Orijinalini görmek için tıklayınız : Anket: "lpg tercıhlerı"
Anket İçin Buraya Tıklayınız :bluehpy: (https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGV6TUZQQzB6V0pfSkp0TUx0a2VZNkE6M Q)
Türkiye de Lpg kullanım alıskanlıkları ve lpg sistemlerini tercih ederken nasıl secim yapıldığı ile ilgili bir araştırma yapıyoruz. Aslında, daha doğrusu, Pazarlama dersi için proje ödevimiz. Hiç bir ticari amacı yoktur. Tamamen dersten geçebilmek için hazırlanan projede kullanılacaktır. bu anket ana kaynak olarak projede kullanılacaktır. Yardımcı kaynak olarakta bu forumdaki arkadasların mesajlarını kullanmayı dusunuyoruz.
Zaman ayırıp bu ankete katılarak bize yardım ettiğiniz için çok çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım.
Kaan.
Musti PoweR
17-12-2010, 19:37
Formu doldurdum. Bende lpg ' li araç kullanıyorum. Birinde Aldesa , Birinde atiker sıralı sistem. Memnunum bi sıkıntı yok :)
anketi doldurdum ama bazı markalarda garanti bozulmadığı için bir lpg markasına yönlendirme var. bunu da ekle. misal alınması ve yapılması gereken tek bir kit vardır bence o da prins dir. bu arada prince diye yazmışsın ingilizce degil bu bildiğin prins diye yazılıyor. ama opel mesela garanti kapsamına çıkmaması için yetkili servislerde landi lorenzo diye bir markayı takıyor. ama alternatif sunmuyor. yani şu marka ve landi lorenzo markalarını servisimizde taktırırsanız garantiniz bozulmaz demiyor. müdür bu, buna konuş diyor.
Aynı sekilde Hyunda Brc ile anlasmalı. Fakat, ruhsat cıktıktan sonra lpg takılırsa garantiyi bozuyor. Ruhsat cıkmadan lpg montajı yapılırsa garanti devam ediyor. Aynı, garantiyi diger firmalara vermiyor tabi.
d.berkay
17-12-2010, 20:00
Tam 1 sene ve 25000kmdir Landirenzo Omegas kullanıyoruz aracımızda çok memnunuz.. İlk 8 ayda bütün masraflarını amorti etti. Opel kullanıcılarına tavsiye ederim..
bende takıcam yakında brc
ALPER-VNS
17-12-2010, 22:06
doldurdum.. BRC kullanıyodum e46 da çok memnundum..şimdi e39 da milano var brc kadar sevmedim
Anketi dolduran arkadaslara cok tesekkur ediyorum.
Anketimiz bir hafta acık kalacaktır. Daha sonra oradan cıkan bilgiler yorumlanarak 25 sayfalık bir rapor yazılacak insallah. Rapor yazıldıktan sonra mutlaka burada da paylasıcaz.
Yardımlarınızdan ve zaman ayırdıgınız için herkese çok çok tesekkur eder, saygılarımı sunarım.
Kaan.
3 aracimiz var LPG'li, Prins'li ve BRC'li olandan cok memnunuz. 2'si de 2. ayar yapildiktan sonra saat gibi calismaya basladi. Ilk montajdan sonra ufak tefek ayarla ilgili sorunlar illa ki oldu.
Birinde de Romano marka var, tesisati igrenc yerlestirildiginden sorunlar cikariyor.. Ayrica sesli de calisiyor.. Bazen kafasina gore kesiklik vs yaptigi oluyor.. Ayar yapilirsa duzelir buyuk ihtimalle ancak Romano bayisi bulamadim :D
Anketimiz hala günceldir. hedef sayımıza henuz ulasamadık.
halilcan9455
19-12-2010, 14:57
ATİKER kullanıyoruz çok memnunuz.
satış sonra hizmet güzel bu arada.
tüpün beyni yandı bir kere 200 liralık parça
garanti belgesini bile götürmeme gerek kalmadan değiştirdiler.
Doldurdum. Atiker kullanıyorum, ama asıl markadan değil taktırdığım yerden çok memnunum. Adam yerine koyuyorlar, ilgileniyorlar.
anketle ilgili yonetimi bilgilendirdiniz mi ?
ben bilgilenmedim, var mı bilgilenen
Valla benim 1.4 civic de Milano var hem yakıt fazla yakıyo hem sürekli bi kesiklik yapıyo. araba 5000-6000 devire kadar kesik kesik gidiyo sonra birden rahatlıyo vtec açıyo gibi:D Benzinde hiçbir sorun yok boğaz kelebeğini açıp temizledik yine düzelmedi Beyinden dediler Kayseride Milanoya ayar yapan yerde yokmuş bulamadım. Napcağımı bilmiyorum. Şuan için Milanoyu tavsiye etmiyorum yani.
şu ana kadar 3 tane e 39 bmw ye bindim... ilk aracım 98 model 520 idi aldıüımda üzerinde tartarini marka lpg ünitesi vardı çok memnundum... daha sonra aracımı sattım ve 2001 model 520 aldım, bu aracımda lpg olmadığı için vede tartarini tecrübemden dolayı tartarini taktırdım... ama inanın arabayıda benide rezil etti... gerçi bence sorun lpg yi monte edende gibi ama çok soğuttu beni tartariniden. soğuk havalarda arabanın stop etmesinden kurtulamadım... hatta bir ara söktürüp benzinle bile binmeyi düşündüm... daha sonra aracı sattım ve kurtuldum... ardından tekrar bmw ye bakmaya başladım... bakarken lpg siz araçlara bakıyordum lpg taktırmayacaktım ama sonradan bir araç denk geldi 2003 model 525 aldım... aracın üzerinde brc marka sıralı sistem vardı... inanın bana şu ana kadar hiç bir sorunum olmadı... lpg düşünenlere kesinlikle brc markayı tavsiye ediyorum...
Anket ile ilgili kimseye bilgilendirme yapmak aklıma gelmedi. Kusura bakmayın.
Anket ile genel bilgi ilk mesaj da yazıyor. Marketing dersi ile ilgili proje ödevimiz vardı. Bizde ne yapalım ne yapalım derken LPG hakkında insanların fikirlerini ve alıskanlıklarını arastıralım dedik. Anketimizin tek ticari bir amacı yoktur. Anketten elde edilecek tum bilgiler rapor halinde hem dersin hocasına hemde tum fforumlarda paylasılacaktır. Fakat, rapor inglizce yazılacak :(
Bu arada anketimiz hala acıktır. Ankete ne kadar cok insan katılırsa elde edilecek istatistikler okadar iyi olucaktır. Suanda 200 kişiye ulastık. Umarım en kısa zamanda 500 kişiye ulasıp rapora baslarız.
Arkadaslar anketimiz hala devam etmektedir. Hedef anketor rakamımızın henuz yarısına geldik. Anketimiz herkese acıktır. Lpg kullanan kullanmayan herkesin konu hakkındaki gorusleri önemlidir. Bu yüzden herkesten destek bekliyoruz.
Saygılar.
Kaan.
bende doldurdum, faydam olabilirse ne mutlu
bende doldurdum, faydam olabilirse ne mutlu
Cok tessekkur ederim.
Anketimiz hala acıktır. Suanda 300 kişiye ulastık. Katılım ne kadar cok olursa cıkacak veriler okadar dogru olucaktır...
Saygılar.
kaan
Anketimize katılan herkese çok tesekkur eder, saygılareımı sunarım.
kaan.
gambit49
25-12-2010, 19:45
khein oldugu icin prins ve mtm