Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 GTI sorgusu
güneşbalkan
19-12-2010, 15:58
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-orjinal-kazasiz-degisensiz-muayyer-36354408/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-inanilmaz-ama-gercek-bu-makina-bu-fiyata-36088020/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-sahibinden-temiz-106-gti-35549384/detay
evet arkadaşlar bu iki araç hakkında bilgisi olan var mı ? Yardımlarınızı esirgemeyin.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
not : ilk ilandaki aracın kule fotoğrafında somunlarından biri eksik bu garip geldi bana ama yinede sormak istedim ve yanındakiler çekiç izi mi ?
hddsheriff
19-12-2010, 16:01
limitin ne kadar bilmiyoum ama satılılar bölümünde ki lacivert 106 çiçek gibi bir araba
güneşbalkan
19-12-2010, 16:03
limitin ne kadar bilmiyoum ama satılılar bölümünde ki lacivert 106 çiçek gibi bir araba
ag 106yı diyorsunuz sanırım o ilanı çoktan beridir takip ediyorum sahibiylede pm aracılığıyla iletişime geçtim ancak o kadar limitim yok malesef
mavi olan siyahtan kat ve kat iyidir ama somun nerde :D
Shadow_Dancer
19-12-2010, 16:13
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=70666
şu vts dururken hayatta başkasına dönüp bakmam.
hddsheriff
19-12-2010, 16:13
sahibine sordunmu somunun yerini ?
o SOMUN bütün 106 larda yoktur herk iki kuledede.Yani eksık gediği yok aracın..:)
SifirinciMurat
19-12-2010, 16:27
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-orjinal-kazasiz-degisensiz-muayyer-36354408/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-inanilmaz-ama-gercek-bu-makina-bu-fiyata-36088020/detay
evet arkadaşlar bu iki araç hakkında bilgisi olan var mı ? Yardımlarınızı esirgemeyin.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
not : ilk ilandaki aracın kule fotoğrafında somunlarından biri eksik bu garip geldi bana ama yinede sormak istedim ve yanındakiler çekiç izi mi ?
eksik değil normali öyle. izler de kaput fitilinden dolayı oluşan aşınmanı sonucu
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=70666
şu vts dururken hayatta başkasına dönüp bakmam.
Vay arkadaş ne güzeldir bu vts ya :)
PPR engineering
19-12-2010, 16:55
brinci resimdeki 106 hayati boyunca gazlanmamis bi araba..
TolgaEsentepe
19-12-2010, 17:00
Ankara'daki 2001 bb efsane ilan olucak neden satılmıyor anlayamadım birtürlü :)
hahaha :D:D Araba iyi değil büyük ihtimall...
hddsheriff
19-12-2010, 17:03
iyi olsan sen kaçırmazdın tolga :D
siyah olanın geçenlerdede konusu geçmişti galiba
TolgaEsentepe
19-12-2010, 18:37
iyi olsan sen kaçırmazdın tolga :D
hahahah siyah 2001 alırdım vala :p :D
ocean0636
19-12-2010, 19:58
Siyah olan fena degıl gıbı
mavi olan bizim arkadaşta...kasası düzgün genel olarak... parça boya var...2 parça sanırım...ufak tefek şeylerinide kendi yaptırdı..triger vs. değişti şu an masrafı yok...fiyatına göre güzel araba alınabilir...
siyah olan zaten 8965697 kez sorgulandı...:)
o somunuda hiç arama hiçbir 106 da yok..:)
güneşbalkan
19-12-2010, 21:23
orjinalini bilmediğmden "SOMUN" diyip geçtim :D mazur görün.alınabilirliği nedir aracın
emretorlak
19-12-2010, 22:32
97 model gti temizse mantıklı duruyor
BB plaka gti çok sorgulandı uygun fiyatına rağmen uzun zamandır satılık
shadow dancer'ın önerdiği araç harika görünüyor o fiyata 106gti aramazdım
yine söylüyorum eğer şu araç yazıldığı gibiyse(gözümle görmedim) biraz pazarlıkla alternatif 106gti aranmaz.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=70240
güneşbalkan
19-12-2010, 22:47
evet o aracı takip ediyorum bi süredir ancak pazarlıklı halinede bütçem yetmiyor
güneşbalkan
19-12-2010, 23:04
bir link daha ekledim.burdanda vereyim linki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-sahibinden-temiz-106-gti-35549384/detay
bir link daha ekledim.burdanda vereyim linki
Yolcu Airbag de işlem var sanki :beuj:
mavi aracı onerırım cıt ses yok aracta gayet temiz gusel bir gti
Yolcu Airbag de işlem var sanki :beuj:
+97 model araçta 99 ve sonrasına ait sürücü airbag var;)
EmreBilici
19-12-2010, 23:39
r9 dan 106 gti ya mı geçiceksin ?? :)
güneşbalkan
19-12-2010, 23:48
r9 dan 106 gti ya mı geçiceksin ?? :)
Geçmiyim mi :D
gösterdiklerin içerisinde en mantıklısı mavi olan :)
çağlarcoskun
20-12-2010, 04:50
şeytan kırmızı ordudan olan eğer düşündüğüm araç ise bizim bi abi gidip bakmıştı. geldiğinde küfür ediyodu gitti boş yere 300-500 liram diye...
mavi AG plakayı en sonunda ben alcam koycam garaja o orda kalsın zararı olmaz.. 106 gti arayanlar daha ne arıyo anlamıyorumki Allahtan belanızımı arıyosunuz =))) eğer paran nakitse kredi falan değilse. bence üstünü gerekirse kredi çek AG yi al derim. nede olsa o paralara gelcek aldığın gti da.. not : AG nin sahibini tanımıyorum yanlış anlaşılmasın..
HaLuK-35
20-12-2010, 09:22
arkadaslar herkese tesekkurler ( ag nin sahibiyim) :) arabamı tavsiye eden hiç bi arkadası tanımıyorum ama bu araba baskasında olsa bende tavsiye ederdim..arabayı satmayı dusunmezken surekli telefonlarım calıyodu,en yakın arkadaslarım bile fırsat kolluyodu,şimdi sıkıştık fiyatı dusurduk araba duruyo cok sasırıyorum valla,dediğim gibi sahibinden e bile ilan koymadım o kadar guveniyodum hızlı satılcaına ama vardr bunda da bi hayır :) tesekkurler tekrardan butun arkadaslara..
02 vts o rakama ve yazılanlara göre ilk tercihim olurdu..
arkadaslar herkese tesekkurler ( ag nin sahibiyim) :) arabamı tavsiye eden hiç bi arkadası tanımıyorum ama bu araba baskasında olsa bende tavsiye ederdim..arabayı satmayı dusunmezken surekli telefonlarım calıyodu,en yakın arkadaslarım bile fırsat kolluyodu,şimdi sıkıştık fiyatı dusurduk araba duruyo cok sasırıyorum valla,dediğim gibi sahibinden e bile ilan koymadım o kadar guveniyodum hızlı satılcaına ama vardr bunda da bi hayır :) tesekkurler tekrardan butun arkadaslara..
bu işler böyle maalesef satmazsınız bir sürü talibi olur satmak istediğiniz de de değerini temizliğini bilenler yanaşmaz..seni bende tanımam ama hiç söylemediysem 10 kişiye söylemişimdir izmirde temiz gti var diye..belli ediyor araba kendini..hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda satılır :)
güneşbalkan
20-12-2010, 21:32
şeytan kırmızı ordudan olan eğer düşündüğüm araç ise bizim bi abi gidip bakmıştı. geldiğinde küfür ediyodu gitti boş yere 300-500 liram diye...
mavi AG plakayı en sonunda ben alcam koycam garaja o orda kalsın zararı olmaz.. 106 gti arayanlar daha ne arıyo anlamıyorumki Allahtan belanızımı arıyosunuz =))) eğer paran nakitse kredi falan değilse. bence üstünü gerekirse kredi çek AG yi al derim. nede olsa o paralara gelcek aldığın gti da.. not : AG nin sahibini tanımıyorum yanlış anlaşılmasın..
ah be kardeşim ben istemez miyim o aracı almak.ilanı ilk çıktığı günden beridir takip ediyorum zaten.ama krediyle alıcaz inşallah aracı nakitim yok yani
3e 5e bakma AG yi al.. Hem Temiz Hemde iyi yürüyen oynanmamış GTI bulmak bu dönemde biraz zor hatta sayılı..
Şuanki imkanlarım elvermiş olsa idi AG yi almıştım şuan..
Temiz 106 her zaman satılır Her zaman tat verir.
Maşallah tekrar.
Bu arada yanlış anlaşılmasın Ag nın sahıbını tanımam,İzmire gittiğimde almak için inceleyecektim Ancak durumum el vermedi.
Ayrıca Gkm Saxo yuda düşünebilirsin. 2si de ilk tercih olmalı
güneşbalkan
21-12-2010, 10:50
işte benimde durumum o kadarına el vermiyo malesef.ah olsa bi :(
caglarcb
21-12-2010, 11:40
İlla 106 olacaksa AG gerçekten çok güzel duruyor. Şahsi fikrim mk2 vtsler daha bi güzel duruyor 106ya nazaran. Satılıklarda konusu olan '02 Vts yide değerlendirin derim.
Yalnız benim anlamadığım, adam durumum AG'yi almaya el vermiyor dedikçe, neden inatla AG AG diyorsunuz onu çözemedim :D
farklı nedenlerden dolayı ben para paraya alamıyorum illa takas etmem lazım ama takas düşünmüyorsunuz..?
konudaki siyah 106 da ayrıca hoşuma gitti bence içlerinde en cazip olanı o hem modelli hemde km si düşük ama oda takas düşünmüyor
caglarcb
21-12-2010, 12:23
Yalnız benim anlamadığım, adam durumum AG'yi almaya el vermiyor dedikçe, neden inatla AG AG diyorsunuz onu çözemedim :D
O araçların turşusuna denk geldinmi, adamın sıkıntıdan stresten saçları ağarır. Tecrübeli olanlarda buyüzden inatla bilinen araçları vurguluyor. Gerekirse imkanları zorlayıp 1-2 fazla vermek; kısa ve uzun vadede insanın ruh sağlığını koruması adına çok faydalı emin ol.
O araçların turşusuna denk geldinmi, adamın sıkıntıdan stresten saçları ağarır. Tecrübeli olanlarda buyüzden inatla bilinen araçları vurguluyor. Gerekirse imkanları zorlayıp 1-2 fazla vermek; kısa ve uzun vadede insanın ruh sağlığını koruması adına çok faydalı emin ol.
Sıkıntısız bi 106 GTi'ya binmek için illa 17-18 milyar para mı vermek gerekiyor ?
98 model 95 binde deri koltuk hariç en full'u 4 koltuk başlığı dahil,
full stock katalizor dahi duruyor..
Nokta darbe yok.. 1 senedir gayet sıkıntısız biniyoruz ama 13 bin liraya aldık nasıl olacak ?
Tamam 16,17 bin liralık bir GTi çok farklıdır ama adam diyor işte durumum el vermiyor.. Üstelemenin anlamı varmı ? Zaten öyle bir imkanı olsa gider alır heralde ?
Kaldı ki 14 bin lirayada başın çok fazla ağrımadan binebileceğin GTi'lar mevcut piyasada.. ;)
caglarcb
21-12-2010, 12:41
Sıkıntısız bi 106 GTi'ya binmek için illa 17-18 milyar para mı vermek gerekiyor ?
Nokta darbe yok.. 1 senedir gayet sıkıntısız biniyoruz ama 13 bin liraya aldık nasıl olacak ?
Tamam 16,17 bin liralık bir GTi çok farklıdır ama adam diyor işte durumum el vermiyor.. Üstelemenin anlamı varmı ? Zaten öyle bir imkanı olsa gider alır heralde ?
Kaldı ki 14 bin lirayada başın çok fazla ağrımadan binebileceğin GTi'lar mevcut piyasada.. ;)
Ben şimdi 17-18 milyar para vermek gerekli dedimmi? Müptelası olmadıktan sonra o paraları 106lara vtslere kimse vermiyor zaten, vermezde. Benim yorumuma üstelemek olarak aldıysan yanlış anlamışsın kardeşim. Sadece göze hoş geliyor dedim ve ekledim mk2 vtsye bak diye. Ha birde kimse yoğurdum ekşi demez onun için kendi aracını örnek göstermene gerek yok.
Ben şimdi 17-18 milyar para vermek gerekli dedimmi? Müptelası olmadıktan sonra o paraları 106lara vtslere kimse vermiyor zaten, vermezde. Benim yorumuma üstelemek olarak aldıysan yanlış anlamışsın kardeşim. Sadece göze hoş geliyor dedim ve ekledim mk2 vtsye bak diye. Ha birde kimse yoğurdum ekşi demez onun için kendi aracını örnek göstermene gerek yok.
Yok dostum araç benim değil kardeşimin aracı :) Ben önümüzdeki hafta alıyorum 16 bin'e :)
34 TC 9032 Aracı Tanıyan varmı ? - TechTurkey Forum (http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=39650)
Hani gerekli adamlar referans zaten neyse onuda söyleriz, bi kenardada patlak turşu GTi'mızda var sıkıntı yok yani :) Yinede kusura bakma ;)
Neyse konu hiç olmamalı :D Mavi düzgün duruyor bence gidip bakılmalı :icon_tup:
caglarcb
21-12-2010, 12:51
Uzatmaya gerek yok bencede güzel kardeşim, herkesin herşeye bi cevabı vardır herzaman için. ;) hayırlısı olsun senin içinde konuyu açan arkadaş içinde.
Uzatmaya gerek yok bencede güzel kardeşim, herkesin herşeye bi cevabı vardır herzaman için. ;) hayırlısı olsun senin içinde konuyu açan arkadaş içinde.
Eyvallah sağolasın..
güneşbalkan
21-12-2010, 15:00
bu ne seviyeli tartışmadır arkadaş :D tebrik ettim valla son zamanlardaki atarlı giderli tartışmalardan sonra :D
Bizimkisi karşılıklı fikir beyanı :)
3 kuruşluk dünya malı için kalp kırmaya değmez. :icon_tup:
caglarcb
21-12-2010, 15:21
bu ne seviyeli tartışmadır arkadaş :D tebrik ettim valla son zamanlardaki atarlı giderli tartışmalardan sonra :D
Burdan havlamak kolay iş. Zaten atarı, gideri olan burdan yapmaz rüzgarını. Usta asker resmi geçitte belli olur hesabı. Teşekkürler bu arada. :)
Bizimkisi karşılıklı fikir beyanı :)
3 kuruşluk dünya malı için kalp kırmaya değmez. :icon_tup:
Aynen öyle kardeşim.:icon_tup:
106 gti hastalıktıııııııırrrr :D
iyi konuşmuşsunda o dediğin 106lar ya 10 yıl boyunca anası ağlamış ya haftada bir el değişmiş yada ciddi bişeyden sonra adam gibi toplanmış arabalar;) belki sen şu zamana kadar bir kez bindin 106sına gti'na ama okadar fazla emin olma:)%90 gti sahipleri aldıkları günden son anına kadar arabayı yakıyolar:icon_tup: şahit olduk..bir gün bi bakmışsın off ne temiz ya bulduk işte dersin ama bi bakmışsın değişmeyen tek parça motor:)
<Onur o aldığımız 13 liraya olan araba gerçekten bir piyangoydu :D:D O fiyata şu an bulmak imkansızlaştı :D
TolgaEsentepe
21-12-2010, 20:15
gti profesörü sayın şenel, öyle bi piyango gti da bana bulurmusunuz 3 aydır nefes alamıyorum gti sız hahahaha :D
iyi konuşmuşsunda o dediğin 106lar ya 10 yıl boyunca anası ağlamış ya haftada bir el değişmiş yada ciddi bişeyden sonra adam gibi toplanmış arabalar;) belki sen şu zamana kadar bir kez bindin 106sına gti'na ama okadar fazla emin olma:)%90 gti sahipleri aldıkları günden son anına kadar arabayı yakıyolar:icon_tup: şahit olduk..bir gün bi bakmışsın off ne temiz ya bulduk işte dersin ama bi bakmışsın değişmeyen tek parça motor:)
Tamam arkadaş haklısın :) Bindiğimiz arabanın ne olduğunu bilmiyoruz biz sıkıyoruz millete turşu araba ;)
Ben bu zamana kadar 1 kere binmedim 106 GTi'a emin ol, 14 yaşından beri GTi'larla büyüdük biz.. Az çok tanıyan bilir, kimin ne olduğunu..
Aldığımız ilk GTi değil son da olmayacak..
Yahu sinan abi piyango miyango.. 15 bin liraya düzgün GTi yokmu şimdi ?
Daha geçen gün vardı 41 plaka kendin söylüyodun ? Gözünü seviyim, yapmayın etmeyin..
Önceki mesajlarımdada yazdım
"Kaldı ki 14 bin lirayada başın çok fazla ağrımadan binebileceğin GTi'lar mevcut piyasada..
Daha hala bunun altına kalkıpta bana ıvır zıvır muhabbetinden bahsediyosanız, eyvallah size :)
17-18'e çok temiz bi GTi alabilirsiniz, 14-15'e de tekrar söylüyorum başını fazla ağrıtmayacak bir GTi bulmak çok ta zor değil..
Kalın ve altı çizili yazdığım yerleri hala anlamadıysanız, benim anlatacak daha başka bişeyim yok lütfen mesajımdan alıntı yapmayın ;)
gti profesörü sayın şenel, öyle bi piyango gti da bana bulurmusunuz 3 aydır nefes alamıyorum gti sız hahahaha :D
Bulayım yavrum :D Sen yeterki iste..:):)
15 liraya düzgün gti satıyorum ben :D
HaLuK-35
22-12-2010, 07:24
Bütcesini denkleştirememiş arkadasların benim araba için verebilecekleri en son ust rakam nedir peki? hep bana özel mesaj geliyo bi de ben burdan sorayım,ilgilenen arkadaslar son tekliflerini bana pm atarlarsa sevinirim..
Ayrıca takas dusunen arkadasım hangi arac ile illa takas dusunuyorsun??
sıkıştıgım için sattıgım su arabamı iice fiyat kırıp heba etmek istemiyorum inanın,sattıgım adam sıkışmadan satarsa 17500 den asaı satmayıp,cok tatlı bi ticaret bile yapablir eminim buna hatta benim gibi korumayı basarabilen bi arkadasa satarsam,4-5 ay içinde toparlanıp isterse geri bile alablirim arabamı :)
Bütcesini denkleştirememiş arkadasların benim araba için verebilecekleri en son ust rakam nedir peki? hep bana özel mesaj geliyo bi de ben burdan sorayım,ilgilenen arkadaslar son tekliflerini bana pm atarlarsa sevinirim..
sıkıştıgım için sattıgım su arabamı iice fiyat kırıp heba etmek istemiyorum inanın,sattıgım adam sıkışmadan satarsa 17500 den asaı satmayıp,cok tatlı bi ticaret bile yapablir eminim buna hatta benim gibi korumayı basarabilen bi arkadasa satarsam,4-5 ay içinde toparlanıp isterse geri bile alablirim arabamı :)
İstediğiniz parayı verip arabayı katledicek bi insana satılmasındansa, sizde biraz daha tolerans gösterip aracın değerini bilecek birine gitmesi şahsen beni çok sevindirir..
Yani çok fazla parası olan GTi katillerine değilde, orta bütçede parasını zor zar denkleştirmeye çalışan, arabaya iyi bakabilecek birine gitmesi çok çok daha iyi olur..
Tabiki benim şahsi görüşüm, araç sizin istediğiniz fiyata istediğiniz adama satarsınız..:icon_tup:
HaLuK-35
22-12-2010, 08:06
kardesim sagolasın,normal sartlar için dogru soyluyosun ama ticaret yapan insanlarız bazen 3 e 5 e bakmak gerekiyo inan ki :) yoksa zaten satmak gibi bi niyetim yok,yine de bu sitedeki ilgilenen arkadaslar için elimden gelen butun guzelliği yapmaya calışıyorum imkanlar dahilinde,dediğim gibi ciddi alıcısıyla illa bi orta yol bulunur elbet..
erayakar
22-12-2010, 08:17
<Onur o aldığımız 13 liraya olan araba gerçekten bir piyangoydu :D:D O fiyata şu an bulmak imkansızlaştı :D
sinan sen arabalarını kaça aldın???
kardesim sagolasın,normal sartlar için dogru soyluyosun ama ticaret yapan insanlarız bazen 3 e 5 e bakmak gerekiyo inan ki :) yoksa zaten satmak gibi bi niyetim yok,yine de bu sitedeki ilgilenen arkadaslar için elimden gelen butun guzelliği yapmaya calışıyorum imkanlar dahilinde,dediğim gibi ciddi alıcısıyla illa bi orta yol bulunur elbet..
Tabiki de kesinlikle yanlış anlama.. Ben 106'ların kıymet bilecek adamların altına gitmesinden yana olduğum için öyle diyorum.. Umarım değerini bilecek birine gider çünkü araban gerçekten çok temiz duruyor.. Nazar değmesin, Allah kaza bela vermesin..
güneşbalkan
22-12-2010, 14:27
Şu 13'e piyangolardan bizede bulun bi tane yahu :p
YavuzNaz
22-12-2010, 14:27
bu ilk mesajda link verilen arabalara güzel diyen arkadaşlar acaba kendileri olsa alırlarmı çok merak ediyorum nacizane tavsiyem arac alıcak arkadaşlar aynı şehirde oldugunuz araclara üşenmeyin gidip kendi gözünüzle bakın elalemin şeyiyle gerdek olayına girmeyin üzülürsünüz.güzel arabalar zaten belli izmirdeki ag ya bütcem yetse şimdi yola cıkarım.
Sabırlı ol, illa ki çıkacaktır.. :icon_tup:
sinan sen arabalarını kaça aldın???
Son aldıgı tuzluydu :D
Son aldıgı tuzluydu :D
Bilakis tuzu tamdı ;)
Piyango derken 13 e piyasada dolu araba var ama komple boyalı olmasını istemiyorsan zor bulursun ;)
Paşam fiyat düşme alacak olan panpa versin alsın yok pahalı diyorsa git 2bin lira daha aşagı ver galeriye o ucuza binemesin :D :D
Memleketde ne kadar 106 cı varmış ;) ankarada sarı 2000 model 106 sı olan bir saf vardı tanıyan yada telefon numarasını bilen varmı ?
Bilakis tuzu tamdı ;)
Piyango derken 13 e piyasada dolu araba var ama komple boyalı olmasını istemiyorsan zor bulursun ;)
Paşam fiyat düşme alacak olan panpa versin alsın yok pahalı diyorsa git 2bin lira daha aşagı ver galeriye o ucuza binemesin :D :D
Memleketde ne kadar 106 cı varmış ;) ankarada sarı 2000 model 106 sı olan bir saf vardı tanıyan yada telefon numarasını bilen varmı ?
Saf derken abi ?saf bir çocuk mu :D
Benim dikkatimi çeken bir 106 var normalde xs araba gti diye yutturuyor 1 yıldır aynı planda ilerliyor :D
mitsubishi_boy
22-12-2010, 16:57
Puahaha nerde bu eleman Anıl bey:p
Puahaha nerde bu eleman Anıl bey:p
Ankarada ROF plakalı aman dikkat diyim çamurluklardan anlaşılır zaten
Sen napıyooosun bugün canerle konuştuk senin konuyu vtec2 falan boşver saçmalama :D
TolgaEsentepe
22-12-2010, 17:09
Sen napıyooosun bugün canerle konuştuk senin konuyu vtec2 falan boşver saçmalama :D
rof plakalı altın sarısını diyorsan arkadaşım o. kasa xs motor gti. ufaktan oynanmış gti larıda rahat geçen bi araba :)
rof plakalı altın sarısını diyorsan arkadaşım o. kasa xs motor gti. ufaktan oynanmış gti larıda rahat geçen bi araba :)
Ama xs yazması lazım degil mi tolga?Dogru olanı sölüyorum ben
TolgaEsentepe
22-12-2010, 18:12
yani öyle tabi orası
HaLuK-35
22-12-2010, 19:01
Tabiki de kesinlikle yanlış anlama.. Ben 106'ların kıymet bilecek adamların altına gitmesinden yana olduğum için öyle diyorum.. Umarım değerini bilecek birine gider çünkü araban gerçekten çok temiz duruyor.. Nazar değmesin, Allah kaza bela vermesin..
eyw kardesim sagolasın..
Tamam arkadaş haklısın :) Bindiğimiz arabanın ne olduğunu bilmiyoruz biz sıkıyoruz millete turşu araba ;)
Ben bu zamana kadar 1 kere binmedim 106 GTi'a emin ol, 14 yaşından beri GTi'larla büyüdük biz.. Az çok tanıyan bilir, kimin ne olduğunu..
Aldığımız ilk GTi değil son da olmayacak..
Yahu sinan abi piyango miyango.. 15 bin liraya düzgün GTi yokmu şimdi ?
Daha geçen gün vardı 41 plaka kendin söylüyodun ? Gözünü seviyim, yapmayın etmeyin..
Önceki mesajlarımdada yazdım
"Kaldı ki 14 bin lirayada başın çok fazla ağrımadan binebileceğin GTi'lar mevcut piyasada..
Daha hala bunun altına kalkıpta bana ıvır zıvır muhabbetinden bahsediyosanız, eyvallah size :)
17-18'e çok temiz bi GTi alabilirsiniz, 14-15'e de tekrar söylüyorum başını fazla ağrıtmayacak bir GTi bulmak çok ta zor değil..
Kalın ve altı çizili yazdığım yerleri hala anlamadıysanız, benim anlatacak daha başka bişeyim yok lütfen mesajımdan alıntı yapmayın ;)
peki ok..:)
Konu nerelere gitmiş yaww :D:D:D
evet konu nerden nereye gelmiş oysa konuyu açan arkadaşımız sadece araçlar hakkında geçmişi ile ilgili bilgi istemiş
evet konu nerden nereye gelmiş oysa konuyu açan arkadaşımız sadece araçlar hakkında geçmişi ile ilgili bilgi istemiş
Altındakı arabanın kıymetini bil özcan :):)Elimizdekiler birer altın :D Öle bir arabakı her türlü tartışma konusu oluyor;);)
güneşbalkan
22-12-2010, 23:46
o bu değilde ilk linkteki mavi için ne diyosunuz onu diyin bana konu gg olmuş komple :D bide o ankaradaki efsane 2001'i satmış eleman :D
o bu değilde ilk linkteki mavi için ne diyosunuz onu diyin bana konu gg olmuş komple :D bide o ankaradaki efsane 2001'i satmış eleman :D
Eger göründügü kadar temizse alınır,temiz 106 gti her zaman iyidir :)
YavuzNaz
23-12-2010, 12:18
Eger göründügü kadar temizse alınır,temiz 106 gti her zaman iyidir :)
tercih sebebidir tabi ama ben gittim gördüm istanbuldaki mavi 106 yı arac göründüğü gibi değil dileyene pm atarım.
@YavuzNaz İstanbul'daki mavi için pm geçersen sevinirim..
güneşbalkan
23-12-2010, 22:11
Aynen bende aynı pmden rica ediyorum.
TolgaEsentepe
23-12-2010, 22:13
tercih sebebidir tabi ama ben gittim gördüm istanbuldaki mavi 106 yı arac göründüğü gibi değil dileyene pm atarım.
bebekler bebeği geldi boşver :heyoo::icon_tup:
güneşbalkan
23-12-2010, 23:36
bebekler bebeği geldi boşver :heyoo::icon_tup:
Derken yani ?
edit : sonradan gördüm harbiden öyleymiş :D
güneşbalkan
02-01-2011, 23:23
1999 Peugeot 106 GTI 18.900 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-orjinal-gti-degisen-boya-yoktur-57-km-dedir-37865797/detay)
bunda bi ilizyon var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-kazasiz-boyasiz-orjinal-gti-32742590/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-106-gti-kazasiz-32215359/detay
nerdeyse bütün sahibinden'i sordum ama bilgi edinmem şart mazur görün
tekrar ediyorum mavi olana gidin bakın bence ...servise götürün baktırın...adam gazlamıyo etmiyo...evveliyatı temiz bildiğim kadarıyla ...ama mutlaka sağlam bakın baktırın...
Alicanrs
02-01-2011, 23:33
1999 Peugeot 106 GTI 18.900 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-orjinal-gti-degisen-boya-yoktur-57-km-dedir-37865797/detay)
bunda bi ilizyon var mı ?
buna biz gidip baktık sahibi bişiden anlamıo abuk subuk cvplar verio aga gibi takılıo garajda knşmasını bilmio Ac106 nickli arkadaş görsün hakkında bilgi yazar
güneşbalkan
02-01-2011, 23:40
tekrar ediyorum mavi olana gidin bakın bence ...servise götürün baktırın...adam gazlamıyo etmiyo...evveliyatı temiz bildiğim kadarıyla ...ama mutlaka sağlam bakın baktırın...
YavuzNaz kardeşimiz araca gitmiş bakmış o biraz aktardı eksiğini gediğini,gereken bilgiyi aldık gibi yani
YavuzNaz
03-01-2011, 09:29
buna biz gidip baktık sahibi bişiden anlamıo abuk subuk cvplar verio aga gibi takılıo garajda knşmasını bilmio Ac106 nickli arkadaş görsün hakkında bilgi yazar
benim araba yıkattıgım garaj dogulular dogru konusması biraz bozuk aractan pek anlamıyorlar oda var ama 19 değil ederi 15-16
YavuzNaz
03-01-2011, 09:30
YavuzNaz kardeşimiz araca gitmiş bakmış o biraz aktardı eksiğini gediğini,gereken bilgiyi aldık gibi yani
ben gördüğümü söyledim kardeşim yanlış yönlendirmek istemem gidip kendi gözünüzle görün.
Ankaraya gittiğimde görüğüm bir araba ROF plaka.Bende XS sanmıştım onu GTI ı rahat geçince şaşırmıştım meğerse ondada GTI motor varmış tampon GTI olsa birde dodikleri olsa gerçek bir GTI olucak nerdeyse :)
Temiz araba bulmak için biraz sabretmek beklemek gerek aceleye gerek yok diye düşünüyorum :)
dipnot:bütün 106cılar burda bende dahil olayım konuya ucundan :D
1998 Peugeot 106 GTI 13.950 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-106-gti-kazasiz-32215359/detay)
Bu araç Denizliden gitmişti , bende 1-2ay önce almaya niyetlenmiştim.
Şuanki sahibi sanırım Nissan servisinde çalışıyordu gayet iyi de bakmış kendısı..
Kasa da çamurluk ve kapı sacı değişikti komple boyalı(sag yada sol hatırlamıyorm)
Bence alınabilir Motor yürüyeni , gideri iyi olan bir araçtır.
güneşbalkan
03-01-2011, 15:32
ben gördüğümü söyledim kardeşim yanlış yönlendirmek istemem gidip kendi gözünüzle görün.
sizin gördüp aktardıklarınız bizimde olmasını istemediğimiz şeyler zaten hocam.o yüzden sıkıntı yok yani :) teşekkür ederim bilgi için ayrıca
Benim araçda gti jantı olsa satılmıştı şimdiden :D
Ama satmaktan vazgeçtim güzelleştiriyoruz en orjinalinden
satıp tekrardan 106 almak için bunalıma giremem :( :D
streetracer
03-01-2011, 16:31
1997 Peugeot 106 GTI 17.250 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-kazasiz-boyasiz-orjinal-gti-32742590/detay)
ün
bu araç geçtiğimiz yaz bi tanıdıkdaydı temiz diri bi araç ilanda da yazan tente altında baya yattığı söyleniyordu o zamanlar egsoz dahi yoktu yanlış hatırlamıyosam iskenderde egsoz takılmıştı
güneşbalkan
03-01-2011, 18:12
ilanda yazana göre konuşuyorum.sizin tanıdık ya aracın ilk sahibiydi yada ilani açan kişi tanıdık yada ilanı açan kişi 2.sahibi değil :D
mad_max1978
03-01-2011, 22:10
1998 Peugeot 106 GTI 14.500 TL Galeriden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hata-boya-yok-37699988/detay)
benimde gözüme bu çarptı değerlendirilebilir sankii
1998 Peugeot 106 GTI 13.950 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-106-gti-kazasiz-32215359/detay)
Bu araç Denizliden gitmişti , bende 1-2ay önce almaya niyetlenmiştim.
Şuanki sahibi sanırım Nissan servisinde çalışıyordu gayet iyi de bakmış kendısı..
Kasa da çamurluk ve kapı sacı değişikti komple boyalı(sag yada sol hatırlamıyorm)
Bence alınabilir Motor yürüyeni , gideri iyi olan bir araçtır.
Aynen gaziemir nissanda çalışıyordu sahibi.Geçen yaz baktım araca.Kaporta boya kötü ve yağ yakıyordu arac.Yazın 14500 tl idi fiyatı şuanki fiyata bakınca hiç masraf vs yapılmadı heralde.Fotolardaki gibi öyle düzgün duran bi araç değil.
güneşbalkan
04-01-2011, 00:22
1998 Peugeot 106 GTI 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-buyuk-ikramiye-son-sans-s16-37999384/detay)
tahminimce forumdan birine ait araç
hddsheriff
04-01-2011, 01:50
gidip nerde airbagsiz araba varsa onu buluyorsun :D satılıklar bölümünde NZM var kaçırma fiyatta düştü bir daha öyle bir arabayı öyle bir fiyata bulamazsın.
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/72485-quotnzmquot-2001-model-106-gti.html
turbo&quattro
04-01-2011, 03:13
Sefakoy;de biryerde +35 yaslarinda coluklu cocuklu birine ait tahminen hic gazlanmamis bir 106gti var(di)..Rengi hardal ve mukemmel duruyor(du)..Madem temiz GTI ariyor herkes gidin bakin derim.
HaLuK-35
04-01-2011, 07:48
vay be :D ..
güneşbalkan
04-01-2011, 10:21
vay be :D ..
aklımdasın :rolleyes: :D
streetracer
04-01-2011, 10:34
ilanda yazana göre konuşuyorum.sizin tanıdık ya aracın ilk sahibiydi yada ilani açan kişi tanıdık yada ilanı açan kişi 2.sahibi değil :D
yok bizimki ilk sahibi değil onu iyi biliyorum bu adam niye 2. sahibi yazmış onu anlamadım:beuj:
güneşbalkan
04-01-2011, 14:04
yok bizimki ilk sahibi değil onu iyi biliyorum bu adam niye 2. sahibi yazmış onu anlamadım:beuj:
art niyet aradım şimdi ha:confused:
1998 Peugeot 106 GTI 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-buyuk-ikramiye-son-sans-s16-37999384/detay)
tahminimce forumdan birine ait araç
Şu anki sahibini tanımam bizim eski aracımız ;) 34 AUG plakalı araç .