niye birbirinizle uğraşıyorsunuz şeytanın işi olmayınca kendi çocuğu ile uğraşırnış Sizin işiniz hondalarla gidin hondalarla deneyin :D
Suat abi haklı beyler :D Salın kendinizi ataşehir gecelerine her iki aracada maşallh :D
Selcuk_RoL
03-12-2010, 09:00
Ooooo iddali cumleler:D
halilkarakas
03-12-2010, 09:04
bu ty halilin denedigi saxomu ?
masallah araclara
yok kanka ben bunla denemedim bea bunlar yüklü tayfası :D
harbi maşallah ty saki ye...biraz daha bızıklayıp krallık taç değiştirir :)
Ahmet_28
03-12-2010, 09:07
maşallah her 2 aracada
alican ne zaman mazaretsiz bi denemen olacak :) senin araban şişiyor diğerleri gittikçe dahamı çok açılıyor? ya bide şu roll muhabbeti bitince basıp gitmelerin olmasa bi iyi akşamlar desen millete.anlaşıldı alicanla denenmez :)
Selcuk_RoL
03-12-2010, 09:13
maşallah her 2 aracada
alican ne zaman mazaretsiz bi denemen olacak :) senin araban şişiyor diğerleri gittikçe dahamı çok açılıyor? Ya bide şu roll muhabbeti bitince basıp gitmelerin olmasa bi iyi akşamlar desen millete.anlaşıldı alicanla denenmez :)
+106106 :d:d
chiefkadir
03-12-2010, 09:14
İki aracada maşallah zevkli roll olmuş
2 araca da maşallah
ac yine gidişinden ödün vermemiş daha da alıştıktan sonra araca hakan abi senden daha güzel videolar bekliyorum ;)
kazasız belasız cezasız günler diliyorum
ADMISE R1
03-12-2010, 09:22
Iki aracada maşallah
Serhat Y.
03-12-2010, 09:25
bizim denemeleri çeken varmı AC yle ve TY yle??
dun gece guzeldı masallah ıkı aracada ama alıcan kardesımızın galıba ıstedıgı sonuclar olmadı ıkıncı kornada gaza oturmasına ragmen sonuc ortada selam vermeden gıtmelerıde bı enteresandı acıkcası ama saglık olsun canları sagolsun fazla hırs ıyı dııl arabanı bı kontrol ettır alıcan tolga dıreksıyona gecınce 3de kara duman atıyo kırma allah muhafaza yoksa bız kımı gecerız
ADMISE R1
03-12-2010, 09:31
dun gece guzeldı masallah ıkı aracada ama alıcan kardesımızın galıba ıstedıgı sonuclar olmadı ıkıncı kornada gaza oturmasına ragmen sonuc ortada selam vermeden gıtmelerıde bı enteresandı acıkcası ama saglık olsun canları sagolsun fazla hırs ıyı dııl arabanı bı kontrol ettır alıcan tolga dıreksıyona gecınce 3de kara duman atıyo kırma allah muhafaza yoksa bız kımı gecerız
kanka bizde serhatla durmadan gittik ama kimse yanlış anlamasın serhata da bana da hanımlardan tel.gelince yapıcak bişi yok kimse yanlış anlamasın yani ;)
kanka pıstonu tak gel deneyelım bakalım ne olucak
bu iki aracında specleri aynımı. maşallah 2 aracada.
kanka bizde serhatla durmadan gittik ama kimse yanlış anlamasın serhata da bana da hanımlardan tel.gelince yapıcak bişi yok kimse yanlış anlamasın yani ;)
yok kanka hatta serhatı aradık gel ıstersen deneyelım dıye tekrar yanlıs olmasın dıye gazıosmanpasa sapagındayımdeyınce eve kactık bızde sızle sıkıntı olmaz kanka
SekoLive
03-12-2010, 09:35
maşallah ikisinede.
serhat abi senin ne oldu ac ve ty ile?
ADMISE R1
03-12-2010, 09:35
yok kanka hatta serhatı aradık gel ıstersen deneyelım dıye tekrar yanlıs olmasın dıye gazıosmanpasa sapagındayımdeyınce eve kactık bızde sızle sıkıntı olmaz kanka
bi akşam muhabbete çıkalım hemde ac ile deniyelim ben dün akşam onunla deniyemedim ty ile deniyebildim
olur kanka neden olmasın yeterkı muhabbet olsun cemıde al yanına onlada deneyelım
ADMISE R1
03-12-2010, 09:40
olur kanka neden olmasın yeterkı muhabbet olsun cemıde al yanına onlada deneyelım
:D:D:D cem belki gelmez arabasını yüklesin öle gelir o
:D:D:D cem belki gelmez arabasını yüklesin öle gelir o
:D:D:Deskıden boyle dııldı bı cocuk gvm varken
ADMISE R1
03-12-2010, 09:48
Zaman onu değiştirdi işte :D CEM BU YARALI PARMAĞA İŞEMEZ (PEZEVENK):D
allah allah ben severım kardesım gıbı onu maslakta az lahmacun tuketmedık onla
chiefkadir
03-12-2010, 09:51
maşallah ikisinede.
serhat abi senin ne oldu ac ve ty ile?+ Fn2 :icon_tup:
ADMISE R1
03-12-2010, 09:55
+ Fn2 :icon_tup:
+1 000 000:icon_tup:SERHATIN ARABASI ÇOK İYİ MAŞALLAH DAHADA İYİ OLACAK;)
Serhat Y.
03-12-2010, 09:55
maşallah ikisinede.
serhat abi senin ne oldu ac ve ty ile?
birer kere deneme şansım oldu iki araçlada gidiş yolunda, 2 de 65 gibi bastık bir boy önlerine cıkıyorum basmaya başlayınca, 4 bitiminden sonra fark açılmaya başlıyor. kumburgaz gişelerden sonra benzinim bitti, kumburgaza girdim benzin almaya BP de 97 yoktu, opete shele dogru sıktım yan yoldan baktım tam önlerinde trafik uygulaması var aynen geri sıktım busefer, sonra e-5e cıktım çok uyduruk bi PO den benzin aldım, sonrada ne yalan söliyim hiç basmak gelmedi dönüş yolunda içimden.
bende geçiş videoları var montajlarsam akşama koyarım zaten, teşekkürler Hakana ve Alicana,,
kanka pıstonu tak gel deneyelım bakalım ne olucak
ben pistonları alıyim takma ayar falan hepsi sende kanka ona göre organizasyonu yap...
iki araçta çok güzel yürümüş maşallah... yanlız söylenilen gibi ac de sıradışı bişey yok gibi ...
ben pistonları alıyim takma ayar falan hepsi sende kanka ona göre organizasyonu yap...
sen takmakkolay evın garajda bende takarım:hahaha::hahaha::hahaha:
iki araçta çok güzel yürümüş maşallah... yanlız söylenilen gibi ac de sıradışı bişey yok gibi ...
sıra dısı derken
ac çok sıradışı kardeşim benim kotu parçalıyodu egsozu :D
hakan daha araca alışmadığı için kibar kullandı yoksa o arabanın daha gideri var kardeşim
SekoLive
03-12-2010, 10:06
birer kere deneme şansım oldu iki araçlada gidiş yolunda, 2 de 65 gibi bastık bir boy önlerine cıkıyorum basmaya başlayınca, 4 bitiminden sonra fark açılmaya başlıyor. kumburgaz gişelerden sonra benzinim bitti, kumburgaza girdim benzin almaya BP de 97 yoktu, opete shele dogru sıktım yan yoldan baktım tam önlerinde trafik uygulaması var aynen geri sıktım busefer, sonra e-5e cıktım çok uyduruk bi PO den benzin aldım, sonrada ne yalan söliyim hiç basmak gelmedi dönüş yolunda içimden.
bende geçiş videoları var montajlarsam akşama koyarım zaten, teşekkürler Hakana ve Alicana,,
sanada maşallah abi hızlı fn2 görmek istiyoruz :icon_tup:
sen takmakkolay evın garajda bende takarım:hahaha::hahaha::hahaha:
olmadı serhat oralı ararız hondada tek adam :D:hahaha::hahaha:
devilboy
03-12-2010, 10:07
sıra dışı derken kanatlarının çıkıp uçmasını bekliyorsan ona bişe diyemem :beuj::beuj:
maşallah ac yine başı çekmiş daha aracı yeni kullanmaya rağmen vitesler güzeldi 5 e atarken arada 2 rekat namaz kılınır :D:D
ty de maşallah kendine göre güzel gidiyor ama hırs yapmaya gerek yok
chiefkadir
03-12-2010, 10:08
bende geçiş videoları var montajlarsam akşama koyarım zaten, teşekkürler Hakana ve Alicana,,Maşallah kardeş emeklerinin karşılığını alıyorsun ist.e geldiğimde en zevkli denemeler bs ile olacak:icon_tup:
demekki mami abi olsa işler dahada değişirdii..
alan arkadaşa hayırlı olsun zevk makinası aldınız ep3 typerlar egzoz filtre headerslı olan araçlarla deneyin birde acayip zevkli oluyor mami abi bilir :D
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
chiefkadir
03-12-2010, 10:10
iki araçta çok güzel yürümüş maşallah... yanlız söylenilen gibi ac de sıradışı bişey yok gibi ...Yaw ne bekliyosunuz anlamıyorum bizim Rs e de daha videosunu görmedik vs. bisürü yazdınız ..bi dünya deneme yaptık sonra yorum felan yazmadınız,uzaktan size kolay gelebilir, burda kimsenin arabası kötü değil geçilen arabalarda "sıra dışı"olduğu için geçen araba size basit gelebilir,
Serhat Y.
03-12-2010, 10:16
Maşallah kardeş emeklerinin karşılığını alıyorsun ist.e geldiğimde en zevkli denemeler bs ile olacak:icon_tup:
eyvallah chef, valla gözümüz yollarda seni bekliyoruz:D ver bi tarihte bizde havaya girelim artık,,:rolleyes:
Yaw ne bekliyosunuz anlamıyorum bizim Rs e de daha videosunu görmedik vs. bisürü yazdınız ..bi dünya deneme yaptık sonra yorum felan yazmadınız,uzaktan size kolay gelebilir, burda kimsenin arabası kötü değil geçilen arabalarda "sıra dışı"olduğu için geçen araba size basit gelebilir,
Abi matrix te biz ise yalan dünyadayız kadir abi sorun burdan kaynaklanıyor
arıyorum abi hazır ol Gerçek dünyaya alıcam seni :D:D:D
VAY BE:)
yaw ne bekliyosunuz anlamıyorum bizim rs e de daha videosunu görmedik vs. Bisürü yazdınız ..bi dünya deneme yaptık sonra yorum felan yazmadınız,uzaktan size kolay gelebilir, burda kimsenin arabası kötü değil geçilen arabalarda "sıra dışı"olduğu için geçen araba size basit gelebilir,
evet kadir abi doğru nolcaktı 10 boy mu :) işte bizim kültürümüzde bu var abi geçilen aaa bu muydu sen yuklemişsin yuklu iki araba kalkıyor eee mutlaka tabi biri geçecek.
chiefkadir
03-12-2010, 10:20
eyvallah chef, valla gözümüz yollarda seni bekliyoruz:D ver bi tarihte bizde havaya girelim artık,,:rolleyes:Yazılım işi için son hafta Serhat, bir iki güne kadar yapılacak cihazı bekliyoruz sonrasında gelecem inşallah:)
Abi matrix te biz ise yalan dünyadayız kadir abi sorun burdan kaynaklanıyor
arıyorum abi hazır ol Gerçek dünyaya alıcam seni :D:D:D:hahaha:
TY saxo nasıl yürür ne gider bilmeden Ac yi iyi bulmamış :D
Ac normal 106 ile denese 30boy açsa bu sefer waaauw ne gidiyo ya olacak:hahaha:
Hayır abi ozaman arkadaş Dünyada olucak
MAtrixe döndügünde herşey eskisine dönücek :)
onursoytam
03-12-2010, 10:28
maşallah araçlara AC nin spec lerini az çok aklımızda, TY nin specleri nedir ?? bilgisi olan varmı
TY de çok iyi koşuyor
chiefkadir
03-12-2010, 10:30
MAtrixe döndügünde herşey eskisine dönücek :)Aynen bro :D
Uzaktan atar gider olmasın diye ben istanbula gidicem kim var kim yok deneyelim görelim arabamızı diye senin tekne arkadaşına sözüm var balık yicez:hahaha:
geldiginde bize de haber verin balık benden olsun abi
maaşşallah iki aracada güzel denemeler olmuş...
ac ye diyicek bişiy yok da ty de önceden gördüğümden cok daha iyi gidiyo.
özledim sanki be:) az kaldı....
yasin....
chiefkadir
03-12-2010, 10:37
geldiginde bize de haber verin balık benden olsun abiTabi bro sağoalasın haberleşiriz zaten:icon_tup:
M///maniac
03-12-2010, 10:37
maşallah araçlara AC nin spec lerini az çok aklımızda, TY nin specleri nedir ?? bilgisi olan varmı
TY de çok iyi koşuyor
hemen hemen aynılar die biliorm alican daha detaylı yazar...
ADMISE R1
03-12-2010, 10:38
hemen hemen aynılar die biliorm alican daha detaylı yazar...
KARDEŞİM NAPTINIZ AKŞAM :soru:
M///maniac
03-12-2010, 10:40
KARDEŞİM NAPTINIZ AKŞAM :soru:
çözdük abi sıkıntıyı dedgn gbi kaskonunkini cagrdk sanzımanıda hallettrdk sıkıntı yok sen naptn pm plz:D
Selcuk_RoL
03-12-2010, 10:44
benim çektiğim tüm çekimler bunlar başka yok:(
Selcuk_RoL
03-12-2010, 10:46
evet yok araç sahibi kanatlarını takmamış
Selcuk_RoL
03-12-2010, 10:47
AC mize maşallah :D
sendemi abi mahf olduk :hahaha::hahaha:
M///maniac
03-12-2010, 10:52
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
her iki aracada maşallah diyorumm denemeler güzel olmuş ty bence küçük dokunuşlarla birazdaha gidecegini düşünmüyor diyelim ama ac gerçekten güzel yürüyen bi makina tabi burda crm suat abinin payını unutmamak gerekir...
pegeout 106
03-12-2010, 11:41
iki aracada maşallah kazasız belsız sürüşler dilerim..
Maşallah araçlara.
Yalnızi gazdan ayağı çekmeden atılan viteslere ben bi türlü ısınamadım. Nedendir bilmiyorum ama bana çok sağlıklı vites atılıyormuş gibi gelmiyor.
AC'nin sahibi araca dahada iyi alıştığınında eminim pilotaj faktörüyle AC dahada ileri çıkacaktır.
Maşallah 2 aracada tekrar, önemli olan geçmek geçilmek olmasın, Dostluk baki kalsın!
Bulut Y.
03-12-2010, 11:53
AC bizi şaşırtmadı.
Yinemi AC ...AC bunu hep yapiyor yapicakta.zaten konu olmasi gibi yorungesine girmis. Videolar ortada masallah araclara..masallah AC`mize
Cihan Çizmeci
03-12-2010, 12:17
2 araçta gayet hızlı :) Bence hiç boşa debelenilmesin :)
Kırgınlığa kızgınlığa gerek yok olay ortada :) Hakan abi daha alışamamasına rağmen olay böyle
Ama bu TY 'yi kötü yapmaz.AC ye böyle tutunacak bu sınıfta kaç araba biliyorsunuz? :)
TY AC ile yanyana geldi ona bile şükretmek lazım bence bu sınıfta kaç araba AC ile yanyana gaza oturur?
Bazı lafları düşünüp konuşalım bence :) Helal TY'yede AC'yede :)
Selçuk çekimler için sende saol kardeşim ;)
-HAKTAN-
03-12-2010, 12:36
bırak bu işleri kotum simsiyah oldu falan sol bacağın sakatlandı olum otomatik vites arabası olan varmı diye soruyodun :D:D
bigün motorun şişikken bi deneyelim senle kanka :D
kanka zaten dönüş yolunda arabalar şişti ya senle öyle denedik.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Yüce insan saygılar :D
İki aracada maşallah zevkli roll olmuş
Eyvallah chief sağolasın ;)
2 araca da maşallah
ac yine gidişinden ödün vermemiş daha da alıştıktan sonra araca hakan abi senden daha güzel videolar bekliyorum ;)
kazasız belasız cezasız günler diliyorum
Aynen öyle kardeşim biraz alışkanlık sonra AC eski formunda
Kanka Selçuk tüm çektikleri koydu sizin çekimler vardır heralde başka yok
Zaman onu değiştirdi işte :D CEM BU YARALI PARMAĞA İŞEMEZ (PEZEVENK):D
Zuahahahahuauhhuah
Sende saol ayağına sağlık
Matrix Reloaded :eek:
ac çok sıradışı kardeşim benim kotu parçalıyodu egsozu :D
hakan daha araca alışmadığı için kibar kullandı yoksa o arabanın daha gideri var kardeşim
Aslan kardeşim benim yürü beeeaaaaa sana darton pantolon alıcam muhahahahau:D:D:D
MAtrixe döndügünde herşey eskisine dönücek :)
:D:D:D:D:D:D:D
benim çektiğim tüm çekimler bunlar başka yok:(
Kanka herşey için sağol çekimler 10 :icon_tup:
AC mize maşallah :D
Saolasın müştü'cüğüm :D:D
Maşallah iki araçta ok gibi bence.Specler aynı mı ?
Ahmet_28
03-12-2010, 12:49
Maşallah iki araçta ok gibi bence.Specler aynı mı ?
ac de ekstra olarak sadece bronz baskı var diye biliyorum
eski çamlar bardak oldu :D
yaw baya uzak kaldım roll gecelerinden izlemeye bile gidemedim gerçi kimse arabasınada almıyo ağırlık yapıyoruz diye :D akşam şu kırmızı subiyi alırsam herkesi arayacam :D
oo ben fark olur sanıyodum maşallah ac yede ty yede ikiside çok hızlı iki araçtada pt52 mi vardı ?
Yaw ne bekliyosunuz anlamıyorum bizim Rs e de daha videosunu görmedik vs. bisürü yazdınız ..bi dünya deneme yaptık sonra yorum felan yazmadınız,uzaktan size kolay gelebilir, burda kimsenin arabası kötü değil geçilen arabalarda "sıra dışı"olduğu için geçen araba size basit gelebilir,
valla görsem yazardım kadir abi...nedense siz hiç eleştiriyi kabullenemiyorsunuz...formda 50 kişi ac dedi durdu ok güzel araba bişey demiyorum allah güle güle kullanmak nasip etsin ...fakat videoyu sende izliyosun bende, aralarında fark belli, diğer araba da güzel ama abartılan gibi değil sende bu işin içinde yıllanmış adamsın eminim farkındasın..
çok komiksin..
valla görsem yazardım kadir abi...nedense siz hiç eleştiriyi kabullenemiyorsunuz...formda 50 kişi ac dedi durdu ok güzel araba bişey demiyorum allah güle güle kullanmak nasip etsin ...fakat videoyu sende izliyosun bende, aralarında fark belli, diğer araba da güzel ama abartılan gibi değil sende bu işin içinde yıllanmış adamsın eminim farkındasın..
daha ne olmasını beklıyorsunki aynı speclerde araçlar ..videolara bakarsan hep once basmıs once basmadıgı vıdeolardada bellı ne oldugu..ben mılletı anlamıyorum aynı speclerde araçların denemesınde tır boyu fark arıyor arkadas ya...
-HAKTAN-
03-12-2010, 13:21
Hayalindeki AC'yi anlatırmısın bizde bilelim ?
Pejocan
bak şimdi TY saxo gitsin bir debriyajını degiştirsin
iki tane 170 hp 180 hp aralıgında araba deniyor farkın anlaşılabilmesi için top speed yapılması gerekir
turbo degilki bunlar biri güclü olunca boy boy acsın NA araba
böle deneme olmaz ben şahsen videolarda gördüklerimi söliim ilk denemelerde AC cok kötü kullanılmış
sonrakilerde ayak gazdan cekilmemiş hatta AC bile sanki hafif debriyaj kaçırıyor gibi ama 4 e de atıyor 5 e de atıyor
bu rolling draga benzemez ya top speed yaparsın yada denemessin
Ben sana şöyle söyliyim, o zaman..
Bak burda AC ile Mehzent'in denemesi TEKE TEK
http://www.youtube.com/watch?v=WaD-pZ6q0xc
http://www.youtube.com/watch?v=rIMC_t_PHlg
Bu Type-R şimdi Adana'da Kamer'de, sende G.antep desin, ortak noktada yada o kadar iddalısın git bi dene Kamer'de kabul ederse, Ak koyun Kara koyun çıksın ortaya..
Ben söyliyim ama olucakları, sen NOS basarak 13-15,5 gibi süreleri dragda yaparken (ve bunun üstüne TR'nin en hızlısıyım diyorsun :hahaha:), o süreyi İzmir'li Aydan FİLİZ N\a Saxo Vts ile yapıyor.. AC ile Aydan FİLİZ in araçları aynı Spec, yani senin aracın aşırı besleme olarak bile iyi değil..
Hadi hayırlı işler..:heyoo:
Deneyen 2 aracada Maşallah, abi sanada AC hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..:)
-HAKTAN-
03-12-2010, 14:02
Bu Type-R şimdi Adana'da Kamer'de, sende G.antep desin, ortak noktada yada o kadar iddalısın git bi dene Kamer'de kabul ederse, Ak koyun Kara koyun çıksın ortaya..
Ben söyliyim ama olucakları, sen NOS basarak 13-15,5 gibi süreleri dragda yaparken (ve bunun üstüne TR'nin en hızlısıyım diyorsun :hahaha:), o süreyi İzmir'li Aydan FİLİZ N\a Saxo Vts ile yapıyor.. AC ile Aydan FİLİZ in araçları aynı Spec, yani senin aracın aşırı besleme olarak bile iyi değil..
Deneyen 2 aracada Maşallah, abi sanada AC hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..:)
Saolasın Göki olayı gayet net özetlemişsin :icon_tup:
SekoLive
03-12-2010, 14:05
eski çamlar bardak oldu :D
yaw baya uzak kaldım roll gecelerinden izlemeye bile gidemedim gerçi kimse arabasınada almıyo ağırlık yapıyoruz diye :D akşam şu kırmızı subiyi alırsam herkesi arayacam :D
abi ayıpsn ... ilacın bende beni geç.. :D :D
Aynen kanıtlar videolarda :icon_tup:
Ayrıca o AC' nin bugün sayılı hızlı yürüyen RS' lerinden Utku' nun RS' ine nasıl tecavüz ettiği videolar da vardı da onlar Utkuda sanırım :D (Utkucum şaka mahiyetinde söylüyorum beni öyle geçse ben de tecavüze uğradım derdim büyük bir açıklık ile :hehe:)
AC çok fena yürüyor. Maşallah Mami bir 106 yaptı araba o kadar el değişti hala aynı kondüsyonda yürüyor :icon_tup:
Ama Alicanımın da üstüne fazla gitmeyin :D Ben açıkçası TY Saxonun bu kadar iyi yürüyebileceğini de düşünmüyordum. Bu haliyle sıtoh RS' lere bile boy boy açar rahatlıkla:icon_tup:
Her iki araca da Maşallah.
Bora senin burda ne işin var ? senin içerde olman gerekiyordu hakaret davasından:hahaha:
Bora senin burda ne işin var ? senin içerde olman gerekiyordu hakaret davasından:hahaha:
Girdim yattım çıktım a.q. :hehe:
Cihan Çizmeci
03-12-2010, 14:17
Yine tutamadın kendini dimi? :hahaha:
Yine tutamadın kendini dimi? :hahaha:
Polemiğe girmek istemiyorum ama dayanamadım artık... :)
Girdim yattım çıktım :hehe:
Ses seda yok dimi o işten ? :)
Aynen kanıtlar videolarda :icon_tup:
Ayrıca o AC' nin bugün sayılı hızlı yürüyen RS' lerinden Utku' nun RS' ine nasıl tecavüz ettiği videolar da vardı da onlar Utkuda sanırım :D (Utkucum şaka mahiyetinde söylüyorum beni öyle geçse ben de tecavüze uğradım derdim büyük bir açıklık ile :hehe:)
AC çok fena yürüyor. Maşallah Mami bir 106 yaptı araba o kadar el değişti hala aynı kondüsyonda yürüyor :icon_tup:
Ama Alicanımın da üstüne fazla gitmeyin :D Ben açıkçası TY Saxonun bu kadar iyi yürüyebileceğini de düşünmüyordum. Bu haliyle sıtoh RS' lere bile boy boy açar rahatlıkla:icon_tup:
Her iki araca da Maşallah.
Kocam hakkında atıp tutmayınız. :D :D
AC harbi çok iyi maşallah.
Alican, alican.. 100 yıl geçse değişmeyecek. Aynı. :)
Maşallah saksoya da saksocuya da :) :)
Kocam hakkında atıp tutmayınız. :D :D...
zuhauhauha :hehe:
....Ses seda yok dimi o işten ? :)
Yok be Göki. Heyecan olurdu da ses seda çıkmadı o işten :) Arko Traş Kremi kullanıyor arkadaş. Cildi hiç bozmuyormuş :)
Girdim yattım çıktım a.q. :hehe:
az mı çamaşır taşıdık senin hanımla :D
Selcuk_RoL
03-12-2010, 14:27
Goki helal sana be kardesim bu aydinlik bu konuya yeter:)
her ikisinede kocaman maşallah..meyve veren ağaç taşlanır beyler boşverin siz yürümeye devam edin..
dragon07
03-12-2010, 14:34
AC oha dedirtiyor...
Selcuk_RoL
03-12-2010, 14:56
2 araçta gayet hızlı :) Bence hiç boşa debelenilmesin :)
Kırgınlığa kızgınlığa gerek yok olay ortada :) Hakan abi daha alışamamasına rağmen olay böyle
Ama bu TY 'yi kötü yapmaz.AC ye böyle tutunacak bu sınıfta kaç araba biliyorsunuz? :)
TY AC ile yanyana geldi ona bile şükretmek lazım bence bu sınıfta kaç araba AC ile yanyana gaza oturur?
Bazı lafları düşünüp konuşalım bence :) Helal TY'yede AC'yede :)
Selçuk çekimler için sende saol kardeşim ;)
Eyv kardesim istanbula bekliyoruz artik
Eyvah konuya bak yasagin kalkmis selcuk
Selcuk_RoL
03-12-2010, 15:08
Eyvah konuya bak yasagin kalkmis selcuk
Abi ac nin ucmasi lazimmis ucamamis ya acaba neden:)?
Kanat evonun ustunde kaldi kanka gaziantepli kardes gelsinde deneyelim acyle
antep siyah 106 mı noslu eyvah
giderler başlasın
Pejocan
bak şimdi TY saxo gitsin bir debriyajını degiştirsin
iki tane 170 hp 180 hp aralıgında araba deniyor farkın anlaşılabilmesi için top speed yapılması gerekir
turbo degilki bunlar biri güclü olunca boy boy acsın NA araba
böle deneme olmaz ben şahsen videolarda gördüklerimi söliim ilk denemelerde AC cok kötü kullanılmış
sonrakilerde ayak gazdan cekilmemiş hatta AC bile sanki hafif debriyaj kaçırıyor gibi ama 4 e de atıyor 5 e de atıyor
bu rolling draga benzemez ya top speed yaparsın yada denemessin
miniks
o zaman ty saxo yu ne die ikinci plana atıyosunuz arkadaşım oda doluysa ...
bu arada rollingin ne olduğunuda öğrenmem iyi oldu... :icon_wack
miniks
o zaman ty saxo yu ne die ikinci plana atıyosunuz arkadaşım oda doluysa ...
bu arada rollingin ne olduğunuda öğrenmem iyi oldu... :icon_wack
Nerde atmışım ikinci plana ?
ben bahisi bile ona bastım AC yi zaten biliyoruz diye belkim onu gecen olur diye TY den ümitliydim sen bunu nerden çıkardın
Bişiler öğrenmene sevindim
Drag da da takılırsan onun la alakalıda ders veririm
ac yede ty yede masallah.
devilboy
03-12-2010, 15:32
tek videoyla arabayı trnin en hızlısı ilan ettiniz kendi çapınızda bide burda milletle tartışmaya giriyorsunuz çek arabanın giderli bi videosunu görelim AC TY den farkını
gökhancım senin egolarını tatmin etmek için aracımı garajdan çıkaramam ....
ayrıca aydan filiz benim çok yakınımdır,aydan bu arada hiçbir zaman 13 leri görmedi buna sen de dahilsin...herşeyi bildiğini sanıyorsun ama aslında hiç birşey bilmiyosun....çok merak ediyorum senin internetten başka marifetlerin varmı kanka :byebye
açılınnnnn mami makinen geldi :D
Kanat evonun ustunde kaldi kanka gaziantepli kardes gelsinde deneyelim acyle
ac ye gerek yok sen evonu getirde kanadını yolayım :D
tek videoyla arabayı trnin en hızlısı ilan ettiniz kendi çapınızda bide burda milletle tartışmaya giriyorsunuz çek arabanın giderli bi videosunu görelim AC TY den farkını
Tek video ile mi ?
AC nin videosu kadar sizin mesajınız yok nerdeyse
tek bir konu görmüşsün konuşuyorsun
araba kaç el degiştirdi kaç bilmem KM oldu hala taş gibi yürüyor maşallah
videolar da da herşey gayet acık ve net boy boy gecmiş
ilk başlarda belli kullanamamadan ötürü yan yana gitmişler sonra alışmış arabasına ayırmaya başlamış
bak ben bunları yazıyorum ama ne arabanın sahibleri ile nede arkadaşları ile nede başka bişi ile yakınlıgım muhabbetim dahi yok
O arabada emek var emege saygı göstericeksin arkadaş
Bahanesi varsa halletsin gelsin bir daha denesinler bir daha denesinler kimsenin kaçtıgı yok
ama sonuç ortada AC yine yapmış yapıcagını
Nerde atmışım ikinci plana ?
ben bahisi bile ona bastım AC yi zaten biliyoruz diye belkim onu gecen olur diye TY den ümitliydim sen bunu nerden çıkardın
Bişiler öğrenmene sevindim
Drag da da takılırsan onun la alakalıda ders veririm
çok kibarsın kanka keşke birgünde draga gelebilsende bana ders versen ....
( bu arada neşe olsun die takılıyorum lütfen kimse alınmasın...)
Cihan Çizmeci
03-12-2010, 15:44
Tek video ile mi ?
ilk başlarda belli kullanamamadan ötürü yan yana gitmişler sonra alışmış arabasına ayırmaya başlamış
bak ben bunları yazıyorum ama ne arabanın sahibleri ile nede arkadaşları ile nede başka bişi ile yakınlıgım muhabbetim dahi yok
Bahanesi varsa halletsin gelsin bir daha denesinler bir daha denesinler kimsenin kaçtıgı yok
Ben Devilboy'un yazısının TY ve AC için değil diğer bahsi geçen 106 için olduğunu düşünüyorum yanlış mıyım? :beuj:
-HAKTAN-
03-12-2010, 15:46
Arkadaşlar Type RRRRRRR mı geçti konudan anlayamadım ???
http://www.youtube.com/user/mahogti#p/u/8/QE0toyuAeF4
bu videoyu sana armağan ediyorum kesinlikle nos kullanmadım....sadece n/a...
dahada tatmin olmazsan video çok facebook tan izlersin... yılmaz doğan
-HAKTAN-
03-12-2010, 15:49
ac ye gerek yok sen evonu getirde kanadını yolayım :D
kanat yolmakmı kardeşim sen tavuk kanadımı zannettim evo 9'un kanadımı :hahaha:
:
kanat yolmakmı kardeşim sen tavuk kanadımı zannettim evo 9'un kanadımı :hahaha:
:D hızımı alamadım geç kenara .....ooooo teker teker gelin kardeşim ... anadoludan bir garibi bulmuşlar martı gibi üşüştüler üstüme ...:Deli:
Kaa scirocco
03-12-2010, 16:00
maşallahh ac ve ty plakalı araclara...
cekimler BB sanırım kaliteliii
-HAKTAN-
03-12-2010, 16:02
:
:D hızımı alamadım geç kenara .....ooooo teker teker gelin kardeşim ... anadoludan bir garibi bulmuşlar martı gibi üşüştüler üstüme ...:Deli:
çok iddialıysan at bi çekiciye gel istersen deneyelim 106'ları :D:D
devilboy
03-12-2010, 16:15
Tek video ile mi ?
Arkadaş sana ne oluyor ben onu anlamadım ??? yazdıklarımı DİKKATLİ okursan olayın farkına varacaksın....
kanka biz gidelim antepe daha iyi yürüyen 106 varmış madem gidip görelim geçerse bükemediğimiz bileği öper kebap yer döneriz.... gerçi fuat gelemez vize çıkmaz ona :hahaha::hahaha:
devilboy
03-12-2010, 16:18
Ben Devilboy'un yazısının TY ve AC için değil diğer bahsi geçen 106 için olduğunu düşünüyorum yanlış mıyım? :beuj:
elbetteki kendini uzayda gören o masum köylüye lafım AC ve TY gibi speclerinde birbirinden iddalı araçlara laf söylemek düşmez miniks dikkatli okumadığı için yanlış anlamıştır diye düşünüyorum
Cihan Çizmeci
03-12-2010, 16:20
Elbetteki.AC ve TY gibi speclerinde birbirinden iddalı araçlara laf söylemek düşmez miniks dikkatli okumadığı için yanlış anlamıştır diye düşünüyorum
Aynen öyle abicim :icon_tup: Tam konunun üstüne geldi ya karışıklıK oldu orda Hilmi ustayla aranızda...
Hadi ortalığı karıştıralım :) Olmuyor böyle sakinleşti ortam :)
Bence Muammer abi TY 'yi sürse AC ye 5 boy atar :D :D :D
devilboy
03-12-2010, 16:23
http://www.youtube.com/user/mahogti#p/u/8/QE0toyuAeF4
bu videoyu sana armağan ediyorum kesinlikle nos kullanmadım....sadece n/a...
dahada tatmin olmazsan video çok facebook tan izlersin... yılmaz doğan
yaaa sen reklamını yaptığını zannediyorsun ama gittikçe batıyorsun 330la 400 de benim arabam bile fark atıyor neyin artisliğini yapıyorsun BAHRİ İŞLEK
-HAKTAN-
03-12-2010, 16:24
Çok isteyen paşa paşa gelir istanbula dener.AC her zaman hazır daha ne diyim ?
mami_makinen
03-12-2010, 16:29
maasallah guzel denemeler oldu dun baya zevklı bır geceydı.. AC HER ZAMAN BIR ADIM ONDE...
ben uçarken gördüm ben şahidim :)
Talih.b16
03-12-2010, 16:39
gökhancım senin egolarını tatmin etmek için aracımı garajdan çıkaramam ....
ayrıca aydan filiz benim çok yakınımdır,aydan bu arada hiçbir zaman 13 leri görmedi buna sen de dahilsin...herşeyi bildiğini sanıyorsun ama aslında hiç birşey bilmiyosun....çok merak ediyorum senin internetten başka marifetlerin varmı kanka :byebye
http://www.rpmraceevents.com/times/index.php?cat=all&yaris=1
enteresan demekki buraya yanıs yazmıslar aydanın derecelerini 13 kusur falan yazıyo ama demekki problem var.aydan benımde arkadasımdır hatta o derecelerı yapan saxo yuda bız aydandan aldık suan sakaryada..TALİH AŞIK
nakayama
03-12-2010, 16:41
Maşallah ac ye gerçekten güzel yürüyor.
Selcuk_RoL
03-12-2010, 16:46
:
Pejocan gel burda kum var
allah var bir iddiam yok latife yapıyorum bende denemek isterim ama yol uzun...aslında havadan gelsem fazla sürmez die düşünüyorum:D:D:D:D
kanka biz gidelim antepe daha iyi yürüyen 106 varmış madem gidip görelim geçerse bükemediğimiz bileği öper kebap yer döneriz.... gerçi fuat gelemez vize çıkmaz ona :hahaha::hahaha:
başımın üstünde yeriniz var hepinizin.... kilo almaktan korkan gelmesin ama :D
-HAKTAN-
03-12-2010, 16:51
allah var bir iddiam yok latife yapıyorum bende denemek isterim ama yol uzun...aslında havadan gelsem fazla sürmez die düşünüyorum:D:D:D:D
Kayseri üzerinden yol kısa bekleriz :D
Göktürkm
03-12-2010, 16:52
maşallah 2 sinede :icon_tup:
Selcuk_RoL
03-12-2010, 16:56
ben uçarken gördüm ben şahidim :)
Ee kanka herkezin senin gibi birkac tane JET I yokki gorsun:)
yaaa sen reklamını yaptığını zannediyorsun ama gittikçe batıyorsun 330la 400 de benim arabam bile fark atıyor neyin artisliğini yapıyorsun BAHRİ İŞLEK
sen git kumda oyna !
araçların 2 sinede maşallah AC yi zten biliyoruz herzamanki gibi en önde ...ama TY saxoyuda tebrik ederim güzel yürümüş...
Alicanrs
03-12-2010, 17:02
Tek video ile mi ?
evet boy boy geçmiş dimi abi belli oluo ilk videolar vites atamamasından tutunuo diosun ya ben alalı 2-3 hafta oldu 2-3 role çıkmışımdır clio rs ten buna binince bende douştan 106 saxo sürmüorm hakan abi nasl atıosa onn gibi atıorm bu 1 .. gidişteki kumburgaza roller güzeldi kafa kafaya 5 bitimide var ama video çekilmemiş onn için bişi diemem .. 2-3 boy veya boy boy die bişi yok yazılanları okudum hepsini sustum sadece ben bahane üretmiorm bu gün de denerim yarında denerim benim için sıkıntı yok hiç bi zmn hakan abiyle ordada kumburgaza sıkarken gişelerde knştk bahane üretcek halim yok maşallah ac çok hızlı bunu bende biliorm ama şunu kabullensi bazıları ty de yavaş deil ona göre;) çekememezlik resmen.. neyse başkada bişi yazmıorm ii kötü yazanlar saolsun .. çekemeyenlere ztn lafım yok
Cihan Çizmeci
03-12-2010, 17:02
sen git kumda oyna !
Abi bırakın kumda ben oynıyım Allah aşkına hep güzel konular denemeler berbat + çip oluyor ...
Ben Admin olsam AC önde der kapatırdım konuyu yine iyi dayanıyorlar :) .TY'ninde güzel gittiği kesinlikle belli.
30'lu yaşlara yakın hatta geçiğiz birçoğumuz gülüyorlardır bize :)
Alicanrs
03-12-2010, 17:10
maşallah her 2 aracada
alican ne zaman mazaretsiz bi denemen olacak :) senin araban şişiyor diğerleri gittikçe dahamı çok açılıyor? ya bide şu roll muhabbeti bitince basıp gitmelerin olmasa bi iyi akşamlar desen millete.anlaşıldı alicanla denenmez :)
ne zmn mazeret uydurdum şuana kdr yazım mı debriyaj çaırıo yağ bitti o bu şu oldu die yok sustum ac hızlı dedim her seferinde maşallah dedim hakan abiylede knştm abi böle yorumlar yazmayın ;) roll muhabbeti bitince basıp gittin derken kumburgaza kdr 50 kere gazladık durduk muhabbet ettik kumbugaz gişelerde nerden baksan 30 45 dk .. ondan sora 2 ye 2 deneyelim denildi denedik gittim napıcam sabaha kdr durıyımmı .. benle denenmiosa denemessiniz olur biter.. denemek isteyenle her zmn denerim bahanem yok araç hazır
ne zmn mazeret uydurdum şuana kdr yazım mı debriyaj çaırıo yağ bitti o bu şu oldu die yok sustum ac hızlı dedim her seferinde maşallah dedim hakan abiylede knştm abi böle yorumlar yazmayın ;) roll muhabbeti bitince basıp gittin derken kumburgaza kdr 50 kere gazladık durduk muhabbet ettik kumbugaz gişelerde nerden baksan 30 45 dk .. ondan sora 2 ye 2 deneyelim denildi denedik gittim napıcam sabaha kdr durıyımmı .. benle denenmiosa denemessiniz olur biter.. denemek isteyenle her zmn denerim bahanem yok araç hazır
kardesım yanlıs anladın sanırım sana neden gidiyorsun denmemiş neden giderken bir iyi aksamlar demedin diye sitem edilmiş..:)
gene yuz yuze bakıcaksınız uzatmaya gerek yok bence.
iki aracada masallah kazasız belasız
Alicanrs
03-12-2010, 17:24
kardesım yanlıs anladın sanırım sana neden gidiyorsun denmemiş neden giderken bir iyi aksamlar demedin diye sitem edilmiş..:)
gene yuz yuze bakıcaksınız uzatmaya gerek yok bence.
iki aracada masallah kazasız belasız
doğrudur abi k.bkmasınlar o zaman..
dragstar
03-12-2010, 18:27
her iki araçda güzel gitmiş yapanların kullananların ellerine sağlık nazar değmesin
alican ayrıca maşallah
bahane konusuna gelincede olabilir normal şeyler bozulur araba, her sorunu giderip öyle çıkmak gerekiyor sadece bence, 1 kere o hatayı kendi arabamda yaptım elek oldum 1 dahada yapmam
Selcuk_RoL
03-12-2010, 19:53
maşallahh ac ve ty plakalı araclara...
cekimler BB sanırım kaliteliii
aynen :icon_tup::icon_tup:
by serçe
03-12-2010, 19:58
maşallah araçların ikisine de ....
Her 2 aracada maş kazasız belasız da anlamadım konu videoları izledim kadarıyla saxo hiçmi 5 atmadı acaba ? 3 te çıkıyor AC 4 de açılmaya başlayınca saxo kesiyor? gördüm bu yanlışım varsa düzeltilsin tşkrler...
Alicanrs
03-12-2010, 20:09
Her 2 aracada maş kazasız belasız da anlamadım konu videoları izledim kadarıyla saxo hiçmi 5 atmadı acaba ? 3 te çıkıyor AC 4 de açılmaya başlayınca saxo kesiyor? gördüm bu yanlışım varsa düzeltilsin tşkrler...
5 te gaz kesmiyorum 5 e girmediği için öle oluyor yanlış anlaşılmasın 4 sonuna kdrda eşit gidiorz nerdeyse.. hakan abiyle bi gün çıkıp 5 sonuna kdr yaparız herkes netleştirmiş olur bunu
alican aracım hazır diyorsun sonrada sorun var diyorsun bence tam hazır olmadan kimseyle deneme :)
Alicanrs
03-12-2010, 20:15
alican aracım hazır diyorsun sonrada sorun var diyorsun bence tam hazır olmadan kimseyle deneme :)
sorun var hangi postta yazdım bi göstersene bana sorunum olsa çıkmazdım 5 e atamadım die 5 i göremedik tamamen gördüğümz bi kaç video var bende alıyım onları koyarm hala uızanıo konu
sorun var hangi postta yazdım bi göstersene bana sorunum olsa çıkmazdım 5 e atamadım die 5 i göremedik tamamen gördüğümz bi kaç video var bende alıyım onları koyarm hala uızanıo konu
5 e atamadım diyorsun sıkıntı var zannettim...
5 e attığın videon varsada paylaşda izleyek...
Maşallah AC ye yürümüyor kosuyor.
TY de ondan aşşa kalır değil tabi maşallah her iki aracada..
5 te gaz kesmiyorum 5 e girmediği için öle oluyor yanlış anlaşılmasın 4 sonuna kdrda eşit gidiorz nerdeyse.. hakan abiyle bi gün çıkıp 5 sonuna kdr yaparız herkes netleştirmiş olur bunu
Denerseniz iyi olur net olur ;)
Maşallah Araçlara Kazasız Belasız Sürüşler.AC Yine Önde :)
M///maniac
03-12-2010, 20:26
ty yi sat bana alican:D
swapla si ı takas edelım :):p
_muhaRRem
03-12-2010, 20:32
5 e atamadım diyorsun sıkıntı var zannettim...
5 e attığın videon varsada paylaşda izleyek...
s.com un en hızlı atmosferik typeR ının videolarını biz ne zaman izlicez ?
mami_makinen
03-12-2010, 20:32
domates biber alayına giderrr:D:D:D
s.com un en hızlı atmosferik typeR ının videolarını biz ne zaman izlicez ?
başkanı bekliyoruz ayar için bu hafta başkan müsait değil müsait oldu an Yigit-Y HD 720 P devreye giricek :)
Alicanrs
03-12-2010, 20:35
ehehe =)=) 106 bekliyoruz senden çok çok hızlı olucakmış abi bekliyoruz =) çok ciddi gideceği bi gerçek =)
M///maniac
03-12-2010, 20:35
swapla si ı takas edelım :):p
olabiler:D
Alicanrs
03-12-2010, 20:36
pt52 li pt52 siz ahahaha:D
M///maniac
03-12-2010, 20:36
pt52 li pt52 siz ahahaha:D
52li ve takaslı:D
Alicanrs
03-12-2010, 20:37
52li ve takaslı:D
ahaha :D dizel araç veriosan hemen :D yoksa nakit :D
M///maniac
03-12-2010, 20:37
ahaha :D dizel araç veriosan hemen :D yoksa nakit :D
hmmmmmmmm nakit ozaman pm ama en iskontolosundan:d
patlıcan kabak sen ısıne bak de kankaaa:D:D:D:D
by_hayali
03-12-2010, 20:38
maşallah iki aracada AC zaten kendini ispatlamış bi 106 nasıl gittiğini biliyoruz maşallah ;)
Alicanrs
03-12-2010, 20:38
hmmmmmmmm nakit ozaman pm ama en iskontolosundan:d
sen düşündğün rakamı p.mle sölerim ben :D tek deilsin bi kaç kişi daha şu kdr veririm dedi anlaşamadk :D
M///maniac
03-12-2010, 20:40
sen düşündğün rakamı p.mle sölerim ben :D tek deilsin bi kaç kişi daha şu kdr veririm dedi anlaşamadk :D
valla o ayıp olur hacım ama takasta sana bi 2006 starex verelim:hahaha: fiyat sen söle:D
Alicanrs
valla o ayıp olur hacım ama takasta sana bi 2006 starex verelim:hahaha: fiyat sen söle:D
ahahahahaah okulda ne giderim onla varya tüm kızlar bakar dimi kanka :D:D:D
M///maniac
ahahahahaah okulda ne giderim onla varya tüm kızlar bakar dimi kanka :D:D:D
tabi hem her isine yarar kapalı kasa:D
Alicanrs
03-12-2010, 20:41
tabi hem her isine yarar kapalı kasa:D
ahaha yatakta varmı dicem bu muhabbete girmeyelim sonu kötü :D
M///maniac
03-12-2010, 20:43
ahaha yatakta varmı dicem bu muhabbete girmeyelim sonu kötü :D
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Alican senin TY saxo, sattığın RS'tn hızlı mı? :)
mami_makinen
03-12-2010, 20:50
patlıcan kabak sen ısıne bak de kankaaa:D:D:D:D
dalak malak kol gıbı ......varrrr:D:D:D:D
Alicanrs
03-12-2010, 20:50
Alican senin TY saxo, sattığın RS'tn hızlı mı? :)
doğal olarak =) ama yeni hali bomba gelicek rs'in bekliyorum :)
Ali can biz o hızlıları bekliyoruz ama ne ses var ne soluk zaten yapılanlarda sürekli beyin arızası oluyor yada rodajları bitmiyor, nasıl bir motor yapıyorlarsa rodajı iyi olacak herhalde :D
Bak senide biliyoruz hızlı diyordun 4 sonunda vites bile atmıyorsun bendede aynısını yaptın 5 atmıyorsun bilinçli yada bilinçsiz onu sana bırakıyorum :)
Şunu net olarak söylüyorum 106 olarak AC den daha hızlısı yok ;)
AC 106 ve diğerleri ...
http://img84.imageshack.us/img84/3661/arkaplankedit.jpg (http://img84.imageshack.us/i/arkaplankedit.jpg/)
Alicanrs
03-12-2010, 20:56
Ali can biz o hızlıları bekliyoruz ama ne ses var ne soluk zaten yapılanlarda sürekli beyin arızası oluyor yada rodajları bitmiyor, nasıl bir motor yapıyorlarsa rodajı iyi olacak herhalde :D
Bak senide biliyoruz hızlı diyordun 4 sonunda vites bile atmıyorsun bendede aynısını yaptın 5 atmıyorsun bilinçli yada bilinçsiz onu sana bırakıyorum :)
Şunu net olarak söylüyorum 106 olarak AC den daha hızlısı yok ;)
AC 106 ve diğerleri ...
http://img84.imageshack.us/img84/3661/arkaplankedit.jpg (http://img84.imageshack.us/i/arkaplankedit.jpg/)
abi 2.3.4 deneyip nie bilinçli 5 e atmıyım mantıklımı sokamadım araç içinimi görüosunuz sanki .. ve seninle denememden sora araç deişti baya şimdi zevkle deneriz yine bi gün 7 bin lere çekmessen.. o hızlılıarı bekliorz derken onu anlamadım.. ve evet ac 106 gerçekten çok hızlı bunu hep diorm ztn
Ahmet_28
03-12-2010, 20:57
dalak malak kol gıbı ......varrrr:D:D:D:D
bide masa bacağı garson ......... var :hehe:
abi 2.3.4 deneyip nie bilinçli 5 e atmıyım mantıklımı sokamadım araç içinimi görüosunuz sanki .. ve seninle denememden sora araç deişti baya şimdi zevkle deneriz yine bi gün 7 bin lere çekmessen.. o hızlılıarı bekliorz derken onu anlamadım
Kornaya sen basıyordun alican ben değil ben seni 7000 lere çekecek kadar şerefsiz değilim kardeşim ;) :icon_tup:
Sen 5 e sokamıyorsan sokanı bulunur herdaim merak etme :D :D
Aklıma geldi yazayım arabayı hakan kulanıyor farkındasın, arabaya alışmamış belli, mami olsaydı 4 e bile atmazdın sen :D :D :D
Alicanrs
03-12-2010, 20:59
Kornaya sen basıyordun alican ben değil ben seni 7000 lere çekecek kadar şerefsiz değilim kardeşim ;) :icon_tup:
Sen 5 e sokamıyorsan sokanı bulunur herdaim merak etme :D :D
abi estafurullah şerefsizlik olarak demedim yanlış anlama hangi typerla denesem gerçekten çok yukarıda kalıyorum direk 3 e atıorm çnkü :)
Alicanrs
03-12-2010, 21:03
tolga -- dizel + Ty :D:D:D
M///maniac
03-12-2010, 21:10
tolga -- dizel + Ty :D:D:D
bekle reklamlama daha belli degil bi bulim:D
abi estafurullah şerefsizlik olarak demedim yanlış anlama hangi typerla denesem gerçekten çok yukarıda kalıyorum direk 3 e atıorm çnkü :)
Benim denedigimde herhangi bir typeR la denemedin sen alican bugüne kadar denemelerimde ne erken bastım ne üstde bastım bir ALLAH ın kulu diyemez bana sende diyemezsin beni 7000 çektin diye ;)
Alicanrs
03-12-2010, 21:14
mami abi evt daha iyi kullanıoda ben çokmu iyi kullanıorm 4 e bile atamazdın diosn milletin arabasını bırakta senle deneriz biz
Selcuk_RoL
03-12-2010, 21:18
O zaman bu gece olsun ne olucaksa
mami abi evt daha iyi kullanıoda ben çokmu iyi kullanıorm 4 e bile atamazdın diosn milletin arabasını bırakta senle deneriz biz
Olur kardeşim ne zaman iyi bir araba alırsam o zaman deneriz ;)
Aracımı sattım ;) :icon_tup: