Orijinalini görmek için tıklayınız : Algida Magnum - ( Sonuçlandı 6. Sayfa *Lamborghini Ankara ya çıktı)
biraz önce çok kısa bi rreklam geçti televizyonda ve magnum lamborghini vercekmiş,merakla bekliorum nasıl olcağını.milleti obez etcekler heralde:D
kazanıp da vergisini ödeyebilecek olan zaten o arabayı kendi de alır :D
oy oy oy alkolu bırakıp dondurmaya başlıyorum :D
Çocugun birine lamborghini cıkma ihtimali % 90 :)
Benide şaşırtı lambo olması tabi :eek:
Çocugun birine lamborghini cıkma ihtimali % 90 :)
Benide şaşırtı lambo olması tabi :eek:
turbo vtec mi vereceklerdi . :D dondurmada magnum araba lambo :D alayına goes
mustafa-u
17-06-2007, 22:13
daha 3 dakika olmadı dondurma yiyeli..:D
turbo vtec mi vereceklerdi . :D dondurmada magnum araba lambo :D alayına goes
bugatti olabülür dü :D
M_PROJECT
18-06-2007, 03:35
obezler nasıda dusmus konuya hemen lambo bahane valla :D
valla kaç aydır magnum yiyorum hala çıkmadı çubukta lambo.
çubukta lambo :hahaha:
:hehe: 5 tane biriktirene
onuun yerıne daha fazla sayıda başka araba verselerdi keşke :D
emreekin
18-06-2007, 09:12
magnum satısı patlar........
çubukta lambo olursa eer bigün beni 180 kg görrsnz bilinki magnum yemekten :D
Pugcu_Atakan
18-06-2007, 11:24
Bide lambo traktör veriyolarmış:D zaten magnumu sevmem tüh lamboda gitti iyimi:D
kazanıp da vergisini ödeyebilecek olan zaten o arabayı kendi de alır :D
:icon_tup::bravo:
ahmetbaha-drs
18-06-2007, 15:51
Kesin Anadolu'dan birine cıkar gene :)
jaguar fln cıkmıstı ya urfa'ya v.s
tabi bunun vergisini nası verirler orası ayrı mesele..
Ferhat_V
18-06-2007, 15:56
hep magnum yiyordum bişe çıktığı yok M harfi çıkıyo lambo yazmıyoki :D:D
Yedikten sonra "Tebrikler bir adet Kuntaş LP500s kazandınız" mı yazıcak :D
4 tane yedim bi gazla hep M harfi war cubukta farklı yerlerden deniyim biraz :D
Vergisini falan hallederiz katakülli çıksında hahahha
dimi ya cem sorun vergi olsun :)
Lambo çıksında vergisi kalsın direk satarsın..
hep magnum yiyordum bişe çıktığı yok M harfi çıkıyo lambo yazmıyoki :D:D
demek istanbuldada hep M war bu bi dalga olmasın şimdi :D
Berent.t
18-06-2007, 19:43
izmir tayfası!!!!!! bostanlıda cancan büfeden alırsanız çıkma ihtimali yüksek:D:D:D duyumlar öölee
way anasını hücüm :D biarada burger king cayman veriodu noldu o bilmiorm :D
Maxiboost
18-06-2007, 22:20
arkadaşlar yakın bi akrabamız doktor ve yapılan analizlerde magnumda çok tehlikeli kanserojen bir madde varmış yemeyin sakın eşe dosta söleyin onlarda yemesinler, nolur bak, valla yemeyin :D
atın ölümü lambodan olsun :D yicem abi napalım satar bir sürü ford alırım.
arkadaşlar yakın bi akrabamız doktor ve yapılan analizlerde magnumda çok tehlikeli kanserojen bir madde varmış yemeyin sakın eşe dosta söleyin onlarda yemesinler, nolur bak, valla yemeyin :D
hiçbişey bizi durduramaz :D
atın ölümü lambodan olsun :D yicem abi napalım satar bir sürü ford alırım.
yok abi hep M çıkıyo ben cok yedim yada migrostan almayın belki M çıkması ondandır :d
Maxiboost
18-06-2007, 22:24
hiçbişey bizi durduramaz :D
erkekliğide öldürüomuş olm aman ha :D
+ domuz yağı sen düşün :p
bu M lerede max versinler bosa gitmesin bari :p :D
ya bi ara da 520i veriyolardı.
erkekliğide öldürüomuş olm aman ha :D
+ domuz yağı sen düşün :p
valla lamborghininin debriyajına bastıktan sonra testesteron oranı gerekli seviyeye gelir bence.
Maxiboost
18-06-2007, 22:32
valla lamborghininin debriyajına bastıktan sonra testesteron oranı gerekli seviyeye gelir bence.
bırakınca nolcak işte :D eüheh
ya bu arada düşünsenize basın toplantısı oluo kazanan bakıo müdürlere şaaaaaaaaaak die surata patlatıolar al lambo die :D ahaha modeli falan mı acaba siteye abandm bişi bulamadm :D
lm002 falan vermesinler de şimdi :D
yaw 3. kasayı yiyorum daha bişiy yok diğer kasalara artık şansımız :D:D:D
biyandanda pepsi max götürsek ordanda aysunla yemek cıksın :D lamboyla alır götürrüz ahhah :D
^^ANIL^^
19-06-2007, 00:37
ooo kampanya bi başlasın ben hergün 10 tane magnum yerim beni kimse durduramaz vallahi vergisinide vermeye hertürlü hazırım yani ana parayı vermicem yani vergisini veririm hertürlü yine kardayım yani
walla kuşadasında bütün gün 3 arkadaş toplamda 15 tane magnum yemişiz.hepsinde M var.çıkmaz bize çıkmaaaaz !.... :D
millet reklamdan kaçar bende nerde reklam war die bekliorum.dün yakaladım yine köşesinden yakında açıklancakmış.internettede her yere baktım bi şey bulamadım bakalım bekliorum.forever magnum
dün akşam 3 tane aldım M'den başka bişey çıkmadı :D daha başlamadı sanırım bu olay :D
sanmıorum başladığını yakındadiodu zaten paraları saklayın kampanya başlayınca abanırsınız:D
bence şifre mifre bişi olucak onu gönderip çekiliş vs olucak yoksa olmas :D
ben geçen yaz clk için çok yedim ve çok şifre gönderdim tcell e bi numaraya çıkmadı :) rahat 100 kere göndermişimdir..
bi o kadar da lambo için gönderilir yani :)
daha başlamadı, zaten 1 gün önceden benim haberim olur...
mesela bana çıksa hımmm
yüzde 20 kadar veraset ve intikal vergisi olucak... yani 750 milyar olsa araç mesela 150 milyar vergi... trafik sigortası ve yıllık vergisi 10 milyar tutar. ayda 2-3 milyar benzin masrafı olur. kasko 10 milyara kurtarır, oda yaparlarsa...
yok bana çıkmasın kafayı yerim.. hayatta satmam ama alamamda.. ölee durur :)
Beyler bişey sorabilirmiyim ,
Diyelim bize cıktı :) vergisinide ödeyemiyoruz , yedeklerdede ödeyebilen yok
ee noluyo nası bi prosedür uygulanıyor bilen warmı ?
abi bu tür olaylarda anlaşıyorsun aracın vergisiz değeri atıyorum 300000ytL ise sen ben bunun vergisini ödeyemem ben dersen 150000ytL'de el sıkışıp paranı alıp aynen arkana bakmadan uzuyorsun =)
bi hocamın başına geldi aynı olay.ford mondeo kazanmıştı.aracı vardı istemedi yarıparayı aldı kurtuldu.
Berent.t
20-06-2007, 22:37
bende ıce tea evo7 verdiği zamanlar yardırıyodum paso..bi sabah aradılar evi iyi günler ıce tea den arıyoruz diye:D kazandınız dedi,allaaa dedim sora pilli radyo dedi...eyvallah dedim:D:D:D sora tekrar yattım uyudum
Low-Rider
20-06-2007, 22:42
ahahaha pilli radyo iyiymiş:D
bende ıce tea evo7 verdiği zamanlar yardırıyodum paso..bi sabah aradılar evi iyi günler ıce tea den arıyoruz diye:D kazandınız dedi,allaaa dedim sora pilli radyo dedi...eyvallah dedim:D:D:D sora tekrar yattım uyudum
ahaha sonra o sarı evo izmire çıktı,çeşmede hep görüyordum. :D
Berent.t
20-06-2007, 23:04
ohh anasını satiyim biz sahilde pilli radyomuzu dinleyelim herif çufur çufur geçsin yok yaaa...pillerim vallaa onu :D:D:D
ohh anasını satiyim biz sahilde pilli radyomuzu dinleyelim herif çufur çufur geçsin yok yaaa...pillerim vallaa onu :D:D:D
Celicada sahilde ii oluyo bro boşver dalgana bak sen pilleri eritme :hahaha::hahaha:
Berent.t
21-06-2007, 01:05
mazdamı bu soruları olmasa bide daha iyi olucak..evet mazda abi sanayide bu hale geldi :D alsancak gül sokaktan geçerken bigün aaa rx7 ye bak dedi herifin biri...yarıldım:D:D:D
Tokyo Drift
21-06-2007, 16:39
hem vermezler(öle tahmin ediyorum adamların günahlarına girmeyelim)çıksada kullanmam satarım vergisinden parasıda bna kalır;)
sortie34
22-06-2007, 22:37
algidada çalışan bir arkadaşım kanpanyanın pazartesi başlayacağını söyledi çubuktaki şifreyi sms ile yollayıp çekilişe katılabiliyorsunuz.
elimde reklam videosu mevcut arkadaş yolladı
Mechanix
23-06-2007, 07:35
Lambo bahane bence sizin için.Magnum yemek için bahane arıyorsunuz gibi geldi.Kalori hesabı falanda hikaye zaten :) HAhah içinizde ki canar meydana çıkmış sizin :D
Asil talihli
İmran SEYHAN
Ankara
Yedek talihli
Ali İhsan BÜYÜKKARTAL
Ankara
’MPI’nin 05.04.2007 tarih ve B.07.1.MPI.0.13.00.02–401.02.99–659–2966 sayılı izni ile düzenlenen bu kampanya 2 Temmuz 2007–12 Ağustos 2007 tarihleri arasında geçerlidir. Çekiliş ödüllerinin KDV ve ÖTV hariç tüm vergileri talihliler tarafından karşılanacaktır. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar, katılsalar ve kazansalar bile hediyeleri teslim edilmez. Kampanya hakkında daha detaylı bilgiyi www.sadecemagnum.com adresinden ve (212)2756155 numaralı telefondan öğrenebilirsiniz.Kampanya süresince genel katılım sayısı 1.295.000 olarak tespit edilmiştir’’.
Hadi hayırlı olsun ankarada denemeleri bekliyoruz :D
http://www.firmahaberleri.com/images/news/543.jpg
Magnum’un 2 Temmuz–12 Ağustos 2007 tarihleri arasında gerçekleştirdiği ve rekor sayılabilecek katılımcı sayısına ulaşan kampanyasının talihlisi belli oldu. Kampanyaya Ankara’dan katılan İmran Seyhan (31) milyonların hayalini süsleyen Lamborghini Gallardo Spyder ile uçmaya hak kazandı.
Kampanyaya www.sadecemagnum.com Internet sitesinden katılan İmran Seyhan, Kanatlı Boğa olarak anılan otomobilin anahtarlarını Bostancı’daki Unilever binası önünde Magnum yetkililerinin katıldığı bir törenle Şebnem Dönmez’den aldı.
Anahtar teslimi sırasında Dönmez’in sorularını yanıtlayan İmran Seyhan, daha önce bu tür bir kampanyaya katılmadığını söyledi. İmran Seyhan, favori dondurması olan Magnum Bademli’nin çubuğundaki şifreyle şansını denedi. “Kazanacağımı biliyordum” diyen Seyhan, gönderdiği şifrelerden birinin kendisine uçak bileti ya da otomobil getireceğine başından beri inandığını belirtti. Büyük ödülü kazandığını öğrendiğinde çok şaşırdığını söyleyen talihli, ödülle birlikte ayaklarının gerçek anlamda yerden kesildiğini de sözlerine ekledi.
Şebnem Dönmez’in “Böyle bir hediye vermek nereden aklınıza geldi?” sorusuna, “Magnum severlere her yıl, bizimle oldukları için teşekkür etmek istiyoruz. Bunun için de onlara her yıl daha iyi bir hediye vermeyi hedefliyoruz.” şeklinde cevap veren Algida Genel Müdürü Ahmet Coşar ise kampanyaya ilişkin olarak: “Bu yıl kampanyamızda rekor sayılabilecek rakamlara imza attık. Geçen yılın iki katı bir katılım gerçekleşti. Katılanların yaklaşık %70’i de erkekler” dedi. Coşar ayrıca SMS yoluyla en başarılı katılım sağlayan kişinin 310, Internetten en başarılı katılım sağlayan kişinin ise 804 kez başvuruda bulunduğunu söyledi.
Magnum çubukları saatte 314 km yaptı
Magnum'un hediye ettiği Gallardo Spyder modeli 520 hp'lik motoru, yol bilgisayarı, ısıtmalı koltukları ve benzersiz tasarımıyla Lamborghini’nin en iddialı modellerinden biri. 4.2 saniyede 100 km hıza ulaşan metalik siyah renkli otomobil saatte 314 km hıza ulaşıyor.
Milyonlarca Magnum tutkunu kazandı
Magnum, tutkunlarına “Magnum’la uçmaya hazır mısın?” diye seslendiği kampanyasında Lamborghini’nin yanı sıra 6 hafta boyunca her hafta 100 tüketiciye THY yurtiçi gidiş - dönüş uçak bileti ve milyonlarca bedava Magnum hediye etti.
-O karıyla evlenilir ahahaha .. :D
-O karıyla evlenilir ahahaha .. :D
Kazanan erkek :)
ALPER-VNS
12-10-2007, 14:08
ben yedek talihli olsaydım kafayı yerdim.. gidip kaçırırdım adamı, arabayı ben aldıktan sonra bırakırdım :D:D
-İmran bayan ismi olarak biliyorumda neyse adamıda gasp ederiz farketmezz .. :)
deneme videolarını bekliyoruz :D
^^ANIL^^
12-10-2007, 14:31
adam satmıştır bile bence yani çoktan ben hiç zannetmiyorum binsinler
Sefa_vts
12-10-2007, 14:32
satması yasak oluo bu tarz olaylarda belkli bir süre..
^^ANIL^^
12-10-2007, 14:34
adam arabayı aldıktan sonra üstüne harçlarını herşeyi ödeyip kim karışıcak satmasına hiç zannetmiyorum ben karışamazlar yasal olarak hakları yok yani
Sen sanıyor musun al karde$m anahtarın , ıvıırın kılın tüyün güle güle diyeceklerini :) Öyle komik bi anla$ma imzalatıyorlardır ki evlere magnum servisi bile yaptırtabilirler yani :D
Sen sanıyor musun al karde$m anahtarın , ıvıırın kılın tüyün güle güle diyeceklerini :) Öyle komik bi anla$ma imzalatıyorlardır ki evlere magnum servisi bile yaptırtabilirler yani :D
-Aynen kanka olabilir .. :)
-Dondurmam gaymak .. :D
^^ANIL^^
12-10-2007, 15:17
şöyle yapıyolardır imzalattırıyolardır servis yaptırıyordır sonra 3.35 m3 ü geçer ahahahaha hep dır dır dır ama kesin bişi yok yani sus tamam type-r dada ztn 50km hata vardır kadranda ahahahahahahahha
şöyle yapıyolardır imzalattırıyolardır servis yaptırıyordır sonra 3.35 m3 ü geçer ahahahaha hep dır dır dır ama kesin bişi yok yani sus tamam type-r dada ztn 50km hata vardır kadranda ahahahahahahahha
olayı koparan nokta off kavgada sölenmez:D
Low-Rider
12-10-2007, 15:29
ya satmasın dursun köşede nolcak,varsa satmasına karşı sözleşmede bir madde bir zaman türünden engel,ondan sonra satar:)
ayrıca açıklamada şöyle birşey var; “Magnum severlere her yıl, bizimle oldukları için teşekkür etmek istiyoruz. Bunun için de onlara her yıl daha iyi bir hediye vermeyi hedefliyoruz.”
Bundan iyisi ne olucak acaba merak ettim:)
^^ANIL^^
12-10-2007, 15:34
olm belki seneye adamlar enzo fln vericek ahahahahahahah
Low-Rider
12-10-2007, 15:38
ahahaha verirler valla :D
emreekin
12-10-2007, 17:00
muaheuhaue enzo verirse magnum satışlarından patlama..:D :D
seneye enzo
soraki sene veyron
sora helikopter
sora özel jet
sora boeing :D
diyeee gidermişşşş:p
eger talihli vergisini odeyecekse vay haline.....
eger talihli vergisini odeyecekse vay haline.....
KDV ve ÖTV hariç ama aracın fatura değerinden %80 vergi alıyorlar :)
M_PROJECT
13-10-2007, 00:21
fatura degerinden alinca ne edio varmi bilgin kerem
fatura degerinden alinca ne edio varmi bilgin kerem
Mustafa tam fatura değerini bilemem ama
tahminimce 190.000 € civarıdır italyada 152.000 € falan ödemesi lazım
Yedek talihli
Ali İhsan BÜYÜKKARTAL
Ankara
Ben bu adamın yerinde olmak istemesdim :D düşünsene yedek talihliisin :D Asıl talihliye suikast bile düzenleyebilir :d hahahha
Muhtemelen galeriye verip satacaktır..
Daha öncede Dokun Bana yarışmasında citroen dağıtmışlardı..yarışmacıların yarısı vergisini ödeyip arabayı aldı diğer yarısıda arabayı satmıştı..
sadece veraset intikal vergisi var diye biliyorum ben, oda yuzde 20 felan olması lazım
yanlış bilmiyorsam veraset intikal vergisi sadece peşin para kazanılan ödüllerde alınıyor ama doğruda olabilir.
bi galeriyle anlaşabilir..vergisini galeri öder arabayı alır, arabanın değerini de kazanan talihliye ödeyebilir...ben böyle düşünmüştüm yani bana çıksaydı böyle yapacaktım :D
Ben bana çıkıcak die magnum yemiordum artık yiyim bari :D:D çıkan arkadaşa hayırlı olsun ne dielim :D
ahmetuygur
14-10-2007, 15:19
ben yazın başından beri yiyiorum burda bi *** olmadı gitti lambo :S