Orijinalini görmek için tıklayınız : baskı balata sorusu
Bu marka baskı balata iş görür mü ?
bugüne kadar kullanan var mı ?
http://www.f1racingtech.com/products/300.html
turbo değilse saçını başını yolarsın :D
fiyat ve performans olarak xtr yi öneririm kullandım
fiyatlar amerika fiyatıdır
stage 4 185 usd 436 hp destekli
stage 3 150 usd 360 hp destekli
stage 2 125 usd 218 hp destekli
günlük kullanımda sıkıntı mı yaratır :)
tesekkurler..
hangi stage'i kullandın ?
fiyat ve performans olarak xtr yi öneririm kullandım
fiyatlar amerika fiyatıdır
stage 4 185 usd 436 hp destekli
stage 3 150 usd 360 hp destekli
stage 2 125 usd 218 hp destekli
stage 3 ve 4 kullandım kalkışta hafif bir silkeleme yapıyodu ama zamanla alıştım
bu arada ateşleme problemini çözdün'mü
ebay'dan alabilirsiniz :D
siz ebaydan mı aldınız ne kadar dayandı stage 4
ateşleme tamam sorun yok :)
silkeleme ne şekilde, titreme gibi mi ?
evet ebay'dan aldım ne kadar dayandı sorusuna gelince bu senin aracı nasıl kullandığına baglı ben 8 ay kadar kullandım her hafta sonu rolling sonra araç satıldı
ateşleme tamam sorun yok :)
silkeleme ne şekilde, titreme gibi mi ?
evet titreme ilk zamanlar ayarlayamıyorsun kavramayı ama zamanla alışıyo ayak :D
sanırım bu çok daha kalıtelı burdan alsam veya sızın aldıgınız satıcı yı hatırlıyormusunuz
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/STAGE-4-COMPETITION-CLUTCH-INTEGRA-B18B1-B18C1-B18C5-/250655486877?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AAcura%7CModel%3AIntegra&hash=item3a5c3b339d
bir bakmam lazım sana link'i yollarım
bir bakmam lazım sana link'i yollarım
çok iyi olur
ya bir de şanzıman tipi önemli degil mi alırken ?
amerikadakilerle burdakiler farklı olmasın ?
marka ve model belirtirsen hiç bişey olmaz
valla benimki Q1 şanzıman diye biliyorum ben. ama adamlara söyledim Q1 diye bi şanzıman bilmiyoruz diyorlar. Y1 S1 vs vs. varmış. bizim bu türkiyedekiler hangi şanzıman ?
senin araç kaç model 91 ise evet Q 1
tamam dogru senin şanzuman Q1 sen 91 integra adı altında alıcaksın
bence daha kaliteli bir sey al, bu tip urunlerden zarar gormen muhtemel clucthmaster vs gibi firmalarada bir bak derim
tamam öneinizi dikkate aliyorum..bakmaya devam.
bence daha kaliteli bir sey al, bu tip urunlerden zarar gormen muhtemel clucthmaster vs gibi firmalarada bir bak derim
f1 racing bildğim kadarıyla çin üretimi başkaları ne düşünür bilemem ama karşıyım şahsen iki kuruş az harcayım derken şanzımandanda motordanda olabilirsiniz hiç gerek yok bence
exedy yada competıtıon debriyaj al başın agrımasın
ACT nasıldır, ne malıdır ?
fsunnetci
15-12-2010, 12:15
Benim sana Tavsiyem FCC marka al OEM kullan çok memnun kalırsın yada Exedy kullan.Piyasada Vtec'lerin baskısını integracılara kakalıyorlar bunuda bil mağdur olan çok kişi var;)
yani OEM alıp 350hp vs kullansam daha mı iyi ?
Link te önerilen ve bahsi geçen baskı balata gayet düşük kalitededir alper abicim..
Kullandım ve memnun değilim..
Araca taktıntan sonra 1-2 hafta kullan .. sen bir sorun farketmezsin ama şanzımanı sök pad ler köşelerden hatta ortadan direk kopuyor.. sen de diğer parçalarıyla farketmeden devam ediyorsun.. sonra vites geçişlerinde cartlama başlıyor..
Önerebileceğim markalar .. act .. exedy .. spec .. clutchmaster vs ..
sanırım bu çok daha kalıtelı burdan alsam veya sızın aldıgınız satıcı yı hatırlıyormusunuz
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/STAGE-4-COMPETITION-CLUTCH-INTEGRA-B18B1-B18C1-B18C5-/250655486877?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AAcura%7CModel%3AIntegra&hash=item3a5c3b339d
bunun için ne dersiniz ?
bu balatalar için yardımcı olabilirim..sizde antalya dasınız..bronz balatalar kalkışta silkeleme yapıyor..farklı birşey de yapılabilir bana ulaşın yardımcı olmaya çalışayım :)
tamam fuat saol..
alper seni arayacam..
fsunnetci
20-12-2010, 08:05
yani OEM alıp 350hp vs kullansam daha mı iyi ?
350HP'mi :eek:
Ben konunun başına bakmadım yazılanlara göre yorumladım:p
madem 350hp aracın biraz parana kıy ozmn bronz çaktır:rolleyes:
Stage 1,2 zaten hikaye benden söylemesi ,adam stock VTI'lerde bile kırıyor satage 2 baskıyı;)
:) bronz'un yan etkisi var mıdır ? fiyatlar da aşağı yukarı ne olur ?
orjinal bişi yapmak daha iyi olmaz mı ?
fsunnetci
21-12-2010, 08:57
:) bronz'un yan etkisi var mıdır ? fiyatlar da aşağı yukarı ne olur ?
orjinal bişi yapmak daha iyi olmaz mı ?
Bronz'un yan etkisi ilk kalkışlarda hafiften silkeleme,titreme gibi his yapmasının dışında yan etkisi yok:o ben kullanıyorum ama 2 seneyi geçti hala sorun yok 2008'in sonunda takıldı bronz baskı ve hala kullanıyorum;)
Eğer yoğun trafik olan bir yerde isen komfordan yana biraz şikayetçi olabilirsin ama unutmaki bu tip uygulamalarda komfor bu işin tabiatına aykırı zaten:rolleyes:
SPEC nasıl bir markadır ?
dragon07
29-12-2010, 23:07
act yada exedy alıp dvm et abi. bana göre önemli parçalar baskı balata ve volan.
gokhan035
30-12-2010, 00:11
arkadaş güzelce özetlemiş durumu :)
özel msj kutun dolu alperrr ;)
competititon clutch stage 4 alıyorum..
hadi hayırlı olsun diyelim :)