Orijinalini görmek için tıklayınız : UY 106--KN 306--BTH 206--UY MEGANE F7R rolling
03.12.2010
Öncelikle araçların speclerini paylaşalım;
UY 106
filtre+eksoz+chip
KN 306
filtre
UY MEGANE F7R
filtre+eksoz+chip
BTH 206
filtre+chip+kısa
denemeler ;
UY 106 GTİ - UY MEGANE F7R
http://www.streetfire.net/video/uy-106-megane-coupe-f7r_2095226.htm
UY 106 GTİ - KN 306 GTİ
http://www.streetfire.net/video/uy-106-306-gti_2095217.htm
UY 106 GTİ - BTH 206 RC
http://www.streetfire.net/video/uy-106-206-rc_2095219.htm
Bizce dosthane denemelerdi.. Denemelerde 190-200 arası bıraktım o hızlardan sonra cc farkı nedeniyle 2000cc araçların almaları normaldir.
Ayrıca araçların çoğunun eksikleri vardı bizim aracımızında; eksiklikler giderildikten sonra tekrar denemeler yapılacaktır isteyenlerle.. Kazasız belasız denemeler...
zorbeykesman
08-12-2010, 02:07
2 ye baya asılmışsın =)
güzel denemeler olmuş.
2 ye baya asılmışsın =)
güzel denemeler olmuş.
ewt şanzımanı biraz sert kullanıyorum.kısa koymayı düşünüyorum zaten biran önce indirmek için elimden geleni yapıyorum bende :D kazasız belasız olunca güzel ve zevkli denemeler oluyor.
Trance-R
08-12-2010, 02:23
güzel denemeler maşallah :) ... gsi var bende de bnm araba da da eksik çok ... hayırlısı olsun eksiklikler sinir bozucu ama !
güzel denemeler maşallah :) ... gsi var bende de bnm araba da da eksik çok ... hayırlısı olsun eksiklikler sinir bozucu ama !
tşk.ler saol. eksiklikleri kafana fazla takma yavaş yavaş çözersin.bazen küçücük bir arıza için haftalarca usta usta geziyoruz..
ne biçim bir 106dır ne biçim bi megandır yaw :)
eyvallah araçların maşallahı var.. senin aracına komple eksoz yapsan ii olur bence ama kısa olduğundan sıkıştırmayımı kullanmaya çalışıyorsun,
egzosu vardı söktüm geçen ay fırsat yok pek uğraşmak için yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruz bişeyler.
egzosu vardı söktüm geçen ay fırsat yok pek uğraşmak için yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruz bişeyler.
hayırlısı olsun 206 rc favori araçlarımdan çok begeniyorum heleki kırmızı aracınında maşallahı var.kazasız belasız sürüşler. ;)
hayırlısı olsun 206 rc favori araçlarımdan çok begeniyorum heleki kırmızı aracınında maşallahı var.kazasız belasız sürüşler. ;)
sağol kardeşim amin cümlemize
maşallah araçlara.
KN 306 sanirim antalyadan gelen araç.antalyadaki eski sahibi siteyede üye olmasi gerek. cok guzel araçti gordugumz kadariyla.
maşallah araçlara.
KN 306 sanirim antalyadan gelen araç.antalyadaki eski sahibi siteyede üye olmasi gerek. cok guzel araçti gordugumz kadariyla.
ewt KN 306 antalyadan geldi bakımları ve diğer gerekenler yapıldıktan sonra çok değişir.eksoz,çip ciddi etkiler bence. araç çok güzel gerçekten maşallah.
dragon07
08-12-2010, 06:45
valla reno beni çok şaşırttı :) denemeler çok güzelmiş 106 olması gerektigi gibi gitmiş.
KN de silah gibi duruyor yerle bir...hepinize maşallah anlaşılabilir güzelş denemeler olmuş.
ocean0636
08-12-2010, 07:27
MaşAllah araclara, Kn'i burdaki zamanlarindan biliyorum gercekten cok temiz bir aractir :)
Herkese yorumları için teşekkür ederim.
Bu arada UY 106da chip var ama yazılmamış? Aracın sahibi kendi ağzı ile söyledi o akşam chip filtre egzoz diye
F7R YE gerçekten maşallah 106 ile kaçla kaç arası basındı acaba?? bide chip varsa eger neden yazılmamış?
Cihan Çizmeci
08-12-2010, 10:44
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş :) F7R'a maşallah Eren'im :)
by serçe
08-12-2010, 10:54
maşallah araçlara ..........................
CanBasel
08-12-2010, 11:11
Eren maşallah F7R gayet güzel .. Tüm araçlara maşallah
pepecura
08-12-2010, 11:26
efyediar da tahoe motorumu var :D
benim favorim batu dur o kadar. araçlara maşallah
pepecura
08-12-2010, 11:31
Bu arada UY 106da chip var ama yazılmamış? Aracın sahibi kendi ağzı ile söyledi o akşam chip filtre egzoz diye
:icon_tup:
tüm araçlara maşallah ...videolar araç içinden çekildiğinde daha anlaşılır oluyor...106 güzel yürümüş ...f7r ın yürürü mükemmel ...rc nin biraz eksikleri var galiba...KN 306 yı çip filtre eksoz ile görmek lazım...Allah kaza bela vermesin cümlemize...
maşallah araçlara..beni yanlış anlama ama gözünü yoldan çok ayırdın korktum.
MAŞALLAH araçalra hepsi gzl yürümüş. kazasız belasız..
Herkese yorumları için teşekkür ederim.
daha önceki konulardada bunu belirtmiştik chip yok sadece yazılım var oda bir işe yaramıyor sadece devir bandı yüksek,aracıma ( - ) performans veriyordur belkide.. ama sorun oluyorsa;chipli düşünen chipli düşünsün..
tüm araçlara maşallah ...videolar araç içinden çekildiğinde daha anlaşılır oluyor...106 güzel yürümüş ...f7r ın yürürü mükemmel ...rc nin biraz eksikleri var galiba...KN 306 yı çip filtre eksoz ile görmek lazım...Allah kaza bela vermesin cümlemize...
tşk.ler.. güzel denemelerdi. allah cümlemize kaza bela vermesin..
daha önceki konulardada bunu belirtmiştik chip yok sadece yazılım var oda bir işe yaramıyor sadece devir bandı yüksek,aracıma ( - ) performans veriyordur belkide.. ama sorun oluyorsa;chipli düşünen chipli düşünsün..
zaten bu çip dediğimiz olay yazılım değilmi..?yoksa benmi yanlış biliyorum..? öyle veya böyle çip varsa vardır...var ama etkisi yok filan olmaz bence ...;)
bu arada aracında sanırım 306 jantları var ..eğer öyleyse maşallahı var arabanın gayet sağlıklı yürüyor..;)
maşallah araçlara..beni yanlış anlama ama gözünü yoldan çok ayırdın korktum.
önümüz baya boştu zaten yanımdaki araçla yanyana giderken kendimi alamıyorum.:D
zaten bu çip dediğimiz olay yazılım değilmi..?yoksa benmi yanlış biliyorum..? öyle veya böyle çip varsa vardır...var ama etkisi yok filan olmaz bence ...;)
bu arada aracında sanırım 306 jantları var ..eğer öyleyse maşallahı var arabanın gayet sağlıklı yürüyor..;)
şu anda 306 jantları yok ancak olduğu andaki denemelerimizden bir eksisi yok en fazla yarım boy + ;) cip konusunda sıkıntı yaşatmak istemem kimseye ben + olmadıgının farkındayım ancak paylaşımlarda düzeltmeler yapılacaktır..
MAŞALLAH araçalra hepsi gzl yürümüş. kazasız belasız..
eyw saol birol.şu senle denememizide tazeleyelim istersen en kısa zamanda.. :D
maşallah güzel yürümüşsünüz ama "KN" dışında..:) arabaya bişeyler olmuş ama öyle yürümemesi lazım:D
maşallah güzel yürümüşsünüz ama "KN" dışında..:) arabaya bişeyler olmuş ama öyle yürümemesi lazım:D
KN 306 zaten yeni alınmış.daha eksikleri var.eksiklikler giderildikten sonra ciddi değişicektir..
istanbul havası çarpmıştır belki :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
08-12-2010, 13:24
ARACLARA MAŞallah uy 106 iyi tutunmuş erenime tekrardan maşallah f7r:):)
Musti PoweR
08-12-2010, 13:31
abi seni böyle roll lerde görmek ne kadar güzel :) gti gitmiş yerine RC gelmiş =)
F7R YE gerçekten maşallah 106 ile kaçla kaç arası basındı acaba?? bide chip varsa eger neden yazılmamış?
2.viteste devri 106 ayarladı ama inanın bakmadım kadrana.70 civarı diyeyim.Arkadaş dikkat etmişse o yazarsa daha doğru olur.
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş :) F7R'a maşallah Eren'im :)
Eyvallah kanka:) Maksat süpriz araç yapmaktı.Sanırım başarıyoruz çıtırından :)
maşallah araçlara ..........................
Teşekkürler:)
Eren maşallah F7R gayet güzel .. Tüm araçlara maşallah
Eyvallah hacı:) Ellerine sağlık ne diyeyim.
Herkese yorumları için teşekkürler...
Allah hepimizi herkesi kazalardan belalardan korusun
Gokalp-M
08-12-2010, 14:46
aynen KN 306'mız çok güzel gidiyordu.
bütün araçlara maşllah F7R'ın yürürünüde beğendim bu arada maşallah:icon_tup:
ARACLARA MAŞallah uy 106 iyi tutunmuş erenime tekrardan maşallah f7r:):)
eyw. saolasın kardeşim fazlasıyla memnun edici.. performansı speclerinin çok çok üstünde. f7r a diycek yok bomba :)
Herkese yorumları için teşekkürler...
Allah hepimizi herkesi kazalardan belalardan korusun
amin :icon_tup::icon_tup:
aynen KN 306'mız çok güzel gidiyordu.
bütün araçlara maşllah F7R'ın yürürünüde beğendim bu arada maşallah:icon_tup:
Eyvallah.Allah razı olsun...
eyw saol birol.şu senle denememizide tazeleyelim istersen en kısa zamanda.. :D
Tamam tazeleriz kardeşim skıntı yok herzaman..:D
ahmet3425
08-12-2010, 17:39
kanka benim bi arkadasım var F7R lı arabasının giderini gormek istiyor bi aksam bu tarafa gecerseniz bi deneyelim :D
KN 306 zaten yeni alınmış.daha eksikleri var.eksiklikler giderildikten sonra ciddi değişicektir..
tabi eksikleri var ama bendeyken çok daha farklı yürüyordu filtre ile..:D
istanbul havası çarpmıştır belki :D
hahahahaha olabilir ama eski yürürü kalmamış eminim:)
capcapca
08-12-2010, 19:14
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş rc ye sasırdım fıltre eksozlu 106 ıle kafa kafaya yurumesıne şasırtıcı maşallah hepsine
kanka benim bi arkadasım var F7R lı arabasının giderini gormek istiyor bi aksam bu tarafa gecerseniz bi deneyelim :D
Deneriz bebeim :D :D ama siz gelin bu yakaya:D :D
UY 106ta 306GTİ jantı mı var??
Leyla beni acayip şaşırtıyor kocaman kocaman maşallah ! ! !
UY 106ta 306GTİ jantı mı var??
Leyla beni acayip şaşırtıyor kocaman kocaman maşallah ! ! !
Yok kanka 106da kendi oem 106 gti jantları var.
Sen Allah'ın izni ile bi vti al bak ben daha nasıl şaşırtacağım seni:D
Yok kanka 106da kendi oem 106 gti jantları var.
Sen Allah'ın izni ile bi vti al bak ben daha nasıl şaşırtacağım seni:D
Benim alacağım VTİ kofti olmazzzzzzzzz :D :D
Bitanesi var bilmem duyuyor mu görüyor mu sesimi ALICAM ARABANI KAÇINILMAZI GeCİKTİRME diyorum ona :D :D
Benim alacağım VTİ kofti olmazzzzzzzzz :D :D
Bitanesi var bilmem duyuyor mu görüyor mu sesimi ALICAM ARABANI KAÇINILMAZI GeCİKTİRME diyorum ona :D :D
Belli olmaz kanka ummadık taş baş yarar:)
buradaki 106 denemene istinaden konuştum, daha önce pm'lediğin araçlardan sonra korktum şimdi tekrardan ümitlendim :D :D
buradaki 106 denemene istinaden konuştum, daha önce pm'lediğin araçlardan sonra korktum şimdi tekrardan ümitlendim :d :d
:d :d :d :d
abi seni böyle roll lerde görmek ne kadar güzel :) gti gitmiş yerine RC gelmiş =)
musti naber şekerim ya :) gtilar gitti rcye biniyoruz artık
UY megane'la deneme 60-200 arası.. chip konusunda ısrarlar üzerine düzeltmeler yapıldı,
Musti PoweR
10-12-2010, 16:06
musti naber şekerim ya :) gtilar gitti rcye biniyoruz artık
saol abilerin abisi iyiyim çok şükür sen nasılsın ? görelim şu RC nası yürüyo :p