Orijinalini görmek için tıklayınız : TTnet kampanya hakkında
Herkese iyi günler ttnet'in yapmış oldugu bilgisayar kampanyalarından faydalanan oldu mu ?Şu anda HP Marka notebook ve desktop bilgisayar veriyorlar 36 ay 39 tl taksitli..
Kullanan oldu mu acaba?Ya da tavsiye eden var mı bu özellikteki bir bilgisayarı
Önceligim notebook olmasıdır..
http://www.adslteknikservis.com/default.asp?sayfa=ttnet_hp_bilgisayar_kampanyasi
Herkese teşekkürler
Day Walker
13-12-2010, 14:16
hesabını yaparsan mağazadan alıcağıın cihazla nerdeyse kafa kafaya geliyor artı olarak üstünede bide internet kullanım ücreti ekliyolar bende baktım hesap yapınca bana uymadı o paraya üstüne biraz daha koyup çok daha iyi bişey alırım diye düşündüm
hesabını yaparsan mağazadan alıcağıın cihazla nerdeyse kafa kafaya geliyor artı olarak üstünede bide internet kullanım ücreti ekliyolar bende baktım hesap yapınca bana uymadı o paraya üstüne biraz daha koyup çok daha iyi bişey alırım diye düşündüm
Taksit imkanları daha cazip geliyor herhalde insanlarda bu yüzden tercih ediyor benimde uygunuma geldi aslında ama bilgisayardan anlayan üstatlar vardır onlara danışmak istedim..İnternet kullanım ücreti nasıl yani?Ben zaten sabit sınırsız bir internet kullanıyorum tekrardan ücret mi alacaklar?
Day Walker
13-12-2010, 14:20
Taksit imkanları daha cazip geliyor herhalde insanlarda bu yüzden tercih ediyor benimde uygunuma geldi aslında ama bilgisayardan anlayan üstatlar vardır onlara danışmak istedim..İnternet kullanım ücreti nasıl yani?Ben zaten sabit sınırsız bir internet kullanıyorum tekrardan ücret mi alacaklar?
hayır tabiki gene aylık ödediğin tutarı ödüyorsun mesela ben aylık 55 tl ödüyorum 8 mb sınırsız üstüne istediğin laptopu ekledim baktım tuzlu oluyo vazgeçtim sonra başka bi yerden taksitle alıcam ama hedefim mac almak o yüzden windows tabanlı ürünlere şimdilik sıcak bakmıyprum
hayır tabiki gene aylık ödediğin tutarı ödüyorsun mesela ben aylık 55 tl ödüyorum 8 mb sınırsız üstüne istediğin laptopu ekledim baktım tuzlu oluyo vazgeçtim sonra başka bi yerden taksitle alıcam ama hedefim mac almak o yüzden windows tabanlı ürünlere şimdilik sıcak bakmıyprum
Anladım..Peki özellikleri nasıl baktın mı idare eder mi yani?Ben aslında işten gelince akşamları vs..haftasonları oyun oynamak için istiyorum ekran kartıda iyi bu kampanyadaki bilgisayarın :)
BosphorusBoys
13-12-2010, 14:23
ßende bu konuyla sabah ilgilendim..
Fiyatlar hemen hemen aynıya denk geliyor tej avantajı 36 aya kdr vade yapmaları..
Sınırsız ın üstüne Seçeceğin vade farkı
50 lira ise + 36 yada 24 ay vadede ödeyeceğin fiyatı ekleyeceksin..
Day Walker
13-12-2010, 14:28
Anladım..Peki özellikleri nasıl baktın mı idare eder mi yani?Ben aslında işten gelince akşamları vs..haftasonları oyun oynamak için istiyorum ekran kartıda iyi bu kampanyadaki bilgisayarın :)
baktım ama dediğim gibi bana böyle uygun gelmedi hemde şöyle bi durum var 36 ay aldın sözleşme yaptın bişey oldu iptal etmen gerekecek o zaman kalan taksitleri tek ödeme olarak sana yansıtıyolar bide böyle düşündüm bana uymaz dedim
by serçe
13-12-2010, 14:33
bence gereksiz...............
bence gereksiz...............
Daha güzel ve mantıklı bir açıklama yapabilirdiniz..
neyse sagolun
ProdriveSTI
13-12-2010, 14:47
valla ben başvuru yaptım aramalarını bekliyorum.bilgi için teşekkürler kardeşim.
Ben Aldm,pişmanım.Tavsiye etmem.Biraz daha bekle öyle al.Yanında ne hoparlörü ne yazıcısı ne kulaklığı nede web camı var.
1080 filandı benim masaüstü,Ayrıca Oyun falanda Almıyor.Çok donmaya basladı 2 ay oldu daha.
Ayrıca işletim sistemi Win 7 fakat başlangıç olarak win7.Çoğu özellik yok degişemiyosunda mecburen korsan yazılım alıcaksn.üstündeki gerçek yazılım fakat korsan yazılıma mecbur kalıcaksın çünkü gerçekten çoğu özellik yok,mesela arka plan degişmiyor.
onursumer
13-12-2010, 15:14
tek avantajı şu
piyasada 1300tl lik urunu aynı fiyata 24 veya 36 ay taksitle alıyorsunuz
bol taksit isteyenler için ideal diyebilirim ama ben çok gereksiz olduğunu düşünüyorum taksit adedi çok fazla ;)
kredi kartıyla 12 taksite kadar zaten aynı fiyat birçok bilgisayar satıcısından aynı urunleri aynı fiyata almak mümkün ;)
ProdriveSTI
13-12-2010, 15:16
tek avantajı şu
piyasada 1300tl lik urunu aynı fiyata 24 veya 36 ay taksitle alıyorsunuz
bol taksit isteyenler için ideal diyebilirim ama ben çok gereksiz olduğunu düşünüyorum taksit adedi çok fazla ;)
kredi kartıyla 12 taksite kadar zaten aynı fiyat birçok bilgisayar satıcısından aynı urunleri aynı fiyata almak mümkün ;)
o konuda haklısın ama kredi kartı olmayanlar için ideal bence,şahsen bana göre öyle :) peder bey kredi kartı kullanmadığı için ona al diyemiyorum bu tür şeyleri,fırsat gelmişken alayım dedim ben :)
onursumer
13-12-2010, 15:22
o konuda haklısın ama kredi kartı olmayanlar için ideal bence,şahsen bana göre öyle :) peder bey kredi kartı kullanmadığı için ona al diyemiyorum bu tür şeyleri,fırsat gelmişken alayım dedim ben :)
zaten tt net in amacı bu :)
kredi kartı olmayanları firmalarla anlaşıp bu tarz ürünleri sunarak bağlamak kendi üzerlerinden paranın donmesini sağlamak ;)
hertürlu kar yapıyorlar yani konuşsanda konuşmasanda senden para tahsil ediyor
ayrıca verdikleri makineler internet günlük vs herturlu ihtiyacı karşıllar hem laptop hem masaustu için konuşuyorum bu hp linkindeki ;)
ProdriveSTI
13-12-2010, 15:27
:) az önce aradılar ttnetten hp kalmamış ellerinde,Dell marka varmış HP'ye göre daha iyi özellikleri aylık 41 lira,2 gün sonra gönderceklermiş :)
:) az önce aradılar ttnetten hp kalmamış ellerinde,Dell marka varmış HP'ye göre daha iyi özellikleri aylık 41 lira,2 gün sonra gönderceklermiş :)
Dell hp'den daha iyi degil yanlış söylemişler sana
HP'nin ekran kartı 1 GB ,Dell'inki 512..
valla ben masaüstü tercih etmedigim için bilemiyorum yanındaki aparatları..
HP Notebook'da web cam de üstünde hoparlör vs.. :) ..sadece kullanıma göre yanına mouse alınır o da fazla dert degil
Arkadaşım aynı kampanyadan DELL marka aldı..36 ay taksitli
O gayet memnun..call of duty nba live 2011 ,nfs gibi oyunları çok çok iyi kaldırarak oynadı..
Hiçte bir sorunla karşılaştıgını söylemedi o da tavsiye etti o yüzden sıcak baktım duruma
ama taksit 36 ay olması gerçekten çok
valla sölemesi benden :) gerisi size kalmış.Ben düşüncemi ve bilgilerimi söledim.
2 ttnet bayisiyle görüştüm dell notebook kalmamış onun yerine hp'nin g62 modeli var aynı özellikler tek farkı dell 512 ekran kartı hp ise 1 gb...şöyle bişe var bide ilk gittiğim yerde son notebook kaldığı için adam bana vitrindekini vereceğini söyledi ben öyle açık ürün falan almam tabikide sıcak bakmadım.Bu sabah şirinevlerdeki ttnete gittim ordaki bayan ise laptopu alınca ttnet 3g modemide almak zorundasınız ilk 6 ay 5,99 sonrası 7 tl 500 mb internet...Aslında araştırma yapıp en iyi bayiden alınırsa iyi bi kampanya fakat ürünlerin akıbeti bilinmez...
edit: 3g modemin 7 tl olduğuna bakmayın broşürdeki kullanım şartlarını okudum yani günlük ortalama 2-3 saat internet kullanana 30 tlden aşağı fatura gelmez.
2 ttnet bayisiyle görüştüm dell notebook kalmamış onun yerine hp'nin g62 modeli var aynı özellikler tek farkı dell 512 ekran kartı hp ise 1 gb...şöyle bişe var bide ilk gittiğim yerde son notebook kaldığı için adam bana vitrindekini vereceğini söyledi ben öyle açık ürün falan almam tabikide sıcak bakmadım.Bu sabah şirinevlerdeki ttnete gittim ordaki bayan ise laptopu alınca ttnet 3g modemide almak zorundasınız ilk 6 ay 5,99 sonrası 7 tl 500 mb internet...Aslında araştırma yapıp en iyi bayiden alınırsa iyi bi kampanya fakat ürünlerin akıbeti bilinmez...
Kardeşim 3g modemi ben ayarladım almak zorunda degilim,yani tanıdık bi yerden alırsan senin için daha iyi olur,zorunlu kılmışlar 3g modemi talep çok olunca ama iyice araştırmak lazım..Ürünlerin akibetine gelince birazda şans işi aslında ,sonuçta garantili bilgisayarlar hepsi..piyasa araştırması yapıp alınabilir
Güncel olsun..fikirler biriksin :)
CasabLanca
13-12-2010, 20:10
üzerimizdeki tüm hatlara hemen hemen tüm kampanyadaki bilgisayarlardan aldım
özellikle şu son kampanyadaki aylık 40 tl ile gelen HP bence çok uygun
kredi kartı felan olmadan gayet makul
Tüm TR geneli telekom kampayasından laptop almak isteyenlere yardımcı olurum pm atabilirler