Orijinalini görmek için tıklayınız : PSP oyun yardım
PSP geldi hediye,bunu kırdırmak istemiyorum orjınal oyun alıcam 2-3 tane.Anadolu yakasında bol oyun bulabileceğim biyer tavsiye edeblilecek bi arkadaş varsa cok makbule gecer.GT proluge varsa yada colin mcrea falan almak istiyorum.Bu konuda bilgim olmadığından konu acmak istedim.Şİmdiden teşekkürler
Ahmet_28
09-12-2010, 18:28
alp2 nin dükkanı var oyun satıyor bildiğim kadarıyla anadolu yakasında
ProdriveSTI
09-12-2010, 18:34
versiyonu kırdır onun boşa 100 tl üzeri oyunlara para verme yazık günah,sağlam forum sitelerinden istediğin oyunları indirip oynarsın.
hmm alpin öle dukkan varsa super olur.görürse yazar zaten buraya.
Elimde 2 tane eski pspmden kalan orj oyun var vericem oyunları ewde nerde acaba . biri Pursuit Force , diğeri de Syphoon Filter Dark Mirror
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-oyun-psp-syphon-filter-dark-mirror-psp-oyun/detay
bencede kirdir hatta kendinde kirabilirsin internetten biraz arastirirsan turkiyede forumlari var oyuna para vermenin hic bir manasi yok.tabi siz bilirsiniz yinede..
bencede kirdir hatta kendinde kirabilirsin internetten biraz arastirirsan turkiyede forumlari var oyuna para vermenin hic bir manasi yok.tabi siz bilirsiniz yinede..
kendin kırması biraz sakat Yazıcıoğlu'nda çoğu yer kırıyor bencede kırdırın internetten indirip oynarsınız rahat rahat, bu arada benşm aldığımdan beri hiç sıkılmadan oynadığım tek oyun GT tavsiye ederim :icon_tup:
PSP sonyden alınmış garantili.Gidip onu ne olduğu belirsiz birine kırdırmak istemiyorum doğrusu elektronik aletleri kurcalatmayı sevmiyorum.Alacağım 2-3 tane oyun zaten.