Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio k4m motora cai yapımı
LIGHT RS
18-12-2010, 01:15
http://www.youtube.com/watch?v=5y5ve9obG4M&feature=related
Zamanında izlemiştim..Arabaları da tam bi kırma yapmışlar..Araba makyajlı,rs tampon var, makyajsız jantları var,gaz kelebeği telli :D
LIGHT RS
19-12-2010, 12:41
Zamanında izlemiştim..Arabaları da tam bi kırma yapmışlar..Araba makyajlı,rs tampon var, makyajsız jantları var,gaz kelebeği telli :D
Yani???
burda aracın nasıl olduğu değil,yapılan işlem bence...
Uygulama bildğim kısmen uyguladığım birşey ve farklı birşeymiş gibi ilgimi çekmedi..Dikkatimi çeken kısmını yorumladım..Gene benim ucundan biyeri dikkatimi çekti milletin hiç çekmemiş..Yanisi bu;)
LIGHT RS
19-12-2010, 23:37
senin dikkatini çekmesi bu motora sahip aracının olması bence.
demekki sitede bu motora sahip arac sahibi sayısı az yapcak bişey yok...
hakkaten napmıs bunlar ya.:)tamponu nıye soktu onuda anlamadım.
araç normalde phase 1 yanı tellı kelebek orj.
on tampon rs,on sag sol camurluk,kaput phase 2,arka tampon rs,jantlar phase 1 sport jantı,direksiyon phase2
hakkaten napmıs bunlar ya.:)tamponu nıye soktu onuda anlamadım.
araç normalde phase 1 yanı tellı kelebek orj.
on tampon rs,on sag sol camurluk,kaput phase 2,arka tampon rs,jantlar phase 1 sport jantı,direksiyon phase2
Ek olarak merceksiz far var ama far yıkama da mevcut :D
Tamponu farı sökmek için söktü altta 2 civata daha var ya..
Edit: Bu herifin asıl amacı tamponu sökerken ekrana giren muhtemelen arkadaşının rs'ine benzetmek olmuş arabayı :D
farı sokmeye ne gerek vardı.
gercı o kadar gereksız sey ıcınden sadece fara takılmaya gerek yok:D
adamlar aşmıs olayı.
paylasım ıcın saol:D:D
VteC_MaNiaC
20-12-2010, 10:50
ayrıca bu filtre kitiyle gaz tepki süresi 15 dakkaya cıkar:) 3 metre boru kullndı:)
LIGHT RS
20-12-2010, 11:56
farı sokmeye ne gerek vardı.
gercı o kadar gereksız sey ıcınden sadece fara takılmaya gerek yok:D
adamlar aşmıs olayı.
paylasım ıcın saol:D:D
Önemli değil, yeterki arkadaşlarımıza yardımı dokunsun.
ayrıca bu filtre kitiyle gaz tepki süresi 15 dakkaya cıkar:) 3 metre boru kullndı:)
bu konuda haklı olabilirsin.