Orijinalini görmek için tıklayınız : Subaru İmpreza 2.0 R ( bilgi alabilir miyim )
Subaru 2.0 R 160 hp lik manuel modelin eksisi artısı nelerdir ?
Yakışı nasıldır gidişi nasıldır ?
Herhangi bir kronik sorunu varmıdır ?
Bu motor hakkında pek bir bilgimiz yok , o yüzden bilenlerin bilgilerine ihtiyacımız olacak.
Büyük ihtimal bu modlei alacağız . Motora yapılacak ekstralar neler olabilir güç elde etmek için ? Parça sorunu yaşar mıyız?
Kullanan eden varsa yorum verirse seviniriz. Teşekkürler iyi forumlar.
leader_T
03-12-2010, 16:47
hazır konu açılmışken bende otomatiği hakkında bilgi almak istiyorum. :D
Burak izin var mı?:D
öncelikle yakıt olarak üzer... söyle üzer, turbolu bir gc8 veya wrx ile aynı yakıtı yakar ve gitmez(gc8 e göre) 0-100 hızlanması 9 saniye civarıdır.... güçlendirmek için ne yapılır bilmiyorum bildiğim kadarıyla çok bişey yapılmaz..... yol tutuşu vs si çok iyidir....
ocean0636
03-12-2010, 16:58
temiz bir vtı fiyatına alınabıldıgı ve yol tususu dunulurse gayet mantıklı fakat gc8 wrx gıbı yaktıgı dusunulunce de biraz dusunduruyor
ahmetbaha-drs
03-12-2010, 17:00
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=13700
Buradanda bilgi alabilirsiniz:)
hazır konu açılmışken bende otomatiği hakkında bilgi almak istiyorum. :D
Burak izin var mı?:D
Estahfurullah :)
öncelikle yakıt olarak üzer... söyle üzer, turbolu bir gc8 veya wrx ile aynı yakıtı yakar ve gitmez(gc8 e göre) 0-100 hızlanması 9 saniye civarıdır.... güçlendirmek için ne yapılır bilmiyorum bildiğim kadarıyla çok bişey yapılmaz..... yol tutuşu vs si çok iyidir....
temiz bir vtı fiyatına alınabıldıgı ve yol tususu dunulurse gayet mantıklı fakat gc8 wrx gıbı yaktıgı dusunulunce de biraz dusunduruyor
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=13700
Buradanda bilgi alabilirsiniz:)
Aslında amacımız yol tutan bir araca sahip olabilmek. 1.5 yada 1.6 larını almak istemedik en azından onlara nazaran hızlı olabilecek R diye düşündük. Yakıt wrx ile aynı yakıyor öğrenmiş olduk :) ama para yetmez wrx e :)
İlgilenenler için teşekkürler .Link içinde teşekkürler inceliyorum :)
Link cuk oldu bu arada sağol :D
Bir de bu STI scoop olayında sonradan yaparsak açık mı oluyor altı hava giriyor mu ? Yamni açıksa su tahliyesini kendimiz mi yapıcaz bişiler uydurarak ?
Antalyada var bitane satılık benim eski araçlarımdan eğer kazası fln yoksa onu bul sahibindende sti kaput ve sti kanat var orjinal ;)
legacylerde aynı motor var,otomatik 10lt ortalaması var.2.0 4 çeker bir araba için gayet mantıklı bir değer bence.manuel daha da az yakar kullanıma bağlı olarak.
bakımdan bakıma servise gidersin ekstra ıvır zıvır masrafları çok yoktur.keyifli güzel bir arabadır.karlı havalarda kışlarda kullanması ayrı bir zevktir :D