Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : kısa film

Rman
12-12-2010, 01:06
Öncelikle herkeze iyi geceler dilemekteyim arkadaşlar kısa film çektim çekim sonrası düşündüm birde forumdaki arkadaşlarımın görüşlerini zevklerini alayım diye film için müzik arayışlarına girdim aklımda birkaç tane var ama neden sizden de olmasın filmin konusu depresif duygu yüklü bundan yola çıkarsa yağmur ve işin içine birazda blur girince hoş görüntüler elde ettim şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür eder en kısa zamanda sizlerlede kısa filmi paylaşmak için sabırsızlıkla beklemekteyim :)

Rman
17-12-2010, 18:52
İlk kısa film deneyimim şimdiden iyi seyirler. :)

http://www.vimeo.com/17917910

ruudvan
17-12-2010, 22:30
daüdesin demek..

edit: ismini vimeodan gördüm şimdi tamamdır :D
bnde dıorum bu kim hemde daü.de

Rman
18-12-2010, 01:54
daüdesin demek..

edit: ismini vimeodan gördüm şimdi tamamdır :D
bnde dıorum bu kim hemde daü.de

Valla Rıdvan pek yüzyüze gelmiyoruz dostum ama Alp'ten falan bilirsin :)

SDR
18-12-2010, 02:27
Blur çok fazla olmuş , yakından uzağı doğru blur artsaydı daha iyi olurdu,depresif bünyede vuku bulan yalancı miyob u betimlemiş olurdu.Kararmalar biraz daha hızlı olabilirdi.Biraz da olan bitenleri 1-2 sn sonradan takip eden hava verilseydi daha başarılı olurdu bence.

Tebrikler :)

Rman
18-12-2010, 10:50
Blur çok fazla olmuş , yakından uzağı doğru blur artsaydı daha iyi olurdu,depresif bünyede vuku bulan yalancı miyob u betimlemiş olurdu.Kararmalar biraz daha hızlı olabilirdi.Biraz da olan bitenleri 1-2 sn sonradan takip eden hava verilseydi daha başarılı olurdu bence.

Tebrikler :)

Yorumunuz için teşekkür ederim sağolun :):icon_tup:

Chaq2
18-12-2010, 10:56
Arkadaşa katılıyorum, blur biraz fazla sanki, görüntüler zor anlaşılıyor. Bunların haricinde güzel olmuş, eline sağlık :)

ruudvan
19-12-2010, 01:08
Valla Rıdvan pek yüzyüze gelmiyoruz dostum ama Alp'ten falan bilirsin :)

ılk okul ıcındekı otoshowda tanısmıstık .snr alp fln tabıkı ..

kısa fılme ıcın bncede blur fazla olmus nasıl yapılır bılmem ama uzak yakın netlık vs olsa daha ıı olur gıbı.basarılar.

Rman
19-12-2010, 13:47
Düşünceleriniz için teşekkür ederim :)

Rman
19-12-2010, 13:48
ılk okul ıcındekı otoshowda tanısmıstık .snr alp fln tabıkı ..

kısa fılme ıcın bncede blur fazla olmus nasıl yapılır bılmem ama uzak yakın netlık vs olsa daha ıı olur gıbı.basarılar.

Aynen dostum:)

boosted_pug
19-12-2010, 14:20
ilk video için çok güzel olmuş bencede blur effecti fazla kullanmışsın videonun ortalarına doğru insanın gözünün yorulmasına neden oluyo slient hill die bi oyun war birkaç seri yapılmış bi oyundur onun in game movie lerinde çok güzel müzikler kullanılıyo youtubeden bi bak istersen

Rman
22-12-2010, 17:41
ilk video için çok güzel olmuş bencede blur effecti fazla kullanmışsın videonun ortalarına doğru insanın gözünün yorulmasına neden oluyo slient hill die bi oyun war birkaç seri yapılmış bi oyundur onun in game movie lerinde çok güzel müzikler kullanılıyo youtubeden bi bak istersen

Yorumun için teşekkür ederim :) Parçalarada bakıcam :)