Orijinalini görmek için tıklayınız : İntegra hk da yardım
mehmet050
06-12-2010, 22:47
Selam site müdavimleri 1991 1.6 otomatik bir integra aldım bir başka forumda beyin arıza kodlarını okuyup ona göre kontrol ettim 4 ve 9 arızası veriyor
4 Crank Angle Sensor Loose or dirty connection, Short or open in circuit, Bad sensor - More
Distributor
9 No. 1 Cylinder Position (only on 1.6L) Loose or dirty connection, Short or open in circuit, Bad sensor - More
Distributor
ne yapmamı önerirsiniz Antalyada gidebileceğim servis veya usta tavsiyesinede ihtiyacım var
cahilliğime verin birde vites kolunda bulunan s4 dümesine işe yarar.
Selamlar Saygılar
antalyada ADA HONDA gayet ıyı eskı sanayı de
9 nolu arıza birçok hondada kronik olan distribitörün içinde bulunan bir modül arızasıdır.iyi bir elektrik ustası bunu halleder. antalya yeni sanayide piyan garaj var sahibi ümit abilere götürürsen sorununu hallederler
s4 tuşu vites s konumundayken 4. vitesi de kullanabilmeyi sağlar. basılı değilse 3. vitesten yukarı çıkmaz araç. Bir de ruhsata aldanmayın 1.6 yazabiliyor pek çok integrada, araç 1.8 dir muhtemelen, 1.6 ise gümrük girişlidir.
SOMEONESPECIAL
17-12-2010, 10:40
S4 tuşu süper drive modu yani vitesler seri olarak atar.
Aracınız 1.6 değil 1.8 dir büyük ihtimalle
S4 tuşu süper drive modu yani vitesler seri olarak atar.
yok öyle bir şey :). S yani spor modunda vites geçişleri biraz geciktirilip araç daha devirli kullanılır ve gaza az basıldığı durumlarda da vites küçültür. S4 tuşu ise sadece 4. vites kullanabilsin diyedir.
SOMEONESPECIAL
17-12-2010, 12:57
yok öyle bir şey :). S yani spor modunda vites geçişleri biraz geciktirilip araç daha devirli kullanılır ve gaza az basıldığı durumlarda da vites küçültür. S4 tuşu ise sadece 4. vites kullanabilsin diyedir.
Peki sen öyle diyorsan öyledir :icon_rule
kemalcan yetiş integra tam senin konundan soru gelmiş :)
timucintt
17-12-2010, 13:14
teggycim benimki s4 te deviri 7200 de kesiyor D'de 6600 ama daha hızlı devir dönüyor lo :D oran düşüyor bence ama devir uzadığı için gene aynı boka geliyor... ama S2 ve S3 D2 3 den kısa bitiyor :D ama S4 bitmiyor aga.... S4 ün sonunu göremiyorsun...
ama kerem abinin deidği gibi S konumu daha hızlı tepki verir ama 4. vitesi gereksizdir... :D 2 ve 3 ü çok zevklidir S in :D hele teggycim S3 yokmu :D yıkım :D ama S4 direkt 4. konumdan bahsedersek orda oran aynımı kısamı belli dğeil bitmediği bir gerçek :D
SOMEONESPECIAL
17-12-2010, 13:16
teggycim benimki s4 te deviri 7200 de kesiyor D'de 6600 ama daha hızlı devir dönüyor lo :D oran düşüyor bence ama devir uzadığı için gene aynı boka geliyor... ama S2 ve S3 D2 3 den kısa bitiyor :D ama S4 bitmiyor aga.... S4 ün sonunu göremiyorsun...
ama kerem abinin deidği gibi S konumu daha hızlı tepki verir ama 4. vitesi gereksizdir... :D 2 ve 3 ü çok zevklidir S in :D hele teggycim S3 yokmu :D yıkım :D ama S4 direkt 4. konumdan bahsedersek orda oran aynımı kısamı belli dğeil bitmediği bir gerçek :D
Allah ne verdiyse, motorun nefesi nereye kadar yeterse gidiyor deseneeeeee S4
timucintt
17-12-2010, 13:17
aynen abi... biraz daha güç olsa devir dönecek s4 ün sonu 240 245 kmde biter :D
tymuchenim adamım nası 7200 kesiyo yawrukuşum ? 7000 de kesici var benim arabada. Senin düldül bozuk :D
SOMEONESPECIAL
17-12-2010, 13:19
aynen abi... biraz daha güç olsa devir dönecek s4 ün sonu 240 245 kmde biter :D
E daha ne olsun...
timucintt
17-12-2010, 13:22
tymuchenim adamım nası 7200 kesiyo yawrukuşum ? 7000 de kesici var benim arabada. Senin düldül bozuk :D
Benimki biliyon seside dğeişik çıkıyor :D hileli b18 :D
fsunnetci
17-12-2010, 13:47
konuyu açan mehmet bey konuyu açmış gitmiş ,konu açılalı 1 hafta olmuş hatta geçmiş bile:D sanırım sorunlarını halletmiş:beuj:
S4 modu bir çok otomobil firmasının otomatik vitesli araçlarında kullandıkları spor modundan çokta farklı birşey değil aynı işi görür:icon_tup:
Evet S4 modunda iken son devir'e kadar gidecek integralar pek bulunmadığından S4 ile son süratte ne oluyor pek bilinmez:p
SOMEONESPECIAL
17-12-2010, 14:09
konuyu açan mehmet bey konuyu açmış gitmiş ,konu açılalı 1 hafta olmuş hatta geçmiş bile:D sanırım sorunlarını halletmiş:beuj:
S4 modu bir çok otomobil firmasının otomatik vitesli araçlarında kullandıkları spor modundan çokta farklı birşey değil aynı işi görür:icon_tup:
Evet S4 modunda iken son devir'e kadar gidecek integralar pek bulunmadığından S4 ile son süratte ne oluyor pek bilinmez:p
http://www.youtube.com/watch?v=iTd9D3Y-Kvs
timucintt
17-12-2010, 14:15
http://www.youtube.com/watch?v=iTd9D3Y-Kvs
Aha benimki :D
SOMEONESPECIAL
17-12-2010, 14:17
Aha benimki :D
Senin TEG demek istedin di mi ?
timucintt
17-12-2010, 14:18
Senin TEG demek istedin di mi ?
yes abi benimki demek istedim :D
şu kadran videosunu görünce bi an benim hedırs filtre egzos hafifletmeli halim geldi gözümün önüne.
meğer benim arabam ferrari gibi gidiyomus :D
timucintt
17-12-2010, 15:29
kadran videosu değil ses videosu çekiyorduk orda :D yoksa d de daha hızlıda giderdi :D
arabada 3 kişiydik ayrıca :D
fsunnetci
20-12-2010, 08:13
Kerem abi ve Timuçin sizin TEG'ler istisna mübarek insanlar sizlere laf yok:D ya şuan piyasada Otomatik şanzıman bir TEG alsanız inanın adam gibi vitese bile girmiyor nerdeyse :rolleyes: en azından benim istanbulda baktıklarım öyle ki siz birde kalkıp bu araçla son sürat denemesi mi yapacaksınız:p
LPG atılmamış Manuel vitesli integralar 245kmh yapıyor buna şahidim ama bakımsız otomatikler için bu durum farklı oluyor malesef:(
20 yaşındaki bir aracın otomatik şanzımanından fazla birşey beklememek lzm dimi;)
kilometre halatım kopuk olduğundan kadranı göremedim fakat cumartesi akşam 4de kesiciye girdim yeni aracım ile.5e atınca unutuyorum gitmeyi:D filtre-egzoz-headers-port polish ve birde şu map sensörünü halledersem benimkide mikemmel olacak sanırım
timucintt
20-12-2010, 12:23
fatih abi avans ve subab ayarım kaçık şu anda bir ayar yaptırayım 230 235 lik video gelecek :D :D
kilometre halatım kopuk olduğundan kadranı göremedim fakat cumartesi akşam 4de kesiciye girdim yeni aracım ile.5e atınca unutuyorum gitmeyi:D filtre-egzoz-headers-port polish ve birde şu map sensörünü halledersem benimkide mikemmel olacak sanırım
kanka filtre hedırs egzos arka koltuklar sökük,stepne filan sökük bagaj boş.
10numara olmuştu benim araç;)
ya benım kulusturde acayıp kadranın sonunu ayak yolu yapmış basınca cıkıyor valla :D:D