Orijinalini görmek için tıklayınız : Icimizde OPEL satis sorumlusu var mi?
Sayin arkadaslarim,icimizde OPEL satis sorumlusu var mi?Varsa bazi sorularim olacak.Ilginize tesekkurler.
Sayin arkadaslarim,konu icin yardimlarinizi bekliyorum.
ilk mesajini acarken ne yapiyorsun konuyu acis sebebini yaziyorsun sonra napiyorsun bu bu bu sebeb ve bu bu bu sikintilarim olustu diyorsun bu sayede ne oluyor bir mesajin silinmiyor iki mesajin google da senin gibi bu soruyu soranlar yada ariyanlarla ayni yerde karsina cikiyor .....
ilk mesaji editleyip ekle mesajini ki yardimci olsu n uye arkadaslar degilmi ...
Maksadim kimseye rahatsizlik vermek degil.Sadece danismak istedigim bir konu var.Yoneticilerimiz gerek gorurse silebilirler.
Maksadim kimseye rahatsizlik vermek degil.Sadece danismak istedigim bir konu var.Yoneticilerimiz gerek gorurse silebilirler.
estafyurullah rahatsizliklik degil ama konu acarken bilgi verki yardimci olma sansimiz olsun
Konu ozel oldugu icin (otomobil alacagim OPEL marka) yardim istedim.Hangi sehir oldugu farketmez.
izmirlicem
09-12-2010, 18:09
Konu ozel oldugu icin (otomobil alacagim OPEL marka) yardim istedim.Hangi sehir oldugu farketmez.
tmm da niye sır gb saklıyosun :) ?söylemiş olsaydın 100 kişi yazmıştı şimdi
tmm da niye sır gb saklıyosun :) ?söylemiş olsaydın 100 kişi yazmıştı şimdi
Fiyati ile ilgili gorusecegim.Para konularinin ozel oldugunu dusunuyorum.