Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastik sorunsalı 225/40/18 ne alsak?
Elimdeki bbs RSII jantlarıma lastik alacam ama ne yapsam bilemedim
p zero rosso istiyorum aslında ama tanesi 300liraya bulabildim totalde 1200tl yapıyor+ 1 yıl kaskolu
Uzak doğu lastiklerinin 4ü ortalama 600-650 arasında
toyo t1r içlerinde biraz daha pahalı ortalama 700-750 arasında
bunlar haricinde birde dunlop sportmaxx var onlarda tanesi 260 civarında
Biraz yardıma ihtiyacım var göründüğü gibi, neredeyse 2 katı fiyat farkı var rossolar ile uzakdoğu lastikleri arasında.
Sizce bu farkı kesinlikle hak edecek bi fark varmıdır misal toyo t1r ile rosso ve sportmaxx ları kıyaslarsak?
Bide marangoni diye bi lastik var lastikçimde italyan malı falan dedi fiyatlarıda çok uygun bunun hakkında fikri olanda varsa paylaşırsa sevinirim
Şimdiden teşekkürler...
ocean0636
06-12-2010, 12:06
Maddi olarak sorun yoksa Advan veya Potenza, daha uygun fiyatli olsun dersen toyo t1r :icon_tup:
O ebatta tek tercihin bence P zero rosso olsun.
2 arkadaşımızın aracında bu ebat syron kullanıyoruz.. tek bir sıkıntı bile yaşatmıyor.. istedigin takdirde ben ayarlayabilirim sana 4 tane sıfır olarak ;)
pzero gayet başarılı bi lastik fiyatına değer bence,,,eğer o fiyat çok geliyosa toyo t1-r tavsiye ederim 245-40-18 kullanmıştım oda gayet yeterliydi .............
recepserkan43
06-12-2010, 16:32
kumho forever:)
sen konuşma hocaa :) kumhoymuş :)
Görünen o ki 1. tercih p zero rosso 2. tercih toyo t1r
syron kuruda fena değil ama ıslakta kötü diyorlar, benim sorunum arabayı yola tutundurabilmek u yüzden rosso düşünüyordum ama t1rde aynı işi görür mü? yani aradaki fark çok çok belli mi yoksa bariz bi fark olmazmı acaba? neredeyse 2 katı fiyat farkı var mutlaka bariz bi fark olacak diye düşünüyorum gönül rossodan kese ise toyodan yana :S
sen konuşma hocaa :) kumhoymuş :)
Görünen o ki 1. tercih p zero rosso 2. tercih toyo t1r
syron kuruda fena değil ama ıslakta kötü diyorlar, benim sorunum arabayı yola tutundurabilmek u yüzden rosso düşünüyordum ama t1rde aynı işi görür mü? yani aradaki fark çok çok belli mi yoksa bariz bi fark olmazmı acaba? neredeyse 2 katı fiyat farkı var mutlaka bariz bi fark olacak diye düşünüyorum gönül rossodan kese ise toyodan yana :S
arabanı ne kadar zorlıcağınla alakalı tamamen bu farkı görmen ,,,normal bi kullanıcı için ilk 10bin km çok bi fark olmaz sonrasında pzeronun farkı daha belirgin olur ,,toyo yumuşak hamurlu güzel bi lastiktir fakat ömrü kısadır ,,,bu ömrü diş derinliği olarak görmeyelim,,dişleri olsada tutunmadaki düşüsü bariz fark ediceksiniz ;)
SercanTurkoz
07-12-2010, 16:29
aynı ebatta lassa impetus kullanıyorum memnunmum ama kaça aldıgımı hatırlamıyorum , tek sıkıntısı dik yerden inerken kayıyor biraz, o ebatlara göre normal denilebilir..
P zero rosso fiyatını fazlasıyla hakediyor.
aynı ölçüde michelin contınental pzero ve adrenalin kullandım mümkünse kesinlikle adrenalin diyorum
aynı ölçüde michelin contınental pzero ve adrenalin kullandım mümkünse kesinlikle adrenalin diyorum
Continental ne kullandınız? sc 3 mü yoksa premium contact mi?
Ben de sportcontact 3 ile adrenalin arasındayım type-r için, p zero nero da olabilir, hepsini kullanmış birisini görüşlerini almak isterim adrenalin ve p zero nero daha kullanma fırsatım olmadı
sc3 kullandım daha yumuşak ve sessiz ama kimin umrunda yanakları adrenalinden sağlam değil tel kopartıp balon yapıyor ben adrenalınle 10000 yaptım hiç bi sıkıntı yaşamadım bu ebatta en buyuk sıkıntılarımızdan biride balondan dolayı balans tutmaması ve yarılma olduğuna göre adrenalin doğru seçim olacaktır, p zero nunda ıslak zemınde diğerlerine göre üstünlüğü var ama adrenalinde ortaya bi karışık yapmışlar diyebilirim :)
Jant kırılır, disk kırılır Adrenalin balon yapmaz, bizzat görmüşlüğümüz var :)
Benim merak ettiğim yol tutuş, ben sportcontact 3 ün çok iyi olduğunu düşünüyorum; adrenalin size göre sc3 ten iyi miydi?
Benim için balon yapma ihtimali sorun değil, benim hiç başıma gelmedi şahsen sc 3 te balon yapma durumu çünkü, sadece yol tutuş farkı var mı onu merak ediyorum :)
p zero nero bende kullandım 2 sezon kadar önceki aracımda mükemmel bi lastikti o sebeple rossoya sıcak bakıyorum, continental sc3 çok pahalı, bugün michelin ps2 sordum 450 dedi ardam tanesine ps3e de 350 dedi :(
pahalı lastikler arasında alabileceğim lastik rosso şu durumda, ucuzlar arasındada toyo olabilir ama toyonunda t1r mi yoksa proxess 4 mü olmalı onu bilemedim, kimisi t1r üretimden kalktı artık falan diyor
ben adrenalin kuru zeminde viraj fren vs. conti den üstün diyorum
ben adrenalin kuru zeminde viraj fren vs. conti den üstün diyorum
Teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :)
rica ederim ...