Orijinalini görmek için tıklayınız : citroen ds3 thp 156 hp yorumlarınız
bu araç son zamanda çok ilgımı çekıyor,varmı ızlenımlernız yorumlarınız tecrübelerınız ?
valla kimin ilgisini cekmiyoki ben sadece ic malzeme kalitesinden suphe ediyodum ama cok guzel yapmislar disina diyecek bi laf yok zaten motoruda gayet guzel fiyatida guzel alinasi araba
fatihtemizer
24-12-2010, 11:37
yorum olarak ilgi çekici:)güzel bir araç.beğeniyorum..
DS3 1.6 VTi 120 HP DStyle BVA ne ayak? :D
Çok güzel araba fiyatlarına baktım 44-47bin arası. O fiyatlara ben olsam dizel bir megane III'ü tercih ederdim. Tabi piyasada ds3 pek yok, değişik bir model olarak tercih edilebilir. Ama benzin de 3.80lerdeyken değişik bir fantazi olur :D
Coupe olur :
http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=711
4 kapısı da makbuldür :D
http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=725
Daha Fransız mı, tövbe :)
Bundan sonra ya Alman ya Japon..
vkarayel
24-12-2010, 13:53
Daha Fransız mı, tövbe :)
Bundan sonra ya Alman ya Japon..
Aynen bencede ...
SULTANOGLU
24-12-2010, 13:55
bence güzel araba
Avea'nin arabalari bundan mi yoksa vti olanlari mi ?
fransıza tövbe değilde benzinde tövbe. :)
kullanan yokmu aranızda ?
devil_berk22
24-12-2010, 21:18
ilk linktekine hasta kaldım bu ufak sınıfta rekabet gittikçe kızışıyor ibiza cupra dır ds3 tür vs. derken küçük motor yüksek güç modası iyice sardı piyasayı
satılık ikinci el 2011 model Citroën DS3 1.6 THP 41.750 TL'ye (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-citroen-ds3-2011-citroen-ds3-sky-edition-33350263/detay)
2010 Citroën DS3 1.6 THP 38.500 TL Galeriden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-citroen-ds3-2010-citroen-ds3-1-6thp-156-hp-dsport-m-t-35219653/detay)
Henüz gidişini vs. görmedim ama fuara gitme sebebimi oluşturan 4 araçtan birisiydi.Uzun uzun inceledim.Bence Citroën çok güzel yapmış aracı.Motoru da sanırım Bmw ortaklığında üretilen motordan.Ayrıca araç renkli bir kişiliği yansıtan türden..
Sadece insanlardaki Fransız önyargısının kırılmasını beklemek zorunda heralde..
Fransız diyip karalamanın anlamı yok . O araçta ses izalasyonu açısından diğer modellere göre fazla malzeme kullanıldı. rüzgar yol vsvsvsv . İç kısımı da hiç te dandik değil. Motor bmw oratklı tipide güzel.207 Gt lerden hızlı olabilir kilosu da avantajlı. belki rc lerlede denk gidebilir kilodan dolayı. Ama tabi görmedim bişmiyorum tahmin.
ben birkaç kez kullandım ama uzun süreli değil ancak şunu söyleyebilirim yol tutuşu direksiyon tepkileri hızlanması tatminkar, çukurlardaki sessizliği çok iyi içeride özellikle arkadaki genişliği sınıfına göre çok iyi bagaj çoooook geniş... kötü yönleri oturma pozisyonu çok yüksek arka yan camlar çok küçük şanzuman çok uzun chip sonrası 4 ile 220 yapan var araç 6 ileri gerisini siz düşünün... haa bide üstteki mesajlarda görüldüğü gibi fransız önyargısı var:D
ocean0636
25-12-2010, 01:22
İstanbulda fuarda inceledim baya güzel bir araca benziyor ama o paralara sanki ibiza cupra daha mantıklı :)
İstanbulda fuarda inceledim baya güzel bir araca benziyor ama o paralara sanki ibiza cupra daha mantıklı :)
ibiza şanzıman ii dsg filanda hiç içine bindinmi :)
Neyi var fransız fransız denmiş :S bugün türkiyede en çok satan araç fransız 1 kere dediğiniz kadar kötü sorunlu olsa o kadar satmaz....
ben birkaç kez kullandım ama uzun süreli değil ancak şunu söyleyebilirim yol tutuşu direksiyon tepkileri hızlanması tatminkar, çukurlardaki sessizliği çok iyi içeride özellikle arkadaki genişliği sınıfına göre çok iyi bagaj çoooook geniş... kötü yönleri oturma pozisyonu çok yüksek arka yan camlar çok küçük şanzuman çok uzun chip sonrası 4 ile 220 yapan var araç 6 ileri gerisini siz düşünün... haa bide üstteki mesajlarda görüldüğü gibi fransız önyargısı var:D
olm oturma pozisyonu güzeldi thp nin ? koltukları güzel gömülüyosun içine sen normalinimi kullandın yoksa :eek::D
Ef Driver
25-12-2010, 01:32
seat bocanegra der sussarım şuarlar beni tahrik eden araçlardan:D fuarda bende inceledim araç sevimli bayansı bi havası var biraz sert bakışlı araçları seviyorum ben gerçi corsa gsi ye biniyorum ama :D biraz tezat oldu bence kalitesi güzel aracın malzeme saglam benden geçer ama alırmıyım almam bocanegra dururken
Kahraman castle
25-12-2010, 09:27
şahsen güzel araç,alınır binilir.
S.Özeren
25-12-2010, 09:45
Çok güzel araba fransız ama motor alman çok ilgi çekici ama o fiyatlara bocanegra alırım
Açıkçası Ibiza Cupra/Bocanegra bana göre hoş değil.Ben biraz daha klişe olmuş şeylerden değil de yeni tarzlardan hoşlanıyorum.DS3'te sırf bu sebeple aklıma giren araçlardan birisi.Fuarda aracın bir de renk renk seçilebilen iç aksesuar setleri filan vardı.Vites topuzudur vs..Aracın bu yönü daha çok hoşuma asıl.
Ibiza'nın tek avantajı DSG ve TSI motorudur heralde..
S.Özeren
25-12-2010, 09:50
görünüş olaarak tabiki ds3 orası tartışılmaz
GokHan35
25-12-2010, 13:25
Benim çok yakın arkadaşmda var ds3 yeni aldı daha ve gayette memnun arabadan motor olarakta iyi yürürü normal o beygirlerde bi araba için ama bi cooper s kadar iyi değil geçen hafta stock bi 106 gti'la denediler gti 2 boy kadar önünde gidiyo ds3'ün...ama bi yazılım ve egzosla bu çözülebilir diye düşünüyorum..Tawsiye ederim kullanmış biri olarak;)
görüntüsü ve içi gerçekten çok güzel..gidişini bilemem ama bana göre alınabilecek bir araba
HondatugraL
25-12-2010, 14:38
Neyi var fransız fransız denmiş :S bugün türkiyede en çok satan araç fransız 1 kere dediğiniz kadar kötü sorunlu olsa o kadar satmaz....
evet çok satıyor.. ama alan araba pazarlarına kosusturuyor ondan çok satıyordur :)
Kötü gitmiyor. Ama sitesinde yazan 7.3'te 100'e çıkabiliyormuş gibi bir izlenim bırakmadı bende.. Daha çok 8-8,5 arası gibi..
8.000rpm
25-12-2010, 15:51
standardında bile egzoz sesi çok tatlı geliyor
6 ileri manuel olması da bence ayrı bir güzellik katmış
207 rc de 6 ileri olsa keşke...
evet çok satıyor.. ama alan araba pazarlarına kosusturuyor ondan çok satıyordur :)
Yok ya nasıl 1 bakış açısıdır bu , Renault yıllardır sınıfında en çok satış rakamını yakalamış firma fransız firması tr'de üretim yapıyor ....
Dediğiniz gibi olsa insanlar bir süre sonra bu araçları almamaya başlar , sorunlu olduklarını anlar 0 satışlarınada yansır ama 2000li yıllardan bu yana ciddi bir satış rakamı ortadaysa başka bir şey aramak lazım...
standardında bile egzoz sesi çok tatlı geliyor
6 ileri manuel olması da bence ayrı bir güzellik katmış
207 rc de 6 ileri olsa keşke...
Evet, özellikle son sürat açısından çok iyi olurdu.. Yolcular bile bazen vites büyütsene diyorlar..
http://www.el-aziz.net/data/media/450/Citroen-DS3_Racing_2011_2.jpg
şu racing gelseydi keşke ama tr ye gelmeyecekmiş citroen istinye satış müdürü söyledi :)
individual
25-12-2010, 21:14
herşey güzel'de hala teyp aynı valla :D bi o değişmemiş :D
S.Özeren
25-12-2010, 22:54
honda çokmu farklı bana görede honda kağıt parçası..
Arabayı parça parça ele alınca çok güzel ama bütün olarak hoşuma gitmedi mağlesef. Şanzımanının çıkmacılara düşmesini bekliyorum uzuuuun zamandır. ML6C gel bakalım. :)