Orijinalini görmek için tıklayınız : Vtc 26 & revo-cupra
gurkan evrn
05-12-2010, 20:35
http://www.facebook.com/video/video.php?v=460939226190&comments¬if_t=video_comment#!/video/video.php?v=460947756190&comments
VTC 26 HAKKINI VERMİŞ :) CUPRA BİR BOY ÖNÜNDE BAŞLADI
bu videoyu unutmuşum
http://www.facebook.com/video/video.php?v=460947756190&comments#!/video/video.php?v=460939226190&comments
nakayama
05-12-2010, 20:37
Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
Alicanrs
05-12-2010, 20:38
böle videomu olur 300 hplik arabalar bişi belli olmuo vtc çok kötü ayriyetten :D:D
ah yasin abi ahh maşallah çok güzeldi rahmetli :)
gurkan evrn
05-12-2010, 20:38
hemen düzeltim
gurkan evrn
05-12-2010, 20:42
Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
gizliliği kaldırdım herkes görebilir şu anda :)
S.Özeren
05-12-2010, 20:48
adanadanmı geldin gardaş düzeltsene şunu :D
M///maniac
05-12-2010, 20:50
bnde göremedim malesef
olm saannnnmmmaaat ne guldurdun benı yaaa :):) VTC her zamankı gıbı VTC ;)
gurkan evrn
05-12-2010, 20:58
herkes görebilir şu anda öle olması lazım bi daha bakim
S.Özeren
05-12-2010, 20:59
görünmüyorrr :D
nakayama
05-12-2010, 21:00
Kör oldum göremiyorum :D
olm özledik bi vtc izlicez hadi yaaww :D street den yuklesene hacı
gurkan evrn
05-12-2010, 21:01
şimdi bi bakın cemaat :)
gurkan evrn
05-12-2010, 21:02
Kör oldum göremiyorum :D
şimdi bakın :) görünmessede bilgisayarı kırıcam :)
S.Özeren
05-12-2010, 21:02
hangisi ayırdı şimdi :D
gurkan evrn
05-12-2010, 21:03
bnde göremedim malesef
şimdi bak gıcık herif :)
gurkan evrn
05-12-2010, 21:04
geldi kardeşim bakabilirsin :)
Alicanrs
05-12-2010, 21:04
faruk imza ne öle ya:D resimler nerde ahahaha:D
vtc yi iyi bilirdik artık yeni sahibi hayrını görsün
gurkan evrn
05-12-2010, 21:05
imza süper neyse konuyu dağıtma lan alican :D
Cupra hangi cupra acaba ve stage kaç revo denmişte?Ayrıca cupra nasıl bir boy önde başlamış anlamadım ve kimin geçtiği belli değil.
faruk imza ne öle ya:D resimler nerde ahahaha:D
hacı aslı sende :D:D
Alicanrs
05-12-2010, 21:06
imza süper neyse konuyu dağıtma lan alican :D
lan böle konumu olur 300 hp lik araçlar başı sonu belli deil :D sonunu istiorz biz 230 240 lı süratler :D sonuç ne VTC ÖNDE :D:D
gurkan evrn
05-12-2010, 21:06
açıldımı video arkadaşlar :)
gurkan evrn
05-12-2010, 21:07
cupra hangi cupra acaba ve stage kaç revo denmişte?
hkn cupra :)
Alicanrs
05-12-2010, 21:08
hacı aslı sende :D:D
ahahaha yüklim bari :D
http://i55.tinypic.com/fazax0.jpg
gurkan evrn
05-12-2010, 21:09
lan böle konumu olur 300 hp lik araçlar başı sonu belli deil :D sonunu istiorz biz 230 240 lı süratler :D sonuç ne VTC ÖNDE :D:D
gitte bul sonunu alican sciroccodan bu kadar artık :D :D
nakayama
05-12-2010, 21:09
Maşallah araçlara
şimdi oldu teşekkürler
maşallah araçlara tayyare güzel gitmiş :)
S.Özeren
05-12-2010, 21:10
ahahaha yüklim bari :D
http://i55.tinypic.com/fazax0.jpg
aile var olm ya bu ne ya :D
Cupra hangi cupra acaba ve stage kaç revo denmişte?Ayrıca cupra nasıl bir boy önde başlamış anlamadım ve kimin geçtiği belli değil.
revo yazılım stage 2 zannedersem ama pek emin edeğilim. benim 1 boy önümde basmıştı. 4 te 1 boy önündeydim
fakat shargerı yeni taktırıdığm zamanlardı ve oem buji filan vardı:)
Alicanrs
05-12-2010, 21:14
revo yazılım stage 2 zannedersem ama pek emin edeğilim. benim 1 boy önümde basmıştı. 4 te 1 boy önündeydim
fakat shargerı yeni taktırıdığm zamanlardı ve oem buji filan vardı:)
abi son halin gerçekten çok fenaydı ya son gün gördğümde harbi harbi hakkını veriodun nazar değdi sağlık olsn canına bişe olmadı koy gitsin ama artık imza resim deişirmisin senin olmayan şeyi koyma :D Typer yazısı kalsın belli olmaz ahaha:D
hkn cupra :)
Hacının araç yani:) Revo stage 1 olması lazım bildiğim kadarıyla.
aile var olm ya bu ne ya :D
olm siz nasıl adamlarsınız yaaa:) işinizi gücünüz makara kukaraaaaaaaa... :)
abi son halin gerçekten çok fenaydı ya son gün gördğümde harbi harbi hakkını veriodun nazar değdi sağlık olsn canına bişe olmadı koy gitsin ama artık imza resim deişirmisin senin olmayan şeyi koyma :D Typer yazısı kalsın belli olmaz ahaha:D
ya harbi doğru diyosun şu yazıyı plakayı kaldırma vakti geldi.
gurkan evrn
05-12-2010, 21:16
Hacının araç yani:) Revo stage 1 olması lazım bildiğim kadarıyla.
heralde abi yasin abi biliyo olanı biteni biz çekebildiğimiz kadar çektik yetişemedik 1.4 makineyle :D
S.Özeren
05-12-2010, 21:22
hayat başka türlü geçmez hacı yapcak bişey yok :D o videoda benim 1.3 üm olcaktı sen ozaman görcektin makarayı eheh
hayat başka türlü geçmez hacı yapcak bişey yok :D o videoda benim 1.3 üm olcaktı sen ozaman görcektin makarayı eheh
harbi doğru diyosun:) içimizden delerdin.
sizde haklısınız
gurkan evrn
05-12-2010, 21:50
yasin abi bu cupra adanayamı satıldı öylee bişey varmı yada bu konuda bilgisi olan bilgi verebilir mi :)
yoktun bugün ama gönüllerdesin hacım ;)
yoktun bugün ama gönüllerdesin hacım ;)
eywallah kardeşim benim:( ev spec. bi süre:)
nayırr nolamaz göremiyorum göreemiyorummm
ocean0636
06-12-2010, 07:08
MaşAllah, araclara..
capcapca
06-12-2010, 07:31
maşallah araçlara
http://www.facebook.com/video/video.php?v=460947756190&comments#!/video/video.php?v=460939226190&comments
birde şu video var:)
birde şu video var:)
moruk hayırlısı olsun satmışsın yorumlara bakılırsa.
video yu beğenmedim :) o nasıl bir vites çekiş öle t.dağa gittiğinizde aradığınızda mermi gibi çekiodun bu yavaş kalmış
ahmet3425
06-12-2010, 10:45
vtc cok ustte kalmıs basar basmaz vites atmıs saglıklı bi deneme olmamıs bence ztn ne olup bittiğide belli olmuyor :D
WhiteCupra
06-12-2010, 11:48
araclara maşşallah ama videodan pek bişey anlaşılmıyor....:D:D
Hacı mustafanın arabası,sadece yazılım ve Dp var arabada
moruk hayırlısı olsun satmışsın yorumlara bakılırsa.
video yu beğenmedim :) o nasıl bir vites çekiş öle t.dağa gittiğinizde aradığınızda mermi gibi çekiodun bu yavaş kalmış
aynen öyle orda arabam kesiyodu zaten bujilerden dolayı. oem vardı. sc yı taktırdığım ilk zamanlardı. sağlıklı deneme değildi tabi bi. bak arabada birtek yazılım dp varmış düşün:) en son halim fenalar fenasıydı ama kısmet:(
evet arabayı sattım bayada müşteri cıkdı. çatır çutur sattım:) çok düşündüm yaptırıym mi satıymmi diye ama sattım gitti.
şimdi arabanın ağır masrafı yoktu zaten ön tampon sağ çamurluk değişti birde kompple ön takım yapıldı araba kaportada 2-3 güne çıkıcakmış:)
oguzhan999
06-12-2010, 14:53
güzel deneme
by serçe
06-12-2010, 14:56
maşallah araçlara ...........
aynen öyle orda arabam kesiyodu zaten bujilerden dolayı. oem vardı. sc yı taktırdığım ilk zamanlardı. sağlıklı deneme değildi tabi bi. bak arabada birtek yazılım dp varmış düşün:) en son halim fenalar fenasıydı ama kısmet:(
evet arabayı sattım bayada müşteri cıkdı. çatır çutur sattım:) çok düşündüm yaptırıym mi satıymmi diye ama sattım gitti.
şimdi arabanın ağır masrafı yoktu zaten ön tampon sağ çamurluk değişti birde kompple ön takım yapıldı araba kaportada 2-3 güne çıkıcakmış:)
walla o kadar uğraştın vtc ile istediğin gibi yaptın ben olsam satmaz kaldığım yerden devam ederdim ama durum farklı ;)
aynen son zamanı (telde dinlediğim) araba mermi gibiydi fena devir bitiriodu :) sende iyi vites çekiodun ;) neyse kendini toparladı yeni bir R beklioruz senden
ooo bu video nereden çıktı kardeş aylar oldu stage 1 di araç ozaman sattım . alan arkadaşa hayırlı olsun . VTC yede geçmiş olsun kardeşim ertesi gün duydum üzüldüm ALLAH beterinden korusun .
evet ben 4ten 5 e attığımda vtc 1 boy önde idi ve çatırpatır hemen bırakıyodu arkadaş veya araç kesiyodu. böylelikle 5le 6 yürüyemiyoduk daha doğrusu ben yürüyodum ama arkadaş bıraktığı için anlamsız oluyodu. 1boy önden basmak gibi bi şey olamaz kornaya hep VTC BASTI VTEC açık olsun diye bana göre hiç kalkmamıştık. sağlıklı olmadığı için aracı sağlıklı bideneme olmamıştı defalarca denemiştik.
neyse 2 araçta yok şuanda sahiplerinde ALLAH vtc NİN SAHİBİ yasin kardeşimede bizede daha güzellerini nasip etsin.
araçlar geçici DOSTLUKLAR bakii
ooo bu video nereden çıktı kardeş aylar oldu stage 1 di araç ozaman sattım . alan arkadaşa hayırlı olsun . VTC yede geçmiş olsun kardeşim ertesi gün duydum üzüldüm ALLAH beterinden korusun .
evet ben 4ten 5 e attığımda vtc 1 boy önde idi ve çatırpatır hemen bırakıyodu arkadaş veya araç kesiyodu. böylelikle 5le 6 yürüyemiyoduk daha doğrusu ben yürüyodum ama arkadaş bıraktığı için anlamsız oluyodu. 1boy önden basmak gibi bi şey olamaz kornaya hep VTC BASTI VTEC açık olsun diye bana göre hiç kalkmamıştık. sağlıklı olmadığı için aracı sağlıklı bideneme olmamıştı defalarca denemiştik.
neyse 2 araçta yok şuanda sahiplerinde ALLAH vtc NİN SAHİBİ yasin kardeşimede bizede daha güzellerini nasip etsin.
araçlar geçici DOSTLUKLAR bakii
aynen sıkıntı yo k sen gecdin bengecdim:) doğru oem buji vardı 190-200 de direk kesiyodu araba yığılıyodu ve o gün araba hiç gitmyodu bile:)
arabamın gercekten kaz ayaptığım akşam ki hali fenalar fenasıydı 4 te pati koyuyodum lastiklerin potenza adrenalin 215 40 17 di bu arada.
son gece uba 88 le denedim gt 28 turbolu cuprayla denedim k subaru ile denedim:) oradaki ve koyduğum kadran videosuyla uzaktan yakından alakası yoktu. tam kıvama geldim allah daha sonrasını nasip etmedi... kısmet
ama unuttuğumuz bişiy var benim kornam bozuktu ve basmıyodu:)))))))))))))
walla o kadar uğraştın vtc ile istediğin gibi yaptın ben olsam satmaz kaldığım yerden devam ederdim ama durum farklı ;)
aynen son zamanı (telde dinlediğim) araba mermi gibiydi fena devir bitiriodu :) sende iyi vites çekiodun ;) neyse kendini toparladı yeni bir R beklioruz senden
yeni bi r yolda çok kısa zamanda allahın izniyle dönücemm...
Aristokrat Livestrong adanalılarla unutamadıgın bi anın var heralde ???
S.Özeren
22-12-2010, 15:11
Aristokrat Livestrong adanalılarla bi unutamadıgın anın var heralde ???
hayırdır maydonoz arkadaş aramızdaki muhabbeti bilip bilmeden salça olma sanane ;)
bi ara beklerim adanaya mutlaka maydonozu patlicnı yakındn gösterim sana bu kadar adanayı diline dolamışsın laf agızda kalmasın sadece
S.Özeren
22-12-2010, 15:15
bi ara beklerim adanaya mutlaka maydonozu patlicnı yakındn gösterim sana bu kadar adanayı diline dolamışsın laf agızda kalmasın sadece
ya sanane arkadaş aramdaki muhabbeti bilmeden konuşma hala yürü git bak işine o patlıcan girmesin bi yerine dikkat et :heyoo:
neyse konu dağilmasin öle adanalı madanalı dikkat et laflarına altında kalma.güzel patlican kebabi yapilir buralarda kısmet olursa ısmarlarım gelirsen.neyse..
S.Özeren
22-12-2010, 15:28
arkadaşa sormak lazım onu
S.Özeren
22-12-2010, 15:32
neyse konu dağilmasin öle adanalı madanalı dikkat et laflarına altında kalma.güzel patlican kebabi yapilir buralarda kısmet olursa ısmarlarım gelirsen.neyse..
neye dikkat edip etmiceğime ben karar veririm bana emir vererek konuşma hadi yoluna bak
S.Özeren
22-12-2010, 16:26
konuyu aramızda hallettik adanalı arkadaşlar yanlış anlamasın ben takılıyorum o arkadaşa(gürkan) espiri olarak :)
arkadaşlar kimse üzerine alınmasın... yanlış konuşmalar olmuş gene. burdaki samimiyetliklerden dolayı adanalı ismini kullanmış. kimse yanlış anlamasın....