Orijinalini görmek için tıklayınız : Almanyadan?
Merhabalar arkadaslar bi hafta kadar Almanyada bulunacagim burda ne ucuzdur Türkiye ye gore tavsiyelerinizden yararlanmak istiyorum :)
alman çikolatası :D
sukulat alcam zaten sudan ucuz baska neler olabilir :D
aynen yaa konu ilaç olmuş ayın 6sında akrabam geliyo ne istesem hediye alıcak ordan bana :D orda ucuz burda pahalı olanından :D
aynen yaa konu ilaç olmuş ayın 6sında akrabam geliyo ne istesem hediye alıcak ordan bana :D orda ucuz burda pahalı olanından :D
snn bizim mahallede ne işin var :D
4 gibi gördüm seni börekçinin önünde.baktım saga sola ama ya siyah civice bakıodun yada yoktun piyasada.
konu sahibinden de özür bu arada.
snn bizim mahallede ne işin var :D
4 gibi gördüm seni börekçinin önünde.baktım saga sola ama ya siyah civice bakıodun yada yoktun piyasada.
konu sahibinden de özür bu arada.
o siyah hondanın 99stoplarını aldım börekçi bizim arkadaşın oraya uğradım :D sen ordamı oturuyorsun yaa :D konu sahibinden tekrardan özür ne getirtsek almanyadan yaa :D
o siyah hondanın 99stoplarını aldım börekçi bizim arkadaşın oraya uğradım :D sen ordamı oturuyorsun yaa :D konu sahibinden tekrardan özür ne getirtsek almanyadan yaa :D
börekçiyi yakın arkadaşım devretti .50 mtre asagıdayım bnde .buluşmaya gidioduk ome_RS gkd nin araba deilmi yaw o dedi :D ordan tanıdım bnde.acelemiz olmasaydı incektim arabadan ...
almanyadan elektronık gelse bence daha mantıklı.steimetz bmw ac parçaları mantıklı olur gibi
mechanıcer
26-12-2010, 23:42
bana bı 2008 t-sport gostergesı alırsan cok makbule gecer :)
onursumer
26-12-2010, 23:46
ps3 oyunu falan ucuz oluyor ben aldırdım babam ordayken birkaçtane oyun
almanya öyle çokta ucuz değil yeni geldi bi arkadaşım
golf mk2 g60 dodik getirin marşpiyel ve çıta getirin rally front getirin :D
golf mk1 in volfsburg edition aksesuarlarını getirin
bmw e30 mhw mor stop getirin
golf mk1 hella smoked stop getirin bunun gibi ürünlerden güzel para kazanırsınız :D
BBS jant al alabildiğin kadar :D
Birde benzin,mazot stoğu al. :)
timucintt
27-12-2010, 12:13
almanyada türkiye gibi gayet pahalı bir ülke oldu... onlarda herşeye vergi bindirmiş durumdalar... bide piyasayı polonyalılar kapdırdıkları için fiyatlar uçuyor almanyada... yani ucuz birşey kalmadı orda.. ama çikolata halen ucuzdur herhalde :D
oguzhan999
27-12-2010, 12:32
BBS jant al alabildiğin kadar :D
Birde benzin,mazot stoğu al. :)
bbsler Tr nin 2 katı fiyatında :) Almanya da
10 Ocak - 17 Ocak bende Almanyada olacağım. Normalde tüm Avrupada ocak ayı ve ağustos ayında tekstil ürünlerinde %70 civarı indirim oluyor. Ben Belçikada bu tarihlerde tanesi 10 Euro civarına Nike'dan güzel stok yapmıştım :)
Ama bu indirim oranı ülkeden ülkeye çok fark ediyor. Almanyada bu şekilde büyük indirim olmayabilir.
sukulat alcam zaten sudan ucuz baska neler olabilir :D
Bira.. Bol bol bira iç.. Gerçi Oktober fest bitti ama idare edeceksin artık :)
bbsler Tr nin 2 katı fiyatında :) Almanya da
Gerçektenmi? :eek: Yav üretim yeri orası burdan gördüğüm kadrıyla herkes takıyor fantazi yapıyor.Ucuz sanmışyım<:(
ucuza bulunabiliyor şeş kaza ama arkadaşında dediği gibi büyük paralar istiyolar..
1 takım sağlam rs e 3000 euro isteyen var ama adamlar zaten 3000 euro maaş alıyo :D biz 600 lira maaşla çalışıyoruz versinler 600 liraya rs ben alırım her türlü :D
araba hurdaligina git, orda ilham geler ne götürmenle ilgili. :)
Textil ucuzdur, diesel,replay, d&g, roberto cavalli tarzı markalar ciddi ucuz bazı yerlerde Türkiye'ye göre. Büyük mağazalar spor kıyafetlerde ciddi indirime gidebiliyor, adidas, nike vs. 10-20euro arası birsürü ayakkabı almıştım.
elektronik artık burdan farksız. Blaupunkt, herz tarzı markaları göz gezdirin ucuz olabiliyor. BOSE nin fiyatlar nispeten daha uygundur buraya göre.
Alkol fiyatları iyidir ama getirmek sorun.
çikolatadan başkası yalan gibi :)
25+ sarısın olabilir :D:D
saatler ucuz gibi Tr ye gore armani saatlere baktim 200 euro civarina guzel saatler var
nintendo wii 200 euro
ps3 160 gb 300 euro
bunlar ucuz geldi bana
parfüm getirim dedi benim arkadaşımda ne istesem acaba one million hariç :D