Orijinalini görmek için tıklayınız : zincirlikuyu bugeye sti kaza
dün gece ordan gecerken gordum mecıdıyekoy kavsagının orda 1 metrelık kavsak ayırıcı duvara bugeye sti tırmanmıs nasıl becermıs anlamadım aracın rengı sıyah plakayı bılerek yazmıyorum magdur olmasın sahıbı gecmıs olsun alt takım yoktu...
buyuk ıhtımal pert olur...
by serçe
13-12-2010, 11:10
talihsiz bir olay ...........
ahmet3425
13-12-2010, 11:11
gecmis olsun merak ettim aramızdan birimidir acaba...
niye plakayı yazmıosun moruk
sahibi magdur olmasında daha sonra toplandıgın da satın alan kişi mi magdur olsun
niye plakayı yazmıosun moruk
sahibi magdur olmasında daha sonra toplandıgın da satın alan kişi mi magdur olsun
yok yavrum benım plakayı yazsalar kızardım o yuzden yazmadım anası babası belkı bılmıyodur ufak cocuktur bılmemne ellı tane dert
yok yavrum benım plakayı yazsalar kızardım o yuzden yazmadım anası babası belkı bılmıyodur ufak cocuktur bılmemne ellı tane dert
doğru bir yaklaşım; bu tarz konularda önce bir empati yapmak lazım... geçmiş olsun kazayı yapana...
Abi haklısın
ben olsam hiç konu açmam
ama burda bir araç sorgusu konusunda bile o şöleydi bu böleydi diye herkes atar tutar
kendi düşen de aglamaz usta yapıcak bişi yok
Ankarada'da bi E46 Direğe patlamış Yozgat Bulwarında. Adam direği yıkmış ama oraya nerden cıktı hala bulamıdım araba askıda kalmış. Gece kurtarıyorlardı...
kickbuttowski
13-12-2010, 19:35
su testisi su yolunda kirilir, caddede gazlanmak icin yapilan araba pistte patlayacak degil ya:rolleyes:
gecmis olsun insanllah kimsenin sagligina birsey olmamistir