Orijinalini görmek için tıklayınız : 17''-18'' oz racing superturismo (4X108) aranıyor!
Arananlar bölümündede konum var ancak sonuç alamadığımdan dolayı daha çok okunan bir bölüme konu açmak istedim. Başlıktada dediğim gibi 4X108 17 veya 18 oz racing superturismo gt modelini arıyorum. Bu hafta içindede sonuç alamazsam mecbur 0 ını alıcam.. Yardımlarınızı bekliyorum.:)
ÖRN:
http://i52.tinypic.com/sfbby0.jpg
Konu gereksiz yanlış yerde vb. görülürse taşınabilir..
keşke offsetli bi jant düşünsen fartklı olmak adına :)
34tb9544
17-12-2010, 13:07
sasırma zekky lutfen ewde 1 takım 18 ım war takmıyorum bu modele cok yakın koseının cok kollusu hıc gerek yok bas arabayı bas
18 mı :) o araba 18 lerle nasıl olacak tahmın bile edemezsın. birde araca yay taktıkdan sonra düşünemiyorum. ses gelmeyen yer kalmaz. kafadan amortisör takazları kırılacak her 2 ayda bir değişirsin söylemiş oluyum. 17 lerle devam ama ofsetli birsey olsun. hiç olmadı 206 rc janttı al
18 mı :) o araba 18 lerle nasıl olacak tahmın bile edemezsın. birde araca yay taktıkdan sonra düşünemiyorum. ses gelmeyen yer kalmaz. kafadan amortisör takazları kırılacak her 2 ayda bir değişirsin söylemiş oluyum. 17 lerle devam ama ofsetli birsey olsun. hiç olmadı 206 rc janttı al
erkayı dinle zekky ;)
bu fotodaki aracında 18 lerle yayları kesikti.
keşke offsetli bi jant düşünsen fartklı olmak adına :)
ofsetli jantı fiestamda kullanmıştım şimdi bu jant hoş geliyo gözüme birde hafif:)
sasırma zekky lutfen ewde 1 takım 18 ım war takmıyorum bu modele cok yakın koseının cok kollusu hıc gerek yok bas arabayı bas
basıcam basıcamm ama orjin jantı ççok sade geliyor gözüme şu wasgate mi nedir anlatmadın zaten bi :)
sen benden bilgilisin 207 de öyle diyosan öyledirr o zaman 17 aramaya devamm:) rc değil illa bu jantı istiyorum.. ofsetli hiç düşünmüyorum:(
derece43
17-12-2010, 14:33
Bu jant 2000 binlere yakın fiyat olarak geçen beyazı 1500 e satıldı sahibinden de.. Güzel hafif rally jantı kırmızıyada beyaz yakışır..
34tb9544
17-12-2010, 15:08
bu fotodaki aracında 18 lerle yayları kesikti.
ERKAY baskan bu yayları nasıl kesıyolar onlerı kesemedım bende ıkı takım jant wardı 5 cm ben o 5lılerı kesmek ıstedım de konık gelıyo dıye kesılmez dendı onler ıcın konusuyorum nasıl kesıcez bı tawsıye please
güncell güncelll hadi bi yardımm
abi bu jant benim hayalimdeki jant bulursan banada gönder 16 filan ya oyyy:)
Shadow_Dancer
17-12-2010, 18:47
ben 18ini kullanıyorum arabamda, eibach yay ve toyo proxes lastikle beraber.. şimdiye kadar bi sıkıntısı olmadı. dogru lastik ve yay ile bi sıkıntı yaşayacagını düşünmüyorum.
ama fiat peugeot farkı işte:) bizim arabalar fazlasıyla sert.. ah bide 2. el bulabilsem günceli
cok kollu guzel durur bu jant olmasa bile adwan racing lere bakın
Musti PoweR
17-12-2010, 21:52
araç kırmızı ise beyaz on numara olacaktır.
emregockan
17-12-2010, 22:05
bende var :D
edit:faberge
Shadow_Dancer
17-12-2010, 22:39
ama fiat peugeot farkı işte:) bizim arabalar fazlasıyla sert.. ah bide 2. el bulabilsem günceli
yalnız şöyle bir durum var, arabam grande puntonun fun modeli.. süspansiyonları normal puntolara oranla bir hayli sert. kabin içinde tıkırtılar geliyor trimden, ama pek çok tek kapı arabanın kaderi bu. ***** kasa rijitligi sedanalara göre çok farklı.
bende var :D
abi gıcık verme ne jantmış 2. eli yok anlamadım:)
yalnız şöyle bir durum var, arabam grande puntonun fun modeli.. süspansiyonları normal puntolara oranla bir hayli sert. kabin içinde tıkırtılar geliyor trimden, ama pek çok tek kapı arabanın kaderi bu. ***** kasa rijitligi sedanalara göre çok farklı.
bilmiyorum puntoyu ama birçok arabaya bindim standardında hiç bu kadar sertini görmedim. ama memnunmusun deseler o ayrıntı gözüme bile batmaz memnunum:)
emregockan
18-12-2010, 00:02
sahibindende 1 tane vardı 2.el jant onuda ben aldım rica minnet :D
boosted_pug
18-12-2010, 15:57
arkadaşın birinde 17 jant lastik war beyaz 1500 istiyo düşünürsen konuşabilirim oda 207 nin üzerinde
beyaz dusunmuyorum gri istiyorum yinede saol:)