Orijinalini görmek için tıklayınız : Şükür Olsun Râbbime Türk Olarak Doğmuşum
http://www.izlesene.com/video/sukur-olsun-rabbime-turkolarak-dogmusumulkumsesli/2370497
Ne Mutlu Türküm Diyene !!!
yasinipek79
17-12-2010, 10:57
Süper bir video..Ne Mutlu Türküm Diyene!!!!!!
Evet şükürler olsun Türk doğduk. Başka hiç bir ırkı ülkeyi kıskanmıyorum beğenmiyorum ;) herkes bu topraklara sahip olabilmek için savaşmış başka yeri sevmeye de gerek yok ;) Ne mutlu Türk üm Diyene .
erayakar
17-12-2010, 11:00
Ne Mutlu Türküm Diyene .
GERÇEKTEN ÇOK ŞANSLIYIZ DÜNYA TARİHİNİN EN BÜYÜK İMPAROTORLUĞUNUN TORUNLARIYIZ..
Sonsuz kere şükürler olsun,video içinde teşekkürler.
paylasım için tesekkurler.ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN
Müslüman ve Türk olarak doğduğum için hamd olsun Allah'ıma ..
güzel paylaşım.teşekkurler.
paylasım ıcın tesekkurler,duzenleyenın de elıne saglık
paylaşım için teşekkürler
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Çok teşekkürler.
Ne mutlu türküm diyene
B.Aktepe
17-12-2010, 12:05
Ah fena gaza geldim şu an. Teçhizat donanıp dağa çıkacam :D
B.Aktepe
17-12-2010, 12:10
Yoktur intikamda eşin Gazi Mustafa Kemal mi diyor 5.25 te:)
onursumer
17-12-2010, 12:11
çok güzel hazırlanmış çok şanslıyız çokk ;)
RottingChrist
17-12-2010, 12:48
Ne mutlu Türküm diyene.
Oysa herkes Türk'tür biraz. Doğduğunda kırmızı, öldüğünde beyaz
guzel paylasım
Turk olarak dogduk Turk olarakta ölürüz
Yoktur intikamda eşin Gazi Mustafa Kemal mi diyor 5.25 te:)
Hayır . " Yoktur cihanda eşin Gazi Mustafa Kemal" diyor .
by serçe
17-12-2010, 14:05
güzel paylaşım...........
B.Aktepe
17-12-2010, 14:16
Hayır . " Yoktur cihanda eşin Gazi Mustafa Kemal" diyor .
teşekkür ettim:)
StyleALP
17-12-2010, 17:32
Ne Mutlu TÜRK 'üm Diyene...
harika bu marşda çok güzeldir :icon_tup:
ltLA22xZuf0
http://www.youtube.com/watch?v=ltLA22xZuf0
türk olarak doğduğum için çok gururluyum başka hiç bir ülkeye sempati duymuyorum biz türk milleti olarak çok farklıyız
Hayatta yegane üstünlüğüm türk doğmaktır.
devil_berk22
17-12-2010, 17:49
Ne mutlu türküm diyene
çok şükür Rabbime TÜRK dogduk TÜRK olarak ölecegiz. TÜRK'lüğün verdigi gurur hiçbirşeyde yok geçmişimiz boşa yaşanmamış yücelik her topluma nasip olmaz Peygamberimizin övdüğü bi millet ırk olmaktan gurur duyuyorum duyacagım..
HondatugraL
17-12-2010, 18:11
bulunmaz eşin Gazi Mustafa Kemal !!!! ;) süper şiir
Şükür olsun Rabbime TÜRK doğmuşum..
TolgaEsentepe
17-12-2010, 20:17
Yüce Rabbim, Türklüğüyle gurur duyan, Atatürk'ü atası sayan her vatandaşımızı korusun kollasın..
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs053.snc3/14097_114852451888045_107017896004834_93221_524639 8_n.jpg
oha hepimiz ülkemizi seviyoruz da
bu ne ırk sevdası müslüman doğmuşuz diye şükredin bence
Allahımıza şükürler olsun, gurur duyuyoruz.
Keske genclerimiz de biraz farkında olsa.
PPR engineering
17-12-2010, 22:46
ALLAH (c.c) binlerce şükürler olsunki türk olarak doğduk...böle şanlı bir milletin sayısız kahramanların torunuyuz onların genlerini taşıyoruz..ALLAH türkü korusun...
teşekkür ettim:)
Rica ederim :icon_tup:
fasterhan
17-12-2010, 22:58
Değiliz Herkes gibi sıradan , HAMD olsun TÜRK Yaratmış YARADAN.....
TolgaEsentepe
17-12-2010, 23:23
herkes zaten farkındaysan Rabbim diyor Allah'ım diyor bizi koru milletimizi koru diyor. Türk olduğu için şükür ediyor. buradan çıkartırsın bence devamını:icon_tup:
Iraklılar da müslüman dimi?
Nasıl sattılar vatanlarını?
Güzel olan hem müslüman hem de TÜRK olmak. ;)
baştan sona izledim, cidden çok şanslı insanlarız. elimzideki değerleri bilmeli, sonuna kadar savunmalıyız.
http://egemen646.blogcu.com/sultan-alparslan-in-malazgirt-savasi-oncesinde-askerleriyle/5477811
böyle komutanlar var etmiş bir millet kıyamete kadar özeldir.Irkçılık anlamında söylemiyorum ama bu ve niceleri daha.Alparslanın konuşmasının özetidir bu.Daha geniş şekliyle 17-18 lerimde okumuştum ve ağladığımı hiç unutamam.Allah hepsinden razı olsun.
birde barbaros hayrettin paşanın hayatını bi araştırın derim sancağıyla, yaşadıklarıyla herşeyiyle...
müslüman doğmak diye şükretmek pekte bişi değiştirmez putperest doğsaydın araştırıp öğrenip okuyup yine müslüman olabilirdin :)
TÜRKlük bende farklı yeri bu memlekette isterse incil,kuran,tevrat'a tapsın isterse puta, ineğe ama şusu söylesin 'NE Mutlu TÜRK'üm Diye'
Benim görüşüm budur.
Hayatımda gerçekten en çok gururum türklüğümdür.
hatta orta son-lise çağlarımda kafasası çıkıntısını öğrendiğimde direk kafamın arkasına bakmıştım ve benim kafamdaki çıkıntı az diye üzülmüştüm :)
NOT: Türk kafasatı yapısında tam beyinciğin altında olan yer çıkıntı şeklince oluyormuş, biraz daha sivri bir şekildeymiş diye duymuştum.
Her ırkın DNA yapısındaki farklılıklar türklükle alakalı araştırma yaparken öğrenmiştim :)
Türklükle gurur duyuyoruz ama atalarımıza yeteri kadar saygı göstermediğimizi düşünüyorum.
Mustafa Kemal ATATÜRK'ü tabiki unutamam tabiki başka kalbimde beynimde yeri ama diğer büyük türkleri biraz ihmal ettiğimizi düşünüyorum.
Ve Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dediğini yapmıyoruz 'ülkesini ençok seven işini en iyi yapandır'
biraz onların çabalarına onların TÜRKlüğe yaptığı hizmetlere karşı saygısızlığımız işimizi başarımızı daim etmememiz diye düşünüyorum.
konuşasım varmış sustum artık :) aklıam geleni yazsam :D makale olurum ahgaha
müslüman doğmak diye şükretmek pekte bişi değiştirmez putperest doğsaydın araştırıp öğrenip okuyup yine müslüman olabilirdin :)
TÜRKlük bende farklı yeri bu memlekette isterse incil,kuran,tevrat'a tapsın isterse puta, ineğe ama şusu söylesin 'NE Mutlu TÜRK'üm Diye'
Benim görüşüm budur.
hatta orta son-lise çağlarımda kafasası çıkıntısını öğrendiğimde direk kafamın arkasına bakmıştım ve benim kafamdaki çıkıntı az diye üzülmüştüm :)
NOT: Türk kafasatı yapısında tam beyinciğin altında olan yer çıkıntı şeklince oluyormuş, biraz daha sivri bir şekildeymiş diye duymuştum.
Her ırkın DNA yapısındaki farklılıklar türklükle alakalı araştırma yaparken öğrenmiştim :)
Türklükle gurur duyuyoruz ama atalarımıza yeteri kadar saygı göstermediğimizi düşünüyorum.
Mustafa Kemal ATATÜRK'ü tabiki unutamam tabiki başka kalbimde beynimde yeri ama diğer büyük türkleri biraz ihmal ettiğimizi düşünüyorum.
Ve Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dediğini yapmıyoruz 'ülkesini ençok seven işini en iyi yapandır'
biraz onların çabalarına onların TÜRKlüğe yaptığı hizmetlere karşı saygısızlığımız işimizi başarımızı daim etmememiz diye düşünüyorum.
konuşasım varmış sustum artık :) aklıam geleni yazsam :D makale olurum ahgaha
Katılıyorum kardeşim sana
Şu zamanda bir sürü gevur var araştırıp müslümanlıga gecen
Ama Türk Doğmak çok ayrıcalıklı bir olaydır benim içinde
Ayrıca Türk lerden daha iyi müslümanlıgı yaşayan toplumda yoktur
Arada kabe görüntülerine bakın Namaz kılarken Türkü ayırt edebiliyorsunuz okadar saygılıki sinke geldiginde dahi elini kıpırdatmıyor ama başka toplumdakilerin namaz kılışlarına bakın orasını burasını oynayıp duruyor
neyse konu dagılmasın
Ayrıca bir konuya daha deginmek istiyorum
Bu Topraklar sadece Atatürk ile kazanılmadı bunun herkes bilincindedir zaten
Fakat gel gelelim Atatürk bu toplumu ileriye taşıyan kişidir osmanlı zamanında belki Atatürk olsaydı avrupa şu anda Türk toplumu halindeydi eminim nerdeyse dünya bizim olurdu
Başka bir konu daha var
şimdilerde televizyonlara cıkıyorlar bazı komutanlar yok şöle yok böle
şov yapıolar mesela osman pamukoğlu gibi tipler
bunların güzmde zerre kadar degeri yoktur benim
Atatürk ten sonra çok az komutan vardır mevzide asker ler beraber savaşa giden
Mevzide kalbinin üzerine kurşun isabet eden
Benim gözümde tek bir komutan vardır oda Gazi Mustafa Kemal Atatürk tür
ondan sonraki komutanların hep canları cok degerlidir hepsi emir komutanı olmuşlardır ER ler ile birlikte kaç tanesinin mevzide savaştıgı görülmüştür kaç komutanın isminin başında GAZİ vardır buna da bakmak lazım
benim görüşlerime zıt olucaklar çıkıcaktır kimse kusura bakmasın
Yeni bitme komutanlar kendilerini Atatürk ten daha büyük sanmasınlar !!!
Çok güzel paylaşım için sağolun Brolar !
Gerçekten Türk olmak özel ...
Burda dünyanın 4 bi yanından insanlar var Ya ingilizce ya ispanyolca ya portekizce yada fransızca konuşuyorlar ... Ben diyorum bilim kendi dilimiz var ! bizim dilimiz ! Türkçe !
olay budur.
....
..
Bu olay gerçek miymiş Erel ? Hiç araştırmadım ama hep de merak ederim.. Benim bildiğin orda bir kafa daha var da :S
Ozan Özer
18-12-2010, 08:10
Kafatası olayını bende ilk kez duydum,bir göz atacağım sağolasın kardeşim:)
Türk olmak başka hiçbirşeye benzemez!!!
PPR engineering
18-12-2010, 09:15
oha mı ????yazılarına dikkat et..ırkımızı sevmeseydik nasıl bu günlere kadar gelirdik ırk sevdası vatan sevdası bunlar olmadan duramazdık ayakta.tarihi bi araştır istersen...neler gecirilmiş görülmüş..herkez yazısında ALLAH demiş sen neden bahsediyosun???ilk önce düşün ondan sonra düşündüklerini yaz düşünmeden yazmışın...
oha mı ????yazılarına dikkat et..ırkımızı sevmeseydik nasıl bu günlere kadar gelirdik ırk sevdası vatan sevdası bunlar olmadan duramazdık ayakta.tarihi bi araştır istersen...neler gecirilmiş görülmüş..herkez yazısında ALLAH demiş sen neden bahsediyosun???ilk önce düşün ondan sonra düşündüklerini yaz düşünmeden yazmışın...
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
tarihi bence sen araştır osmanlı dedigin devlet kendini türk devleti diye lanse etmezdi osmanlıcılık ve ümmetçilik vardı bu sayede 600-700 sene ayakta kaldılar
bana göre ilk olarak türküm diye şükretmek kafatasçılıktan başka birşey değildir
bu ülkeyi seviyorsak eger adam akıllı çalışıp bu ülkeye hizmet etmek lazım lafla peynir gemisi yürümüyor biliyosun
1.dünya savaşı sonunda almanların hiç birşeyleri kalmamıştı ama adamlar 8 saat kendi maaşları için çalıştılarsa 2 saat de devletleri için çalışmışlar. 2.dünya savaşında yine hazır ve güçlü olmuşlar
bizde herkes vatan millet sakarya ayağına yatıyor ama gel ülken için yarım saat fazla çalış ekonomiyi, bütçeyi arttıralım desek banane kardeşim ben mi kurtarıcam bu ülkeyi olur
boşuna boş keseden atıp milliyetçi ayaklarına yatmayalım
Çok güzel paylaşım sağolasın Hilmi. Şükürler olsun gurur duyuyoruz..
Ne Mutlu Türküm Diyene !
fasterhan
18-12-2010, 20:42
tarihi bence sen araştır osmanlı dedigin devlet kendini türk devleti diye lanse etmezdi osmanlıcılık ve ümmetçilik vardı bu sayede 600-700 sene ayakta kaldılar
bana göre ilk olarak türküm diye şükretmek kafatasçılıktan başka birşey değildir
bu ülkeyi seviyorsak eger adam akıllı çalışıp bu ülkeye hizmet etmek lazım lafla peynir gemisi yürümüyor biliyosun
1.dünya savaşı sonunda almanların hiç birşeyleri kalmamıştı ama adamlar 8 saat kendi maaşları için çalıştılarsa 2 saat de devletleri için çalışmışlar. 2.dünya savaşında yine hazır ve güçlü olmuşlar
bizde herkes vatan millet sakarya ayağına yatıyor ama gel ülken için yarım saat fazla çalış ekonomiyi, bütçeyi arttıralım desek banane kardeşim ben mi kurtarıcam bu ülkeyi olur
milliyetçi ayakları ne demek Allah aşkına ya ? Laflarımızı önce tartıp sonra yazmadan önce birdaha okuyup paylaşalım bence ;) Herkes vatanı için birşeyler yapmak ister ve herkes eminim yeri geldiginde Vatan Millet Sakarya diyerek canını ortaya koymaktan çekinmez....
bunu yapacak adam sayısı yüzde 10nu geçmez
o lafta sadece
Rabbim sana Türk olduğum için şükürler olsun...
dragonflydesing
18-12-2010, 23:58
Allahıma şükürler olsun ki Türk olarak doğdum ve Allahım vatanını satanlardan eylemesin bizi...
ocean0636
18-12-2010, 23:59
Güzel paylaşım teşekkürler.
"insan değiliz , TÜRK'üz";)
B.Aktepe
19-12-2010, 00:24
http://www.youtube.com/watch?v=tpwZ9hva7RM
tpwZ9hva7RM
güzel şarkıdır bilmem belki seversiniz.
Türkler en büyük gücü inançlarından alıyor savaşta Allah Allah nidalarıyla hucum ediyor. Türk tarihinin en başından buyana göktürklerden osmanlı devrine kadar en parlak dönemler inanca tam anlamıyla sahip olunan dönemlerde yaşandı bu bir rastlantı olmasa gerek. Bu yüzden türklük ve inanç ayrılmaz bir bütün diye düşünüyorum
PPR engineering
20-12-2010, 00:21
bak kardeşim milliyetçi ayağına yatmayalım dediğin insanı yani beni tanıyormusun bu vatan için ne yaptın veya yapmadım nerden biliyorsunda konuşuyorun ezbere..bu lafını tamamen yaşının getirdiği düşünce yapısana veriyorum...senden rica ediyorum bazı seyleri yazarken düşünmeni tavsiye ediyorum yine aynı şeyi tekrarladın...
hizmet etmek lazım diyorsun biz öle bir milletizki biz ne almana ne ingilize ne fransıza ne de baska bir ırka topluma benzeriz ama malesefki sen bizi onlarla kıyaslıyorsun???kurtuluş savaşında bitmek tükenmeyen ümidimiz olağan üstü olumsuzluklar karşısında bile... türkler minikslerin dediği gibi dinimize en cok saygı duyan örf adet geleneklerimize en cok sahip çıkan bir milletiz..müslümanlık bize gelmeden önce bile at avrat silah kavramı vardı bizde namus kavramı vardı merhamet hak vardı..ben sana yine bastan yazıyorum yazmadan önce düşün araştır..ondan sonra yaz..oldumu.milliyetçilik dendiğinde hiç bir türk ayağa yatmaz kanımızda var cünkü vatan sevdası milliyetçilik ALLAH (c.c) bize böle nasip etmiş..
Devlet ugrunda Cihad
Allah yolunda Cihaddır
Bunu unutmayalım Arkadaşlar
'Devletin Bekasi İcin Kardeş Katli Vaciptir'
gsi_club
20-12-2010, 13:05
her zaman derim Türk ve Müslüman oldugum için gururlu ve onurluyum...