Orijinalini görmek için tıklayınız : Oktan Arttırıcı?
Hangi oktan arttırıcıyı kullanıyorsunuz_?
foruma braz bakındım. genelde 2 -3 marka ismi geçiyor ama direk kullanıcı yorumlarını öğrenmek istedim. varsa oktan arttırıcı kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
nakayama
09-12-2010, 11:12
Kaç depoda bir oktan arttırıcı eklemeliyiz ?
sitede oktana ihtiyacı olanlar genelde yakıt koyuyor..
sen niye oktan arttırmak istiyosun?
firat_07
10-12-2010, 12:17
Kaç depoda bir oktan arttırıcı eklemeliyiz ?
o nedemek :heyoo:
nakayama
10-12-2010, 12:19
o nedemek :heyoo:
KULLANIMI:
* Depoyu doldurmadan önce kutunun tamamı eklenir.
* 1 kutu 40-60 litre yakıt için yeterlidir.
* Turbolu ve katalitik konvertörlü araçlarda, kurşunlu ve kurşunsuz her derecedeki benzinle güvenli bir şekilde kullanılabilir.
jdmpoint
10-12-2010, 14:17
ben würth kullanıyorum gayet memnunum bir depo benzin için bir kutu fiyatıda 37 tl...ama aracının sıkıştırması ve avans durumuna bağlı olarak kullanmanı öneririm yoksa aracın yavaşlar yakıt tüketimin artar :)
sitede oktana ihtiyacı olanlar genelde yakıt koyuyor..
sen niye oktan arttırmak istiyosun?
hangi bileşenlerle?
hangi bileşenlerle?
atıyım mı pm?
ben würth kullanıyorum gayet memnunum bir depo benzin için bir kutu fiyatıda 37 tl...ama aracının sıkıştırması ve avans durumuna bağlı olarak kullanmanı öneririm yoksa aracın yavaşlar yakıt tüketimin artar :)
nasıl yani?:soru:
jdmpoint
10-12-2010, 15:57
atıyım mı pm?
banada bi pm atarmısın bende merak ettim yada buraya yaz herkes öğrensin
jdmpoint
10-12-2010, 15:58
nasıl yani?:soru:
avansın 13 se sen gidip atarsan 98-99 oktan benzini o araç yakamaz çiğ atar benzinden alacağı verim düşer oktanlar boşa gitmiş olur :)
by serçe
10-12-2010, 15:59
avansın 13 se sen gidip atarsan 98-99 oktan benzini o araç yakamaz çiğ atar benzinden alacağı verim düşer oktanlar boşa gitmiş olur :)
:icon_tup: .........................
13 derecede vuruntu yapabilecek sıkıştırma varsa peki :)
jdmpoint
10-12-2010, 16:33
13 derecede vuruntu yapabilecek sıkıştırma varsa peki :)
sorun olmaz öyleyse ilk attığım postta sıkıştırmanında etken olduğundan bahsetmiştim zaten...
sorun olmaz öyleyse ilk attığım postta sıkıştırmanında etken olduğundan bahsetmiştim zaten...
würth 1 kutu kaç lt benzin için? ve kaç oktan çıkartıyor varmı bilgin?
dragstar
13-12-2010, 10:18
murat abi bende klotzun var oktan booseter depoya attığımda fazladan 4 derece avasn vermiştim :D
klotzun neymiş yaf. ilginç bi isim :)
nerde bu oktan arttıranlar
bilgi paylaştıkça küçülüyor erkan bu sitede :D bilmiyormusun sen :)
ben de würth kullanıyordum E55 AMG aracımızda..
Rom marka oktan artırıcı var, beyaz kutuda, Opet istasyonlarında satılıyor, ben bi çok markanın oktan artırıcısını denedim bu diğerlerinden çok farklı.
http://www.opet.com.tr/opetoil_uploaded_files/product_image/large/5-Oktan-Y%C3%BCkseltici.jpg
tolgakaynak
21-12-2010, 15:46
Her araçta kullanılması gereken bieşymidir ?
Her araçta kullanılması gereken bieşymidir ?
Hayır
Standart araçlarda boşu boşuna kullanmamak gerekir hatta.
Rom marka oktan artırıcı var, beyaz kutuda, Opet istasyonlarında satılıyor, ben bi çok markanın oktan artırıcısını denedim bu diğerlerinden çok farklı.
http://www.opet.com.tr/opetoil_uploaded_files/product_image/large/5-Oktan-Y%C3%BCkseltici.jpg
buna bakıcam. nekadar fiyat?
murat elimde 20 liter kadar 114+ benzin var istersen deneyebilirsin
murat elimde 20 liter kadar 114+ benzin var istersen deneyebilirsin
da bana sürekli bi çözüm şart üstad biliyorsun :)
normal kullanımdada marş sıkıntısını çözecek bişi lazım.
en azından egzantrikleri 280 e çıkarana kadar.
buna bakıcam. nekadar fiyat?
Ben burada 7 liraya alıyorum sürekli.