Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbulda bildiğiniz bekar evi

BarBo
03-12-2010, 10:43
Arkadaşlar okulumun bitmesi üzerine bilgisayar firmalarına başvuru yapıyorum.Bursa başvurularını yaptım ama fazla şube olmadığı için eleman alımıda çok yok.İstanbulda bolca var ama kalmaya yerim olmadığı için başvuru yapamıyorum.
Acaba bildiğiniz sizin veya arkadaşlarınız kaldığı 1 kişilik yer olan bekar evi var mı ?
Tabi semt yer sorunuda var ama çoğu başvurular hem asya hem avrupa için. ben başvuru yapsam oldu ki kabul edildim yardım edebilecek kişiler var mı aranızda ? :o :confused:

Eriador
03-12-2010, 11:25
Barbo hangi bölümü bitirdin ? Yazılım mı ? Donanım mı ? ve neye başvuru yapıyorsun ? ilk iki saydığıma mı ? yoksa network yada web master lığa mı ?
Sana tavsiyem önce işi bekle iş olduktan sonra eve bak evi bulursun ama iş uzak olur ciddi sıkıntı olur sana ...

Büyük ihtimal mecidiyeköy de iş bulursun orda kiralarda insancıl

Taksim taraflarında bulursan benim ni arkadaşım var onla haberleştirrim seni

BarBo
03-12-2010, 11:32
bilgisayar teknolojileri ve programlama bitirdimde ben kendimi iç dış donanım üzerine geliştirdim abi.firmaların teknik servis bölümlerine yada satış bölümlerine başvuru yapıyorum.bende öyle diyorum zaten açıklandıktan sonra yardımcı olabilcek var mı die sordum.
saolasın aga ilgin için :)