Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce hangi HB
yakın bir arkadaşıma yarın 2sinden birini alıcaz bilgisi olan varmı araçlar hakknda
araçta klıma yok değişen yok plakası 34 UN 8474 fiyatı diğer araca göre daha uygun bir rakkam konuştuk...
Honda / Civic / 1.4 iS / SUNROOF`LU 2000 MODEL HONDA 1.4 İS VTİ GÖRÜNÜMLÜ sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-sunroof-lu-2000-model-honda-1-4-is-vti-gorunumlu-37493692/detay)
bu araçta klıma mevcut bir parça değişen var görüldüğü gibi ve fiyatı 15 küsürlerin altına inmedi...
Honda / Civic / 1.4 iS / BLUE HONDA sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-blue-honda/detay)
Ef Driver
27-12-2010, 23:15
mor rengi tek geçerim araç renk degiştiriyor ışıga göre ve çook hoş gözüküyo renkten hiç sikilmiyorsun yakın bi arkdaşımda var cizik göstermesi dısında memnunuz 3 renk oluyo koyu lacivert mor koyu mavi
mavi arac arkadasımın cok az yağ yakıyor arac onun haricinde bir problemi yok ;)
mor un klıma lı olmaması düşündürüyo bizi ama makyajlı olması + sı
mor un klıma lı olmaması düşündürüyo bizi ama makyajlı olması + sı
kanka yazın full klımamı gezıysun 3 senedır ıhtyc duymadım azcıkda yanıver:)
mor bence de fatih bi de stopları dursaymış.. :)))
8.000rpm
28-12-2010, 11:46
mor bence de
Fatih Kavak
28-12-2010, 12:03
MOR'un az daha fiyatı kırılırsa çıkma bir klima alınır takılır.
_driver_
28-12-2010, 12:10
mor cok guzel duruyo
ledlı stoplar bı de jantlar replıka olmasa tadndan yenmezmıs
devil_berk22
28-12-2010, 18:43
mor daha güzel duruyor
HondaStagE
28-12-2010, 20:17
Mor olana bulaşma fatih ....
japanese
28-12-2010, 20:21
Arkadaşlar Mor araç benim eski arabamdır 12 Eylül tarihinde sol önden vurdum aracı 50 km hızla ve sadece far tampon kırıldı ancak akabinde yola 3 tane kuka koyup yolu güvene almama rağmen sağ arkadan şerefsiz bir taksici girdi ve aracı korkuluklara oturtturdu aracın şanzıman kutusu yürüyen aksamı tamamen hasar görererek sigorta şirketinin de onayıyla perte çıkarıldı.Her gördüğünüz aracaba inanmayın hemen telaş edip satın almayın iyice araştırın arkadaşlar değişen yok dediğiniz araç baştan aşağı toplandı,bilginiz olsun uyarmak isterim Saygılar
güncel kasa olması daha iyi olur bence
Mor kesinlikle hem modeli de yüksek.
98 ön tarafını bi sevemedim :D
japanese
28-12-2010, 20:28
arkadaşlar yukarıda yazdığımı okumadınız galiba araç pertten toplandı diye açıklama yaptım bence yanlış yönlendirme yapmayın insanlara
boosted_pug
28-12-2010, 20:56
ya bişi merak ediyorum şimdi acımadan 16 lirayı 1.4 e vericekmisiniz? o paraya 98 a3 alınıyo
ocean0636
28-12-2010, 21:05
Mor olan çok güzel duruyor :icon_tup:
japanese
28-12-2010, 21:09
isterseniz aracın pert hlaindeli fotolarını yolliyabilirim bütün kayıtlar honda mcm'de vardır,halen mor'a talep ediyorsunuz ama
isterseniz aracın pert hlaindeli fotolarını yolliyabilirim bütün kayıtlar honda mcm'de vardır,halen mor'a talep ediyorsunuz ama
valla merk ettım özel msj atarmısın hocam
ben maviden yana kullandım oyumu.
edit:mor zaten pertten toplamaymış.
Arkadaşlar Mor araç benim eski arabamdır 12 Eylül tarihinde sol önden vurdum aracı 50 km hızla ve sadece far tampon kırıldı ancak akabinde yola 3 tane kuka koyup yolu güvene almama rağmen sağ arkadan şerefsiz bir taksici girdi ve aracı korkuluklara oturtturdu aracın şanzıman kutusu yürüyen aksamı tamamen hasar görererek sigorta şirketinin de onayıyla perte çıkarıldı.Her gördüğünüz aracaba inanmayın hemen telaş edip satın almayın iyice araştırın arkadaşlar değişen yok dediğiniz araç baştan aşağı toplandı,bilginiz olsun uyarmak isterim Saygılar
arkaşdaş ısrarla yazmış dikkat çekmedi galiba.hala mor demeyin bari :D
japanese
28-12-2010, 21:18
gerçekten göbeğim çatladı senelerdir forumlardayım böyle iş görmedim :) tanıtma konusu açmadım ama ben eski hondam.com'daki japanese Sercan arkadaşlar
JapanVsGermany
28-12-2010, 22:40
ya bişi merak ediyorum şimdi acımadan 16 lirayı 1.4 e vericekmisiniz? o paraya 98 a3 alınıyo
A3 Belki çok daha iyidir bir çok bakımdan..
...ama honda başka bir dünyadır.
Ben de ilandaki gibi fena halde sert bakışlı bir 1.4is almak yerine şirin sempatik 98 model a3 alana şaşabilirim pekalâ :) Ben de 98 A3 e werilen paraya acıyabilirim mesela, neden??? Herkesin beğenisi; beklentisi; zewki çok farklıdır, ANLAMASAK DA SAYGI DUYMAK gerekir :)
alttaki ilanda bulunan EK satılmış :D
Mavi arac satıldı arkadaslar 15.200e gitti bugun :)
JapanVsGermany
28-12-2010, 22:45
Mavi arac satıldı arkadaslar 15.200e gitti bugun :)
Alana da Satana da hayırlı olsun :)
Demek ki karşılaştırmayı MECBUREN Mor olan kazandı :)
japanese
28-12-2010, 23:08
Ama Mor Pertten toplama diyorum halen okumuyorsunuz sanırım :) Arkadaş pertten toplama arabaya o parayı versin mi istiorsunuz :)
mavi satılmış mora kaldınız zaten
İlk mesajı okuyup yazdıgımız icin mor diyoruz da icerik farklıymıs :D
Zaten 15 milyar yazık günah 1.4 civice verilmez.
mavi aracı aldı arakdaşım mor u bugün gösterdik ilginç her bakan değişen bile olmadığını söledi nasıl işse sonradan allahtan şahinle konuştukta pert olduğunu söledi pazarlık yapıyorduk tam valla çakıyolardı bize arabayı mavi de fiyat yüksek ama güzel araç arkadaşım acele etti başına vurmuş hondasızlık hayırlı olsundan başka bişey kalmadı bana :D konu kapanabilir pert mor out pahalı orjinal mavi in :D
Mor kesinlikle hem modeli de yüksek.
98 ön tarafını bi sevemedim :D
makyajlı yaparız abide bi pm lerine bakarmısın abi...
japanese
30-12-2010, 00:23
mavi aracı aldı arakdaşım mor u bugün gösterdik ilginç her bakan değişen bile olmadığını söledi nasıl işse sonradan allahtan şahinle konuştukta pert olduğunu söledi pazarlık yapıyorduk tam valla çakıyolardı bize arabayı mavi de fiyat yüksek ama güzel araç arkadaşım acele etti başına vurmuş hondasızlık hayırlı olsundan başka bişey kalmadı bana :D konu kapanabilir pert mor out pahalı orjinal mavi in :D
aynı şeyi bende söyledim sana
aynı şeyi bende söyledim sana
çok sağol uyarıların ve ilgilendiğin için eski hondacılardan kim kaldı :)
japanese
30-12-2010, 17:40
çok sağol uyarıların ve ilgilendiğin için eski hondacılardan kim kaldı :)
rica ederim eski hondacılardan bi biz kaldık işte şahin ben sen o biz siz onlar
rica ederim eski hondacılardan bi biz kaldık işte şahin ben sen o biz siz onlar
abi valla iyi güldürdün beni :D sen mor pert yazdıkça yorumlar geliyo yarıldım valla :D