Orijinalini görmek için tıklayınız : Impreza WRX sorgusu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-subaru-impreza-only-flying-is-better-35175970/detay
no lu ilandaki aracın seceresini bilen varmı??? tanıyan goren bilen varsa yazarsanız cok sevınırım...hafta içi almayı dusunuyoruz...subaruculardan yardım beklıorus...
DogukanB
18-12-2010, 15:57
vakti zamanında gri kazalı, (kaza da ağırdı yanlış hatırlamıyorsam) bug istanbulda çok uygun fiyata satıldı ve alan kişi galeri işi ile uğraşıyodu, 1 hafta geçmeden 10 lira üstüne ilanını verdi ve kazasız diye yazdı.
bu araba o mu değil mi bilmiyorum ama gri bug alırken çok iyi baktırın.
vakti zamanında gri kazalı, (kaza da ağırdı yanlış hatırlamıyorsam) bug istanbulda çok uygun fiyata satıldı ve alan kişi galeri işi ile uğraşıyodu, 1 hafta geçmeden 10 lira üstüne ilanını verdi ve kazasız diye yazdı.
bu araba o mu değil mi bilmiyorum ama gri bug alırken çok iyi baktırın.
nerden kazalıydı hatırlıomusunuz acaba...
34tb9544
18-12-2010, 18:51
arkadasın dedıgı gıbı pert derece bı kazalı grı wardı tawana kadar bug bende baya baktım wrx bu grıde duruyodu kalktı sonra yıne dustu sahıbındene baktır derım ama uzak dur :D wrx ten anamız agladı
teoman_rpm
18-12-2010, 19:06
bizim arabamızdı bu 2004 te kazalı almıstık pertten .
kazası arka taraftandı araba calısır yurur durumdaydı 34 bf plakalıydı.
biz 2006 da sattıgımızda araba 130bin km deydi ama guzel bi arabaydı bi sıkıntısı yoktu ama 2006 da km si 130 bindi simdi 200bin uzeridir.
teoman_rpm
18-12-2010, 19:08
bizde kazasında sadece bel altını boyatmıstık tavanda boya yoktu . kazasıda cok ahım sahım deildi yuruyodu araba ama daha sonra kazası varmı bilmiyorum .
teoman_rpm
18-12-2010, 19:12
ayrıca arabada bu koltuklar yoktu sonradan takılmıs.
hddsheriff
18-12-2010, 19:20
Fiyattan belli zaten arabada bişey olduğu
Geçmişini arkadaş söylemişte , değinmek istediğim bi nokta var stoplar çok kötü arkadaş ya :S
motoru toplanırken bizzat şahit oldum düzgün toplandı yetkili serviste aylarca kaldı
arabayı guzel adam gıbı bır kaporta boyacıya gostermeden almayın sonrada ıyı bır subarucuya.
sonra yandım anam dersınız subarı sorun cıkardınmı uzer.: )
motoru toplanırken bizzat şahit oldum düzgün toplandı yetkili serviste aylarca kaldı
nezaman toplandı motoru?
birde herbirşey STI yazmış ama sanki en basitinden cooler bile WRX
HSR1:04/11/2007, Çarpma
ayrıca sol arkada islem var gibi....
edit... pertmis zaten
ecthelion
19-12-2010, 21:13
sende her imprezayı biliyorsun, vay arkadaş ya
nezaman toplandı motoru?
birde herbirşey STI yazmış ama sanki en basitinden cooler bile WRX
şubat ayı gibi o zaman da ben aracımı yeni almıştım sti parçaları bekliyodu stiyazanlar doğru sırf parçalar yüzünden 1 ay yattı serviste
sende her imprezayı biliyorsun, vay arkadaş ya
bilecem tabi bildiğim içinde yorum yapıyorum alaycı bir şekilde de yazı yazma arkadaşın da değilim ben senin pert araçları kimsenin almasını istemem