Orijinalini görmek için tıklayınız : Piston, 12 Aralık Pazar, 15:30'da Show MAX 'da Yayında!
dragonflydesing
22-12-2010, 23:21
Programın sitesi bende biraz kasma yapıyor javadanmı acaba ?
Programın sitesi bende biraz kasma yapıyor javadanmı acaba ?
www.pistontv.com
www.pistontv.com/v2 (http://www.pistontv.com/v2)
hangisi
Buğra A.
23-12-2010, 19:53
Bugün ne yorulduk ya :) Süprizler diyelim.. Kaming suuuuun..
Ben daha yeni izledim güzel olmuş :)
İlk 2 bölümü izledim, şunu söyleyebilirim ki favori araba programım değil açıkçası ancak çok daha iyi olacağını umut ediyorum sonraki bölümlerde.
Sizden ricam eğer mümkün olursa şöyle akhisar ya da konyadaki bir drag yarışını baştan sona kadar çekip bize aktarmanız. Oraya gitmesek bile aradaki yorumlarla, sürelerle ve bütün yarışı kapsayan uzunlukta bir yayın olursa (Formula 1 ya da BTCC gibi) muazzam bi olay olur.
piston zamanı, hatırlatayım dedim...
TolgaEsentepe
27-12-2010, 03:32
3. bölüm siteden ne zaman verilcek acaba ?
3. bölüm siteden ne zaman verilcek acaba ?
++++++++++++++ bekliyoruz...
harika olmus emegi gecen herkese cok tesekkurler özellıkle müzik DJ TARKAN oda ayrı bi güzel calıyor:)
valla ntv ve trt deki programlara nazaran daha gelişecek daha güzel olacak inşallah
turbo&quattro
29-12-2010, 01:52
3.bolumu bekliyoruz :)
Buğra A.
29-12-2010, 03:31
İşlerimin yoğunluğundan dolayı uzun zamandır konuya giremiyordum.
26 Aralık Pazar günü, 1. ve 2. bölümün kolajlanmasından oluşturulan özel bir bölüm yayınladık. Sebebi ise; programın ne kadar kitleye hitap edebildiğini görebilmekti.
Bu sebepten ötürü; Piston programının 3.bölümü, 2 Ocak Pazar günü yayınlanacaktır.
Teşekkürler bilgilendirme için :)
1. bölümdeki nsx videosu çok güzel daha öncede izlemiştim fakat video nun bi alt metninin olduğunu önceki sayfaları okuyarak öğrendim ayrıca alt yazı koymanız iyi olmuş, yaşım musade etmediği için senna yı bilmiyoduk en fazla duymuştuk araştırdım öğrendim, hayran kaldım. Bunun için video yu açıklayan arkadaşa teşkkürler ve size de.
Program genel olarak başarılı bence yalnız sunucu ablamız pek olmamış gibi. Başarılar...
Buğra A.
01-01-2011, 19:19
Yarın süprizlerle dolu 3.bölümü kaçırmayın.
Türkiye'den Amuse s2000,Worthersee Tour 2010'dan görüntüler,izleyicimiz tarafından hazırlanmış e30 M3 ve Ethem Genim ile trafik sohbetleri..
Buğra A.
02-01-2011, 16:46
Arkadaşlar ben bugün takip edemedim.Yayınlanmadı diyorlar ama?
Buğra A.
03-01-2011, 10:14
Piston '3.Bölüm' :
Piston '3.Bölüm' Show Max on Vimeo (http://www.vimeo.com/18375797)
onurgoyunc
03-01-2011, 10:46
Arkadaşlar ben bugün takip edemedim.Yayınlanmadı diyorlar ama?
Dün yayın vardı. 15.15 gibi başladı. Güzel bir bölümdü :)
Yaw ben Bayan sunucunun konuşmasından hiçbirşey anlamıyorum Batıkan diyormuş 4 5 defa başa aldım o cümlesini anca anladım.
Bendemi bir problem acaba herkesmi aynı şekilde anlamakta zorluk çekiyor.
Buğra A.
09-01-2011, 15:12
Program revize ediliyor.Bu yüzden bu hafta ve haftaya tekrar bölümler girecek.Yepyeni arayüz ile PİSTON,çok yakında!
Program revize ediliyor.Bu yüzden bu hafta ve haftaya tekrar bölümler girecek.Yepyeni arayüz ile PİSTON,çok yakında!
Yavrum ama oncelıkle kesınlıkle dahah duzgun Türkçe si olan bı bayan bulun ;)
daha ıyı olucak ınsallah :)
Bad-Fast
09-01-2011, 15:48
Yaw ben Bayan sunucunun konuşmasından hiçbirşey anlamıyorum Batıkan diyormuş 4 5 defa başa aldım o cümlesini anca anladım.
Bendemi bir problem acaba herkesmi aynı şekilde anlamakta zorluk çekiyor.
aynen :) diğer arkadaşlar sanki yıllardır bu işi yapıyormuş gibi sunum yapıyor tam bilmiyorum ama gerçekten başarılı
_muhaRRem
09-01-2011, 15:49
kadın sunucudan dolayı izlemiyorum :D
İlk 2 bölümü izledim, şunu söyleyebilirim ki favori araba programım değil açıkçası ancak çok daha iyi olacağını umut ediyorum sonraki bölümlerde.
Sizden ricam eğer mümkün olursa şöyle akhisar ya da konyadaki bir drag yarışını baştan sona kadar çekip bize aktarmanız. Oraya gitmesek bile aradaki yorumlarla, sürelerle ve bütün yarışı kapsayan uzunlukta bir yayın olursa (Formula 1 ya da BTCC gibi) muazzam bi olay olur.
adam haklı beyler memleketimizi gösterin bize.:icon_tup::)
Buğra A.
09-01-2011, 22:34
Altın Elbiseli Adam - Barkın Bayoğlu, artık Piston'da..!
BlackEmperor
09-01-2011, 22:36
Piston '3.Bölüm' :
Piston '3.Bölüm' Show Max on Vimeo (http://www.vimeo.com/18375797)
gayet başarılı olmuş daha iyi olacağına eminim , Bi tavsiye anlatılan araçları daha teknık bılgıler vererek anlatırsanız bilmeyenler için daha iyi ve doyurucu olur. Misal ITB lı amuse s2k ITB nın ne işe yaradıgını anlatmadınız ucundan bahsetseydınız bilmeyen biri vaay demek boylede bısey varmış der bence... :)
Harbi bayan biraz tuaf konuşuyor, onu anlamak için volumu daha fazla açmak durumundayım:D
modifiye sanattir belgeselini merakla bekliyoruz..
Buğra A.
10-01-2011, 11:54
dj tNt, artık Piston'da..!
Low-Rider
10-01-2011, 11:57
ne faydası olucak diceyin izleyenlere:)
Day Walker
10-01-2011, 12:22
canlı bi program yapılırsa dj tnt ile kopulur
Buğra A.
10-01-2011, 14:02
Yayına giriyorum,o yüzden tek tek cevap yazamıyorum :) Her şey daha iyi olacak arkadaşlar,merak etmeyin.Ben önerileri bekliyorum şu an.Şunlar,şunlar olsa gibisinden.
Birazcık motor sesi duysak fena olmaz :)
Low-Rider
10-01-2011, 17:15
doush +1
Sunan kız cok yapmacık yaaa..Bıde bazı yerlerde elı ayagı bırbırıne karısmıs 3.bolum tekrarı ıcın konusıyım..
Dızımı buksem mı ay yok dr bukmıım acaba elımı burayamı koycaktıım aman neyse sunıım der gbı hareketlerı mevcut ve konusmayı beceremıyo agzını toplayamıyo gıbı dıyelım...
Bugranın yaptıgı amerıkan aracla olan ropartaj kısmı bıraz sacma/degısık olmus..Aracı zaten bılıyosun -bılıyorum dragtaydık oydu buydu vsvs..
Seyırcı bılmıyo kı ?
Daha duzgun guzel bı anlatımla 91919-010100 yılları arası draglardada boy gosterdı,kabaca yapılan ıslemler xxxyyy dense daha guzel olmazmıydı ?
Dragger Smile ;)
Buğra A.
11-01-2011, 19:12
Aslı ile Piston'un ilişiği kesilmiştir.Hayırlı olsun arkadaşlar :)
her iki taraf içinde hayırlı olsun..
her ne olursa olsun işçin ile yolları ayırmak her zaman benim için zor olmuştur.
Buğra A.
11-01-2011, 19:14
Sunan kız cok yapmacık yaaa..Bıde bazı yerlerde elı ayagı bırbırıne karısmıs 3.bolum tekrarı ıcın konusıyım..
Dızımı buksem mı ay yok dr bukmıım acaba elımı burayamı koycaktıım aman neyse sunıım der gbı hareketlerı mevcut ve konusmayı beceremıyo agzını toplayamıyo gıbı dıyelım...
Bugranın yaptıgı amerıkan aracla olan ropartaj kısmı bıraz sacma/degısık olmus..Aracı zaten bılıyosun -bılıyorum dragtaydık oydu buydu vsvs..
Seyırcı bılmıyo kı ?
Daha duzgun guzel bı anlatımla 91919-010100 yılları arası draglardada boy gosterdı,kabaca yapılan ıslemler xxxyyy dense daha guzel olmazmıydı ?
Dragger Smile ;)
Yeni kız gelecek Onur'cum.Görüştüğüm 2 kişi var.Kaliteli isimler.Önerilerin güzel.Dikkate alıyorum,merak etme ;)
Hayırlı olsun..Bu arada ılla bayan sunucu olmak zorunda degıl Yunus Günçe(sadece benzetmedir.) gibi şenşakrak bir kişide sunabılır programı.. ;)
Düzeltme+ekleme;
Hayırlı olsun Buğra..Beklıyoruz. (Y).
hadi hayırlısı...daha iyi olacağına eminim ilerleyen bölümlerde
BlackEmperor
11-01-2011, 19:35
kızı işinden ettik iyimi :D
Neyse Daha iyi olması için doğru bildiğimizi söylemekten vazgeçmeyiz :)
exvitermini
11-01-2011, 23:33
çekimler vs cok iyi ama o bayan sunucu gercekten kasıyordu beni değişim olması iyi olmuş birde araclar hakkında biraz daha bilgi verirseniz cok daha güzel olabilir:)
Bugunku bolum tekrar heralde suanki. Ethem genimli bolum asiri kisa ve yarida bitiyo (eger tekrar bolum oldugu icin kesilmediyse) ethemli bolum o kdr kisa ama abuk subuk vosvogenleri yarim saattir izliyorum organizasyon turkiyede bile degil :) camarolu kisimi cok sevdim arabanin satin alinma hikayesi falan cok eglenceliydi. Ama sanki o bolumde cok yarida kesildi.
Jenerik de biraz ezel-vari :)
ezel-vari :)
ezel'in jeneriğide yurtdışındaki başka bir dizi-vari :)
devil_berk22
16-01-2011, 15:01
biraz önce izledim yuvarlakta döndüğü sahnede arada güzel olmuş gerçekten Allah yolunu açık etsin buğra çok başarılısın ;)
ezel-vari :)
ezel'in jeneriğide yurtdışındaki başka bir dizi-vari :)
Oyledir mutlaka, bilmiyordum:)
turbo&quattro
26-01-2011, 21:47
bu haftaki bolumu izledim hatta izlemeden kapattim..
Bayan sunucunun ayrilmasi yerinde bir karar olmus ancak yerine gelen kiside cok fazla sokak agzi ile konusuyor..Yanlamak, gazlamak vs... ki bu programi sadece bizlerin seyretmedigini varsayarsak cok itici geliyor...DJ bolumunu anlayamadim otomobil programi ile ne alaka ? Hadi oyle bir bolum yapildi o muzikler nedir oyle ?
Sonuc olarak reklamlarla birlikte ~1 saat suren boyle bir program icin pazar gunumun 1 saatini ayiramam..Benim icin ancak evde bos vaktimde nette vakit oldurmek icin seyredilebilecek bir program...
( olumlu olumsuz tum elestirilere acik oldugunuz icin yazdim umarim yanlis anlasilmaz,)
Aklıma bir fikir geldi şu yanlayan çekici eğlenceli gözüküyor bir bölümde onunla test yapılabilir o altındaki aletle(hava koşullarını taklit eden). :D
Dediğim gibi o bölüm biraz uzun tutulursa ve büyük hacimli dizelin seside duyulursa güzel olur :)
SInırları,şartları bilmiyorum ama roll over takılmış bir tane bulunursa güzel olur :)
Bu arada sunucu apaçileri harcadı :) Ulaan :D
::ZaFeR::
27-01-2011, 23:40
4.Bölüm
Piston '4.Bölüm' Show Max on Vimeo (http://www.vimeo.com/19100568)
Ben de bunu arıyordum. İzleyelim; yorum yapalım, eleştirelim :)
ArabaLarLa İlgili pek birşey göremedim bu bölümde özellikle motorlara ayrılmış galiba bu bölüm.. son dakikalarda drift görüntüleri var sadece arabalarla ilgili..
S.Özeren
28-01-2011, 00:23
sunucunun değişmesi daha iyi olmuş bana göre daha samimi geldi
keşke ambulans bölümünü koymasaydınız arkadan onu çekme fazla sesi duydum :)
dj tnt kısmı dışında çok hoştu, orayı direk atladım (benim tarzım değil çünkü müzikler, başkaları seveblr). Geriye kalan kısımlar gayet hoştu, her zaman otomobillerden bahsetmek zorunda değiller, piston hepsinde var çünkü :P Sunucuyu ben tanımıyorum ama elbet buradan tanıyan vardır.. Gayet güzel oturmuş yerine, özellikle kask takın kemer takın hoşçakalın güzeldi :D
ambulans kısmı da bilerek yapılmış galiba :) ben öyle düşündm yani emin değilim ama..
OnurÖzden
28-01-2011, 04:56
Sunucunun değişimi,dj'in parça vermesi,superbıke school ve 1000 rr bölümü bana çok keyif verdi.
Zevk alarak izledim programı,tebrikler:)
Buğra A.
20-02-2011, 14:15
Piston, 6.bölümüyle şu anda Show Max'de..!
Eleştiri ve önerilerinizi her zaman dikkate aldığımızı belirtmek istiyorum,her ne kadar yoğunluğumdan ötürü cevap atamasamda :)
siteyide takip ediyorum ve facebook adresini de ama şu bölümleri ikisinden birine atın da izleyelim :)
Buğra A.
20-02-2011, 22:27
5.Bölüm :
Piston '5.Bölüm' Show Max on Vimeo (http://www.vimeo.com/20163317)
6.Bölüm :
Piston '6.Bölüm' Show Max on Vimeo (http://www.vimeo.com/20167200)
kesip biçme durumları çok mu belli oluyor banamı öyle geliyor tvde olmasa dogal kaptır git ne iyi olurdu :D
Boost Up
20-02-2011, 22:34
Abicim Mini Cooper ın tanıtımını yapan adam mı diyeyim ne diyeyim ama saçma konuşuyor bence. Valla bu facebookdaki videoların altına yorum yapan tiplerden:)
DCO Works
20-02-2011, 23:20
arabadan çok motor görmeye başladık sanki ?
Buğra A.
09-03-2011, 13:16
7.Bölüm :
Piston '7.Bölüm' Show Max on Vimeo (http://www.vimeo.com/20814519)
Buğra A.
09-03-2011, 13:18
Eleştiri ve önerileriniz için tekrar teşekkürler.Hepsinin dikkate alındığından emin olabilirsiniz.
Bu Barkın denen adamı cok aradınız mı?
Bütün programı batırmıs, o mimikler kaş göz hareketleri vs nedir öyle?
Komedi programı sundugunu falan mı düsünüyor acaba, katlanamadım ne mimiklere ne konusmasına...Kapadım yarısında.
Bu Barkın denen adamı cok aradınız mı?
Bütün programı batırmıs, o mimikler kaş göz hareketleri vs nedir öyle?
Komedi programı sundugunu falan mı düsünüyor acaba, katlanamadım ne mimiklere ne konusmasına...Kapadım yarısında.
ben izleyemiyorum sırkketten de bu barkın bizim jeep li barkınmı ?
ben izleyemiyorum sırkketten de bu barkın bizim jeep li barkınmı ?
Yok degil ama bizim barkından farkı yok bana göre.
Saka gibi bu adam tvde nasıl program sunuyor bu tarz ile.
acayıp merak ettim vatandaşı
SULTANOGLU
09-03-2011, 13:31
esprili yaklaşan dimi ? bende geçenlerde tv de izledimde programı yani bir yerden sonra çok yoruldum
Aynen esprili falan oldugunu düsünüyor herhalde, garip garip mimikler bakıslar vs komiklik yapıyor aklınca herhalde ama hayatımda böyle itici bir sunucu görmedim.
hakotech
09-03-2011, 13:36
Aynen esprili falan oldugunu düsünüyor herhalde, garip garip mimikler bakıslar vs komiklik yapıyor aklınca herhalde ama hayatımda böyle itici bir sunucu görmedim.
aynen katılıyorum..hakaten sıkıldım uyuz oldum kapattım :S ınanılmaz itici bi arkadaş..
sukuterrrr ..... offf daral getirdi adam ya.