Orijinalini görmek için tıklayınız : dizel önerisi
sehirici gunluk kullanılacak dizel arac alıcam. max. 35bin tl butce ve sıfır alıcam. hb sedan farketmez ancak otomatik vitesli olacak. kronik sorunu olmayan, sınıfında en az yakan, servisi parca maliyeti az olan hangi dizeli onerirsiniz???
fiat punto
ford fiesta
toyota yaris
nissan micra
renault clio
hyundai getz
kia ceed
ilk bunlar geldi aklıma bunların dısında peugeot citroen haric araclarda olabilir...
:soru::soru::soru:
corsa tavsiye ederim.. hem donanımı yüksek, hemde iç mekanı yeterince büyük.. 4.3-4.5 lt de ortalama tüketimim var 75lik corsayla..
Ahmet Saraçoğlu
06-12-2010, 22:35
Fiyat aralıkları arasında bi bilgim yok ama bu lsiteden kesinlikle ceed i tavsiye ederim.Hem bi sınıf üst , hem kaliteli bi iç mekan , hemde güzel bi motor.
clio yada punto derım ben parcasıda ucuz sayılır hem.hemde reno tutulan bir arac :)
corsa tavsiye ederim.. hem donanımı yüksek, hemde iç mekanı yeterince büyük.. 4.3-4.5 lt de ortalama tüketimim var 75lik corsayla..
2005 gibi corsa easytronic vardı uzun ugraslar sonucu geri verdik opala durmadan sanzıman sorunu cıkardı, illallah ettirdi o yuzden pek sıcak bakmıyorum opele:)
yeni kasalarda aynı sistemmi var sanzımanda??
Cem MCP derim başkada bişey demem :D :D :D hayırdır otm. dizel kim için :)
2005 gibi corsa easytronic vardı uzun ugraslar sonucu geri verdik opala durmadan sanzıman sorunu cıkardı, illallah ettirdi o yuzden pek sıcak bakmıyorum opele:)
yeni kasalarda aynı sistemmi var sanzımanda??
o yıllarda easytroniclerde sıkıntı vardı ama, bende yola opel almıcam die cıktım, parasına gore sınıfında alabilecek başka bişe bulamadım :)
pardon sen otomatik demişsin :)) o paralara otomatik olarak istiyosan, 37 bin liraya astra h 1.3 easytronic alcaksn :) o fiyata donanımı fln cok iyi.
bugün kuruma accent era 1,5 crdi team için 25600 fiyat teklifi geldi team abs li 26500 bu paraya bedava ;)
edit: ama otomatik farkına bakmadık
Cem MCP derim başkada bişey demem :D :D :D hayırdır otm. dizel kim için :)
bana uzak allah yakın olsun mcp :hahaha:
annemde kullanıcak o yuzden otomatik :)
ceed fln da olabilir. onlar eski nesil otomatik sanzıman.. Easytroniclerde geri kacırma diye bi sıkıntı kalmadı artık bu arada. Bence ya astra yada ceed. arasıdna tercihini sen yap :)
ceed güzel araba tercih edilebilir..fiesta da dizelde otomatik yok . otomatikler sadece benzinlide geliyor
kia 39bin den baslıyor
fiatta hem oto. hem dizel goremedim, fiesta,getz ve micrada aynı sekilde
30bine accent era, 35bin lira clio, ceed 39bin, astra 38bin ama twinport degil easytronic
37.000 liraya 1.3 easytronic 1.3 dizel alabilirsin ;)
gidip bi incelemek test surusu yapmak lazım opeli benim gonlum duzden yana ama anne faktoru olunca mecbur otomatik alıcaz.
clioya baktım sitesinden ic mekan cok vasat kangoodan farkı yok
artık easytronicleer sıkıntılarını aştı. eğim sensörü de koydular arabalara, yokuslarda geri de kaymıyor artık.. ceed ve astra arasında iyi dusun bak derim..
ocean0636
07-12-2010, 07:05
Corsa veya yaris diyorum :)
8.000rpm
07-12-2010, 07:15
ceed ve astra arasında kalınıyorsa tabii ki astra tercih edilmeli bence
gerek ikinci el , gerekse yedek parça stoğu olarak her türlü avantajlı
kalite farkını saymıyorum bile
Renault clio derim hiç düşünmeden ,bende arıyorum 1 2 aydır dizel bir araba edindigim bigi şu oldu, clio dizelde en üst sınıfda 2. eli çok fazla tutulan en baba 1000 lira aşagısına anında satıcı bulabilen bir araç ,yanlız bir sorun var sen otomatik istiyorsun oda yeni modellerinde var ama onun için hiç bir bilgim yok .Yakıt sorunu yok parça sıkıntın yok satacagım dediğin zaman derdin tasan yok,donanım olarakda fena sayılmaz,inşallah aradıgın aracı bulursun . ;)
80k km oldu easytronic corsam var hicbir skntim yok. Bildigim kadariyla 1. Nesil easytronicler skntili yani astra h corsa c ve meriva'dakiler. 30bn kmde balata bitiren insanlarda gornedim degil bu saydigim araclarda. Yanliz bildigim kadariyla artik 95hp olan corsalarla beraber easy sanzimanida kaldirdilar dizelde. Kisaca ceed iyi secim olacaktir. Hem tam otomatik hemde basarili bilinen bir motora sahip
battalgazi
07-12-2010, 21:33
bir önceki kasa astra dizeli 34 bine bırakıyorlardı kardeş,kasa değişmesi problem değilse alınabilecek bir araç