Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 ocak izmir mahalli drag
hayatımda izlemekten en çok zevk aldıgım drag organizasyonuydu.Katılan herkese ve Mustafa abimee çok çok teşekkürler
Sonuçlar nasıldı?
Bizim broadway naptı??
dedebeto
09-01-2011, 16:52
benim icinde cok guzel bir gundu...ilk yarista gallardoyu gecebildim..ikinci yarisin sonuna dogru debriyajim su koyvedi..:)..ama olsun genede cok zevk aldik...emegi gecen herkesin ellerine saglik
Hızlı_Fransız
09-01-2011, 17:03
Sonuçlar nasıldı?
Bizim broadway naptı??
Katogorisinde 2.ci oldu ufak ttefek aksilikler yaşayarak geçildi. 1,6 katogorisindede 1. ci oldu ahmet kardeşime tebrikler ayrılmıştık ama tekrar görüşücez 45 dk kadar sonra :)
süper bi organizasyondu katılan ve emegi geçen herkese teşekkürler.
güzel organizasyon oldu katılan ve emeği geçenlere teşekürler,birde şu tribündeki ses sitemine bi çare bulunsa çok iyi olucak konuşan bayan arkadaş ve müzikten araba sesi duyamadık çok ters yere konulmuş sistem
Mustafa Birsesli
09-01-2011, 17:26
katılan arkadaslarımıza sonsuz teşekkür katılmayanlarada bidahakine inşallah diyoruz yarış süper spor ve gti gsi agırlıklıydı güzel bi yarış geçirdik akıcı ve sıkıntısız
katılan arkadaslarımıza sonsuz teşekkür katılmayanlarada bidahakine inşallah diyoruz yarış süper spor ve gti gsi agırlıklıydı güzel bi yarış geçirdik akıcı ve sıkıntısız
geçen sayfada bi soru sormuştum ama kaynamış tekrar sorıyim.
aracım teg 1.8 filtre hedırs egzos filan var. + hafifletme yapsaydım. hangi sınıfta yarışacaktım ??
Mustafa Birsesli
09-01-2011, 17:37
çok aradasın ama gti gsi vts klasmanı olabilir diye düşünüyorum :)
Cglrgncl
09-01-2011, 17:37
harika bir organizasyondu katılan ve emegi geçen herkese teşekkürler :)
çok aradasın ama gti gsi vts klasmanı olabilir diye düşünüyorum :)
işte bu kadar arada olmak çok sıkıyor canımı çarşafa çevirirler beni bu katagoridekiler ya :) :)
Mustafa Birsesli
09-01-2011, 17:50
bu arada mehmet baseri kutluyorum adam caddede gazladıgı arabasını en ufak dğişiklik yapmadan yarıştırdı gerçekten çok hızlı
Çok güzel bi gündü Başta Mustafa abime ve gelen yarışan herkese çok teşekkür ederiz... :)
http://i51.tinypic.com/21kf329.jpg
arkadaşlar sonuçları verebilirmisiniz :)
Çok Güzel Bir Gündü Herkeze Teşekkürler :)
1.4 kategorisinde: 1- Berk GÜN (Polo) 2- Brodway 3- Bertan Şensarı (Toyota Starlet1.3)
DaRkNeSs-
09-01-2011, 18:59
güzel bi güdü güzel arabalar vardı
benim için sıkıntılı bitti ama yapacak bişi yok cilingirik contayla buraya kadarmış:)
cometic aranıyor :D :D
güzel bi yarış oldu. teşekkür ederiz mustafa abicim
Mehmet Gazihan
09-01-2011, 20:05
Bekir yarıştımı mustafa ?
Cglrgncl
09-01-2011, 20:16
GTI-VTS katagorisinde 1. alp 36 106GTI 2.Rv saxo hakan karatop 3.07 antalyadan gelen beyaz saxo vts oldu sanırım :)
maşallah herkeze az kaldı Mustafa abi bizde gelicez artık ınşallah mangal ın tadı çiğköftenin tadı damağımızda halen daha ama sen bırkere gelıp bızım mısafırımız oladan bız gelmeyız...;)
Sonuçlar nasıldı?
Bizim broadway naptı??
broadwayimiz teknik bi sorundan dolayı 1,4 sınıf ikincisi 1,6 sınıf birincisi :D
http://img403.imageshack.us/img403/8189/dsc0245ma.jpg
Mustafa Birsesli
09-01-2011, 20:40
Bekir yarıştımı mustafa ? bekir yarısmadı caglar gırecektı ıntercooler borusu cıktıgından gıremedı
Ahmet e de maşallah bu arada :)
bastan sona okudum gelıcektık aslında ufak tefek sorunlar cıktı ne guzel eglenmıssınız :)
Evet güzel bir gündü Gri 911 maaşallah fena ayırdı..
Onun dışında sitemizin E21 Turbosuda şahaneydi keyifli yarışlar izledik.
http://img403.imageshack.us/img403/8189/dsc0245ma.jpg
41 kere maşallahhh stock :D
suan donus yolundayiz.. gercekten cok yorulduk.. bi okadarda eglendik.. son 3 yarista yanmis conta bitmis radyator suyunu yenileyerek yaristik.. son 1. lik yarisindada kaputtan yukari suyu puskurtunce birakti ahmet hic riske girmeye gerek yoktu.. o kupadan zaten yetrnce vardi arabayi riske atmaya degmez yerinde bi karardi bncede.. 1.6 kategorisinde yarismasinda bnde destekledm koyduk suyu devam zaten tek yaristi o riski aldk 1. oldk.. donus yolunda yolda kaldik 1 saat arabada ustumuzde battaniye oturduk otoban kenarinda dondk :-D ilke kardesimizin getrdigi malzemeleri yol kenarinda motor acarak 30 dakikada (hizli fransiz,gms.ahmet) ikilisinin rekor calismsiyla otobanda kapak sok tak dan sonra yola devam edioruz.. ahmet uyuo yoruldu haliyle :-) bizde yola devam by_hayali ile.. seyir guncesi gbi oldu :-)
not: otoban kenarnda motor nasl acilir , conta nasl degisir resmleri eve gecince :-)
seyfi 07
10-01-2011, 07:13
gercekten cok guzel bır gundu burdan bızı agırlayan rv saxo nıcklı hakan a cok tesekkurler bızı agırladı saolsun.......ızmırın araclarınada kocaman masaalah hepsı bırbırınden guzel...........bakalım bırdahakını sabırsızlıkla beklıyoruz artıkkk..............
Hızlı_Fransız
10-01-2011, 09:42
suan donus yolundayiz.. gercekten cok yorulduk.. bi okadarda eglendik.. son 3 yarista yanmis conta bitmis radyator suyunu yenileyerek yaristik.. son 1. lik yarisindada kaputtan yukari suyu puskurtunce birakti ahmet hic riske girmeye gerek yoktu.. o kupadan zaten yetrnce vardi arabayi riske atmaya degmez yerinde bi karardi bncede.. 1.6 kategorisinde yarismasinda bnde destekledm koyduk suyu devam zaten tek yaristi o riski aldk 1. oldk.. donus yolunda yolda kaldik 1 saat arabada ustumuzde battaniye oturduk otoban kenarinda dondk :-D ilke kardesimizin getrdigi malzemeleri yol kenarinda motor acarak 30 dakikada (hizli fransiz,gms.ahmet) ikilisinin rekor calismsiyla otobanda kapak sok tak dan sonra yola devam edioruz.. ahmet uyuo yoruldu haliyle :-) bizde yola devam by_hayali ile.. seyir guncesi gbi oldu :-)
not: otoban kenarnda motor nasl acilir , conta nasl degisir resmleri eve gecince :-)
arif öldüm bittim hastayım iş okul alyını erteledim bugun :D
by_hayali
10-01-2011, 09:47
arif öldüm bittim hastayım iş okul alyını erteledim bugun :D
ben serviste uyuya kaldım :D iş yerinde de gören ne oldu diye soruyo her gören acaip uykum var müdüR karşımda ne yapacam bilmiyorum :D
ahmet.GMS.
10-01-2011, 09:56
1.4 kategorisinde: 1- Berk GÜN (Polo) 2- Brodway 3- Bertan Şensarı (Toyota Starlet1.3)
oruya 2. broadway yazarken hem düzgün isim yazmıyonuz birde benim ismim yazılmıyo hatırlatayım ismim ahmet gezer.küçümsenmiş gördüm ama küçümsemeyin...
DaRkNeSs-
10-01-2011, 12:11
küçümsenmeyle alakası yok ahmet
ismini bilmiyolardır
ordaki arkadaşlar pek sitede aktif değiller, ismi yazılanlar da kendi arkadaşları
yorgunluktan çıkış yaptın herhalde :)
batuozcile
10-01-2011, 12:21
oruya 2. broadway yazarken hem düzgün isim yazmıyonuz birde benim ismim yazılmıyo hatırlatayım ismim ahmet gezer.küçümsenmiş gördüm ama küçümsemeyin...
kusura bakmayın küçümsemek deil arkadaş adınızı bilmediği için yazmamıştır kendisi girince düzeltir
ısmınızı bılmıyodum dıger ıkısı arkadasım oldugu ıcın ısımle yazdım kusura bakmayın
nitrO_Oxide
10-01-2011, 13:28
upsss relax kardesim :)
Masallah diyelim nazar degmesin :icon_tup:
ahmet.GMS.
10-01-2011, 13:42
tamam ozaman problem yok....
Hızlı_Fransız
10-01-2011, 13:44
tamam ozaman problem yok....
Artisliğin kime bul parçacıyı :D
ahmet.GMS.
10-01-2011, 13:46
buyur canım anlıyamadım :D
bu arada kardeşim arıyamadım sağ sağlim geldik tekrardan saol allah senden razı olsun kardeşim
Hızlı_Fransız
10-01-2011, 13:48
buyur canım anlıyamadım :D
bu arada kardeşim arıyamadım sağ sağlim geldik tekrardan saol allah senden razı olsun kardeşim
Nedemek hiç sorun degil allah sendende razı olsun kardeşim...
kanka ahmet olayı çok büyüttü onun sayesinde bizim namımız sokak modifiyecileri olmuştu artık otoban modifiyeciliğine terfi ettik zamanında sokakta yaptığı işleri şimdi otobana taşımış çokta şaşırmadım açıkcası :D ama olayın içindeki dostluğada tebrik izmirli arkadaşlarımızıda istanbula bekleriz her zaman :)
geçen yarışların birinde çok tenkit almıştık. Umarım bu yarışta hem ücretsel hemde diğer yönlerden birşeyler telafi edilmiştir.
emeği geçen herkese tşkler.. 10 numara bi organizasyondu..
Mustafa Birsesli
10-01-2011, 15:56
budamı gol değil diye sormak istiyorum tenkid edenlere :)
Gokalp-M
10-01-2011, 15:56
çok güzel yarıştı emeği geçen herkeze teşekkürler.
Bu arada (rv saxo) Hakan abiye herşey için çok teşekkür ediyoruz bizi ağırladı etti sağolsun.
alpergti
10-01-2011, 17:08
organizasyon kusursuzdu emeği geçen herkese teşekkürler...antalyalı arkadaşlarada teşekkürler o kadar yolu tepip geldiler...
JumboAli
10-01-2011, 17:15
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs762.ash1/165334_489617424150_734704150_6137660_468984_n.jpg
bende Neden 1tane honda vardı katılımcı olarak sorusunu yanıtlıyordum kendı kendıme :D huahuauha
Mustafa Birsesli
10-01-2011, 17:53
nededin peki jumbo bizede cevapla hondacılar niye yok yoksa geri vitesmi :)
onursoytam
10-01-2011, 17:53
organizasyon kusursuzdu emeği geçen herkese teşekkürler...antalyalı arkadaşlarada teşekkürler o kadar yolu tepip geldiler...
izmir e yakışan oldu... yolumuz uzundu çok yorulduk ama değdi hakan kardeşm evinde bizi ağırladı sonsuz teşkkürler kendisine
bu arada alper kardeşim tebrik ederim.. 1.oldun, ben yapacağımı yaptım 200 metre önde durabildim yüklü makina arkadan gelip geçiyor sadece egzantrik takarsam çok çekişmeli olur,inşallah egzantrik takıcam izmir e bol bol gelicez yarışmaya
aracının spec lerini öğrene bilirmiyim
Mustafa Birsesli
10-01-2011, 17:55
onur denk gelemedik birtürlü sen ve arkadaslarının ayağına sağlık her yarışa bekleriz renk kattınız organizasyona
bybmw(ss)
10-01-2011, 17:56
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs762.ash1/165334_489617424150_734704150_6137660_468984_n.jpg
bende Neden 1tane honda vardı katılımcı olarak sorusunu yanıtlıyordum kendı kendıme :D huahuauha
harbiden o cok hızlı hondalar neden girmedi nerdeyse bedavaya 5 yıldızlı yarış düzenleniyo cok sacma ...
onursoytam
10-01-2011, 17:57
onur denk gelemedik birtürlü sen ve arkadaslarının ayağına sağlık her yarışa bekleriz renk kattınız organizasyona
jumbo ali ye demiştim bizi tanıştır diye yarışın telaşı ile bi türlü tanışamadık inşallah bi dahaki sefere abicim çok teşekkür ederiz
Mustafa Birsesli
10-01-2011, 17:58
inan çok istedimde bi türlü telaşeden görüşemedik
JumboAli
10-01-2011, 18:17
Ne dıyım kı sımdı sana abı yanı :D ama sunu solıyım 400 olsa vıraj olmasa gırerdı herkes bence
onursoytam
10-01-2011, 18:21
inan çok istedimde bi türlü telaşeden görüşemedik
inşallah bi dahakine abicim görüşürüz
alpergti
10-01-2011, 19:09
izmir e yakışan oldu... yolumuz uzundu çok yorulduk ama değdi hakan kardeşm evinde bizi ağırladı sonsuz teşkkürler kendisine
bu arada alper kardeşim tebrik ederim.. 1.oldun, ben yapacağımı yaptım 200 metre önde durabildim yüklü makina arkadan gelip geçiyor sadece egzantrik takarsam çok çekişmeli olur,inşallah egzantrik takıcam izmir e bol bol gelicez yarışmaya
13/59 piston 280 280
arabamda sıkıntı vardı.gece 4 e kadar çözemedik kesicili chip kullanmak zorunda kaldım 1 den 2 ye attığımda istediğim yerde yakalayamadım o yüzden hep arkadan gelip geçtim.bidahaki yarışa iyi hazırlan bidaha böyle bulamazsın bnm arabayı:icon_tup:
seyfi 07
10-01-2011, 19:36
yorulduk dıyo tamam yol yorgunlugu oldu hpımızde ama ben hayatımda bu kadar araba ınıs bınısınde yorulmadım her yerım fıber koktu sayende:D:D:Dama degdı gıttıgımıze tak artık egzantırıklerıde bır daha gıdelım guzel gectı gercekten.........:icon_tup::icon_tup:
JumboAli
10-01-2011, 19:47
valla yukarda allah var Onurun Arac kaldırma Olaylarını tech'ten okuduk Ilk defa CAnlı gordum Yarısını onurun. Antalyadada 400deydık kalkısını goremedım.
Onur bılegıne saglık hem cok ıyı kaldırıyor arabayı hemde Cok ıyı vıtes atıyor.
Ama Alper abıde affetmez orası ayrı :D
Mustafa Birsesli
10-01-2011, 19:51
Ne dıyım kı sımdı sana abı yanı :D ama sunu solıyım 400 olsa vıraj olmasa gırerdı herkes bence
iyi 400 olunca hatırlatacam sana ;) pek yakında :D
DaRkNeSs-
10-01-2011, 20:09
budamı gol değil diye sormak istiyorum tenkid edenlere :)
:hahaha::hahaha::hahaha:
o röportajı görmek istiyorum :D
onursoytam ne diyor bu işe acaba :D adamın arabasını sahiplendin :hahaha:
nededin peki jumbo bizede cevapla hondacılar niye yok yoksa geri vitesmi :)
benim geri vitesin senkromeçi bozuk geçmiyo abi :D ferrari lambo sınıfında yarışçan dediler itiraf ediyorum tırstım ama kaybetçeğimi bile bile girdim :)
jumbocum diğer hondalar benden hızlı olabilir ama benim frenler hepsinden kötü, inan frenle ilgili hiç bi sıkıntı yaşamadım 2 yarıştır, ki ilk yarışta durup geri geliyordun,bunda virajı alıp devam ediyosun, dün sakin sakin 70 le aldım virajı hiç zorlanmadan :)
heralde çok hızlanıp da frenle 70 e kadar düşemicek araba yoktur :D
biraz yarışmayı istemekle alakalı sanırım ;)
http://img824.imageshack.us/img824/3029/balksz12222.jpg
onursoytam
10-01-2011, 22:22
13/59 piston 280 280
arabamda sıkıntı vardı.gece 4 e kadar çözemedik kesicili chip kullanmak zorunda kaldım 1 den 2 ye attığımda istediğim yerde yakalayamadım o yüzden hep arkadan gelip geçtim.bidahaki yarışa iyi hazırlan bidaha böyle bulamazsın bnm arabayı:icon_tup:
zaten arabanda sorun olduğu belliydi çoğu zaman sıkıntılı patırdamalar oluyordu ama beyini değiştirince araban çok daha iyi oldu o da bana denk geldi :)
ben zaten günlük lastiklerimle çıktım bende güzel bi lastik ayarlıcam bide egzantrik taktıkmı baya ilerlerim inşallah arabamı en kısa zaman da ayarlayım gelicem bundan sonra beraberiz izimr i sevdim arabalar sıkıntısız yürüyor maşallah herkezin aracına izmir de boş makina yok çok iyiler
onursoytam
10-01-2011, 22:25
valla yukarda allah var Onurun Arac kaldırma Olaylarını tech'ten okuduk Ilk defa CAnlı gordum Yarısını onurun. Antalyadada 400deydık kalkısını goremedım.
Onur bılegıne saglık hem cok ıyı kaldırıyor arabayı hemde Cok ıyı vıtes atıyor.
Ama Alper abıde affetmez orası ayrı :D
kankim elimizden geldiğince yürütüyoruz ama şöförlükte biyere kadar dolu makina gelip geçiyor :)
[IMG]http://img824.imageshack.us/img824/3029/balksz12222.jpg
Fotolarını bekliyoruz :)
Fotolarını bekliyoruz :)
Abi yavaş yavaş seçiyorum aradan yarın eklerim bir aksilik çıkmazsa :)
alpergti
10-01-2011, 22:52
zaten arabanda sorun olduğu belliydi çoğu zaman sıkıntılı patırdamalar oluyordu ama beyini değiştirince araban çok daha iyi oldu o da bana denk geldi :)
ben zaten günlük lastiklerimle çıktım bende güzel bi lastik ayarlıcam bide egzantrik taktıkmı baya ilerlerim inşallah arabamı en kısa zaman da ayarlayım gelicem bundan sonra beraberiz izimr i sevdim arabalar sıkıntısız yürüyor maşallah herkezin aracına izmir de boş makina yok çok iyiler
beklerim her zaman :icon_tup:
emegi gecenlerin ellerine sağlık cok güzel bi gündü...basarılı arabalar coktu göze ve kulaga hitap eden araclar böle bi org.yoqq :)
bu arada alp36 için 4'e kadar sanayideydik baya bikac sensör degiştrildi ve bikaç beyin denendi sıkıntı çözülemedi yinede ii yürüdü..herkesin aracına masallah...
yine seyirciyiz yine seyirci (söz:tuncer avcılar :D)
ne zaman gircem diye niyetlensem seyirci oluyorum :) ferrooo girmemiz lazım artık..:Deli: bu hafta çıkıyo işallah bi aksilik çıkmazsa araba. sende acele et yetiştirelim bidakine. :)
Mustafa Birsesli
11-01-2011, 08:48
emegi gecenlerin ellerine sağlık cok güzel bi gündü...basarılı arabalar coktu göze ve kulaga hitap eden araclar böle bi org.yoqq :)
bu arada alp36 için 4'e kadar sanayideydik baya bikac sensör degiştrildi ve bikaç beyin denendi sıkıntı çözülemedi yinede ii yürüdü..herkesin aracına masallah...
yine seyirciyiz yine seyirci (söz:tuncer avcılar :D)
2011 sezonumuzda başrol oynamanızı istiyorum damat ferit bey :) bi kaput bagajım nasıp olmayacakmı arabana :cool:
ne zaman gircem diye niyetlensem seyirci oluyorum :) ferrooo girmemiz lazım artık..:Deli: bu hafta çıkıyo işallah bi aksilik çıkmazsa araba. sende acele et yetiştirelim bidakine. :)
müdür sana özel kupa verecem len gir bak göreceksin
gircem abi gircem pınarbaşının tadını almak lazım :)
Mustafa Birsesli
11-01-2011, 09:31
kanka alkışlarla yaşıyoruz okadar seyirciyi kim nerede bulacak ege bölgesinde en azından :)
Göktürkm
11-01-2011, 09:35
Güzel bi yarıştı gerçekten baya eğlendik 3. lükte olsa kupasız dönmedik alper hakan ve onura tebrikler. RV saxo hakan a ayrıca çok teşekkürler bizi karşıladı evinde ağırladı sağolsun...
Mustafa Birsesli
11-01-2011, 10:01
TRT HABER - 2011'in İlk Drag Yarışı (http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=7725b210-953b-4505-bb3b-bba30ad05134)
trt haberede çıkmışız nezleden konuşamadım yahu
mal mısın olum :D yarışçı gibi konuşmuşsun "her hafta olsa her hafta geliriz" dio bide ya :D
48.sn de alperime bak ya nasıl kalkıyoo :):) mustafa abi heycan yapmışın biraz:)
dinçer akgün
11-01-2011, 11:07
48.sn de alperime bak ya nasıl kalkıyoo :):) mustafa abi heycan yapmışın biraz:)
ulen müdür 1.olduk 2gram kalkışımız yok :(
Mustafa Birsesli
11-01-2011, 11:31
olm adam şak diye dayadı mikrofonu burnuma zaten nezleyim :) konuşamıyorum
bu yarışta pist artık net 400m değil mi?bir de araçların bu pistte çıkardığı 400m sonuçları nette bir yerde mevcut mu(illa son yarış olması gerekli değil)?
Mustafa Birsesli
11-01-2011, 16:56
2010 senesinide yarım sezon oldugundan pisti uzatmadık 330 m yarışıldı 2011 sezonunda 400 olacak
güzel yarışlar olmş.emeginize saglık
olm adam şak diye dayadı mikrofonu burnuma zaten nezleyim :) konuşamıyorum
Yanlız bişey dikkatimi çekti, videoda konuşan hekes trakya şivesiyle konuşmuş remen :)
Yanlız bişey dikkatimi çekti, videoda konuşan hekes trakya şivesiyle konuşmuş remen :)
Aynen abi :)
trt nin kamerada vardır bişi :P direk ata demirer modunda çekmiş :heyoo:
TRT HABER - 2011'in İlk Drag Yarışı (http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=7725b210-953b-4505-bb3b-bba30ad05134)
trt haberede çıkmışız nezleden konuşamadım yahu
Haberin sonunda "Şubat'ta tekrar var diyor" doğru mudur?
Mustafa Birsesli
12-01-2011, 08:49
eyvah eyvah 3 ü çekelim dedim olmaz dediler :)
Mustafa Birsesli
12-01-2011, 08:50
Haberin sonunda "Şubat'ta tekrar var diyor" doğru mudur?
çok yakında 2011 sezonunu acıklayacagız
Low-Rider
12-01-2011, 08:58
eyvah eyvah 3 ü çekelim dedim olmaz dediler :)
:d::D:D ............................................. .
Mustafa Birsesli
12-01-2011, 13:19
Kategori 1 - 0 – 1400 cc
1 ) Berk Gün ( Volkswogan Polo 1.4 - İzmir )
2 ) Ahmet Gezer ( Renault Broadway 1.4 – İstanbul )
3 ) Bertan Şensarı ( Toyota Starlet 1.3 – İzmir
Kategori 2 - 1401 – 1600 cc
1 ) Ahmet Gezer ( Renault Broadway 1.4 – İstanbul )
2 ) Onur Öztürk ( Honda Civic 1600 – İzmir )
3 ) Hüseyin Aydın Kansoy ( Honda Civic Crx – İzmir )
Kategori 3 1601 – 2000 cc
1 ) İbrahim Zeki Yılmaz ( Opel Astra Gsı – Aydın )
2 ) Musa Siner ( Volkswogan Golf Gtı – Aydın )
3 ) Oğuz Er ( Bmw 3.20 Dizel – İzmir )
Kategori 4 Sport Grup – Gtı – Vts – Vtec
1 ) Alper Akgün ( Peugeot 106 Gtı - )
2 ) Hakan Karatop ( Citroen Saxo Vts – İzmir )
3 ) Onur Soytam (Citroen Saxo Vts – Antalya )
Kategori 7 3201 ve Üzeri
1 ) Mehmet Başer ( Porsche 997 Tt – İzmir )
2 ) Muhammed Ali Ülkü ( Lamborghini – Gallardo – İzmir )
3 ) Sadık Şimşek ( Bmw M3 – İzmir )
Kategori 8 4*4 ‘ler
1 ) Fatih Toksal ( Mercedes M320 Jeep – İzmir )
2 ) Bilal Saygılı ( Audi Q7 Jeep – İzmir )
3 ) mustafa Yaşar ( Nissan Qashqai Jeep – İzmir )
Evet emeği geçen herkese teşekkürler yeni girebildik ***** geldiğimizden beri arabayla uğraşıyoruz ama herşeye ragmen gittik eğlendik ve geri geldik gidişte dönüşte zevkliydi yarışmada dereceye giren herkese başarlarının devamını dileriz.
2010 senesinide yarım sezon oldugundan pisti uzatmadık 330 m yarışıldı 2011 sezonunda 400 olacak
bu 330m süreleri var mı hiç ,işte 1.gelen şu sn ile geçti şu kategoride gibi ...Bazı karşılaştırmalar yapmak için sordum:confused:
alpergti
12-01-2011, 20:35
bu 330m süreleri var mı hiç ,işte 1.gelen şu sn ile geçti şu kategoride gibi ...Bazı karşılaştırmalar yapmak için sordum:confused:
yarış pistinde hiç drag seyretmedin galiba...süre ölçümü yoktu...
yarışı bizzat seyrettim...Finishteki tabelanın ,yarışı kazanan tarafında süre çıkıyordu ondan sordum zaten soruyu...
alpergti
12-01-2011, 22:01
yarışı bizzat seyrettim...Finishteki tabelanın ,yarışı kazanan tarafında süre çıkıyordu ondan sordum zaten soruyu...
ben görmedim varsa öyle bişey bizde öğrenelim...
setapxxx
15-01-2011, 00:47
astra gsi ile bizde ordaydık aydından bidaha ki yarışta orda oluruz inşallah.güzel keyifli bi gündü..bi önerim olucak türübünlerden şikayet vardı yarış esnasında müzük calması herkesi kızdırdı hoperlör kabloları kesilyodu azdaha millet müzik dinlemeye gelmedik diye şikayet etti durdu
Mustafa Birsesli
15-01-2011, 16:34
şikayetinizi birdahaki yarışta dikkate alacagız eleştiriniz için teşekkürler
onursoytam
16-01-2011, 17:51
İZMİR e A dan Z ye herkeze teşekür edip, en kısa zamanda 1. lik kupasını almaya geleceğim :)
waterboy07
17-01-2011, 14:15
İZMİR e A dan Z ye herkeze teşekür edip, en kısa zamanda 1. lik kupasını almaya geleceğim :)
Tebrikler onur yine elin boş gelmemişsin:icon_tup:
gokhan035
17-01-2011, 14:42
Onur arkadaşı tanımıyorum ama izlediğimiz kadarıyla gördük ki startta aracını çok iyi kaldırıyor, izlerken valla helal olsun demiştik :)
Alper kardeşime de tebrikler 106 proflarından kendisi yarışta da 1. liğiyle belli etti :)
Organizasyonda ayrıca çok güzeldi, inanılmaz keyifli bir yarıştı, katılan araçlar ortam süperdi. 2011 de daha da iyileri nasip olur inşallah izmir e.
Mustafa Birsesli
17-01-2011, 19:15
:) baya iddalı bir post izmirdeki pugcular uyansın :D antalya kupaya göz dikti
alpergti
17-01-2011, 19:48
rekabet güzeldir :icon_tup:
alpergti
17-01-2011, 19:49
Onur arkadaşı tanımıyorum ama izlediğimiz kadarıyla gördük ki startta aracını çok iyi kaldırıyor, izlerken valla helal olsun demiştik :)
Alper kardeşime de tebrikler 106 proflarından kendisi yarışta da 1. liğiyle belli etti :)
Organizasyonda ayrıca çok güzeldi, inanılmaz keyifli bir yarıştı, katılan araçlar ortam süperdi. 2011 de daha da iyileri nasip olur inşallah izmir e.
eyv gökhanım kendi çapımızda doçentlik yapıyoruz :D
alper kardeşim tebrikler tekrar,bende gelicektim ama o gün çalışmak zorunda kaldığım için gelemedik,bir dahaki yarışta görüşmek üzere.....
Bulut Y.
17-01-2011, 23:01
onur renk vermesene olm :hehe:
HaLuK-35
18-01-2011, 17:35
Dereceye giren herkese tebrikler ;) karatop sana da özel bi parantez acayım :D araban hak ettiği yerde değil su an,ya sen girerken ne yapman gerekiyosa eksiksiz yap ve duzgun bi yarıs olsun yada tribune cık biz koşturalım kardesim :D ;)
kcl_saxo
30-01-2011, 23:38
Dereceye giren herkese tebrikler ;) karatop sana da özel bi parantez acayım :D araban hak ettiği yerde değil su an,ya sen girerken ne yapman gerekiyosa eksiksiz yap ve duzgun bi yarıs olsun yada tribune cık biz koşturalım kardesim :D ;)
vay haluk cum yasıyomusun bu bılgılerını benım arabamada aktarırmsın ama motora bakta ole soyle yuz yuzyuze görüşelim yanı :D:D
Eray Yümsel
30-01-2011, 23:39
................................
oznclskn
08-02-2011, 21:16
vay haluk cum yasıyomusun bu bılgılerını benım arabamada aktarırmsın ama motora bakta ole soyle yuz yuzyuze görüşelim yanı :D:D
güney'ede gti aldık o engin bilgilerden bizde yararlanmak istiyoruz,,görüşürseniz güneyide alın oda birikimlerini paylaşcakmış
alpergti
27-02-2011, 20:33
nerde kalmıştık mustafa abicim :D
kcl_saxo
04-03-2011, 17:35
güney'ede gti aldık o engin bilgilerden bizde yararlanmak istiyoruz,,görüşürseniz güneyide alın oda birikimlerini paylaşcakmış
puhahahahaaaa :D:D
Mustafa Birsesli
05-03-2011, 01:24
Kategori 2 – 1400 – 1600 cc
46 - Kadir Mert Ersoysal ( 6 puan )
23 – Mehmet Ali Fidan ( 4 puan )
42 – Emrah Tunç ( 2 puan )
Kategori 3 – 1601 - 2000 cc
1 – Hüseyin Balkaner ( 6 puan )
20 - Tuncer Avcılar ( 4 puan )
3 – İbrahim Zeki Yılmaz ( 2 puan )
Kategori 4 – Sport Grup
12 – Alper Alıgün ( 6 puan )
15 – Onur Soytam ( 4 puan )
7 – Erkan Baştaş ( 2 puan )
Kategori 5 - 2001 – 2500 cc
17 – Raif Erdönmez ( 6 puan )
31 - Eray Yümsel ( 4 puan )
25 – İlker Pehlivan ( 2 puan )
Kategori 6 – 3201 ve üzeri cc
34 – Bekir Paşaoğlu ( 6 puan )
19 – Metin Tohumcuoğlu ( 4 puan )
24 - Egemen Cömertoğlu ( 2 puan )
Kategori 8 – 4*4 ‘ler
30 – Mehmet Başer ( 6 puan )
45 – Hürtan Hızlı ( 4 puan )
50 – Ümit Ülkü ( 2 puan )
puhahahahaaaa :D:D
ulan haluk la sende 106ı saxcu oldunuz ya nedıyımkı sankı bana 4o yıldır gti vts kullanıysunuz sheepler sizi:);):D
valla antalya draga susadı artık dolu dolu gelecez.