Orijinalini görmek için tıklayınız : Forza Motorsport 4 Duyuruldu!
Serencebey
12-12-2010, 15:09
Forza 3'un yarattıgı sansasyonun ardından Forza4 detaylarıyla ortalıgı kasıp kavuracak gibi :)
Kinect destegide cabası :)
http://forzamotorsport.net/en-us/ForzaMotorsport4_VGA/
http://forzamotorsport.net/uploadedImages/Media/Images/FM4_Announce/FM4_VGA_2005_Ford_GT_2.jpg?n=5196
http://forzamotorsport.net/uploadedImages/Media/Images/FM4_Announce/FM4_VGA_2005_Ford_GT_3.jpg?n=5196
http://forzamotorsport.net/uploadedImages/Media/Images/FM4_Announce/FM4_VGA_2005_Ford_GT_4.jpg?n=5196
http://forzamotorsport.net/uploadedImages/Media/Images/FM4_Announce/FM4_VGA_2005_Ford_GT_1.jpg?n=5196
http://forzamotorsport.net/uploadedImages/Media/Images/Forza_Motorsport_E3_2010/FM_1_1.jpg
http://forzamotorsport.net/uploadedImages/Media/Images/Forza_Motorsport_E3_2010/FM_2_1.jpg
http://forzamotorsport.net/uploadedImages/Media/Images/Forza_Motorsport_E3_2010/FM_3_1.jpg
nakayama
12-12-2010, 15:10
Hadi hayırlı olsun 2 sene bekleriz çıkması için :D
benim ya xbox yada ps3 almam lazımm
Serencebey
12-12-2010, 15:11
Hadi hayırlı olsun 2 sene bekleriz çıkması için :D
2011 sonbahar dedılerse o zaman cıkar hatta daha erken bıle cıkartabılırler :)
nakayama
12-12-2010, 15:11
2011 sonbahar dedılerse o zaman cıkar hatta daha erken bıle cıkartabılırler :)
gt5 gibi ertelemezler inşallah.
o en alttaki mtor fotoğrafı ne öyle abi . peh
Serencebey
12-12-2010, 15:13
o en alttaki mtor fotoğrafı ne öyle abi . peh
ayıp edıor bunlar :)
adamlar microsoftu zor durumda bırakıcaklar aletler yanıcak elımızde o olcak .D
ahmet3425
12-12-2010, 15:14
şimdi bu durumda xbox mı almalıyım :D
Serencebey
12-12-2010, 15:15
şimdi bu durumda xbox mı almalıyım :D
sen bilirsin :D xboxta guncellemeler ıcın para oduoruz pste odemıoruz :D
ama bızdekı arabalarında detayı sesı pste yok :D
karmasık duygular :D
XBOX FTW dioruz :)
2 gun sora yenı opdate e classic cars gelicek 2002 alıımde bı turlıım :D
merttepe
12-12-2010, 15:15
kapı içindeki etiketleri yapmışlar :D
Forza ps3 için yokmu?
Gt5 tutku haline gelemeyecek böylece :)
ayıp edıor bunlar :)
adamlar microsoftu zor durumda bırakıcaklar aletler yanıcak elımızde o olcak .D
bende dayanamayıp bi Xbox alıcam sanırım artık .
direksiyon olsa 900 derece güzel şimdiye çoktan almıştım da kol la keyifli olmuyor
merttepe
12-12-2010, 15:18
direksiyon olsa 900 derece güzel şimdiye çoktan almıştım da kol la keyifli olmuyor
g27 falan bağlanmıyormu xboxa?
Serencebey
12-12-2010, 15:19
fanatecin var :D
Logitechin var
MS in kendi direksiyonu var :D
ahmet3425
sen bilirsin :D xboxta guncellemeler ıcın para oduoruz pste odemıoruz :D
ama bızdekı arabalarında detayı sesı pste yok :D
karmasık duygular :D
XBOX FTW dioruz :)
2 gun sora yenı opdate e classic cars gelicek 2002 alıımde bı turlıım :D
bilgilendirme icin tşkler, ben bu oyunu max performansda oynamak istiyorum o yuzden xbox almam gerekiyor sanırım...
Serencebey
Kinect bilmeyenler icin bir ip ucu :D
Efe al kinect alalım direksiyonu bosver sen ben senın elıne bi tepsi verırım öle oynarsın :D
http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-forza-motorsport/101303
Serencebey
12-12-2010, 15:20
g27 falan bağlanmıyormu xboxa?
yok olm öle herseyı taktırtmaz kendıne :D
bilgilendirme icin tşkler, ben bu oyunu max performansda oynamak istiyorum o yuzden xbox almam gerekiyor sanırım...
zaten baska bı yerde oynayamazsın :D
Sadece xboxta var :D
ahmet3425
12-12-2010, 15:21
yok olm öle herseyı taktırtmaz kendıne :D
zaten baska bı yerde oynayamazsın :D
Sadece xboxta var :D
demin dedin ya ps3 de soyle xboxda boyle bende var zannettim :D
Forza3 bile eziyor GT5i.
Forza4 tecavüz eder heralde :D
Serencebey
12-12-2010, 15:23
demin dedin ya ps3 de soyle xboxda boyle bende var zannettim :D
yok ben kendımce forza gt karsılastırması yaptım :D
gt bana gore deılmıs onu anladım :D
eskıden cok severdımde eskılerın beklentısıyle sımdıkı farklı sanırsam ondan artık beklemıorum PSten bişi...
xbox evet cok ıyı bı makına degıl blueray oynatmıor zaten kac kısı ordan ızlıor ben sadece oyun ıcın aldım blueray ıcın samsung kullanıorum
wireless ıcınde yok onuda soradan alıorsun falan...
ama sevıorum ben zevklı makına bana gore ben ılk yanan makınalardan almıstım bu ıkıncı makınam :)
bırde MSN windows falan bunlarla aynı accountu kullanıor sevıorum :D
bu xbox takı 3k olayı nedır tamır edılme durumu olmuyormus vs yokmudur sorunsuz yıllarca kullanılacak gerektıgınde tamırı mumkun olan bı xbox
Kinect bilmeyenler icin bir ip ucu :D
Efe al kinect alalım direksiyonu bosver sen ben senın elıne bi tepsi verırım öle oynarsın :D
http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-forza-motorsport/101303
olm bu ne lan çocuk oyuncağı gibi . driftte çalışmaz bu ben sana sölim :D
tepside ilk kontrada camı çerçeveyi indirirsin hahahah :D
olm bu ne lan çocuk oyuncağı gibi . driftte çalışmaz bu ben sana sölim :D
tepside ilk kontrada camı çerçeveyi indirirsin hahahah :D
tepsi ve drift birleşince bu videolar geldi aklıma :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
http://www.youtube.com/watch?v=HfpSyTP_Cms
yok ben kendımce forza gt karsılastırması yaptım :D
gt bana gore deılmıs onu anladım :D
eskıden cok severdımde eskılerın beklentısıyle sımdıkı farklı sanırsam ondan artık beklemıorum PSten bişi...
xbox evet cok ıyı bı makına degıl blueray oynatmıor zaten kac kısı ordan ızlıor ben sadece oyun ıcın aldım blueray ıcın samsung kullanıorum
wireless ıcınde yok onuda soradan alıorsun falan...
ama sevıorum ben zevklı makına bana gore ben ılk yanan makınalardan almıstım bu ıkıncı makınam :)
bırde MSN windows falan bunlarla aynı accountu kullanıor sevıorum :D
harbiden sen eski gt5 cisin dimi:D
Serencebey
12-12-2010, 16:29
bu xbox takı 3k olayı nedır tamır edılme durumu olmuyormus vs yokmudur sorunsuz yıllarca kullanılacak gerektıgınde tamırı mumkun olan bı xbox
yenı cıkanların hepsı sorunsuz artık :)
yok hepsi sorunsuz deil ama düzenli kullanılan ps3 lerinde çoğu 1 seneden sonra pert tamircileri biraz gezen bana inanmazsada görünce inanır :)
Serencebey
12-12-2010, 16:31
yok öle deil :D
eski GTci sora Forzacı sora xbox yanınca tekrar GTci baktı olmuor alayına Forzacı hahaah :D
1 hafta once xbox ta fm3 oynadım dıreksyon vs ıle cafede hastası oldum..ardından gecen gun arkadasım xbox almıs dedım bu son noktadır artık abıme dedım xbox alalım oda garantısız kacak mal servısı yok 3k hatası verme ıhtımalı var verırsede makıneyı cope at dedı ps3 alalım dedı yaw dedım fm var xboxta oda gt5 vardedı ps3 te :D ps de daha cok oyun varmıs xboxta okadar yokmus vs vs vs derken o ps3 dio bn xbox diorum napıcaz bilmem.
1 hafta once xbox ta fm3 oynadım dıreksyon vs ıle cafede hastası oldum..ardından gecen gun arkadasım xbox almıs dedım bu son noktadır artık abıme dedım xbox alalım oda garantısız kacak mal servısı yok 3k hatası verme ıhtımalı var verırsede makıneyı cope at dedı ps3 alalım dedı yaw dedım fm var xboxta oda gt5 vardedı ps3 te :D ps de daha cok oyun varmıs xboxta okadar yokmus vs vs vs derken o ps3 dio bn xbox diorum napıcaz bilmem.
daha çok oyundan kastı neymiş wii falan sandı galiba abi xboxı :)
xbox ların fıyatları ne durumda?artı oyun fıatları falan?
Kesin Forza 4 çıkana kadar yeni xbox çıkar onu almak zorunda bırakırlar microsoft değil mi yapar mı yapar...
bi ps3 yada cıkarsa ps4 şart olcak gibi almak lzm :D
Serhat Y.
12-12-2010, 16:45
iki cihazında belli başlı sadece kendilerine cıkardıkları oyunlar var evet ama, bu genelin anca %5i kadardır. amaç sadece oyun oynamaksa xbox alın oyunları warez üzerinden kendinizde indirip kullanabilirsiniz yada çok ucuza aynı şekilde cd ye basılmış olarakta satın alabilirsin. PS daha komplike media ağırlıklı bir cihaz, bluray zevki yaşamak için ideal, son update ile 3D keyfide eklendi, tabi hepsi pahalı şeyler sonyde tüm cihazların birbirine uyumlu olması gerekiyor, falan filann,,,
Serhat Y.
12-12-2010, 16:46
Kesin Forza 4 çıkana kadar yeni xbox çıkar onu almak zorunda bırakırlar microsoft değil mi yapar mı yapar...
apple desen inanırdımda, microsoft sanmam böyle bişey yapmaz,
apple desen inanırdımda, microsoft sanmam böyle bişey yapmaz,
hala alamadın bi gold üyelik hadi onurcan tarafından tokatlanmaya bıktım yarıcak adam laızm kanka :)
Serencebey
12-12-2010, 16:54
hala alamadın bi gold üyelik hadi onurcan tarafından tokatlanmaya bıktım yarıcak adam laızm kanka :)
aldım walla aksama goruselım :D
daha çok oyundan kastı neymiş wii falan sandı galiba abi xboxı :)
yok abim baya bilgilidir bu konularda cok fazla oyun bilgisi vardır bn sadece forza oynıcam dıorum oda ne sacmalıosun dıo...
HondatugraL
12-12-2010, 17:00
aman allahhıım oda neeeyy Xbox almalıyııım :D
yok abim baya bilgilidir bu konularda cok fazla oyun bilgisi vardır bn sadece forza oynıcam dıorum oda ne sacmalıosun dıo...
valla bende oyun oynarım daha beğenipte nie xboxta yok dediğim oyun olmadı
he fps tarzı oyunlar vardır ps3 dekine ağzının suları akar,ama emin ol xbox ta olupta ps3 de olmayan vardır onada ps3 cüleri ağzının suyu akar bu iş böledir
GT5 balonundan sonra bunu özenle yapıcaklardır . Bence FM GT i şah mat hamlesine gidiyor
Hem xkutu hemde ps almam gerekecek :)
kinetik nasl olcak , oynarken nasl bi his wericek cok merak edioyrum.. sonucta eller havada,bosta oynuosun karsidan bi baski gelmicek falan :-S en azindan araba yarisinda direksiyona dokunmadan ne kadar tat verir...
erdeM\\\
12-12-2010, 17:48
Hissiyatı ben de merak etmekteyim...xbox şart oldu ;)
Sefa_vts
12-12-2010, 17:51
kinetik nasl olcak , oynarken nasl bi his wericek cok merak edioyrum.. sonucta eller havada,bosta oynuosun karsidan bi baski gelmicek falan :-S en azindan araba yarisinda direksiyona dokunmadan ne kadar tat verir...
Öyle şey olmaz bence hapşursan oynarken takla atarsın valla :D
ondan ziyade insanın kolları ağırır boşlukta.
ama videolarda öyle görünüyor :) neyse çıksın da görelim bi ..
Cizgilere, grafiklere gel. oy oy oy
Eray Yümsel
12-12-2010, 22:10
forza efsane oyun ya tek geçerim
BEnde iki konsolda var... Ama objektif olursak xbox360 a bu grafiklerle forza gelemez... İmkansız bence...
Abinde cok bilgili sayilmazmis. Artik TR da spotcular disinda alinan xbox lar garantilidir. 3k hatasi yok denecek kadar az hale gelmistir, 3k gorse de teknosa, media markt gibi yerlerden alirsaniz problem cikmaz.
Xbox iyidir
Abinde cok bilgili sayilmazmis. Artik TR da spotcular disinda alinan xbox lar garantilidir. 3k hatasi yok denecek kadar az hale gelmistir, 3k gorse de teknosa, media markt gibi yerlerden alirsaniz problem cikmaz.
Xbox iyidir
bakalım ne yapıcaz o bni gördüğünde alıyomuyuz ps3 dio bnde xbox alalım diorum übu muhabbet son 2 gündür böle gidio.
simdi soledım teknosa vs garantılıymıs onların bn garantısıne dıe basladı ..taaa anasının nıkahına gonderıolar garantıye kıcıkırık mp3 player ıcın bıton ugrastım dıo .
en yakın arkadaslarından bırınde cafe var kı arkadası tamıratını kendı yapan bı adam .
aslında soel bı cozum olabılır bn arkadasımdan xbox u alır ps yı verırım arada bı degısmıs oluruz :D
BEnde iki konsolda var... Ama objektif olursak xbox360 a bu grafiklerle forza gelemez... İmkansız bence...
neden gelemiycek varmıdır mantıklı bir açıklaması
fm3 netten ındırebılıcegım bi link varmıdır???
fm3 netten ındırebılıcegım bi link varmıdır???
sen xbox ı al ben sana link yollarım sorun yok :)
sen xbox ı al ben sana link yollarım sorun yok :)
karar verdim ps3 alıoruz :D xbox arkadasta var zaten arada bı degısıcez o god of war oynarım dıo bn forza dıorum :D ortaya karısık bnce daha mantıklı olur.sonucta abım hayatta araba ayrısı oynamaz bn sadece araba yarısı oynarım lınk varsa pm alıyım yrn arkadasta bı test yapıcaz.
HondatugraL
13-12-2010, 00:25
rıdvan abi ps alma yaww Xbox varken arkadaşınla değişceıne bence al bı xbox senın makınen olsun arkadaşın xboxa alısırsa ps3 le degısmez bence :D
pm attım hocam
tesekkur ederım umarım sabırla ındırıp dvd ye yazabılırım :icon_tup:
StyleALP
14-12-2010, 09:33
E3 fuarındaki incelemesi zaten bitirmişti beni çok ama çok hoş bir oyun olacak. Denildiği gibi kinect desteğide cabası...
kapı içindeki etiketleri yapmışlar :D
Forza ps3 için yokmu?
Forza serisi XBox 360 özel...
PS3 fiyatları ne kadar ya :D
xbox oyunu bu ps3 degil ama ps3 move lar 800tl falan :D
MUGENPOWE®
15-12-2010, 00:02
walla 3 bıle gt5 ı bozduna gore 4 cıktında heralde gt nın esamesı okunmaz artkk
gt ciler bi baslasa forza ya ztn 4 kose olacaklar ama bakalm, devsirmelerimiz var egitiyoruz :P