Orijinalini görmek için tıklayınız : Subaru Impreza GT vs Rover 200 Turbo
GC8: GTSpec Headers, Prodrive egzoz, Ex. Wastegate, Stock TD04 @ 1.2 bar peak
Rover: TD05-16g(evo 9) @ 1.4 bar cont. baska detayını bilmiyorum
http://www.streetfire.net/video/subaru-impreza-gt-vs-rover-220-turbo_2094411.htm
subaru-impreza-gt-vs-rover-220-turbo_2094411.htm
rover hangi rover?
maşşallah araclara
eu plaka olan lacivert renk
ocean0636
05-12-2010, 18:35
MaşAllah araclara..
buda bonus olsun :D
boyboy_2094412.htm
bitane daha bonus gelsin o zaman :)
gti: filtre, egzoz, chip, kısa, timing
gc8: aynı specler, truboost kapalı 0.8 bar civarı
civicin naptıgını anlamadım olaya sonradan dahil oldu arkadan kaptırıp geldi onumuze falan kırdı:icon_wack
sti-vs-106-vs-civic-ivtecavi_2094415.htm
chiefkadir
05-12-2010, 19:39
Maşalalh Cem güzel yürümüşsün:icon_tup:
rover'in turbo buyuk ama gideri yok nedense
rover'in turbo buyuk ama gideri yok nedense
kösülmüş:D
1 barda geciyor 1.2de 220den sonra geciyor...kırmızı bi typerla denedim, gmgden bi aracla denedim gectim dedi. torkta yapılmıs olabilir plakalık tork garajdı...
Maşalalh Cem güzel yürümüşsün:icon_tup:
sagolasın abi:)
maşallah araçlara :) bonus videosu iyiymiş:D
ilkerbilim
05-12-2010, 21:19
Bu Rover Yozgat Kavşağında kırmızı bi TypeR ı geçmişti yanlış hatırlamıyorsam.
maşalah Cem güzel yürümüş Subi :)
dahada hızlanacak insallah :)
chiefkadir
05-12-2010, 21:30
Bu Rover Yozgat Kavşağında kırmızı bi TypeR ı geçmişti yanlış hatırlamıyorsam.Bu videodaki gidişe bakılırsa bencede stock veya sadece cai li typerı geçebilir
Şimdi bu impi anca stock tayyarmı geçer diosun abi?
dahada hızlanacak insallah :)
inşallah kardeşim. ;)
ilkerbilim
05-12-2010, 21:34
Bu videodaki gidişe bakılırsa bencede stock veya sadece cai li typerı geçebilir
Ben gördüğümü söylüyorum. Tabi ki bilmiyorum arabada ne var ne yok ama bayağı ötüyordu TypeR.
chiefkadir
05-12-2010, 21:42
Şimdi bu impi anca stock tayyarmı geçer diosun abi?Yok bro baksana rover'ı geçiyo zaten :)
Denemek lazım bizim typerlar biraz nazlı şu sıra:D Ama konuşuruz Cenk denerse anlaşılır aşşa yukarı
Selcuk_RoL
05-12-2010, 21:44
valla gti ya maşşallah az daha bassa iste varıcakmış zaten:D
deneriz uygun bi zamanda turboyu degistirmeden olursa daha iyi olur ne kadar yaramıs anlarım...
chiefkadir
05-12-2010, 22:01
deneriz uygun bi zamanda turboyu degistirmeden olursa daha iyi olur ne kadar yaramıs anlarım...Tamam bro şimdi atıyom Cenk'e bu linki hafta içi denersiniz inşalah:hahaha:
benım arkadaşımın standart bı rover ı var ıstersenz musait bı zamanda yanyana getırebılırım sızı
benım arkadaşımın standart bı rover ı var ıstersenz musait bı zamanda yanyana getırebılırım sızı
620ti ile denedim zır stock baya fark oluyor :) fatih bi rover soyledi ayarlarsak onunla denicem...
aynı roverdır muhtemelen..tekinin araba tabi kendisi stock oldugunu idda ediyor tdo5 lisi boyle gidiyorsa sen onun gidisini gordukten sonra karar verirsin stock olup olmadıgına :D
Rstmania
05-12-2010, 23:36
Benim anlamadığım o civic nasıl geliyor. Bildiğiniz yeni kasa Honda o?
Benim anlamadığım o civic nasıl geliyor. Bildiğiniz yeni kasa Honda o?
biz 2 60dan bastık o arkadan sol seritten kaptırmıs geliyor anca yetistik tabi :p sonunu bende cozemedm banamı sellektor attı az kaldı geciyordum diyemi yaptı:D
Rstmania
05-12-2010, 23:52
Galiba sizin kalkışa başladığın zaman ile video başlangıcı aynı zamana denk geliyor. Yani siz 60 tayken o çoktan kopup geliyor diye düşünüyorum. Ben rollun virajdan önce başladığını düşündüm.
biz ara yoldan cıkıp ondan sonra 60 getirip oyle basıyoruz. civicin bizimle alakası yok normal yolunda seyrediyor. yanımızdan gecerken bastık heralde panik yaptı one falan kırdı :)
bugun denk geldık sızınle enka cıkısında ,ben tam otobana gırıyordum beyaz bı amerıkanla ,sızde 106 ıle ters taraftan enkaya dogru gırdınız :)
capcapca
06-12-2010, 07:57
maşallah araçlara hepsi ayrı güzel yürümüş rover da tahminimce serdar abinin eski arabası wiseco piston felan vardı intercool su radyatörü felan da farklıydı güzel bi araç
Göktürkm
06-12-2010, 09:20
yeni civic 106 yı geçmiş hondacılar görmesin sakın :D
chiefkadir
06-12-2010, 09:23
aynı roverdır muhtemelen..tekinin araba tabi kendisi stock oldugunu idda ediyor tdo5 lisi boyle gidiyorsa sen onun gidisini gordukten sonra karar verirsin stock olup olmadıgına :D:hahaha: Stock len karıştırma işte:D
Wrx ile kafaburun gider diyorum bizim stoch Rover:)
yeni civic 106 yı geçmiş hondacılar görmesin sakın :D
honda turbo plması lazım
bugun denk geldık sızınle enka cıkısında ,ben tam otobana gırıyordum beyaz bı amerıkanla ,sızde 106 ıle ters taraftan enkaya dogru gırdınız :)
hatırladım evet chevrolet caprice ti sanırım ona benzettim..
:hahaha: Stock len karıştırma işte:D
Wrx ile kafaburun gider diyorum bizim stoch Rover:)
200hp 1210kg vs 240hp 1270kg zır stocksa cok zor diyorum:)
maşallah araçlara hepsi ayrı güzel yürümüş rover da tahminimce serdar abinin eski arabası wiseco piston felan vardı intercool su radyatörü felan da farklıydı güzel bi araç
evet muhtemelen o araca sahibide komple forged wiseco piston evo 9 turbosu vs. var dedi..
hondanın rollingşe alakası yok o aradan kaynadı turbo vs degil :surucu:
chiefkadir
06-12-2010, 21:51
Cem o Rover 240-250hp vardır ..200hp roverı pokemon edersin
PriSOneR
06-12-2010, 21:56
yakın olsaydık birde ben denemek isterdim saglık olsun...
hatırladım evet chevrolet caprice ti sanırım ona benzettim..
75 ford granada :)