PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sarı Melekler Dünya Şampiyonu

TEQUILA
21-12-2010, 16:35
Bayan Voleybol takımımız Set vermeden dünya şampiyonu oldu.... :D

Haberin devamı....

Dnyann en by Fenerbahe Acbadem - Hrriyet Amatr Sporlar (http://www.hurriyet.com.tr/spor/amatorsporlar/16588729.asp?gid=373)

mmustu
21-12-2010, 16:35
Türkiye kupasını almış kadar sevindim :D

akucukdogan
21-12-2010, 16:36
Helal olsun gerçekten bir türk ve fenerbahçeli olarak gurur duydum.

Shadow_Dancer
21-12-2010, 16:36
Helal olsun umarım medyada ve toplum nezdinde az da olsa ilgi görürler.

TEQUILA
21-12-2010, 16:38
Türkiye kupasını almış kadar sevindim :D

Türkiyeye tarihinde bir ilk yaşatan takım bundan fazlasını hak ediyor sanırım....

Ozan Özer
21-12-2010, 16:38
Helal olsun hepsine..Artık halter,güreş dışındaki dallarda başarı kazanmak gerçekten sevindirici oluyor :)

rahmi
21-12-2010, 16:40
Tebrikler başarıları sadece bunla sınırlı kalmaz inşallah...

M.A.D
21-12-2010, 16:42
üçüncü sette biraz düşüş oldu ama sonra hızlı toparladı :)

Erol
SARI meleklerimiz bir harika..

tebrikler hepsine..

mmustu
Türkiyeye tarihinde bir ilk yaşatan takım bundan fazlasını hak ediyor sanırım....

evet bencede kiloları kadar cumhuriyet altınlarına falan boğulmalılar ;)

yaw nedir şimdi bu mesaj bende fenerbahçeliyim ve bende sevindim tabiki ne yapayım gidip havaalanında karşılayıp çiçekler mi atayım

ben sporculara ( futbol,basket vs vs ne olursa ) bir başarı kazandıklarında ödül verilmesine karşıyım herkes sonuçta işini yapıyor o işi yapmak için para alıyorlar ve işlerini ne kadar iyi yaparlarsada kazançları artıyor.o yüzden artı primler falan bana saçma ve haksızlık geliyor.

Shadow_Dancer
21-12-2010, 16:45
evet bencede kiloları kadar cumhuriyet altınlarına falan boğulmalılar ;)

yaw nedir şimdi bu mesaj bende fenerbahçeliyim ve bende sevindim tabiki ne yapayım gidip havaalanında karşılayıp çiçekler mi atayım

ben sporculara ( futbol,basket vs vs ne olursa ) bir başarı kazandıklarında ödül verilmesine karşıyım herkes sonuçta işini yapıyor o işi yapmak için para alıyorlar ve işlerini ne kadar iyi yaparlarsada kazançları artıyor.o yüzden artı primler falan bana saçma ve haksızlık geliyor.

Kardeşim bu ülkede başarılı olmak garip bi durum olfugu için böyle oluyor.. Başarının ne oldugunu bilmedigimiz için birisi bişe yapınca tüm duygularımız gibi aşırı şekilde belli ediyoruz. Dedigine katılıyorum...

Futbol dışındaki sporlara gereken ilgi alaka görmedigi için gayet normal; işte ortada Kenan sofuoglu, bilardo da Semih Saygıner. Rallide Volkan Işık...

Yigit-Y
21-12-2010, 16:47
fenerbahçeden nefret ederim ama bu yurt dışı arenada olunca ÜLKEMİZİN TANITIMI açısından büyük başarıdır...

Sarı meleklere teşekkürler....

Futbolda Avrupa Liginde Sıfır çekmiş kulüp olsada bayan voleybol takımının başarısını örnek alsınlar....

mmustu
21-12-2010, 16:49
Kardeşim bu ülkede başarılı olmak garip bi durum olfugu için böyle oluyor.. Başarının ne oldugunu bilmedigimiz için birisi bişe yapınca tüm duygularımız gibi aşırı şekilde belli ediyoruz. Dedigine katılıyorum...

Futbol dışındaki sporlara gereken ilgi alaka görmedigi için gayet normal; işte ortada Kenan sofuoglu, bilardo da Semih Saygıner. Rallide Volkan Işık...

aynen kanka şimdiye kadar bu başarıyı elde edemememiz garip :D

bide daha ne diyim ne yazayım kanka Fenerbahçenin Türkiye kupasını almış kadar sevindim dedim bu ne kadar büyük bişi ne kadar önemli bişey yaa :D

mmustu
21-12-2010, 16:52
bu arada Fenerbahçe aşkınıda başka bir konuda yazdığım mesajla açıklayayım :D

yaw nikah tarihim 19.07.2007 dir özellikle bugünü seçmiştim :D bi odamın duvarlar sarı ve lacivert boyalı perde tülleri fenerbahçe logolu battaniye ve yatak örtüsüde fenerbahçe logoludur :D :D

ama artık iplemiyorum :D

TEQUILA
21-12-2010, 16:54

Türkiye kupası ne işe yarar, takımın sana dünya şampiyonluğu kazandırmış.
takımın sana Türkiyede bir ilk kazandırmış bunları yaparkende bir set bile vermemiş yani senin mantığınla verilenin karşılığı zaten fazlasıyla vermiş demek.

Bu akşam Buca ile oynayacağız Türkiyede kupa maçları devam ediyo :), herzamanda edecek demek.

mmustu
21-12-2010, 16:57
yaw canım abim sen şimdi yazdıklarımdan ne çıkartıyosun bilmiyorum ama

benim demek istediğim yada yapmak istediğim espri bir Fenerbahçelinin Türkiye kupasını kazanmış kadar sevinmesi gibi birşeydi :D ne çok uzattık yaa :D

bilalMW
21-12-2010, 17:18
fenerden nefret ederim ama ülkemizin tanıtımı adına sevindirici haber.

FaBeRgE
21-12-2010, 17:21
tebrikler... bence bu konuda boş muhabbet olmasın :)

facia
21-12-2010, 17:27
Türkiye kupası ne işe yarar, takımın sana dünya şampiyonluğu kazandırmış.
takımın sana Türkiyede bir ilk kazandırmış bunları yaparkende bir set bile vermemiş yani senin mantığınla verilenin karşılığı zaten fazlasıyla vermiş demek.

Bu akşam Buca ile oynayacağız Türkiyede kupa maçları devam ediyo :), herzamanda edecek demek.

İlk lafı sürekli geçiyorda. Fenerbahçe tarihinde ilktir. Bu ülke tarihinde kürekte kıtalar arası şampiyon olduk.

Galatasaray engelli basketbol takımı nağmalup kıtalar arası şampiyon oldu.

Ama tebrik ediyorum kızları Helal olsun... Gerizekalı futbol takımlarımıza kıçıkırık her maç sonrası prim veren yöneticiler. Böyle bir başarıyı ufak şeylerle geçiştirmemelidirler.

BAR22
21-12-2010, 17:32
geliş saatleri fb tv ve site üzerinden duyrulucak hava alanında en az 1000 kişi olur.bende gidicem saati öğrenince..
Dış hatları yakarız senin için Helal olsun sizlereeee :D