Orijinalini görmek için tıklayınız : Behzat Ç
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
Deagles48
12-06-2011, 20:43
Şu saçma sapan şeyler bitsede behzat ç. yi izlesek
Mikrop_Ali
12-06-2011, 20:47
saat kaçta yeni bölüm?
Bu hafta yok. Haftaya yeni bölüm ;
oFjCPxdc-2s
h.guroglu
12-06-2011, 21:04
bildiğim kadarıyla yeni bölüm yok daha doğrusu digiturkte 12 ye kadar seçim programı ar diye gösteriyor
Deagles48
12-06-2011, 21:54
ohoo haftaya ertelenmiş
hasan çağri
12-06-2011, 22:01
seçim programı bitti yahu olsa bari Behzat...
teh yaa bu hafta yok gösteriyo...
kervanoglu
13-06-2011, 18:26
Behzat Ç'nin kızını kimin öldürdüğünü öğrendim bugün dünyam başıma yıkıldı :D
Turk-Look
18-06-2011, 19:16
Sinema filminde Ajan rolunde Cansu Dere'yi oynatacaklarmış:mad:
Facebook'ta büyük tepki var.
Cansu Dere, film... | Facebook (http://www.facebook.com/ankarapolisiyesi/posts/227223763971684)
berkayGLRN
18-06-2011, 20:03
Sinema filminde Ajan rolunde Cansu Dere'yi oynatacaklarmış:mad:
Facebook'ta büyük tepki var.
Cansu Dere, film... | Facebook (http://www.facebook.com/ankarapolisiyesi/posts/227223763971684)
bencede o kız oynatıl mamalı ..
alperkkc
18-06-2011, 20:04
başka oyuncu yok mu memlekette ya
leader_T
18-06-2011, 21:27
yaa zaten Ezel'de oynuyordu oradan buraya transfer olması hiç iyi olmadı. diziye hiçte iyi bir katkısı olacağını düşünmüyorum. tanınmamış biri oynasa çok daha iyi olurdu...
Deagles48
18-06-2011, 21:54
Sinema flimimi geliyor cansu dere nerden çıktı :D
2 gün önce Behzat Ç. Eymir gölündeydi :) Güzel bir cinayet vakası gelecek gibi oradan :D
kervanoglu
18-06-2011, 22:58
Sinema filmi geliyo, filmde yine bi cinayeti çözmeye çalışıcaklarmış ama bu sefer daha karışık daha zor bi cinayet. Çekim ekibinde bi arkadaşım var düzenli bilgi veriyo sağolsun :D Bu arada Behzat Ç' nin kızını öldüren Şule'ymiş sezon finalinde öğreniyo Behzat aynı zamanda Şule Behzat'ın kızı çıkıcakmış şimdilik haberler bu kadar :D
GökhanAk
18-06-2011, 23:01
ohaaa :D abi naptın yaa
Onurkk06
18-06-2011, 23:01
Sinema filmi geliyo, filmde yine bi cinayeti çözmeye çalışıcaklarmış ama bu sefer daha karışık daha zor bi cinayet. Çekim ekibinde bi arkadaşım var düzenli bilgi veriyo sağolsun :D Bu arada Behzat Ç' nin kızını öldüren Şule'ymiş sezon finalinde öğreniyo Behzat aynı zamanda Şule Behzat'ın kızı çıkıcakmış şimdilik haberler bu kadar :D
yuhhh way anasını :D
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D
gambit49
18-06-2011, 23:30
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D
+on karakter
Turk-Look
18-06-2011, 23:52
37.bölüm fotografları
37.Bölüm Fotoğrafları | Facebook (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.226618197365574.72557.149823625045032)
36.bölüm gecen pazar seçim yüzünden verilmemişti ama pzartesi yayınlandı haberi olmayıpta izleyemeyenlere duyurulur.
Bu aksam Harun'u Filistin caddesinde gordum.Kuki'de oturuyordu.
CasabLanca
19-06-2011, 15:43
sezon finalinde bir kişi ölecek kim olduğunu söylemeyim :D
sinema filmide askerli felan karışık birşeyler olcak, behzatın ailesini annesi babası dahi oynayacak düşünün :D
diziyi izlemeye gerek kalmadı valla :D
Spoiler içerir...!
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQKRKjMxeTMETtaKPyFtpEzU1YJxlKGq WWQI7za4FupTeV9erkrxQ
snan1910
19-06-2011, 16:30
37.bölüm fotografları
37.Bölüm Fotoğrafları | Facebook (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.226618197365574.72557.149823625045032)
36.bölüm gecen pazar seçim yüzünden verilmemişti ama pzartesi yayınlandı haberi olmayıpta izleyemeyenlere duyurulur.
hocam pazartesi izlediğiniz bir hafta öncekinin tekrarıydı.
GökhanAk
19-06-2011, 19:30
sevinecekmiyiz :D
R21TURBO 41
19-06-2011, 19:30
Şu an şirkette olduğum için netten seyrediyorum ,yeni bölüm yazıyor ** bunlar 36.bölümü veriyor yine ?
Bluttbeton
19-06-2011, 19:52
Şu an şirkette olduğum için netten seyrediyorum ,yeni bölüm yazıyor ** bunlar 36.bölümü veriyor yine ?
özetini verdiler,şimdi yeni bölümü veriyolar.
Deagles48
19-06-2011, 20:00
sinema filmide askerli felan karışık birşeyler olcak, behzatın ailesini annesi babası dahi oynayacak düşünün :D
Baştan söyledin madem bi ip ucu felan ver :D
otuzdört
19-06-2011, 20:01
özetini verdiler,şimdi yeni bölümü veriyolar.
Hayla özet izliyoruz ya sen nasıl yeni bölümdesin :)
Bluttbeton
19-06-2011, 20:25
Hayla özet izliyoruz ya sen nasıl yeni bölümdesin :)
şimdi yeni bölüm siz nerden izliyorsunuz.
şuan yeni bölümü veriyolar
Star TV - startv.com.tr (http://www.startv.com.tr/CanliYayin.aspx)
edit: 10 dk ya bi reklam bu ne ya :mad:
R21TURBO 41
19-06-2011, 21:57
Nasıl bir özet şeklidir bu , bildiğin komple eski bölümü verdiler.. Yaw arkadaş bir dizi tutulmaya görsün bölüm tekrarı kıvamında özet , 9 dakikada bir reklam yuhhhh...
tuner faruk
19-06-2011, 22:11
Ercüye bak sen g.tü sıkıştı Behzat amirime sığındı :D
CasabLanca
19-06-2011, 22:18
haftaya çok sağlam bir final olacak :D
huzurevinde hemşire rolündeki hatun bir yerden tanıdık geliyor ama nerden çıkaramadım
Bırak ya nerden tanıycan:D
CasabLanca
19-06-2011, 22:30
Bırak ya nerden tanıycan:D
hacı düşüne düşüne buldum :hehe: geçen sene ankarada bir garaj partisinde görmüştüm fotoları var hatta kızın bulursam eklerim foruma :hehe: :D:D
hacı düşüne düşüne buldum :hehe: geçen sene ankarada bir garaj partisinde görmüştüm fotoları var hatta kızın bulursam eklerim foruma :hehe: :D:D
kızı meşhur edecen iyice:D:hehe:
tuner faruk
19-06-2011, 22:37
Ekle Eray kız tatlıydı ya laa :D
CasabLanca
19-06-2011, 22:38
kızı meşhur edecen iyice:D:hehe:
Ekle Eray kız tatlıydı ya laa :D
hacı hoşuma giden kızları atarım böyle hafızaya beyin bedava :hehe: bulayım fotoları eklerim facede bir grupta ekliydi
tuner faruk
19-06-2011, 22:39
hacı hoşuma giden kızları atarım böyle hafızaya beyin bedava :hehe: bulayım fotoları eklerim facede bir grupta ekliydi
Gündüz REC gece Play diyosun yani panpa :D
CasabLanca
19-06-2011, 22:42
Gündüz REC gece Play diyosun yani panpa :D
yok öyle değil gündüz seti kurarım gece filmi ben çekerim :hehe: lan Allah bilanı vermeye sus pis herif :D:D
tuner faruk
19-06-2011, 22:50
yok öyle değil gündüz seti kurarım gece filmi ben çekerim :hehe: lan Allah bilanı vermeye sus pis herif :D:D
No comment gardaş:cool: fotolara konuşsun :D
CasabLanca
19-06-2011, 23:03
buyrun hemşire kızımız :hehe:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/33804_10150097511901944_53178621943_7284682_502279 0_n.jpg
Sen bunu daha önce de yapmıştın sanki :D
CasabLanca
19-06-2011, 23:08
Sen bunu daha önce de yapmıştın sanki :D
ne gibi :hehe:
Yine bi kızı daha bulmuştun :D
CasabLanca
19-06-2011, 23:09
Yine bi kızı daha bulmuştun :D
vadideki doktordu o da :hehe: dizilerdeki tıp alanındaki tüm hatunlar benden sorulur ıyhyıhyıyh :D:D
Bi tane daha hatırlıyorum... O da behzat komiserimin koruduğu bir kızcağazdı sanki :D
Mikrop_Ali
19-06-2011, 23:23
bence kız hemşire olarak kalsın daha iyi o şekli..
CasabLanca
20-06-2011, 01:31
birde cumartesi gecesi çekimler vardı geç saatte behzat vosvosla yağmurlu havada gidiyordu beştepe tandoğan arası 2 kez git gel yaptılar :D yağmurlu olmadığı için hava belediyenin su tankeriyle yağmur efekti yapıyorlardı :hehe:
bir spoiler daha vereyim mi :D
Vermesine ver de cümleye başlamadan uyarında bulun :D Spoiler içerir diye..
parti şekli de iyiymiş kızın, bakır saç foreva zaten :)
güzel yerde bitti sezon finali de güzel olcak bence. ölecek olan kişi de edayı aldatan lavukmu :D
tuner faruk
20-06-2011, 01:56
parti şekli de iyiymiş kızın, bakır saç foreva zaten :)
güzel yerde bitti sezon finali de güzel olcak bence. ölecek olan kişi de edayı aldatan lavukmu :D
Fantasia :D
Fantasia :D
bakıra zaafım var panpa yapcak bişey yok :o
Deagles48
24-06-2011, 14:50
BAŞLANGICIN SONU
Ercüment, Behzat Ç.'ye teklifini yapmıştır; kendisini birkaç gün korursa kızının katilinin kim olduğunu söyleyecektir. Behzat Ç. Berna'nın katilini öğrenmek için Ercüment'i korumaya karar verir, ancak Ercüment'i korurken bir yandan da onu bitirecek bir plan yapar. Berna'yı kimin öldürdüğünü öğrendikten sonra Ercüment'in kaçmasını engellemeye çalışacaktır.
Harun, Meliha ile nikah masasına oturmak üzeredir, ancak Eda ile Selim'in ayrıldığından habersizdir. Cinayet büro ekibi Harun'la Meliha evlenene kadar Eda-Selim ayrılığından bahsetmeme kararı alır. Harun kendisinden gizlenen bu durumu düğünü sırasında öğrenecek ve orada kararını vermek zorunda kalacaktır.
Yayın Tarihi: 26 Haziran Pazar
Yayın Saati: 20:00 - Sezon Finali
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/263061_236053799755347_149823625045032_880688_2979 430_n.jpg
Deagles48
26-06-2011, 22:01
Katil şule beyler :D
yes be en basından beri belliydi şule nin oldugu :D
Ahmet Saraçoğlu
26-06-2011, 22:12
abi ezeli solladı geçti , kitlendim şoktayım şuan:D
berbat bi sezon fnali oldu ya:D
çok güzel bi filandi merakda bırakmadılar :D
offf ymek kazandım :D katil şule demiştim en basında abime :D
Deagles48
26-06-2011, 22:18
8Ekimde son harfiyat sinema flimi geliyormuş
VteC_MaNiaC
26-06-2011, 22:20
süperdi saygı duyuyorum valla kurguya :=)
Ben de tahmin etmiştim 2-3 bölüm önce.. Hani 2 ceset gördüm biri dedemin dedi...
Diğerini söylemedi.
Ama fena oldu final..
harun ne yapti kacirmisim?
Ben de tahmin etmiştim 2-3 bölüm önce.. Hani 2 ceset gördüm biri dedemin dedi...
Diğerini söylemedi.
Ama fena oldu final..
ben çok çok önce tahmin ettim, tek kapalı kutu şule ydi nerden geldi kimin nesi belli değil di, ulan bernayı kesin bu kız öldürdü dedim bikaç bölüm öncede netleşti:D
harun hayvanı kızı öpüyor :D neyi ima ettin napıyım o zaman diyor ahaha tam hayvan ya.. hayaletin söylediği şarkıda patlar şimdi :):):
harun düğünden kaçtı amca :D
birisi forumda yazmıştı durumu zaten güzel finaldi bee
harun ne yapti kacirmisim?
kızı masada bıraktı.. son anda öğrendi eda nın nişanı attıgını. Allah belamı versin benim diyip kalktı gitti..
ben çok çok önce tahmin ettim, tek kapalı kutu şule ydi nerden geldi kimin nesi belli değil di, ulan bernayı kesin bu kız öldürdü dedim bikaç bölüm öncede netleşti:D
harun hayvanı kızı öpüyor :D neyi ima ettin napıyım o zaman diyor ahaha tam hayvan ya.. hayaletin söylediği şarkıda patlar şimdi :):):
ayı yaaa :D
aynen hacı güzel söyledi hayalet
Harun yıne bombayı pattlattı Neyi ima ettın dıo yaa :D:D
gsi_club
26-06-2011, 22:29
bosuna dememisler karamanin koyunu sonra çikar oyunu.bildiginiz çiyan sule çikti
sezon degil dizi finali olduguna dair twitler dolasmaya baslamis, rtuk baski yapiyormus, bilen var mi?
tuner faruk
26-06-2011, 22:29
Çok iyi bi finaldi ya başına yetişemedim ama gece tekrarı oluyo genelde :)
sezon degil dizi finali olduguna dair twitler dolasmaya baslamis, rtuk baski yapiyormus, bilen var mi?
Sezon finali yazıyordu, ekran köşesinde amca:):) dedikodu inanma :D
Vay i.ne harun... O kızın hayalleriyle oynadı .. :D
Ne Sardi Bee :D Süper finaldi.
Sezon finali yazıyordu, ekran köşesinde amca:):) dedikodu inanma :D
ekimde kahverengi siselerle filme gideriz en kotu :D
ahaha ne marka o bira ? köpek öldüren vari bişey mi ?:D:D
hacı izmirde bulduk o biradan sonerle kaan sağolsun :D
yanlız behzatın mermi bitmeseydi kafaya sıkkıyodu :D
cok basarlılı bi final oldu bence :D
hacı izmirde bulduk o biradan sonerle kaan sağolsun :D
yanlız behzatın mermi bitmeseydi kafaya sıkkıyodu :D
onuda kesın ercu boşaltmıstır :D:D
şimdi katili buldu bu arada bi kızı daha oldu :)
behzata ne olacak ercünün kurduğu kumpasa göre :D
merak da bırakmamaları iyi oldu yoksa aylarca bekle ne oldu derdi yok misss :D
kervanoglu
26-06-2011, 22:36
Baski olayi dogru, ekipte bikmis durumda zaten küfürler makaslanmaya basladi iice ama tepkiden kat kat fazla tebrik aldiklari icin bitmesi zor dizinin. Ne zaman Ezel gibi olmaya baslar dizi o zaman tadinda birakmak icin birakirlar yoksa suanda kalitede en ufak bi düsüs yok.
Shadow_Dancer
26-06-2011, 22:36
Fena darladı be..
Behzat'la Ercü ıyı ıkılı oldular ya vazgecemezler bırbırlerınden hele telefon gorusmelerı harıka :D:D:D
agalar on numero beş yıldız final oldu :D türk televizyon tarihine geçti bu dizi, ben böyle şey görmedim. acayip heyecanlı oldu. ben katili göstermezler diye bekliyordum ama gösterdiler. behzat amirim gene 4 ucu boklu bijon anahtarını tuttu, kızı öldürse olmaz öldürmese olmaz, ercünün başına açtıkları bi yandan, akbabanın hatun bi yandan :D erik mevzusunu da öğrenmiş olduk ama iyi oldu :D bu arada hayaletin söylediği şarkı türküyü bilen var mı hocutlar?
Güzel bir final oldu gerçekden..
Ahmet Saraçoğlu
26-06-2011, 23:18
Güzel bir final oldu gerçekden..
bi bu bi behzat vs savcı lı bölüm:D
individual
26-06-2011, 23:23
süper bir final oldu vay be dedim.
şuleye acıdım valla pişmanlık duygusunu güzel yansıttı :)
Müthiş güzel bi sezon finali. Şimdi bekle 2-3 ay...
Ercü ( helikopter sahnesinde ) senin adamlarınla aramda bişey yok dedikten sonra , harunun tepki şahaneydi :D
her bir karakter başlı başına bir film oluşturur. son zamanlardaki en iyi dizi.
asıl bernanın öldüğü gün polis ercüyü çevirmiş alkol kontrolünde üflemiyoya orda yumruk atıyo ercüye :) orada kendisi alkolmetreye üfleyip bu kadar yetermi la demesi hala aklımda :D
CinAli_06
27-06-2011, 01:13
asıl bernanın öldüğü gün polis ercüyü çevirmiş alkol kontrolünde üflemiyoya orda yumruk atıyo ercüye :) orada kendisi alkolmetreye üfleyip bu kadar yetermi la demesi hala aklımda :D
hahaha aynen valla koptum orda bende =)
final cidden dizinin başlangıcı gibi on numara olmuş.
omercanilica
27-06-2011, 01:24
son sahnede cıkmak zorunda kaldım nereden ızleyebılırım helıkopterden sonram yok:(
Hızlı_Fransız
27-06-2011, 01:25
güzel bir finaldi bu diziyi severek izliyorum...
güzel bir finaldi bu diziyi severek izliyorum...
+1453:icon_tup:
CinAli_06
27-06-2011, 01:27
son sahnede cıkmak zorunda kaldım nereden ızleyebılırım helıkopterden sonram yok:(
hocam nete yaz bulurusun herhangi biryerden de dizifilmizle diye bi yer vardı heralde oraya bi bak istersen
oha diyorum ezelin sonu falan sezon finali degil bunun yaninda ...
muhteşemdi böyle final görmedim ben abi...
heyecan yaptım link varmı link indirim hemen :D
iyide brolar ben hala çözemedim ,şule nasıl kzının katili ?
KA®ANLIK
27-06-2011, 09:30
iyide brolar ben hala çözemedim ,şule nasıl kzının katili ?
bir daha izle kendin çöz :)
daha heyecanlı oluyor...
benim bugüne kadar izlediğim diziler arasında senaryo bazında 1 numaradır Behzat Ç.
oha dedim çüş dedim, yuh dedim hayvan dedim. nasıl bir bağlantıdır, nasıl bir taşların yerine konmasıdır bu arkadaş.
bu senaristlerden korkulur he, aklında bunca şeyi kuran adam, normal hayatta her türlü bo.u yer :D
"oyunculuk" bazında da en iyi oyuncu kadrosuna sahip dizidir herhalde, bütün oyuncular HADDİNDEN FAZLA iyi oynuyorlar.
en basitinden, behzat'ın parkta hayaleti iterek yere yapıştırması bile MUAZZAM dı oyunculuk bazında.... ki basit bir detay yani...
yürekten kutluyorum....
Bu arada haberiniz olsun Eda yengeniz olur ona göre yanlış olmasın :D
onuda kesın ercu boşaltmıstır :D:D
sabah işe giderken uğradığı suikast sonrası boşalttı bütün mermiyi. demek ki yenilemedi. onu bile bağlamaları iyi idi.
dip not: zırıl zırıl ağladığı ve eski eşini (berna nın annesi)canladıran kişi gerçek hayattaki eşi. fasülye filminden hatırlarsınız.
KA®ANLIK
27-06-2011, 14:24
sabah işe giderken uğradığı suikast sonrası boşalttı bütün mermiyi. demek ki yenilemedi. onu bile bağlamaları iyi idi.
dip not: zırıl zırıl ağladığı ve eski eşini (berna nın annesi)canladıran kişi gerçek hayattaki eşi. fasülye filminden hatırlarsınız.
akşam helikoptere ateş etmedi mi behzat ? :)
son kalan mermiler bence orda gitti ;)
akşam helikoptere ateş etmedi mi behzat ? :)
son kalan mermiler bence orda gitti ;)
evet doğru orası da vardı toplu sıktılar ama behzat da en az iki üç el atmıştır orada da. yani en azından neden bitti lan bu mermi demiyoruz. o yönü güzel işte. hoş şu var. o helikoptere 30 tane mermi girme o helikopter düşer o ayrı :) ama genel itibariyle şu an en iyisi tabii o su götürmez bir gerçek.
Hangimiz yengemiz karar ver eda mı bernie'nin kızı mı :D harem kurmuşsun sende maşallah :D
Behzat Ç.'nin finalı bombaydı temposu biraz yavaş gibi geldi dizinin ortalarında ama sonu süperdi çok fena g.t oldum sonunu görünce Şule Mine'den kızı mı Behzat'ın :eek:
Turk-Look
27-06-2011, 16:36
RTÜK dizinin ensesindeymiş yeni sezona yayınlanmayabilirmiş bile
face sayfasında yazıyordu.:soru:
bro masallah çok hızlısın :D
Hangimiz yengemiz karar ver eda mı bernie'nin kızı mı :D harem kurmuşsun sende maşallah :D
Behzat Ç.'nin finalı bombaydı temposu biraz yavaş gibi geldi dizinin ortalarında ama sonu süperdi çok fena g.t oldum sonunu görünce Şule Mine'den kızı mı Behzat'ın :eek:
Tamara Avrupadaki Eda TR deki Megan Fox da USA daki her yerde 1 tane :D
bro masallah çok hızlısın :D
Eyw. Bro bizde böle. :D
Final i bende çok beyendim güzel bağladılar herşeyi
Babamla izledik .
Son sahnede tam kefeni açtı behzat
Babam;
Haasssskttr.
:D
hayaletin söylediği türküüüü
HAYALET'İN SESİNDEN O TÜRKÜ - WEB TV :: Hürriyet (http://webtv.hurriyet.com.tr/3/18517/18120801/1/hayalet-in-sesinden-o-turku.aspx)
Shadow_Dancer
27-06-2011, 17:47
hayaletin söylediği türküüüü
HAYALET'İN SESİNDEN O TÜRKÜ - WEB TV :: Hürriyet (http://webtv.hurriyet.com.tr/3/18517/18120801/1/hayalet-in-sesinden-o-turku.aspx)
şimdi bende linki veriyodum.. çok güzel türkü be...
ben bu diziyi hiç izlememekle sanırım hata yapmışım :(
h.guroglu
27-06-2011, 19:43
valla ben ömrüm hatayım boyunca böle bir final görmedim millet görsün bütün sezon nasıl bağlanır adamlar bütün sezonu birleştirdiler izlerken hop oturup hop kalktım yeminle
ezelmiş vadiymiş hikaye senaryoya gell!!! çok fena çok kafayı kesttim yaa bu ne :o
ben bu diziyi hiç izlememekle sanırım hata yapmışım :(
Abi izle işte yazın izlicek bişeyler çıktı :)
Soner abi boxsetler var nette indir sezon halinde :D
tüm bölümleri izlemek isteyenler için göki den geliyor
http://www.techturkey.com/forum/2239800-post659.html
yusufcan_k
27-06-2011, 21:14
Düşmanı Ercüment Çözer'i ağır abiden saklamak durumunda kalan Behzat Ç., bunun karşılığında kızının katilini öğrenmeyi umuyordu. Ağır abi ile tekrar anlaşan Ercüment Çözer, yıllardır kendisine kol kanat geren 'Memduh Başkan'ı tek kurşunla yere serdi. Ercüment, Memduh'un kendisini öldürmeye yeltendiğinin farkına vardığını ifade etti.
İzleyiciler için en büyük yıkım ise Şule oldu. Behzat'ın hayatına kızı Berna'nın ölümünden sonra aniden giren Şule'nin gerçek yüzü ortaya çıktı. Behzat Ç.'nin yıllar önce birlikte olduğu Mine'den bir çocuğu olduğu ve bu çocuğun da Şule olduğu ortaya çıktı. Şule, başkomiserin terk ettiği annesi Mine intihar edince kendini Behzat'ı yani babasını bulmaya adamıştı.
Ercüment Çözer, helikopterle kaçmadan önce verdiği sözü yerine getirdi ve "kızına git" notuyla Behzat Ç.'yi Berna'nın mezarına yönlendirdi. Kızının mezarının üzerinde birisi yatıyordu. O kişi elleri ve ayakları bağlanmış olan Şule'ydi...
Geçmişe yapılan flashback'lerle Behzat Ç. ve Ercüment Çözer arasındaki ilişki de ortaya çıktı. Bir gece içkili yakalanan ve alkol kontrolü için üflemeyi reddeden Ercüment Çözer, tesadüfen yoldan geçen Behzat Ç.'nin dikkatini çekmiş ve başkomiser ona yumruk atarak burnunu kırmıştı. Bu duruma öfkelenen Ercüment, adamlarını göndererek Behzat'ı aldırmaya çalışırken beklenmedik bir şey olmuştu. Şule, kardeşi Berna'yı gece kulübünün çatısından aşağıya atarak öldürmüş ve böylelikle Behzat Ç.'ye olan öfkesini dindirmeye çalışmıştı. Ercüment Çözer'in adamları görüntülerden Şule'yi yakalamış ve Ercüment onu hem tehdit edip hem de para vererek kandırıp Behzat Ç.'nin yanına göndermişti.
Tüm bu olayları kızının mezarı başında elleri ve kolları bağlı şekilde kendisine "Baba" diye hitap eden Şule'nin sözleriyle öğrenen Behzat Ç., elindeki silahı çene altına dayayarak ateş etti. Ancak Behzat'ın böyle bir tepki verebileceğini tahmin etmiş olan Ercüment Çözer, Behzat'ın silahındaki kurşunları boşaltmıştı.
Ercüment'in Behzat'ın üzerine yıktığı suçlar ve onun evinde kaldığını gösteren delilleri polise ve savcı Esra'ya yollaması olayları daha da içinden çıkılmaz bir hale soktu.
tüm bölümleri izlemek isteyenler için göki den geliyor
http://www.techturkey.com/forum/2239800-post659.html
ya bu private videoları nasıl izlicez?
TolgaEsentepe
28-06-2011, 03:40
göki, yutube linkleri bende açmıyor özel video diyor :(
ALPER-VNS
28-06-2011, 03:50
bizim evde bessat ç. çekim vardı geçen hafta, filmi çekiliyomuş ayrıca onun çekimlerinden bi sahne.. finali izledikten sonra olsaydı hepsiyle foto falan çektirirdim valla öyle bi deişik finaldi :)
leader_T
28-06-2011, 08:49
müthiş bir finaldi gerçekten.
lnd_samet
28-06-2011, 10:44
işte behzat ç farkı:),
bütün diziler anladığım kadarıyla ertesi sezona meraklandıralım diye herşeyi yarım yamalak bırakıyorken-behzat ç. tamamen bütün sezonun şifrelerini döktü ve öyle gitti tatiline:)helal olsun amirim:D:D:D
Turk-Look
28-06-2011, 14:36
Sezonun en iyisini siz seçin!
Behzat Ç. açık ara lider şu an.
Sezonun en iyisini siz seçin!-HABERTÜRK (http://www.haberturk.com/medya/haber/643423-sezonun-en-iyisini-siz-secin)
ezel neden yok aralarında?
tuner faruk
28-06-2011, 14:47
ezel neden yok aralarında?
Benimde dikkatimi çekti
listedeki diziler devam eden diziler, ezel final yaptıgından dolayı yoktur..
yok devam eden deil bu sezon başlayan diziler:D:D:D
m.milliyet.com.tr (http://magazin.milliyet.com.tr/-behzat-c-ve-muhtesem-yuzyil-tven-de/magazin/magazindetay/12.07.2011/1413223/default.htm)
CasabLanca
12-07-2011, 08:21
yeni kanalda reklamsız izleriz inşallah
Ahmet Saraçoğlu
21-07-2011, 01:48
beyler canı sıkılan starı ı açsın , bikaç bölümü özet şekilinde geçen bi tekrar yapıyolar şuan.
yahu hiç izlemezdim bu diziyi
otobüste gece giderken bı takıldım 1 haftadır netten izliyorum paso güzel diziymiş
Painkiller
21-07-2011, 02:09
Türk televizyon tarihinin, en iyi dizilerinden bir tanesi.
şu adam bıde sıgara ıcse tam olucak
leader_T
21-07-2011, 08:20
şu adam bıde sıgara ıcse tam olucak
yok yaa sigara olmadanda bence gayet iyi.
Toptan bütün bölümleri indircebilecegimiz bi yer varmı acaba?
erkin006
31-07-2011, 02:02
adam başkan ya
http://i54.tinypic.com/orqxhk.jpg
Toptan bütün bölümleri indircebilecegimiz bi yer varmı acaba?
Var mı ağalar ?
Valla cogu bölümü kacırmadım =)
dogal bi insan kasıntı biri degil gayet efendi dizideki rol icabi öyle =) cok başarılı bi oyuncu dizi dışında kurtlar vadisi filistinde cok başarılı görmüştüm
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/224859_10150179670024040_819479039_6750483_209277_ n.jpg
Antalya altın portakal mardan palace kokteyl de tanışma fırsatı yakaladık =) birde dizi deki savcı hanımla o da cok dogal iyi bir insan =)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228437_10150179669934040_819479039_6750480_6265542 _n.jpg
Birinci bölümden son bölümüne kadar kaliteli şekilde netten izlemek isteyen varsa link gönderebilirim. :)
Yok aga indirmemiz lazım..
Yok...Torrent'den anlamıyorum ben. :D
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216706_10150275142662348_9550977347_7462523_406781 7_n.jpg
Birinci bölümden son bölümüne kadar kaliteli şekilde netten izlemek isteyen varsa link gönderebilirim. :)
ben hiç izlememiştim.. netten 1.bölümden itibaren izlemeye başladım. 5.bölüm bitti.. dizinin doğallığı hoşuma gitti.. "lan" lı konuşmaları çok doğal :D :D tiyatro kökenli olması adamın oyunculuğuna direk olumlu etki yapıyor.. :icon_tup:
white light
01-08-2011, 15:45
isteyenlere pm olarak yollarım ılk bolumden sezon fınalıne kadar ındırmek ısteyen pm atsın
Shadow_Dancer
01-08-2011, 15:47
Afişini sevsinler beee.. Amirimi heyecanla bekliyoruz.
Kanal değiştirdi diye laflar dolanıyor bilen var mı ?
Kanal değiştirdi diye laflar dolanıyor bilen var mı ?
Magazin Milliyet.com.tr (http://magazin.milliyet.com.tr/-behzat-c-ve-muhtesem-yuzyil-tven-de/magazin/magazindetay/12.07.2011/1413223/default.htm)
Deagles48
07-08-2011, 21:25
Son harfiyat adı daha güzeldi seni kalbime gömdüm aşk flimi gibi olmuş
timucintt
07-08-2011, 21:56
ben hiç izlememiştim.. netten 1.bölümden itibaren izlemeye başladım. 5.bölüm bitti.. dizinin doğallığı hoşuma gitti.. "lan" lı konuşmaları çok doğal :D :D tiyatro kökenli olması adamın oyunculuğuna direk olumlu etki yapıyor.. :icon_tup:
aynen abi çok doğal oynuyorlar.. izlerken insan orada hissediyor kendini diğer diziler gibi yapmacık karakterlerde oyunculuk yok.... bide behzatın tarzıda diziyi dizi yapan faktör bence :D
emresener
08-08-2011, 10:10
Film'den kareler. Cansu Derede katılmış Film için
http://isc.acunn.com/upload/detail_images1/5-12%20agu/1behzat2.jpg
http://isc.acunn.com/upload/detail_images1/5-12%20agu/1behzat4-a.jpg
ya şu koskoca ülkede cansu dere'den başka kadın oyuncu mu yok? sıkıldım bu karıyı izlemekten.. :)
CasabLanca
08-08-2011, 10:51
özledik behzat reisi ya
lnd_samet
08-08-2011, 11:20
hee laaaa:D
Von Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm gepostete Videos: Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm Teaser [HQ] | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=2422685211644)
Sümbül'le aksiyon hareketleri bekliyoruz.Era'ya ne oldu ? :D
CasabLanca
13-09-2011, 08:07
Accent Era demişken behzat ç deki tüm accent eralar bizde satılık olarak almayı düşünen varsa pm atsın :D şaka felan değil ciddiyim
Accent Era demişken behzat ç deki tüm accent eralar bizde satılık olarak almayı düşünen varsa pm atsın :D şaka felan değil ciddiyim
canı alınmış era diyorsun yani :D
CasabLanca
13-09-2011, 08:10
canı alınmış era diyorsun yani :D
arada hatasız bebekler bebeğide çıkıyor abi :rolleyes:
lnd_samet
13-09-2011, 08:31
kaç tane era vardıki onlarda?
CasabLanca
13-09-2011, 08:59
kaç tane era vardıki onlarda?
20 civarı var plakalar seri halde :D
lnd_samet
13-09-2011, 09:10
savcının kullandığını istiyom diyip ergenlikte tavan yapalımmı:D
ahauhauah:D:D
h.guroglu
13-09-2011, 09:15
yeni sezonda stardamı yoksa tven demi olacak bilginiz varmı....?
Turk-Look
13-09-2011, 10:33
Yeni sezon'un Kasım'da başlayacağını okumuştum sinema film'i yüzünden.
h.guroglu
13-09-2011, 10:38
ya bir an önce başlasın artık sıkıldım artık pembe dizi tarzı dizileri görmekten :D:D
geçen bölümde kopmama sebep olan bir sahne :d
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/home.php?react=1292585028%3ad8b8ce039bbbed78c9aec5 343affc1f3#!/video/video.php?v=1765604465036&oid=167107769991035&comments)
:d:d:d:d:d
lnd_samet
16-09-2011, 09:17
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm 2. Fragman videosunu izle - Sinema / TV - Mynet - Video (http://video.mynet.com/faytkilap/Behzat-C-2-fragman/1321717/)
2. fragman:)
sevgili kullanıcılar,
arkadaş çevrenizde, kıraathanede değilsiniz.
Lütfen ona göre davranın
yeni sezonda stardamı yoksa tven demi olacak bilginiz varmı....?
yeni sezon tv en de olacak başlama tarihi 6 kasım olması lazım :D
6 kasımdamı başlayacak ohaa be :) tv en ne ya bu arada
darkmann
22-09-2011, 16:58
mynette 20 kasım pazar günü yazıyor tv en kanalında yayınlancakmış.
h.guroglu
22-09-2011, 21:59
tv en kanalını nasıl izlicez bende digitürk var ama öle bir kanal yok :( d samartın kanalımı yoksa
gambit49
22-09-2011, 22:18
ntv grubu bir kanalmis da nasil bulucaz uyduda bilmiyorum
Kanal daha açılmadı diye biliyorum,Ekim başında açılacağını okumuştum o zaman buluruz :)
Kanal daha açılmadı diye biliyorum,Ekim başında açılacağını okumuştum o zaman buluruz :)
HD en diye bir kanal var diye biliyorum cnbc-e izlerken görüyorum arada aynı anda HD en ' de diye sanırım onun normal olanı olucak buda .
h.guroglu
03-10-2011, 08:09
3 fragman çıktı
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm 3. Fragman videosunu izle - Sinema / TV - Mynet - Video (http://video.mynet.com/habervideo/Behzat-C-Seni-Kalbime-Gomdum-3-Fragman/1336338/)
of of of bu film diziyide geçeceğe benziyor :D
beyler Star TV'yi ntv'nin sahibi olan doğuş gurubu satın aldı.. bence star tv'nin adı değişip tv eN olacak.. ;)
lnd_samet
03-10-2011, 10:27
süper olmuş bu fragman
gsi_club
03-10-2011, 13:04
tuttugunu götürmüs resmen.
CasabLanca
03-10-2011, 18:40
diziyle ilgili bir tüyo verim mi :D
Painkiller
03-10-2011, 19:04
fragman hiç bitmesin istedim.:)
film izler gibi kitlendim fragman 10 numara
tuner faruk
03-10-2011, 19:39
Ver panpa:)
gambit49
03-10-2011, 19:42
ver tabi nedir :D
lan casap anlat hemen :D
fragmanlar ezmiş baba yine malı götürüyo :D
CasabLanca
03-10-2011, 19:59
memduh başkan ölmedi :D
darkmann
03-10-2011, 20:11
memduh başgana ercü sıkmamışmıydı yav :)
1.32 de alperlerın ev gozukuyo:D adamlar kac kere kosmustu o sahneyı cekebılmek ıcın:D
h.guroglu
04-10-2011, 07:25
tmm yeni sezonda memduh başkan behsatla bir olup ercüyü yakalamaya çalışır
lnd_samet
04-10-2011, 08:28
aha cansu derede mındar oldu
CinAli_06
06-10-2011, 00:11
yeni bir kısa videyo buldum baktımbulamadımda sayfalarda
BEHZAT Ç. KAPSAMA ALANI on Vimeo (http://www.vimeo.com/30030882)
BEHZAT Ç.’DE GERİ SAYIM BAŞLADI
Pazar akşamlarının vazgeçilmezi, 20 Kasım günü ekrana dönmesi beklenen Behzat Ç. ile de bu nedenle anlaşıldı. Bu iki diziye bakıldığında, Star’ın çarşamba ve pazar akşamları liderlik için işinin hiç de zor olmadığı görülüyor. Kulağıma gelenlere göre, Star’ın şu an yayında olan dizilerinden sadece İffet’i devam ettirecek yeni yönetim. Cumartesi geceleri zaten zirve mücadelesi yapan İffet’i elde tutup yoluna eldeki bu kozla devam edecek. Akasya Durağı ile Papatyam, şu sıralar akıbetinin ne olacağı hararetle tartışılan yapımlar. Ancak kanalın elindeki Yalancı Bahar, Anneler ile Kızları ve Firar’ın durumu zor görünüyor. Burada birkaç cümle, günü reytinglerde beklenmeyen bir şekilde zirvede bitiren Firar için söylemeliyim. Bir ağa-köy dizisi olan Firar, yeni Star’ın koseptine uygun görünmüyor ama bu tarz dizilere ağırlık veren atv ya da Fox içinse tam da biçilmiş kaftan gibi görünüyor. Firar büyük ihtimalle bu iki kanaldan birine geçecektir. Çünkü ilk iki-üç bölümünden belli oldu, dizi bu tarzı seven seyirciye bariz hitap etmektedir. Bir Kanal D Prodüksiyon yapımı olan Ay Tutulması ve Geniş Aile ise ya Doğan Grubu’nun Kanal D’sine geri dönecek ya da reyting sonuçlarına göre bitirilecek. Yeni Star’ın sipariş ettiği dizilerinden biri Mert Fırat ile Ezgi Mola’nın başrolleri paylaştığı Bir Ömür Yetmez. Kanalın Bizim Yenge ve Bir Çocuk Sevdim’in yapımcısı, Bir İstanbul Masalı, Aliye ve Binbir Gece gibi efsane dizilerin yaratıcısı TMC’- ye bir dizi daha sipariş ettiğini de biliyorum. Bu durumda ellerinde yayında olan üç, yayına girmesi beklenen iki diziyle beş dizisi olacak kanalın. Unutmamalı ki salı ve çarşambaları ekrana gelen Şampiyonlar Ligi maçları da Star’da. Yani şimdiden haftanın dört beş gününü birinci kapatacak silahlar onlarda. Gene kulağıma gelenlere göre, grubun yöneticileri Şener Şen ve Cem Yılmaz gibi reyting garantisi olan isimlerin de peşindeler. Bu devlere, yayınlandıkları gecelere damga vuracak talk show’lar yaptırmak niyetindeler. CNBC-e’nin müthiş bir film arşivi olduğunu da unutmayalım. alınıtıdır
yani sözün özü Behzat Ç. YI STAR da izlemeye devam edicekmişiz
devil_berk22
09-10-2011, 18:57
en yakın zamanda bekliyoruz başlamasını
artık başlasın sürekli sürekli belgesel ve leyla ile mecnunu izlemek sııktı :D
Shadow_Dancer
09-10-2011, 19:36
Valla şafak sayar gibi bekliyorum..
EscorTTurbO
10-10-2011, 17:33
Ntv de ekip canlı yayında. izlemek isteyenlere.
lnd_samet
27-10-2011, 12:55
kimler gidiyor filme bakalım:)
h.guroglu
27-10-2011, 12:59
ben cumartesi gidiyorum kaçarmı hiç :D
Getz gitmiş , sümbül gelmiş :D
Başlasada izlesek , TV boş geliyor :)
h.guroglu
27-10-2011, 13:04
Getz gitmiş , sümbül gelmiş :D
Başlasada izlesek , TV boş geliyor :)
getz değil era o giden ;)
lnd_samet
27-10-2011, 13:05
yarın gösterime giriyor
merak ediyordum
yarınada plan olmayınca egeparktan kaptım yerimi:D
gece özet gecerim buradan artık:D:D:D
Biraz once filmden geldim.Cok guzel olmus.Biplenen tum kufurler mevcut.Anlatmayayim ama,cok hosunuza gidecek.
dizi ile alakası yok değil mi filmin? diziden bağımsız konusu sanırım...
lnd_samet
28-10-2011, 23:49
bu kadarını beklemiyordum,süper ötesi olmuş nence.
gülmekten çenem ağrıdı:D:D
Dizi ile alakasi yok gibi.Sadece Berna'nin adi ve goruntusu geciyor.E yeter bu kadar daha anlatmayalim.
Yigit S.
29-10-2011, 00:08
Normal bi bölüm gibiydi bence . Yine behzat ç. hem güldürdü hem düşündürdü :) Bu arada ben kürt değilim pkk değilim beni dövmeyin falan denildi çok yanlıştı bence
Ankarada gidecek olanlar sakın Cepa ya gitmeyin 50 dakikaya yakın reklam izliyorsunuz...
emresener
29-10-2011, 00:13
filmi henuz izledim. Çok güzel geldi bana. yine her zamanki gibi harun yıkıp geçiriyor kesınlıkle izlenmeli Tvde izlemek zevk vermez...
gsi_club
29-10-2011, 00:55
ben bugün sinemaya gittim ne yazikki gittigim seansta sorun olmus flimi izleyemedik.hay ben böyle sansin :(
halilcan9455
29-10-2011, 06:45
filmi dün izledim sinemada 3 kişiydik. :D
film güzeldi ancak daha da güzel olabilirdi.
filmin sonunda adamı vurup vurmadığını göstermeyince acayip sövdüm.
silah sesi geldi ama :D
filmi dün izledim sinemada 3 kişiydik. :D
film güzeldi ancak daha da güzel olabilirdi.
filmin sonunda adamı vurup vurmadığını göstermeyince acayip sövdüm.
silah sesi geldi ama :D
Filmi bugün bende izledim beğendim ama sezon finali filme 10 basar yanlız son sahne kasttan sonraymış izleyen oldumu ?
emresener
29-10-2011, 22:15
BEHZAT Ç. KAPSAMA ALANI on Vimeo (http://vimeo.com/30030882)
http://vimeo.com/30031013
individual
29-10-2011, 23:31
sinema filmine gittim yanlız sinema filmi değildi bildiğiniz dizisinden herhangi bir bölümdü.daha güzel olabilirmiş bence.
oturup yayınlanan bölümleri izlesem daha çok zevk alırdım..
oturup yayınlanan bölümleri izlesem daha çok zevk alırdım..
dizinin geri kaldığı tek nokta küfürlerin sansürlü oluşu. yoksa ben de aynı fikirdeyim
volkan_gs
30-10-2011, 22:23
bendede hayal kırıklığı oldu biraz, küfür konusundada kasmışlar resmen dizideki halleri daha samimiydi
Mivec_4G63
30-10-2011, 23:14
Ben de bugün izleme fırsatı buldum, film gerçekten kaliteli olmuş. Sürükleyici aynı zamanda kahkaha attıran bir film olmuş. Av mevsiminden sonra ilaç gibi geldi. Filmin bitiş yerinde sanırsam polislerden biri behzatı vurcak, mezarcı o karışıklıktan yararlanıp kaçacak ve behzat ve ekibinin peşine düşecek filmin 2. serisi garanti bakalım nereye kadar gidecek.
14 kasımda başlıyormuş starda fragmanı çıktı sevindim valla :)
Onurkk06
03-11-2011, 16:51
bence dizi tadında olmuş daha çok olay ve içtenlik katılabilirdi ne biliym ankaranın pawyon kültürü vs daha başka şeyler olabilirdi çok yavan kalmış film
behzat babanın yeni bölümü bugün star'da..... :)
m.milliyet.com.tr (http://magazin.milliyet.com.tr/behzat-hapiste/magazin/magazindetay/13.11.2011/1462065/default.htm?ref=OtherNews)
aegean76
13-11-2011, 11:53
behzat babanın yeni bölümü bugün star'da..... :)
m.milliyet.com.tr (http://magazin.milliyet.com.tr/behzat-hapiste/magazin/magazindetay/13.11.2011/1462065/default.htm?ref=OtherNews)
şükür kavuşturana ... :)
CasabLanca
13-11-2011, 12:17
özlemiştik iyi oldu :D
fena değildi izlenebilitesi olan bi filmdi..
Bluttbeton
13-11-2011, 14:25
akşamı bekliyom
az önce filmi izledim,akşama dizide üstüne iyi gider...
dün filmini izledim beğenmedim, bugun sabırsızlık ile bekliyorum diziyi :)
Painkiller
13-11-2011, 17:19
Aylardır bugünü bekliyorum.:) Saatler geçmiyor şimdi de.:P
sozlukte yazdigina gore bolum bazi sitelere dusmus,
haberi olan var mi?=
Yarın vizeler başlıyor sıkıntımızı eksiltir biraz saat geçmek bilmiyor :D
SOMEONESPECIAL
13-11-2011, 17:36
Yayın saati 22:00 neden acaba ?
Filmi begenmeyen tek kişi ben değilmişim demekki :D Sezon finalini film yapsalardı daha güzel olurdu...Diziden cok geride kalan bir film olmus bakalım yeni bölüm nasıl olucak :)
CasabLanca
13-11-2011, 19:04
memduh başgan yine kaynağın gözüne vurcak bu bölüm :D
EscorTTurbO
13-11-2011, 19:48
memduh başgan yine kaynağın gözüne vurcak bu bölüm :D
CasabLanca; Nam-ı Diğer Bay Spoiler. :D
Yabancılık çekmemek için sezon finalini izledim tekrar. Epey zaman oldu.
Shadow_Dancer
13-11-2011, 19:49
4 bomonti ile hazır kıta bekliyorum...
helal olsun simdi evde olsam bende ayni sekilde beklerdim :D
votka _ redbull ile ben başladım bile mesaiye :D
sıfır nutella aldım geldim :D
evet beyler son saniyeler....