PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'de inanılması güç kaza

Ayhan_izmir
11-12-2010, 01:01
İZMİR'in Alsancak semtinde, Mustafa Taner D'nin kullandığı belediye otobüsü sinyalizasyon direğine çarptı. Devrilen direk yolda yürüyen Gülçin Doğan'ın başına düştü.

Kaza, bugün Cumhuriyet Meydanı karşısında meydana geldi. Mustafa Taner D, viraja yaklaştığı sırada fren yapınca Halkapınar - Arıkent seferini yaptığı yönetimindeki belediye otobüsünün hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otobüsün çarptığı orta refüjdeki sinyalizasyon direği devrilerek, yakınında bulunan 30 yaşındaki Gülçin Doğan'ın başına düştü.

AĞIR YARALANDI

Muhasebe bürosunda çalışan Doğan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Alsancak Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesine alınan Gülçin Doğan'ın, sağlık durumunun ciddiyetini koruyor. Kazanın ardından götürüldüğü karakolda, viraja kontrollü olarak girmek isterken kazanın meydana geldiğini söyleyen sürücü Mustafa Taner D, ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Kzayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

hurriyet.com.tr

YUH

Sebring
11-12-2010, 01:04
Otobuslerimiz bakimsiz,kaptanlarimiz Allah'a emanet.Cok gecmis olsun.Acil sifalar diliyorum.

ocean0636
11-12-2010, 01:06
Turkiye burası her an herşey olabilir :))

Hızlı_Fransız
11-12-2010, 01:09
İzmirin belediye otobüslerinin çoğunun (genelleme yapıyorum illaki düzgün olanlar vardır.) şöförü balta benim 1 defa başıma trafik kazası geldi onuda belediye otobüsü ile yaşadım ben yeşilde geçtim o kırmızı ışıkda bilerek geçti ve bana suratıma baka baka kasten çarptı alayı kendini bilmiyor.Otobüs gibi büyük bir vasıta ile daracık sokaklarda vs vs. aşırı hızlı kullanıyorlar izmirlinin başına bela bu otobüs şöförleri acilen egitim vs vs gibi bişeyden geçmeleri şart en azında ben böyle düşnüyorum. Çünkü tek bu tarz durum yaşayan ben degilim.

Alper_
11-12-2010, 01:10
Allah yardımcısı olsun inşallah kurtulur.

PimPCaR
11-12-2010, 01:10
Kazanın nereden geleceği hiç belli olmuyor. Allah korusun yaralanan vatandasımıza acil sifalar versin..

gökan
11-12-2010, 01:12
hıc unutmam beledıye otobusu sofıru 515 buca bornova dunya ınsan var nasıl yardırıyr yesıldere yolunda ıslak zemın koruklu eskı model:)artst hpsı kendını ezel sanıyr gozluk felan:D

caglarcb
11-12-2010, 01:15
Ben alsancakta gece 01:00'de 63 hat seferinde bornovaya dönerken kentkartım olmadığı için, 5 liralık 3 kullanım hakkı tanıyan kartlardan alayım dedim kaptana da demez olaydım. Kartı birgüzel çıkardı bana uzattı parayı aldı. Tam ben kentkartı okutacakken birden cebinden telefonunu çıkartıp okuyucuya uzattı. Dumur oldum; '' abi dedim napıyosun?'' '' Tamam genç sen geç ben senin yerine basıyorum'' dedi. Ben adama bakıyorum adam bana bakıyor. Nasıl bi kafa yaşıyosa artık. Ya gerçekten yorgunluktan çok uykuluydu yada ciddi promili fazla gelmişti o gece. :D

arfy
11-12-2010, 01:22
İzmirin belediye otobüslerinin çoğunun (genelleme yapıyorum illaki düzgün olanlar vardır.) şöförü balta benim 1 defa başıma trafik kazası geldi onuda belediye otobüsü ile yaşadım ben yeşilde geçtim o kırmızı ışıkda bilerek geçti ve bana suratıma baka baka kasten çarptı alayı kendini bilmiyor.Otobüs gibi büyük bir vasıta ile daracık sokaklarda vs vs. aşırı hızlı kullanıyorlar izmirlinin başına bela bu otobüs şöförleri acilen egitim vs vs gibi bişeyden geçmeleri şart en azında ben böyle düşnüyorum. Çünkü tek bu tarz durum yaşayan ben degilim.

para kendi ceplerinden çıkmadığı için , karşı karşıya gelindğinde karşında belkide senden 2 kat hızlı ve hiç durmaya niyetli olmayan apartman boyunda araç olunca senin durucağıını bildiği için ve kaza durumlarında kaba tabirle götümüze yırtsak yüksek oranda haklı çıktıkları için ayrıca ne kadar şikayette bulunsan haklarında bir yaptırımda bulunulmadığı için böyle olması çok normal ..

Anu
11-12-2010, 01:32
Bugün gece yolda giderken çok berbat bir kaza atlattım. Eski otobüsün biri sol şeritte bozulmuş, önümdeki başka belediye otobüsü bir anda sağa kaçtı ve zart diye karşıma hiçbir ışığı yanmayan çamurdan görünmez olmuş bir belediye otobüsü çıktı. Sağda araba olduğundan kaçamadım ve 1-2 metre kala durdum. Arkamdaki de aynı durumda sağa kaçtı vs vs. Bunlar nasıl trafiğe çıkabiliyor aklım almıyor. Çarpsam ne olursa olsun yine ben suçlu olacağım. Bir de otobüsün parasını alacaklar.

Umarım o direğin parasını kadından almazlar. Allah acil şifalar versin.

oguzhan999
11-12-2010, 01:38
iyiymiş... :O

powERS
11-12-2010, 02:05
kazada yaralanan bayan a gecmıs olsun..

aynen katılıyorum. valla bu meslegı yapan varmı aramızda bılmıyorum ama. yenı gelen sozlesmelı elemanlarla hakkaten cok cekılmez oldular. resmen totoları kalkık beledıyede calısıyolar dıye kendılerını nımettten sayıyolar.

2 defa kavga edıyordum nerdeyse bırısı cok ucuz yırttı ınsanlar fılan yatıstırdıda gıttı beyfendı.

ve kaza olayında ıse benımde basıma bısey geldı.
lamba kontrollu 4 yol azının dıbınde kı otobu duragında yolcu ındırıp bındırıyorken kırmızı yandı paşamıza ve kırmızı ısıkta gecıp dıbıme kadar gelıp yandan carptı bılerek. ve ben 8 de 8 suclu oldum. gelen trafik polisininde annesı belirsizine denk geldik. hic bisey sormadan etmeden yazdı raporu ufletti alkol varmı dıye. verdı numarayı gıt al dedı şubeden. dedim sonuc ? sonuc yok cıkınca gorursun dedı. dedım pekı haksızlık olursa ne olcak benım yazdıgım raporu beyenmıyosan mahkeme yoluna gıdersın hukuk devletınde yasıyoruz dedı.

ve durduk yere adam hem ısık ıhlalı yaptı hem bılerek kastii olarak carptı ben 8/8 suclu oldum.

allaha havale ettım ınsallah fıtıl fıtıl cıkar....

Hızlı_Fransız
11-12-2010, 02:09
para kendi ceplerinden çıkmadığı için , karşı karşıya gelindğinde karşında belkide senden 2 kat hızlı ve hiç durmaya niyetli olmayan apartman boyunda araç olunca senin durucağıını bildiği için ve kaza durumlarında kaba tabirle götümüze yırtsak yüksek oranda haklı çıktıkları için ayrıca ne kadar şikayette bulunsan haklarında bir yaptırımda bulunulmadığı için böyle olması çok normal ..

Yok ben işin peşini bırakmadım arka camurluk dogrulma ve e30 arka krom tampon parası olarak 1120 TL paramı aldım direk trafik ekiplerine tutanak tuturdum ama dediğin gibi onların cebinden para cıkmıyor sigortaları ödüyor. Kendi içlerinde kurdukları trafik ekipleri tutanak tutuyor ama Trafik raporu 8de 8 otobüsü suclasada kendi içlerindeki trafik tutanaklarında suc hep araçda oluyor frenleri tutmama gibi bahaneler vs vs... ile tutanak tutarken yanlarında bulundum bizzat şahit oldum...

Xenomorph
11-12-2010, 02:41
o. evlatları demekten başka birşey gelmedi aklıma

kırmızıda gecen otobus bana vurunca 8 de 8 suclu olmak ne demek ya gelde memleketın polısıne guven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anlaşılmıştır içimden geçenler umarım

doush
11-12-2010, 02:55
Geçen bindiğim otobüsün şöförünün tipi Özgün abi ile Eray abi arası bir şeydi.. Sürüşü de eminim onlardan kapmış. Ben öyle makaslar görmedim arkadaş :D

cem
11-12-2010, 02:59
Şaşırmadım. Işıklarda genelde arka tampona 1-2 cm arası dururlar, göz göre göre üstüne kırarlar vs vs ..

Günkut
11-12-2010, 07:23
Umarım o direğin parasını kadından almazlar. Allah acil şifalar versin.

:icon_tup::icon_tup:

Sh4rk
11-12-2010, 10:21
Allah acıl sıfa versın ne zaman ne olucagı bellı olmayan bır ulkedeyız

SkY
11-12-2010, 10:30
yazık ya kadıncağıza umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur..otobüs minibüs şoförleri konusunda katılıyorum arkadaşlara..

by serçe
11-12-2010, 10:50
Türkiye burası normal bir şey....

Semii
11-12-2010, 11:01
Otobuslerimiz bakimsiz,kaptanlarimiz Allah'a emanet.Cok gecmis olsun.Acil sifalar diliyorum.

Noktayı koymuşsun bence ilk yorumda ...

chiefkadir
11-12-2010, 11:11
İzmirde bir körüklü otobüs tamponumu alıp götürmüştü pek amansız oluyo oranın otobüscüleri,

Ankaranın otobüsleri sürekli yenilenir 2011 model dolu en kötü mahallede bile ..

Bülent76
11-12-2010, 11:59

İzmir'de yaşayan birisi olarak tamamen katılıyorum. Çoğu belediye otobüs şöförü kırmızı ışıkta geçiyor, bunları sıkı denetleyen bir mekanizma da olmasa gerek ki gün geçtikçe daha da kural tanımıyorlar.

M.A.D
11-12-2010, 12:07
bu iş sonucunda kız suçlu olur kesin, o kızın orada ne işi var deyip geçiştirirler :)

Ayhan_izmir
11-12-2010, 15:28
bu iş sonucunda kız suçlu olur kesin, o kızın orada ne işi var deyip geçiştirirler :)

büyük ihtimal :) ..Otobüs şöförleri gerçekten felaket izmirde.