Orijinalini görmek için tıklayınız : İşe başlamada alınan belgelerle ilgili yardım
Arkadaşlar yakın zamanda işe başlayacağım. Çalışacağım şirket birkaç belge istedi. Bunlardan biri de Hükümet tabipliğinden skopi neticesi. Bu nedir bilgisi olan arkadaslar yardım ederse sevinirim. Tesekkurler sımdıden...
röntgen cihazına benzer bir şey hastanelerin çoğunda var bildiğim kadarıyla
Devlet yada Üniversite hastanelerinde alabileceğiniz röntgenin Amcasıoğluymuş :)
Skopi Nedir?
Röntgen ile aynı prensipte çalışan cihazdır.(çoğu röntgen skopi görevi de görür) Röntgen üzerine verilen ışınla kaset(film) üzerinde sabitlenen görüntü skopi de ekrandan anlık gözlenir. görüntü almak için ışın vermek gerekir. ışının verildiği anda görüntü alınır
Muhtemelen iç hastalıkları skopisi , sigara vs. benzer şeyler için olabilir sanki.
çalışacağın sektöre göre bu tarz belgeler istemeleri normal , kan tahlili , akciğer filmi gibi şeylerin neticelerini doktordan isteyebilirler.
Peki acaba ben bunu herhangi bi hastaneden alabilirmiyim yoksa Hükümet tabipliğinden mi almam lazım?