Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa Yakası Expertiz İçin VW Servis Önerisi?
CasabLanca
07-12-2010, 17:32
Nasip olursa yarın Golf GT almak için Ankara'dan İstanbul'a geliyorum. Satıcı arkadaşla Alibeyköy'de görüşeceğim sabah aracı göstermek için Avrupa Yakası'nda bir servise gitmek istiyorum. Ama nereye bilmiyorum :D Kaporta, boya, motor ve en önemlisi şanzıman konusunda aydınlatıcı bilgi versin bana kafi. Araç DSG, en çekindiğim konu o. İşin özü nereye gideyim ben? :soru:
CasabLanca
07-12-2010, 18:58
acil olduğu için güncel çekmek zorunda hissediyorum kendimi :D
serqan23
07-12-2010, 18:59
yetkiliyemi goturmek ıstıyosun yoksa özel bir seerwise mı?
PROMINENT
07-12-2010, 19:00
doğuş erel ve acarları önerir.. ikiside anadolu yakası biri 2.köprünün diğer ayağı kavacıkta..diğeri maltepede ki o uzak olur sana..
serqan23
07-12-2010, 19:01
:D
doğuş erel ve acarları önerir.. ikiside anadolu yakası biri 2.köprünün diğer ayağı kavacıkta..diğeri maltepede ki o uzak olur sana..
awrupa yakasında arıyo adam nereye goturuosun :D:D
serqan23
07-12-2010, 19:04
yetkılı serwıse gıdeceksen bakırkoy velıefendı yolunda tamaş war yada tekstılkentte awek war. ama özel serwıse gotureceksen de ıkıtellı orgaıze sanayı bölgesı gungoren bagcılar sanayı sıtesınde nehır oto dıye guzel bı vw servisi war. bu söyledıgım yerler sana en guzel sekılde yardımcı olurlar...
CasabLanca
07-12-2010, 19:11
yetkili servise götürmücem özel servis
avrupa yakasında, anadoluya geçsem götüreceğim adres belli vwtech
Tholl-ga
07-12-2010, 19:16
eray sana vwtech yolları gözüküo.sabah hbr et ben ilkan abiyi ariyim
CasabLanca
07-12-2010, 19:20
eray sana vwtech yolları gözüküo.sabah hbr et ben ilkan abiyi ariyim
bakalım anadoluya geçeceğiz gibi gözüküyor :soru: geçersek abi sabah namazına mütakiben seni ararım :hahaha:
bakalım anadoluya geçeceğiz gibi gözüküyor :soru: geçersek abi sabah namazına mütakiben seni ararım :hahaha:
anadolu yakasina gecince haberim olsun ben de okul taraflarinda olurum zaten musaitsem gelirim ;)
maslak çiftkurtlardan aşşağı doğru in,düzlüğe çıkar çıkmaz ilk sağa gir "star servis"görürsün zaten.
davut yada zafer bu 2 arkadaştan birini bul hallederler işini..zafer daha çok parçaya bakıyor gerçi sen davutla görüş.
hayırlısı olsun
CasabLanca
08-12-2010, 04:46
anadolu yakasina gecince haberim olsun ben de okul taraflarinda olurum zaten musaitsem gelirim ;)
tamam kankuş paslaşırız geçersem :D
büyük ihtimal anadolu yakasına geçemicez o kadar vakit yok gibi satıcı arkadaşı okula dersine yetiştircem :hahaha:
DOĞUŞ Maslak,TAMAŞ veliefendi Bakırköy.MEZ Florya yetkili olaraktan...