Orijinalini görmek için tıklayınız : Efes Pilsenin Hazırladığı Gelecek Makinesi ..
Alicanrs
15-12-2010, 23:28
İstediğiniz türden soruyu sorun bakalım noluo :D lafı güzel yerleştiriyor walla küfürlü sorabilirsiniz :D
http://gelecekmakinesi.com/
http://gelecekmakinesi.com/u/gKQynJOb
facebook hesabimla giris yapmam acikcasi ...
egeturbo
15-12-2010, 23:47
facebook hesabimla giris yapmam acikcasi ...
neden abi bi problem falanmı çıkartıyor ?
neden abi bi problem falanmı çıkartıyor ?
yani adamlar bolebisi yapip sonunda istese ok ama girmek icin facebook accountundan login ol olayini sevmiyorum firma yaklasimi bole olunca hosuma gitmiyor ;)
Bencede biraz sacma olmus face hesabından girme..Ne olursa olsun insan huzursuz oluyor ister istemez.
S.Özeren
15-12-2010, 23:57
facebook'a gerek yok illa benim facebook um yok girdim yaptım şakamı :D
(facebook logosu altında "facebook'um yoksa napmalıyım" tarzı bişey yazıyo tıklarsanız ad soyad mail soruyo sadece.. )
Evet küçük bir yazı yazıyor bende sonradan gördüm onu :):)
Edit: Kendi kendime yolladım cevapladım gayet güzel işliyor mekanizma.Başarılı :)
leader_T
16-12-2010, 00:18
Huzursuz olacak bir durum yok arkadaşlar.
adamlar bunun için baya bir para ödediler ve burdaki amaç sizin mail accountunuz ayda facabook accountunuzu alıp kendi datalarına eklemek ve gerektiğinde size reklam göndermek.
güvensizlik gerektirecek bir durum söz konusu değil yani :)
Huzursuz olacak bir durum yok arkadaşlar.
adamlar bunun için baya bir para ödediler ve burdaki amaç sizin mail accountunuz ayda facabook accountunuzu alıp kendi datalarına eklemek ve gerektiğinde size reklam göndermek.
güvensizlik gerektirecek bir durum söz konusu değil yani :)
olayin guvensizlik oldugunu kim solediki yahu :D
mantik yani musteriye oyunum var oynamakmi istiyosun ozaman ver datanida bende 2 gun sonra bilmemkacmilyon kisilik bir ordu profiline sahip olayim demek ...
barışbazan
16-12-2010, 01:39
süper bir şaka programı facebooksuz giriş yapıp denemelisiniz:)
Jam da Joker
16-12-2010, 01:59
olayin guvensizlik oldugunu kim solediki yahu :D
mantik yani musteriye oyunum var oynamakmi istiyosun ozaman ver datanida bende 2 gun sonra bilmemkacmilyon kisilik bir ordu profiline sahip olayim demek ...
Adamda canı sıkılıp hayrına yapmıyor heralde tabiiki onunda ekmeğine yağ sürüceksinki oyununu oynayabilesin amma kastın be ver dandik bi mail adresi gir işte reklam gelirse spam dersin olur biter kabasakal :D
Adamda canı sıkılıp hayrına yapmıyor heralde tabiiki onunda ekmeğine yağ sürüceksinki oyununu oynayabilesin amma kastın be ver dandik bi mail adresi gir işte reklam gelirse spam dersin olur biter kabasakal :D
dimi lan ben bunu nasil farkedemedim :D
ayrica sana acaaaayip kizginim kabasakal falan simarma kiricam jikerinin kupa asini deyyus :D
o telefonu al monte et dersem anlarsin herhalde nereye oldugunu :D
tavsiye ederim kafalamada birebir şahsen kafalandım kuzenim tarafından. :)