Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : mobility channel"MC OVER DRİVE" İSİMLİ OTOMOBİL PROGRAMI...........

savasaktulum
22-12-2010, 02:34
arkadaşlar herkese merhaba.oncelıkle bıraz kendımden bahsedeyım.selçuk unıversitesi gazetecilik mezunuyum. istanbulda yasamaktayım.otombiller ve otomobil modifiye konusuna yıllardır meraklı birisiyimdir ve nacizane kendi yaptıgım bazı girisimler oganızasyonlar vs vs olmustur.simdi yenı projemizle karısınızdayım."Mobility channel" isimli bir uydu kanalında bir otomobil programına baslıyorum.Amacımız extreme bir program olması.bunun için proje araçlarını ekranlara çıkarmak ısteyen arkadaslardan destek beklıyoruz...eger araçlarının ekranlarda gorunmesini isteyen kişi ve kişiler var ise benımle irtibata geçerlerse sevinirim.umarım hep birlikte güzel seylere imza atarız.herkese teşekkurler.emekleriniz için ayrıca tebrik ederim

ruudvan
22-12-2010, 02:48
arkadaşlar herkese merhaba.oncelıkle bıraz kendımden bahsedeyım.selçuk unıversitesi gazetecilik mezunuyum. istanbulda yasamaktayım.otombiller ve otomobil modifiye konusuna yıllardır meraklı birisiyimdir ve nacizane kendi yaptıgım bazı girisimler oganızasyonlar vs vs olmustur.simdi yenı projemizle karısınızdayım."Mobility channel" isimli bir uydu kanalında bir otomobil programına baslıyorum.Amacımız extreme bir program olması.bunun için proje araçlarını ekranlara çıkarmak ısteyen arkadaslardan destek beklıyoruz...eger araçlarının ekranlarda gorunmesini isteyen kişi ve kişiler var ise benımle irtibata geçerlerse sevinirim.umarım hep birlikte güzel seylere imza atarız.herkese teşekkurler.emekleriniz için ayrıca tebrik ederim

şimdi bu yazıyı kopyalıyoruz ve üyelerimiz kısmına yani sohbetin altındaki linke tıkladıgımızdakı cıkan yere konu acıyoruz ve yapıstırıyoruz.

hosgeldın.

EM-RE
22-12-2010, 11:40
Yanlış anlamada programın sunucusu kim olucak?

savasaktulum
23-12-2010, 17:11
ruudvan genel kısmına koyma sebebım konunun ora ıle alakası olmamasıydı:) orada kendımı tanıttım ancak gerı kaldırıldı anlayamadım...

xdeream programın sunucusu benım...yanlıs anlasılacak bır sey yok:)

TaGo
23-12-2010, 17:35
hoşgeldinn

ruudvan
23-12-2010, 18:03
ruudvan genel kısmına koyma sebebım konunun ora ıle alakası olmamasıydı:) orada kendımı tanıttım ancak gerı kaldırıldı anlayamadım...

xdeream programın sunucusu benım...yanlıs anlasılacak bır sey yok:)

bak şimdi kardeşim sana söle izah ediyim uyelerımız kısmına kendını tanıtırsan ordan kımse konunu kaldırmaz.ustune ustluk 2 mesajın var onlarda bu konuda.
he bıde bu araba forumu .genel yazan kısıma konu acmıssın ya onuda sole ozetlıyım.
arabamın vıtes topuzunun vıdası gevsedı hangı yone dogru cevırıcem dersen bu arabayla alakalı genel bı sorudur.
ama sen araba programı konusunu buraya acarsan kımse okumaz.
tavsıyem modlardan bırıne rıca edıp konuyu sohbet bolumune actırmandır....:icon_tup:

ama once kendımızı tanıtalım...

ocean0636
23-12-2010, 23:12
Hoşgeldin ;)
Üyelerimiz - TechTurkey Forum (http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/)