Orijinalini görmek için tıklayınız : Total Yakıtmatik ile ilgili. Kullananlardan yardım...
punto_multijet
15-12-2010, 16:49
Şu ada firmamızda Opet otobil kullanıyoruz. Ancak bazı memnuniyetsizliklerimiz nedeniyle değiştirmeyi düşünüyoruz. Görüştüğümüz firmalardan en mantıklı teklifler Totalden geldi ve büyük ihtimalle Total yakıtmatik e gecicez.
Sormak istediğim yakıtmatik kullanlar memnun mu? İstasyon bulunulabilirliği veya diğer farklı konularda? Her total istasyonunda yakıtmatik var mıdır mesela?
biz po ile anlaşmıştık 2 sene oluyor 12 araç var şuana kadar sıkıntı yaşamadık dikkat edilmesi gereken konu her opette otomatik pompa var mı firmadan bu bilgiyi almanız gerek..
made ın JAPAN
15-12-2010, 18:54
opet harbıden sorunlu bızde 35 arac var opete gırıyoruzz sıstemde sorum var demekten baska bırsey bılmıyorlar 1 haftada sadece 2 3 defa otobılden alabılıyoruz
ondertopcu
16-12-2010, 11:00
total yakıtmatik kullanıyorum 1 senedir sorunla karşılaşmadım hiç bakırköy incirli yada z.burnu ambarlar totaldan alıyorum sürekli
Şu ada firmamızda Opet otobil kullanıyoruz. Ancak bazı memnuniyetsizliklerimiz nedeniyle değiştirmeyi düşünüyoruz. Görüştüğümüz firmalardan en mantıklı teklifler Totalden geldi ve büyük ihtimalle Total yakıtmatik e gecicez.
Sormak istediğim yakıtmatik kullanlar memnun mu? İstasyon bulunulabilirliği veya diğer farklı konularda? Her total istasyonunda yakıtmatik var mıdır mesela?
Ben şahsi olarak kullanmasam da şirkette Total kullanılıyor. Duyumlarım arkadaşlarımın kritik anlarda benzin istasyonu bulamadığı yönünde.
PO ile yaklaşık 5-6 senedir taşıtmatik olarak çalışıyoruz hiçbir sıkıntımız yok özelliklede anadoluda yani 90 aracımızın 60 ı anadoluda ve sıkıntısız
punto_multijet
16-12-2010, 11:12
Ben şahsi olarak kullanmasam da şirkette Total kullanılıyor. Duyumlarım arkadaşlarımın kritik anlarda benzin istasyonu bulamadığı yönünde.
en cok tereddütte kaldıgımız nokta bu heryerde total istasyonu yok onlarında ne kadarı yakıtmatik sisteminde acaba?
en cok tereddütte kaldıgımız nokta bu heryerde total istasyonu yok onlarında ne kadarı yakıtmatik sisteminde acaba?
Açıkçası o konu hakkında bilgim yok. Total müşteri temsilcisini çağırıp ona sormak sanırım en doğru yol olur.
punto_multijet
16-12-2010, 11:28
Açıkçası o konu hakkında bilgim yok. Total müşteri temsilcisini çağırıp ona sormak sanırım en doğru yol olur.
ya işte kimse malını kotulemiyo sonucta onlara gore hiçbir konuda sıkıntı yasamayız ;)
ya işte kimse malını kotulemiyo sonucta onlara gore hiçbir konuda sıkıntı yasamayız ;)
Kötülemek değil de bölgesel olarak hangi şubelerde taşıtmatik olduğunun resmi belgesini istersin. Bunu vermek zorunda. Olmayan yer için de "burada var" diyemez.
cabriolet
16-12-2010, 11:55
1 haftadır shell ile çalışıyoruz ben kendi arabamda gtl kullandığım için bi sıkıntı olucak gibi durmuyor.. daha önce alpetle çalışıyodu şirketimiz istasyon bulmak resmen dertti :)
totaldede istasyon bulmak dert olucaktır seçenekleri çoğaltmak yararınıza olabilir..
çalıştığım şirket 6 yıldır kullanıyor.Türkiyenin her yerine gidiyoruz şimdiye kadar bi sıkıntı çekmedik
Shadow_Dancer
18-12-2010, 21:28
konu hakkında çok bilgim yok ama yaygınlık ve yakıt kalitesi açısından shell iyi degil mi?