Orijinalini görmek için tıklayınız : Tavan Kaplatsak ama nerde ?
VteC_MaNiaC
06-12-2010, 10:38
AVrupa veya Anadolu farketmez .. Avruapada yenibosna ikitelli civarında anadoluda bostancı taraflarında "Fiyat Kalite" orantısını düzgün kurabilmiş bi yer arıyorum.. tavanı sadece piano black kaplatıcam.
Zira bikaç yere sordum 200 TL gibi fiyatlar verdiler biraz pahalı geldi..
200 tl biraz fazla :) ramo si nin olduğu sanayide (pakten mutlu sanayi sitesi) hobbycar diye biyer var girişte solda kalıyor , malzemeleri çok kaliteli, işçilikleri de baya sağlam fiyat da bu kadar yüksek değil :D
Low-Rider
06-12-2010, 10:39
h.o.c a bakaydın bi:)
husrevoglu
06-12-2010, 10:43
bostancı köprüsünün girişinde biyer var ben orda yaptırdım 180 lira işcilik ve malzeme güzel.
VteC_MaNiaC
06-12-2010, 10:49
doktor işyerinden çok çıkmıyorum :) belirleyip gitmem lazım tavsiye tanıdık yoluyla :)
serqan23
06-12-2010, 10:51
200 tl biraz fazla :) ramo si nin olduğu sanayide (pakten mutlu sanayi sitesi) hobbycar diye biyer var girişte solda kalıyor , malzemeleri çok kaliteli, işçilikleri de baya sağlam fiyat da bu kadar yüksek değil :D
bahsettıgın yer gercekten guzel bende orda aracıma bırkac ıslem yaptrıdım. erkan sagolsun iyi iş çıkartıyo. :icon_tup:
doktor işyerinden çok çıkmıyorum :) belirleyip gitmem lazım tavsiye tanıdık yoluyla :)
hobbycara mehmet ali tavsiye etti de o zaman :) :icon_tup:
+ Eser Ayvaz ;)
kalitesi tartışılmaz,uzun yıllardır bu sektörde kendisini kanıtlamış bir firma.
eğer gidersen beni söliyebilirsin yardımcı olurlar
ahmet3425
06-12-2010, 11:07
bahcelievler folyoking, siteden bi cok arkadas mekanı bilir cocukluk arkadasımın dukkanıdır fiyatta indirim yapması icin konusurum isterseniz...
Sefa_vts
06-12-2010, 11:10
H.o.c :) Şirinevlerde..
hakotech
06-12-2010, 11:20
bahçelievler folio King, benım aracımı komple orası yaptı cokta guzel,sami var orda hakan dersen yada bana pm yollarsan beraber gıderız..