Orijinalini görmek için tıklayınız : Koltukta boşluk ?
VteC_MaNiaC
22-12-2010, 11:31
Evet konuyu nereye açacağımı bulamadım o yüzdne buraya açtım doğru yere taşınır elbet..
Aracım sedan civic 98 ve sağ koltukta böle anlamsız bi titreme var :) üzerinde kimse yokken doluyken ses ve titreme yapmıyor ? Rayı mı gitti bilyelerimi dağıldı nasıl yapılır kim yapar bilen varmı ?
bide honda bakalitlerini monte etme konusunda başarılı bir ustaya ihtiyacım var ... gevşeyen bkalitlere bi ayar lazım
S.Özeren
22-12-2010, 11:33
hazır konuyu bulmuşken bendede gacırtı var nerde yaptırabilirim acaba
Talih.b16
22-12-2010, 11:38
aynı sorun bendede var icinde kucuk bılyelerle plastık takoz gıbı oval seyler var az bi titreme varsa bilyelerden biri duzmustur hafıf sallanır ben yaptırdım bırkere cokda iyi bi ustaya ama malesef olmadı
Kanka koltuk kızağının değişmesi gerekiyor zamanla boşluk yapabiliyor bendede var aynı sorun yapabilecek bisi yok :) Tuv de sorun çıkartıyorlar bilgin olsun :)
zamanında benimde başıma gelmişti bostancı sanayide bir usta vardı ona götürmüştük bir daha da olmadı
VteC_MaNiaC
22-12-2010, 12:52
zamanında benimde başıma gelmişti bostancı sanayide bir usta vardı ona götürmüştük bir daha da olmadı
kimdir nedir nerededir :) muhtemelen benm döşemeciyi diosun ama demiosan daha mutlu olurum çünkü benm döşemeciden randevu almak bile mesele :)
döşemecinin ismini bekliorum :)
VteC_MaNiaC
22-12-2010, 12:53
Kanka koltuk kızağının değişmesi gerekiyor zamanla boşluk yapabiliyor bendede var aynı sorun yapabilecek bisi yok :) Tuv de sorun çıkartıyorlar bilgin olsun :)
çok sallanmıoda kanka ben rahatsız oluyorum :) geçen yumrukladım falan trafikte millet bakıo :D acaba klipsi falan mı çıktı Türk mantığı vurayım dedim yemedi olmadı :D
bu ara salgın herhalde bendede aynı sorun var toptan bir yere gidip yaptırsakmı ucuza gelir..
çok sallanmıoda kanka ben rahatsız oluyorum :) geçen yumrukladım falan trafikte millet bakıo :D acaba klipsi falan mı çıktı Türk mantığı vurayım dedim yemedi olmadı :D
hiç önceden o koltuga oturmuş olduğun varmı? kilo ver biraz :D
aynı sıkıntı bende hatsafhada..... koltuğu kendim söküp bi el atayım dicektim ama yapan yer illa yapıyor ve oluyorsa yaptıralım.....
gördüğüm kadarıyla 10 yaşının üstündeki araçlarda oluyor.... bi abimin merso c200'ünde bile vardı aynı sıkıntı....
ocean0636
22-12-2010, 13:11
hazır konuyu bulmuşken bendede gacırtı var nerde yaptırabilirim acaba
Bendede var servıste yag suruyorlar yolluyorlar bı sure sonra gerı baslıyor sanırım mesela yenı cıvıclerde kronık sorunlardan bır tanesı :)
Bendede aynen sağ koltuk sallanıyo sağa sola hafiften sinir ediyo.
genelde tek kapılarda olur eg lerde daha çok özellikle ama sedancılarda aynı problemi yazmış ilginç geldi bana
VteC_MaNiaC
22-12-2010, 13:39
hiç önceden o koltuga oturmuş olduğun varmı? kilo ver biraz :D
ahahah kanka benm koltuk sağlam ama :D davar bi arkadaşım var gazlarken koltuğu geri almaya çalıştı ondan sonra oldu bu :)
toptan yaptıralım güzel bi döşemeci bulup
S.Özeren
22-12-2010, 13:43
Bendede var servıste yag suruyorlar yolluyorlar bı sure sonra gerı baslıyor sanırım mesela yenı cıvıclerde kronık sorunlardan bır tanesı :)
bi çağresi yokmu acaba bunun ayar oluyorum o sese :D
benımde sag koltuk sırtlıgında varya sallanıyor. peugeotun genel sorunu denebılır aslında :D tek kapılarda :)
<<buğra>>
22-12-2010, 14:03
beni de listeye ekleyin, topluca gidip yaptırsak mı?
sağ koltukta gıcırtı sesleri delirtiyor adamı...
bende konua ctım bılya dagılmıs kanka
bizdede olmustu sofor koltugunda koltugu soküp yayını değişmiştik okadar :)
devil_berk22
22-12-2010, 16:03
bizimde hyundaide üzerinde yolcu yokken tıkıt tıkır sallanıyor bişeyler sıkıştırcam rayın altına
Talih.b16
22-12-2010, 16:05
ben bilyeyi deiştirdim anlık olmustu duzeldi 1 2 hafta sonra yıne cıktıbılye cıkan bılyeyı aracı yıkarken buldum koltugun altında kucuk bişi kızaklar deforme oldugundan cıkıyor heralde sureklı mertcanın dedigi gibi deişicek buyuk ihtimalle ama yaparım dıyen usta varsa bende yaptırırım..
YavuzNaz
22-12-2010, 16:17
bende konua ctım bılya dagılmıs kanka
aynen. aynı olay benim sürücü koltugumda vardı bilyayı tutan plastik parca ile bilyayı buldum paspasın üzerinde raya misket koymustum boşlugu alsın diye :)
Acıbadem EREZ otomotiv nautilus'un karşı sırasında. okan bana ulaşırsan detay veririm
Acıbadem EREZ otomotiv nautilus'un karşı sırasında. okan bana ulaşırsan detay veririm
Bu güzel oldu teşekkürler.. Yakınım bir uğrayayım bende ön yolcu koltuğu için.. Çok ufak bir titreme varda :)
izmirde bı koltugu yapan cıkmadı bu nasıl memlekete nasıl sanayı anlamıyrum
Ankara'da olanlara yardımcı olabilecek bir usta tanıyorum.
Daha önce 106, 306, megane 1 ,broadway gibi fransızların koltuk kızaklarını yaptırdım. Kızağın orjinali çok pahalı (geçen sene megane 1 için servis 780+kdv fiyat çekmişti) olduğu için tornada yaptırıyor, 1-2 ay koltuk ileri geri çok zor kayıyor ama koltuk esnedikçe normal hale geliyor. Orjinalinden daha sertçe ancak ortak şikayetimiz olan ses yok. Torna, sökme, takma dahil aynı gün bitiyor.
Ivedikte adı ceyhun 05353759972
bu numaradan ulaşamazsanız adresi falan değiştiyse (bir senedir gitmedim) yerini bulurum.
detayı banada verebilirmisin?
VteC_MaNiaC
27-12-2010, 10:42
kanka bu haftaiçi dönüyorum sana :)
detayı banada verebilirmisin?
Kadıköy rıhtım istikametinden yada fenerbahçe stad istikametinden Nautilus'a doğru gidiyorsunuz, nautilus'un arka tarafından E5'e çıkarken yolun sağında bizim dakik servisimiz( Renault servisi) yanındada Ziebart vardır. onu gördükten sonra aynı sırada 250 m sonra sağa sokak girer sokağı girişinde solda apartmanların altında 1 tane kaporta boya mekanik tamirci vede EREZ oto onun yanındadır. bariyerli, bir kapısı vardır zaten ordan girince tabelasını görürsünüz. Her türlü koltuk tamir tadilat deri kaplama direksiyon kaplama tavan taban kaplama işlerimizi ona yaptırıyoruz firma olarak. Kemal tepretoğulları renault'tan referanslı geldim derseniz yardımcı olurlar. Görkem benim ismim benimde adımı verebilirsiniz.
Raindrops
13-01-2016, 18:12
Sağ ön koltuk oynayıp duruyor. Şaşmaz'da nerde yaptırabilirim?