Orijinalini görmek için tıklayınız : forester 0-100 yeni.....(lpg de)
subaru forester 0-100 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/subaru-forester-0100_2175651.htm)
sonunda aracım istediğim speclere kavuştu :)
yok rampa aşşa yok kıl yok tüy gibi yorumlar yapacaksanız linke tıklama zahmetinde bile bulunmayın lütfen....(daha önce bu tarz yorumlar oldu)
profesyonel video edit programıyla videonun başı kesilmiştir, hızlanma salisesi salisesine 1. saniyede başlamaktadır.....
bütün iyi yorumlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar......
güzel hızlanıyor maşallah. hemde lpg ile etkileyici şahsen.
akucukdogan
23-12-2010, 01:37
Gerçekten çok güzel hızlanıyor. Maaşallah..
Bu konu karışır ama demedi demeyin :)
karışırsa karışsın :D
herşey ortada.... zamanında arkadaşın 330'a sapladım diye yazmıştımda forumda benle t...şk geçilmişti 'sen şimdi 335'e de saplarsın' die....
yorumun için teşekkürler :)
6sn mi 0-100 ü aracın 160 hp lik modelmi?manuel mi mera ettim.
5 saniye civarı....
aracın stoc hali 170 hp ancak stoc değil.....
setup ı şimdi yazmak istemiyorum çünkü ocak ayı tr tuning dergisine çıkacak araç, eğer buraya yazarsam dergicilere ayıp etmiş olurum diye düşünüyorum.....
güzel yürümüş o zmn.maşallah.
ErayCerit
23-12-2010, 02:29
allahım esirgesin maşallah :)
redbaron
23-12-2010, 03:13
5sn degil bu. video zamaniyla tam anlasilmaz zaten ama,1.sn de basliyor 7de 100 oluyor yani 6sn yada 5.9 falan:) .masallah yinede cok basarili, 4cekerin keyfi:)
ocean0636
23-12-2010, 06:29
MaşAllah, harbi süper değer :))
setup ı şimdi yazmak istemiyorum çünkü ocak ayı tr tuning dergisine çıkacak araç, eğer buraya yazarsam dergicilere ayıp etmiş olurum diye düşünüyorum.....
Her yerde yayınlamışsın setupu zaten bi bura kalmış:)
Motor
CP Forged Piston+segman
Cosworth ana&kol Yatak seti
EJ207 STİ Krank
TD04-2004 WRX Turbo
Su Pomapsı
OEM Conta
OEM Yag Pompası
Subap lastikleri
Subap Gaydları eksoz
Eksantrik Kece
Subap Kapak Contası
Subap kapak Havalandırma Contası
Subap Kapak Contası Gobek
Subap Kapak Pulu
Emme Manifold Contası
Eksoz Manifold Contası
5li Conta
3lu Conta
On krank kece
Arka Krank Kecesi
STI Debriyaj seti
2006 STI top mouth intercooler
Walbro Fuel Pump
HKS sqv blow off valve
HKS benzin basınç regülatörü
The Greddy Airinx air filter
Exhaust
Down pipe
Kat iptal
Vanalı eksoz
Electronic
HKS EVC-6
Greddy Full Turbo Timer
AEM AFR göstergesi
AEM Turbo basınç göstergesi
Fuel Cut Defencer
Yürüyen Aksam
Budy Club coil over
Body
2001 ön farlar
99 ön ızgara uyarlaması
Her yerde yayınlamışsın setupu zaten bi bura kalmış:)
bu benim setupım değil :icon_wack
bu adanada mehmet ener abinin (speedfreak) forester'ının setup'ı
bendeki setup bunun yarısı bile değil......
bu benim setupım değil :icon_wack
:hehe::hehe::hehe: koptum :D :D
5sn degil bu. video zamaniyla tam anlasilmaz zaten ama,1.sn de basliyor 7de 100 oluyor yani 6sn yada 5.9 falan:) .masallah yinede cok basarili, 4cekerin keyfi:)
kadranın tam 100'ü bulması 7. saniyeyi buluyor ancak nedeni 2. vitesin tam 90 ile 100 arası biyerde bitmesi... yani ibre yüz olmadan değiştirdiğim vites yüzünden bi gecikme yaşanıyor.....
2. vites tam 5 saniyede bitiyor, profesyonel programda milisaniye olarak ölçülmüştür, tabi kesin doğru değer diyemem yine, bi ara iphone dyno gibi bişeyle ölçüm yapmayı planlıyorum....
teşekkürler....
:hehe::hehe::hehe: koptum :D :D
forget motorum bile yok bilionmu :D
hatta mehmet abinin setup'ta ek olarak wf35 yada 38 turbo var şuan bu eski setup'ı :D
Maşallah Hızlı gerçekten...
maşallah güzel hızlanıyor :)
Maşallah her vitesi dolu dolu.
O setup herhalde bi Foresterda olsa direk 16g takarım :)
çok güzel maşallah. emeğine sağlık
JDMazda_GTR
23-12-2010, 14:06
0-100 u 35 sn olarak gorunyor bende kardesım nasıl olacak:D
JDMazda_GTR
23-12-2010, 14:07
Allah kaza bela vermesın dikkat et fazla gazlama:D bir de çık şu dergiye artık yiter çaf çuf edemiyom hala:D
emeğe saygı.
Araç bildiğin cip yada suv. Bukadar iddialı yürümesi bencede sahibini sevindirmeli. 100-185km değeri bile 12 sn civarı ki bu bile oldukça ii bir rakam.
maşallah güzel hızlanmış gerçekten..
Allah kaza bela vermesın dikkat et fazla gazlama:D bir de çık şu dergiye artık yiter çaf çuf edemiyom hala:D
abi yakın zamanda haber vericem ben sana.... dergi çekimleri bitti ;)
Maşallah ocak ayındaki dergiyi kesin alıcam :)
akucukdogan
23-12-2010, 17:21
Merak ettiğim bir soru aracın tahmini gücü nedir acaba ? Birde kilosunu merak ettim.
Merak ettiğim bir soru aracın tahmini gücü nedir acaba ? Birde kilosunu merak ettim.
250 ila 270 arası tahmin ediyoruz 1450 kilo..... gc8 ve wrx lerden daha kısa difransiyel oranları vardır....
ahmet3425
23-12-2010, 17:31
6 sn yi kabul etmiyor arkadas 5 miş :)
masallah diyelim.
6 sn yi kabul etmiyor arkadas 5 miş :)
masallah diyelim.
90 lı yıllarda paparazi programlarında bi laf vardı hatırlıyormusun?
'kamera yalan söylemez'
yinede sağol :)
yakit durumun ne merak ettim bisey yakmiyodur heralde :D
50 lira benzinle 100 km geziyordum şimdi 50 lira gazla 150 km geziyorum....
tabi ayarıda ona göre yapıldı gazın, wideband değerleri benzinde neyse gazdada o, birazdaha fakire çekip daha az yaktırabilidik ama yapmadık....
UĞUR YUMAK
23-12-2010, 18:22
yahu eminim çok güzel bi video ama şu streetfire bi tek bende mi açılmıyor anasını satayım :(
masallah bu sefer hizlanmis eski videoya gore td04mu var :)
td04l-13t mi var wrx turbosu?
SpeedFreak
23-12-2010, 19:01
:) Şahane Yiğit
senin sandım o setup araç sahibide 330 la denedik falan yazınca herhalde dedim. Güzel hızlanma bu hızlanmaya 330 la denememen lazım zaten:)
:) Şahane Yiğit
sağol mehmet abi :)
senin sandım o setup araç sahibide 330 la denedik falan yazınca herhalde dedim. Güzel hızlanma bu hızlanmaya 330 la denememen lazım zaten:)
yazdığın setup un sahibi senin yazının üstündeki yazıyı yazan kişi işte :D
SpeedFreak
23-12-2010, 19:08
Setup benim arkadaşlar, setupda yazan td04 ü yiğit aldı, renkleri bile aynı, şuan benim araçta VF35 var, tebrikler Yiğit güzel kalkıyor
abi sendende videolar bekliyoruz :)
eklede şuraya 3 5 bişey herkez jip görsün :D
SpeedFreak
23-12-2010, 19:13
:) yarın Halil le drift box ta ölçüm yapacağız video ya alırsak paylaşırım yeşil Forester lar geldi :)
230-240hpsi var o zaman o kiloya gore iyi gidiyor. :icon_tup:
torg garage orhan ustanın dediğine göe benim stup aşşa yukarı 260 hp güç veriyormuş, tabi daha dyno yapmadık ozaman görecez bakalım....
safc headers 1.2bar vsyle verir 330 noldu denemek istiyomu hala :)
valla varsa denemelik deneriz.... içime dert falanda olmadı yani yanlış anlamayın, daha önce arkadaşın 330'a fena saplamıştım, bunu forumda biyerde yazınca kalabalık şekilde dalga geçmişlerdi benimle bütün olay bu :) altımdakii aracı yaşil hantal bi station olarak gördüler herhalde :D
setup'ım bundan daha farklı
yazdıklarının ikiside yok... yazardım neler var neler yok ama ***** zaten dergiye çıkıcak araç, oradan bakarsınız :)
SpeedFreak
23-12-2010, 19:33
E46 330xi (otomatik vitesti) sendeki turboyla çok rahat geçiyordum, da bizim araçlar görüntü itibariiyle bana göre pozitif bi yanılgıya sebep veriyorlar geçerken daha zevkli oluyor :)
daha 1 hafta önce bozüyükte 93lü veledin teki scirocco almış 160hp dsg, buna sağlam bi sapladım benzin döküp yakıyordu arabasını :D
daha 1 hafta önce bozüyükte 93lü veledin teki scirocco almış 160hp dsg, buna sağlam bi sapladım benzin döküp yakıyordu arabasını :D
aracına maşallah istediğin gibi olduysa,
seni tanımıyorum fakat bir konuda,
beni bilen bilir tanıyan tanır hç bir zaman hiç bir şekilde yok ona saplarım buna geçiririm yada buna şöle sapladım şuna geçirdim diye konuşmadım konuşmam.....
demişsin.bu nasıl bir çelişki anlamadım.
DogukanB
23-12-2010, 19:58
tatminkar olmuş.
ne yakıyorsun lpg de ? km/kuruş
sadece burada kimsenin tanımadığı bozüyükte küçüklükten beri tanıdığım birinden bahsettm... çok sorun olacağını sanmıyorum, sonuçta ne siz kim olduğunu biliyorsunuz nede o sizi biliyor.... herhangibir sciroccoda olabilirdi bu.....
tatminkar olmuş.
ne yakıyorsun lpg de ? km/kuruş
50 lira gazla 150 km
aşşa yukarı 30 kuruş
benden daha ii bilenler illaki vardır ama vites geçişleri bana yavaş geldi.sorun sende mi yoksa viteste mi problem var ?
başarılı olmuş bu arada aracın allah gırtlak dolusunu nasip etsin
arka difransiyelde biraz boşluk olduğu için geçişleri biraz yavaş yaptım evet....
Teşekkürler.....
vf35li buda sahibi forumda heralde, jip icin iyi bi deger :icon_tup:
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/24/4437.jpg
vf35 lının 0-100u 6.58 sn ona gore cok ıı maşallah
Gokerc84
25-12-2010, 15:09
güzel hızlanıyor maaşallah..
Çok güzel hızlanıyor keyifli sürüşler )
teşekkürler.....
wf 35 lisi benimkinden 10 kat daha iyi hızlanır arkadaşlar, o aracın setupını biliyorum forget motor dahil herşey var..... mehmet abi yürür aksama zarar gelmemesi içi haldırs diye kaldırmıyor aracı tahminim buyüzden :)
Tebrikler,millet 800 - 900 kg lık araçları böyle yürütemiyor :)
Çok güzel yürüyor gerçekten maşallah. Ayrıca dediğin gibi vites oranları WRX'lerden kısa... Güzel sanzımanmış...;)