Orijinalini görmek için tıklayınız : 34ee5809 bu aracı tanıyanınız war mı ?
34tb9544
09-12-2010, 15:06
arkadaslar aranızda 34 ee 5809 plakalı aracı tanıyan arkadas war mı yada e dewlet sıfresıyle sorgulatabılecek arkadas war mı arac 2004 model subaru ımprezza sti mıs tanıyan war mı merak ettım takas gelmıs resım baska bılgı yok uzerınde 20000 dolarlık extra warmıs yardım lutfen
Plaka No
34EE5809Marka
SUBARUModel2004
Sahiplik Belge Tarihi20/10/2010
Tescil BirimiMALTEPE
Renk 1MAVİ
Renk 2BİLİNMİYOR
CinsiOTOMOBİL
Çalıntı mı?HAYIRHak MahrumiyetiYOK
34tb9544
09-12-2010, 16:08
ewet almaya nıyetlıyım akıbetını bılıyormusun
Sierra Rs
09-12-2010, 16:48
bence bu gibi konularla araçları ve sahiplerini deşifre etmek yersiz en azından satılık olan bir araç olsa yada satılık linki olsa iyi olurdu..
34tb9544
09-12-2010, 19:22
aracın sahıbıyle ırtıbattayım bana takas olarak atmıs aracını resım ıstedım yok resım dedı ılla ara benı yanıma gel dıyo bende bılmedıgım etmedıgım kımsenın yanına gıtmek ıstemıyorum sıteden aracı sorgulatmak ıstedım acaba fake mı dıye arac subaru cıktı tanıyan bırısı war mı acaba SENNA hem merak ettım hem alıcam sen boswer tanıyosan sole tanımıyosan gerek yok bole seylere takılma
eğer alcıysan arabayı görür gidersin bu kadar basit bence sahibi doğru söylemiş otomobillerin burada afişe olması biraz uygunsuz kaçıyor bence tamma illa bilen çıkar ama bu tip konlar yanlış bence gidip görmek en iyisi
34tb9544
09-12-2010, 19:40
senna abıcım benım ılanım acık ınternette acık acık war gecen sefer dıger aracımla basıma gelen bı olay bı gun kapalı trafıkte gazladım adam plakamı almıs sahıbındede sarı cıvıc bır ıkı tane war adam bana mesaj atıyo gel takas yapalım gıdıyorum kawga edıyoruz allahtan arkadaslarımla gıtmısım sımdı kımseyı afıs etmeye gerek yok bole o cocukları warken gelen otoparkımda gorsun tanıyan warsa cıkar kı bızde muhattap olacagımız tanırız
bence burda tb9544 nickli arkadas haklı zaten bu forumda bınlerce .Şu...... plakalı aracı tanıyan varmı kazası varmı gercekmı feykmi dıye cok konu acıldı bununda acılması normal ..hayırdır aracın bı sıkıntısı varda burda bılınmemesımı lazım..normal olanı sormus arkadas...
güzel araban varda nedense ısınamadın sen şu arabaya:) boşver takası kalsın bence araban kardeşim bulaşma subaruya falan:)
z.burnunda ferdı dıyte bı arkadasın aracıydı bıldıgım kadarıyla arac üzerinde mazeme war bos bı arac deıl. kazası belası ıle ılgılı bılgım yok.
34tb9544
09-12-2010, 22:57
z.burnunda ferdı dıyte bı arkadasın aracıydı bıldıgım kadarıyla arac üzerinde mazeme war bos bı arac deıl. kazası belası ıle ılgılı bılgım yok.
ulan ceco adamsın
subaruyla ılgılı ıc ıslerı bakanı CECO
evolara muammer abı bakıyo
kanka cok tenk yu
34tb9544
09-12-2010, 22:58
güzel araban varda nedense ısınamadın sen şu arabaya:) boşver takası kalsın bence araban kardeşim bulaşma subaruya falan:)
arabama ısındım ısınamama gıbı bı problem degıl kardesım hergun aynı pılaw yenmıyo keske her ay bı araba deıstırebılsem kısmet meselesı
tandogan
10-12-2010, 21:15
arabayı rıfat usta yapmıştı.
by serçe
10-12-2010, 21:21
gökhan bakacaksan birlikte gidip bakalım ;) kardeşim
arabayı komple motor olarak herseyı ben taktım arabaya fakat ben yapalı 10 ay falan oldu 5-6 ay once alan arkadas yatak sardıgı icin komple yenı motor yaptı