Orijinalini görmek için tıklayınız : insignia 1,6 180bg & Vti
Bir dostumun 1,6 180 bg lik insigniası var sürekli denemek istiyor benim vtecle bir türlü denk gelemedik ama yakın zamanda denicez sizce ne olur fikri yada daha önceden deneyen var mı ?
PROMINENT
28-12-2010, 11:07
insigna ağır.
Focus4171
28-12-2010, 11:08
bence iki aracı standart olarak varsayarsak, kısa mesafelerde vtı, yol uzadıkça yüksek hızlarda insignia alır diyorum...ayrıca belli olmaz ama roll'dede insignia diyorum...
roll yapıcaz zaten top speedde ınsıgnıa zaten alır o tartısılmaz 200e kadar yapmayı planlıyoruz vtec altı ve vtec üstü ?
Güzel eğlenceli bir deneme olur insignia vtec altında öne geçebilir. Vtec üstü vites oranı denk gelmeyebilir.
Güzel eğlenceli bir deneme olur insignia vtec altında öne geçebilir. Vtec üstü vites oranı denk gelmeyebilir.
Bende merak ediyorum nasıl bir sonuc cıkıcak ama eglenceli olucağı kesin :D
Insignia çok ağır bir araç hiç şansı yok :) Bir Insignia kullanıcısı olarak benim fikrim bu yönde...
Focus4171
28-12-2010, 11:20
o zaman vtec altı insignia, vtec üstü bilmiyorum diyorum :D ama süper bir deneme olur orası kesin en azından video olur umarım :)
Insignia çok ağır bir araç hiç şansı yok :) Bir Insignia kullanıcısı olarak benim fikrim bu yönde...
Bunu öğrendiğim iyi oldu :D :D
insignia çok ağır bir araç vti alır.
çok ağır ama turbo olduğu için torku var, 2sini de kullandım. İnsigniayı göz ardı etmeyin bence.
torq durumu nedir insignia nın
roll yapıcaz zaten top speedde ınsıgnıa zaten alır o tartısılmaz 200e kadar yapmayı planlıyoruz vtec altı ve vtec üstü ?
top speed de neden insignia tartışılmaz alır..?
Specleri bilmiyorum ama vti en kotu ihtimalle kafa cikartir gibime geliyor insigna esek olusu gibi agir...
Standart mıydı bilmiyorum ama bi videoda gördüm youtubeda 250 görüyodu(ağır ağır da olsa).Vti ınkinden haberim yok ama
JapanVsGermany
28-12-2010, 14:13
Opel Insignia stock bir vti'yı çok çok çok rahat bir şekilde geçer...
Neden bu kadar iddaalı bir yorum yaptım diye soracak olursanız...
***** hem Rol vtec hem de 2.4Accord sahibi birisiyim.
KRC Vtec şeref usta tarafından ilk alındığında üzerinde filtre egsoz warken Accord ile denedik, 3 denemede de accord filtre egsozlu vtec'i geçti, vtec kafa dahi çıkaramıyor, vtec son hızına ulaşana kadar accord hep önde oluyor.
Yine 2.4 Accord ile stock oğlu stock insignia'yı denedik (RS Erdi'nin aracı). 2. vites 60 tan bastık uzuyor opel, 80den bastık uzuyor opel, en son deneme olsun diye 100km den bastık ki 100 ile giderken accord 2.viteste 6000dewir üzeri hani belki geçeriz dedik, çok kısa bir süre öne çıksada opel anında yetişip geçiyor.
Yani Aynı araba ile karılaştırmada yer alan 2 arac ile denedim, insignia'nın çok bariz bir üstünlüğü war "maalesef" stock vtec'e karşı...
Ha şimdi bendeki rol vtec ile deneyesim war erdinin stock insignia ile ama benzin olmuş 4tl,ne gerek war :)
Not: Kişisel Yorum değil,Bizzat her 2 araç ile deneme sonucudur. Opeldeki manuel 6 şanzımanın oranları çok iyi ayarlanmış,turbo ile uyumu çok başarılı...
Her türlü bence de VTI alır. Insignia hem ağır hemde turbo lag biraz fazla gibi...
bu denemeyi yaptık en iyi yorum bu olur sanırım.. insignia cok agır ama içinde 4 kişi varken bile 200 üstü hızlarda hızlanma istegi devam ediyor.. vti basıldıgından öne geçip bi süre önde gidecek ama vti 5e attıgında arkasından gelen insignia 240 falan gibi 4-5 boy önde olacak ;)
3 gun bindim insignia 3. viteste bile esp yi devreye sokuyor :)
hiç beklemedigim bi performansı var fakat güzel bi vti insigniayı üzer.güzelden kastım caili headerslı egzozlu vs
devil_berk22
28-12-2010, 19:26
insignianın kilosu baya bi ağır o yüzden vti ın geçeceğini düşünüyorum
Bence insignianın şansı yok :)
bende bir insignia kullanıcısı olarak VTI gecer diyorum
su106GTI
28-12-2010, 19:49
insignia yı kullandım gercekten cok iiii gidiyor vtec i roldede dragtada gececek kapsıtede.
ocean0636
28-12-2010, 21:02
Vtec rahat alır bence ama top speed de ne olur bılemem :)
top speed de insignianın masallahı var ama karsıdaki araba küçümsencek bir arac değil :) ben yine hertürlü VTI diyorum:)
BlackEmperor
28-12-2010, 21:15
k-FcXSCOQp0[/url]
fikir açısından
http://www.youtube.com/watch?v=k-FcXSCOQp0
JapanVsGermany
28-12-2010, 22:35
arkadaşlar... yine diyorum..
Kilosuna aldanmayın!!!!
Ben 2.4 accord'um ile hem insignia hem de vti ile denedim...
insignia ZIR STOCKtu, vti da filtre we egsoz wardı..
vti'yı 3 denemede de RAHAT geçtim,
insignia 3 denemede de beni rahat geçti...
Bizzat denedim, gördüm ki stock bir insignia stock bir vtec'i maalesef fena halde eziyor.
Bizzat denedik diyorum...
vay be ozaman bizim insignialara bak hele :) bende yazılım yaptırcam iyi gaz oldu simdi
cloverleaf
28-12-2010, 22:49
Kilosuna aldanmayın!!!!
Bizzat denedim, gördüm ki stock bir insignia stock bir vtec'i maalesef fena halde eziyor.
Seni dinleyen pey yok dostum ya:)
Sen 10 tane de video koysan yine bildiklerini okuyacaklar:D
Geçer diyenler hangi speclerde geçeceğini söylerlerse daha açıklayıcı olur;)
180lik manual İnsignia "Stock"Stock" vtec'i rahat olmasa da geçer.
JapanVsGermany
28-12-2010, 22:52
Seni dinleyen pey yok dostum ya:)
Sen 10 tane de video koysan yine bildiklerini okuyacaklar:D
Geçer diyenler hangi speclerde geçeceğini söylerlerse daha açıklayıcı olur;)
180lik manual İnsignia "Stock"Stock" vtec'i rahat olmasa da geçer.
Hocam ben vteci 2 boy geçtim, insignia beni 3-4boy geçti...
Ben de vtec sahibiyim inan fewkalade objektif yaklaştım bizzat denediğim için...
:)
Peki ya aracım yüklüyse ozaman sonuç ne olur ?
akucukdogan
29-12-2010, 10:47
Yüklüden kastın nedir ? Ne kadar yüklü yani ? F/e/h mi yoksa daha fazlası mı ?
Açıkçası merak ettiğim bir karşılaştırma bu. Videosuz deneme olmasın please :)
bizim deneme şansımız olmuştu videoları bulmaya çalışıyorum pc de :) sonuç olarak top speedim 215 gibi olduğu için 210 civarı 1.5 2 boy öndeydim :)
insignia zır stock 2 kişi
cvc vti filtre egsoz headers kısa 4.785 p28 chip dyno da 178 bhp 165 tork 2 kişi
2 araç için stock olduğu göz önünde bulundurulursa insignia affetmez diyorum :D
bizim deneme şansımız olmuştu videoları bulmaya çalışıyorum pc de :) sonuç olarak top speedim 215 gibi olduğu için 210 civarı 1.5 2 boy öndeydim :)
insignia zır stock 2 kişi
cvc vti filtre egsoz headers kısa 4.785 p28 chip dyno da 178 bhp 165 tork 2 kişi
2 araç için stock olduğu göz önünde bulundurulursa insignia affetmez diyorum :D
Videolar bulunursa süper olur :)
Komple kat back egzoz sistem, headers, filtre, stage2 debriyaj. Yüklüden kastım bu :D
ahmet3425
29-12-2010, 10:57
Kilosuna aldanmayın!!!!
ben arkadasın samimiyetine inanıyorum. İnsignia gecer :)
KA®ANLIK
29-12-2010, 11:32
ne zaman biri turbo biri atmosferik denicek diye okudum okudum
sonuç hayal kırıklığı :D
Insignia'nın bu kadar iyi yürüdüğünü hakikaten bilmiyordum, o kasaya maşallah demek lazım gerçekten...
bende mesajları okumadan önce VTI ın önde olacağını düşünüyordum,
ama denemelerden görüldüğü kadarı ile VTI ın pek şansı yok...
Zaten maksat eğlenceli ve güzel zaman geçirmek ee tabi bide geçersem dahada güzel olur :D videolarıda bu başlık altında koyarım zaten :)
hadı bakalım vıdeoyu beklıyoruz :))
bizim serdar ın arabası çok güzel yürür..bi insignia ile deneyelim bakalım bende merak ettim :)
bizim serdar ın arabası çok güzel yürür..bi insignia ile deneyelim bakalım bende merak ettim :)
İnsanın içinde merak uyandıran bi durum bu deneyin bencede sonuçları paylaşırsanız seviniriz :D
ygtkrmdnz
29-12-2010, 12:21
biz denemiştk stock insignia ile headrs,filtre,egzos vti yı
uzunda vti arayı açamamakla beraber insignia arkasından kopmuyor araca göre değişir
JapanVsGermany
29-12-2010, 13:35
Ben de gaza gelip RS Erdi'nin insignia ile rol vtec denemesi mi yapsam :D
Şaka bir yana da stock insignia çok fena yürürken, acaba diyorum yazılımlı filtre egsoz düz borulu bir insignia dan beklentimiz ne düzeyde olmadı? :) Onla da stock type R karşılaştırmak farz olur :D
Şaka bir yana da stock insignia çok fena yürürken, acaba diyorum yazılımlı filtre egsoz düz borulu bir insignia dan beklentimiz ne düzeyde olmadı? :) Onla da stock type R karşılaştırmak farz olur :D
işin içine typer ı soktunuz ya şimdi fitili ateşlediniz işte :D:D:D
hadi bakalım :D :D
ygtkrmdnz
29-12-2010, 13:48
Peki ya aracım yüklüyse ozaman sonuç ne olur ?
işte o zaman geçersin :)
Ankara da var sa hemen deneyelım ben denerım
hakan308
29-12-2010, 19:09
Ya arkadaş ne vtimış ya yakında veyronlara falanda kafa tutulur vti ile :D
rollde gittigi kadar basicaksaniz insignia alir 200 de kesicez derseniz hangisi gecer bilmem ama arada max 2 boy olur ama sunu unutmayin insignia cok guzel ayiriyor bakmayin hantal durduguna ;)
BlackEmperor
29-12-2010, 19:10
komple egsoz+yazılımla gtc, filtre+ egsozlu type R la yürür o zaman :) biri 220 bg civarı 1365 kg diğeri 215 bg 1200 kg ( tam kilosunu bilmiyorum)
rollde gittigi kadar basicaksaniz insignia alir 200 de kesicez derseniz hangisi gecer bilmem ama arada max 2 boy olur ama sunu unutmayin insignia cok guzel ayiriyor bakmayin hantal durduguna ;)
Yakında onu yapan vti de bulcaz :D :D :D
hakan308
29-12-2010, 19:29
Yakında onu yapan vti de bulcaz :D :D :D
Daha bunlar neki konu F-16 ile vti ne yapar rollde? vti isik hizi ile giden supersonic uzay aracina saplarmi? gibi sacma yerlere gidecek.O degil honda seveni hondadan sogutuyorlar sevmeyenide iyice gicik kaptiriyorlar :D
Daha bunlar neki konu F-16 ile vti ne yapar rollde? vti isik hizi ile giden supersonic uzay aracina saplarmi? gibi sacma yerlere gidecek.O degil honda seveni hondadan sogutuyorlar sevmeyenide iyice gicik kaptiriyorlar :D
Olur oda olur yakında yaptık olacak :D :D
İşin makarası bi yana maksat burda denemek görmek eğlenceli vakit geçirmek ;)
hakan308
29-12-2010, 19:38
Olur oda olur yakında yaptık olacak :D :D
İşin makarası bi yana maksat burda denemek görmek eğlenceli vakit geçirmek ;)
tamam denenmeden bir gun once konu acilsa herkes fikrini belirtse sonra video cekilse sonuc belli olsa amenna ama hep bi karsilastirma konusu vti & xxx ne olur? cevaplar ise vti saplar vti geri viteste bile kazanir vti bu borumu o kadar deviri bosami ceviriyor vs. vs. kimse specler uzerinden konusmuyorki ;) neyse ins video gelirde sonucu ogreniriz
tamam denenmeden bir gun once konu acilsa herkes fikrini belirtse sonra video cekilse sonuc belli olsa amenna ama hep bi karsilastirma konusu vti & xxx ne olur? cevaplar ise vti saplar vti geri viteste bile kazanir vti bu borumu o kadar deviri bosami ceviriyor vs. vs. kimse specler uzerinden konusmuyorki ;) neyse ins video gelirde sonucu ogreniriz
Burası adı üstünde forum sitesi bilgi amaçlı birşey sorarsın yada paylaşırsın diğer üyeler fikirleri olanlar yada deneyimleri olanlar bilgilerini iletirler fazla büyüttün sen konuyu ;) vti saplar vti öle yapar konu bu değil, herkes istediği yorumu yazmakta özgür saygı çerçevesinde..
insignia gerçekten kilosuna göre çok iyi giden bir araba.stock vti'ı rahat rahat geçer,yüklü vti'ile kafa kafaya giderler.ama yinede denemek lazım.deneyen arkadaşlar olursa onlardan video bekliyoruz...
denenicek zaten video çekilip koyulucak neden bu kadar abarttın anlamadım altı üstü insignia vs vti denemesi olucak kimsede vti f-16yı geçer gibi laflar edip abartmıyoda herkes düşüncesini belirtiyo.deneyenler sonuçları yazıo denemeyen fikirlerini belirtiyo abartmaya gerek yok relaxx:icon_tup:
denenicek zaten video çekilip koyulucak neden bu kadar abarttın anlamadım altı üstü insignia vs vti denemesi olucak kimsede vti f-16yı geçer gibi laflar edip abartmıyoda herkes düşüncesini belirtiyo.deneyenler sonuçları yazıo denemeyen fikirlerini belirtiyo abartmaya gerek yok relaxx:icon_tup:
Bizde öyle diyoruz kanka ama arkadaşın vti den yana yarası var heralde konuyu direk f16 vti bugati vti yaptı :D :D
Burası adı üstünde forum sitesi bilgi amaçlı birşey sorarsın yada paylaşırsın diğer üyeler fikirleri olanlar yada deneyimleri olanlar bilgilerini iletirler fazla büyüttün sen konuyu ;) vti saplar vti öle yapar konu bu değil, herkes istediği yorumu yazmakta özgür saygı çerçevesinde..
:icon_tup::icon_tup:
emir-emir
29-12-2010, 20:13
astra 180 passat 2.0 tsi delio vtec kaçamaz :heyoo: :heyoo:
kadran kırılana kadar basalım
bızımkısı 200 de kesılmıyo merak etme?
:d :d :d :d :d
hahahah :D :D
hakan308
29-12-2010, 20:32
Bizde öyle diyoruz kanka ama arkadaşın vti den yana yarası var heralde konuyu direk f16 vti bugati vti yaptı :D :D
vtidan yana hicbir yaram falan yok konuyu saptirmayin benim demek istedigim apayri bisey vti&xxx karsilastirilmasi yapildiginda bazi kisiler araclara speclere bakmadan vti saplar muhabbetine giriyor buda seven kisiyi bile hondadan biraz sogutuyor sevmeyenide iyice gicik kaptiriyor
Bulut Y.
29-12-2010, 20:34
vtidan yana hicbir yaram falan yok konuyu saptirmayin benim demek istedigim apayri bisey vti&xxx karsilastirilmasi yapildiginda bazi kisiler araclara speclere bakmadan vti saplar muhabbetine giriyor buda seven kisiyi bile hondadan biraz sogutuyor sevmeyenide iyice gicik kaptiriyor
kardeş kusura bakma ama....
vti saplar.. ;)
arkadaş denediğini söylüyor bişey denemez ama 400 kg dan fazla bir farkla, 18" galiba (yanlış bilmiyorsam) lastiklerle insignia nasıl kopup gider onu da anlamak pek mümkün değil. güç/ağırlık oranı var. bu farkı şanzımanla mı kapatacak insignia torkla mı?
ayrıca type r la yürür falan demek de bana komik geldi
Demek ki vti iyi yürüyor ki herkes birbiriyle denemek istiyor bu gayet doğal bişey, ayrıca sırf vti sevdıklerı için kişiler vti alır diye yorum yapabilir zevk meselesi sonucta. Kimse bi aracı sevmek zorunda değil isteyen soğur isteyen ısınır ;)
hakan308
29-12-2010, 20:38
zaten ben sizin araciniz 200 de kesiliyor gibi bisey soylemedim konuyu saptirmayalim konuyu acan arkadas aynen su cumleleri yazmis ona istinaden 200de kesilme konusu acildi
"roll yapıcaz zaten top speedde ınsıgnıa zaten alır o tartısılmaz 200e kadar yapmayı planlıyoruz vtec altı ve vtec üstü ?"
Demek ki vti iyi yürüyor ki herkes birbiriyle denemek istiyor bu gayet doğal bişey, ayrıca sırf vti sevdıklerı için kişiler vti alır diye yorum yapabilir zevk meselesi sonucta. Kimse bi aracı sevmek zorunda değil isteyen soğur isteyen ısınır ;)
yak beni kankaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D
zaten ben sizin araciniz 200 de kesiliyor gibi bisey soylemedim konuyu saptirmayalim konuyu acan arkadas aynen su cumleleri yazmis ona istinaden 200de kesilme konusu acildi
"roll yapıcaz zaten top speedde ınsıgnıa zaten alır o tartısılmaz 200e kadar yapmayı planlıyoruz vtec altı ve vtec üstü ?"
Bak kendin dedin işte konuyu açan ben oldugum halde vti alır diye bi kavram yok ortada benım tahminim 200den sonra insignia alır uzar gider denemedim çünkü duyduklarıma 260 top speed yapabiliyormus ona istinaden söledim konuyu açmaktaki amaçta bu zaten bilgi fikir ve deneyimleri toplamak adı üstünde forum sitesinin amacı da budur ;)
hakan308
29-12-2010, 20:41
ben zaten vti yurumuyor falan demedimki konuyu neden o yone cekiyorsunuz tamam sizin istediginiz cevabi veriyim konuyu kirletmeyelim
vti saplar ;)
ben zaten vti yurumuyor falan demedimki konuyu neden o yone cekiyorsunuz tamam sizin istediginiz cevabi veriyim konuyu kirletmeyelim
vti saplar ;)
Bizim istediğimiz bir cevap yok zaten ortada sadece bilgi ve deneyımleri değerlendiyoruz, deneyip görücez kim alır kım yer misali maksat eğlence :)
Bulut Y.
29-12-2010, 20:44
vtec üstü : cevabı herkes biliyor ;)
vtec altı : devir kaç k mesela (2k 4k 5k) ??
ben her turlu basarım benım vtec ımın altı ustu yok
ıstersen sıfırdan basarım
ısterse 2000 devırden ısterse 6000 devırden
amaç araba denemek :icon_tup:
vtec üstü : cevabı herkes biliyor ;)
vtec altı : devir kaç k mesela (2k 4k 5k) ??
Onlar konusulmadı daha ama 4 olur büyük iht
ıstersen sıfırdan basarım
ısterse 2000 devırden ısterse 6000 devırden
amaç araba denemek :icon_tup:
. :) :) ;)
:icon_tup:
:hehe::hehe::hehe:
öyle ama şimdi konu sapmasında..
czt dediler
sagolsun Arif kardeşimle her sekılde denedıl alt üst yan :)
merka ediyorum insignia ilede denerim Ank de varsa getırelım bı araya arabaları :)
Bulut Y.
29-12-2010, 20:49
drag gibi fikir varsa çok üzerim uykusuz geceler geçirir insignia :D
öyle ama şimdi konu sapmasında..
czt dediler
sagolsun Arif kardeşimle her sekılde denedıl alt üst yan :)
merka ediyorum insignia ilede denerim Ank de varsa getırelım bı araya arabaları :)
Her türlü denemeye açığız diosun kanka :)
Drag olmaz heralde en azından ben dragdan yana değilim :D
İnsignia değilde astra da olsa o motor tartışılır.
İnsignia totosunu kaldırana kadar ohooo :)
Rollden sıkıldım ben artık Drag yapmak isityorum 0-400 :)
Bulut Y.
29-12-2010, 21:07
anammmmmmmmmmm:hehe:
çok ağır olur etme:hehe:
BlackEmperor
29-12-2010, 21:08
İnsignia değilde astra da olsa o motor tartışılır.
İnsignia totosunu kaldırana kadar ohooo :)
Dragda bilmem ama rollinge örnek, forum sakinlerinden clc vtec vs astra gtc :)
YouTube - clc vtec & astra gtc turbo (http://www.youtube.com/watch?v=aZ1NVcc5yTY)
JapanVsGermany
29-12-2010, 21:16
Ankara da var sa hemen deneyelım ben denerım
erdi de war bizim cliocu da :)
welhasılı senin araba gıdı gıdı vtec klasmanına giriyor,benzin 4tl,ne gereNk war :)
N/A olunca tutunmak kolay oldu heralde :D
Astra ile insignia arasında kaç kg var ??
BlackEmperor
29-12-2010, 21:31
Astra ile insignia arasında kaç kg var ??
Astra GTC 1355 kg ( donanıma göre artabilir )
edit: ( suan katalogtan bakıyorum 68 kg ortalama yolcu ağırlığı+7 kg el bagajı ve %90 depo dolu iken toplam ağırlıkmış yani bomboşken 1240 kg felan )
Insignia 1500 civarı
kısaca 250 kg fark varmış
bence insigniaile kafa kafaya gider vtec diye tahmin ediyorum.. koyduğun videoda yanında 1kişi olduğunu varsayarak 150 kg lık tabi :) o aradakı farka dayanarak söylüyorum.
Ludacris
29-12-2010, 21:38
Hocam ben vteci 2 boy geçtim, insignia beni 3-4boy geçti...
Ben de vtec sahibiyim inan fewkalade objektif yaklaştım bizzat denediğim için...
:)
yanılıyorsun sanırım :D
insigniya alır gibi gözüküyor yoruma göre
BlackEmperor
29-12-2010, 21:39
bence insigniaile kafa kafaya gider vtec diye tahmin ediyorum.. koyduğun videoda yanında 1kişi olduğunu varsayarak 150 kg lık tabi :) o aradakı farka dayanarak söylüyorum.
bencede...stok vs stok ise 4 e kadar anca dayanır gibime geliyo vti.
MuratGürakan
29-12-2010, 21:56
arkadaşlar denedik gördük diyolar insignia gidiyor diyorlar lafım yok.
Bana hep gitmeyenleri denk geldi o zaman. Ciyerlileride size :D
Ben çok hantal olduğunu düşünüyorum açıkcası insignia nın uzunda alır ama 160km lere kadar vti biraz önde olur gibi. Vti iyiyse ama.
tequila818
29-12-2010, 22:01
benim anlamadığım stok 1.6T gtc ile vti denemesi vardı jap10 du sanırım. vti geçiyordu insigniada aynı motor var ve daha ağır?
BlackEmperor
29-12-2010, 22:07
benim anlamadığım stok 1.6T gtc ile vti denemesi vardı jap10 du sanırım. vti geçiyordu insigniada aynı motor var ve daha ağır?
JAP10 VTİ VS GTC TURBO - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/jap10-vti-vs-gtc-turbo_702864.htm)
bahsettiğin video bu sanırsam,
beyler neyi tartışıosunuz :)
insigna ne :)
vti ile insigna denesinler bakın insigna ne hale geliyor.
ben vti ile astra gtc yi denemiştim teke tek
benim aracımda megan racing headers 60 mm düz boru 63 lük dc egsoz ve misimoto filtre vardı.
vtec altı ve vtec üstü denedim.
vtec üstü 3 boy net öndeydim.220 den sonra geçildim.
vtec altı denedim 1.5 boy önde gittim 200 den sonra geçildim.ama saolsun astra hep rüzgar tünelime girdi.
video isteyene videoları ekliyorum.
astrayı kullanan kişi 80 kg ben 105 kg.
işte videolar.
bu videoda ilk deneme tec üstü 5700 devir gibi 2. video 4000 devir gibi
JAP10 VTİ VS GTC TURBO - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/jap10-vti-vs-gtc-turbo_702864.htm)
bu videodada vtec altı 5000 gibi basıyorum
JAP10 VTİ VS GTC TURBO - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/jap10-vti-vs-gtc-turbo_702865.htm)
16 jap 10 benim eski vti idi.yani demem oki insgnanın şansı falan yok kondisyonlu bir vti karşısında.
araya ep3 falanda dahil edilmiş sanırım
şimdi typer var aynı plakada bende 16 jap 10 .
en hızlı opel neyse speedstarmı sıpaydırmen mi her neyse varsa bildiğiniz denemek isterim.
BlackEmperor
29-12-2010, 22:29
hb vtilar kaç kg ?
Bulut Y.
29-12-2010, 22:50
sıpaydırmen zhuahuzhuahuahuha dA:D:D:D:D:D
JapanVsGermany
29-12-2010, 23:07
Benim hb vtec stepnesiz, Klima tertibatı tamamen sökülü, 4 tane koltuk sökülü, sadece önlerde 2 tane sparco koltuk,paspas dahi olmadan net 1060kg çıkıo kantarda...
1040kg olsa standart hali şu an 1000kg den aşağı düşmesi lazım :)
kantarların artı eksı 30-40 kg hata payı olur. bunlar zaten katalog verileri fabrikasyon.. seninle beraber 1060 olabilir mi.?
ankara-bursa rakım olayını gözardı etmemek gerek.biz typerla ankaradan geçerken dumura uğruyorduk.araba bariz yavaşlıyordu.
bursada accord 2.4 ü ben güle oynaya geçiyordum.videoları eklemiştim.
ankara-bursa rakım olayını gözardı etmemek gerek.biz typerla ankaradan geçerken dumura uğruyorduk.araba bariz yavaşlıyordu.
rakımla alakası nedir ? yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum
atmosferik motorlaryüksek rakımlara çıkıldıkça yavaşlarlar.ama turbo arabalar bu yüksek rakımdan minimum düzeyde etkilenir.
motorlar insan gibidir.
prenasip neredeyse aynıdır.
insanda çektiği oksijeni yakarak soluyarak çalışır.arabalarda.
burdan yola çık.
2000 rakımlı yerdemi daha rahat ve verimli koşarsın 200 rakımlı yerdemi.
JapanVsGermany
29-12-2010, 23:23
vti specleri nelerdi?
benim denediğim vti standarta çok yakındı sadece bir egsoz bir de filtre wardı.
benim vti nin specleri megan hıdır 60 lık boru 63 lük egsoz ve misimoto filtre idi.
ama ben bariz farkla geçiyordum 2 accorduda.2.4 lt.
yani tutunamıyorlardı bile.ya çok ayarsız gidiyordu namussuz :)
araba eski s vtec ti.
yusufun eski aracıydı.
şimdi diyarbakırda cahitin arabası fk plaka sanırım kırmızı hb.
JapanVsGermany
29-12-2010, 23:29
şöyle değenlendirelim, araban zır stock olsa bariz fark atabilir miydin sence 2.4 accorda?
Zır stock insignia bariz fark attı bana :)
benim tüm yorumlarım stock vti stock insignia üzerinedir kimse yanlış anlamasın, yoksa şu an beni accordum ile geçen insigniaya minumum 10 boy atarım vtec ile ama vtec dolu :)
En güzeli deneyip görmek...
Bir de şu war ki ben de 1000rakımda denedim, sıfır rakımda denense belki de sonuç farklı olabilirdi,bunu göz ardı etmemek lazım ;)
emin ol çok fark olucaktır bursa istanbul rakımlarında.ben bu rakımlarda denediğim için bursa istanbul diyorum.yanlış anlaşılmasın.
n/a araba düşük rakımda gidiyor gitmesi gerektiği gibi.yüksek rakımda sıçıyor ya.
atmosferik motorlaryüksek rakımlara çıkıldıkça yavaşlarlar.ama turbo arabalar bu yüksek rakımdan minimum düzeyde etkilenir.
motorlar insan gibidir.
prenasip neredeyse aynıdır.
insanda çektiği oksijeni yakarak soluyarak çalışır.arabalarda.
burdan yola çık.
2000 rakımlı yerdemi daha rahat ve verimli koşarsın 200 rakımlı yerdemi.
teşekkür ederim :icon_tup:
ben 1150 hb 1200 sedan diye hatırlıyorum, araştırayım bir :)
Gelecekten gelen edit: kendi broşüründe hb için vti da 1195 kg yazıyor.. sedanla ama 50 kg fark yoktu daha azdı.. fotoyu isterseniz koyarım buraya
dragon07
30-12-2010, 01:01
bi araç aldık bursadan.daha dün geldik antalyaya...
bursada felan normaldi gidişatı ...bursadan cıktık yolda resmen araba agladı...antalyaya indim kepez üstünde net gaz yiyordu...
ben uzun yolu genelde turbodizelle yaptıgım için fark edemiyordum...
fakat atmo makine ciddi derecede yüksek rakımlarda yürümüyor...
sıpydırmen efsane :D:D:D
opel sıpaydırmen :D:D:D:D agzına saglık be usta :D:D
atarlı giderli honda kullanıcıları iş başında....
sanırım soru standart üzerinden, standart araçları olanlar denesin sonuçlar verilsin daha güzel olur...
bizim burada vardı insignia..deneme yapalım diye söyledik fakat arkadaş istemedi..bizde ısrar etmedik :)
KA®ANLIK
30-12-2010, 12:59
en hızlı opel neyse speedstarmı sıpaydırmen mi her neyse varsa bildiğiniz denemek isterim.
maşallah maşallah... :)
sıpaydırmen :]
güzelmişte o kadar iddialı olmak üyük hayal kırıklıklarını da beraberinde getirir :)
o kadar ıddıalı olmamak lazım..
Opel speedster 2.0turbo 197hp-250NM ve 1005kg gibi bir ağırlığı var. 0-100 hızlanması 4.9sn. 0-160 hızlanması 12,6sn.
tehlikeli alettir bi tayperın kafa tutabileceğini sanmam.
Lotus elise ye kafa tutmakla aynı şey çünkü.
2.2atmosferiğini kullandım 140küsür hp lik o bile hafifliğinden kaynaklı ciddi seri aletti.
Ha opelden nefret ederim orası ayrı :)
Bulut Y.
30-12-2010, 19:36
adam giderini yaptı varsa kendine güvenen sıpaydırmen yada tanıdık eş dost kozlar paylaşılsın.
hondayı alana atar gider kitapçığı yanında veriyola herhalde :D
adam giderini yaptı varsa kendine güvenen sıpaydırmen yada tanıdık eş dost kozlar paylaşılsın.
:icon_tup::icon_tup:kesinlikle katılıyorum kitapçık falan ozaman belli olur :D :D
infaztim diye youtube da videolarına bakın veya skn type r diye ondan sonra atar kitapçığından mı okuyor arkadaş tekrar yazarsınız buraya bizde bilgileniriz
Bulut Y.
30-12-2010, 19:51
sana e-posta olarak atayım istersen e-book veriyolar bütün hondacılara belki bi iki şey kaparsın ;)
sana e-posta olarak atayım istersen e-book veriyolar bütün hondacılara belki bi iki şey kaparsın ;)
mitsubishi_boy
30-12-2010, 19:57
Mantıken VTi'nın alması lazım gerek ağırlık gerek VTEC ama Insignia'nın turbo uyumu+vites oranları çok iyi.Hızlanma inanılmaz o kasaya. Stock VTi'yı her türlü kaldırır diyorum. Ama 0-60 yapılcaksa Vti ahaha
peşisıra 3 hondacıda atarları sıraladı hayırlı olsun :) sakin olun şampiyonlar :)
peşisıra 3 hondacıda atarları sıraladı hayırlı olsun :) sakin olun şampiyonlar :)
Hayır anlamadığım nokta nedir ki bu Hondacıları çekememezlik tuhafıma gidiyor :)
Bulut Y.
30-12-2010, 20:01
biz hep sakiniz ;) güven sorunumuz yok allaha şükür...
neyin güveninden neyin nesinden bahsediyorsunuz :D kimsenin laf söylediği yok size yada sizin gibilere. çekememezlik nedir yani, ayıp oluyor bu gibi laflar.
bunu açıklamak saçma ama ben espri yapmıştım. kusura bakmayın.
şampiyonda değiliz. bunlar arabaların teknik verileri. stock
vtec
Engine / Motor
Manufacturer: Honda
Type: S-4
DOHC
16 valves total
4 valves per cylinder
Main bearings: 5
Bore x stroke: 81.00mm × 77.40mm
Bore / stroke ratio: 1.05
Displacement: 1595 cc 97.33 cu in
Compression: 10.20:1
Fuel system: Ho PGM-Fi fuel inj.
Aspiration: Normal
Catalytic Converter: Y
Max. output: 162.2 PS (160.0 bhp) (119.3 kW)@7600 rpm
Max. torque: 150.0 Nm (111 lbft) (15.3 kgm)@7000 rpm
Coolant: Water
Specific output: 100.3 bhp/litre
Specific torque: 94.04 Nm/litre
Performance / Performans
0-60mph: 7.3 s
Quarter mile: 15.80s
Top speed: 212 km/h
Power to weight: 148.15 bhp/ton
insignia
Fiyat Grafiği
Puanı 5 üzerinden 0 yıldız
Motor
Motor Hacmi
ve Beygir gücü 1598 cc
180 hp
Motor Özellikleri Sıralı 4 Silindir 16 Valve, Atmosferik
Sıkıştırma Oranı 81.50
Motor Gücü (hp-d/d) 180 hp @ 5500 d/d
Maks. Tork (Nm-/d) 230 Nm @ 230 d/d
Şanzıman
Şanzıman 6 ileri Manuel
Aktarma Önden Çekiş
Performans
0-100 km/h (sn) 8.9 sn
Maks. Hız (km/h) 225 km/h
iki aracın 0-100 ü arasında 1,5 saniye var. neyi konuşuyoruz anlamıyorum
ilovevti
30-12-2010, 20:24
valla teknik veriler ortada... ayrıca insignia nın jantlarını düşünürsek doğa üstü bi araç değilki bu arkadaşlar biraz mantık istiyo... ağırlık + jant ebatı ??? biraz düşünün derim. vti saplar :) şampiyonuzda atarcıyızda :)
mikahakinen
30-12-2010, 22:16
2.4 accord la denemiştik 1-1.5 boy öndeydi insignia. Ona istinaden
insignia +1
diyorum.
bu denemeyi yaptık en iyi yorum bu olur sanırım.. insignia cok agır ama içinde 4 kişi varken bile 200 üstü hızlarda hızlanma istegi devam ediyor.. vti basıldıgından öne geçip bi süre önde gidecek ama vti 5e attıgında arkasından gelen insignia 240 falan gibi 4-5 boy önde olacak ;)
Katılıyorummm Dou sana bence uzunda Insıgnıaa alırrr .... :eek:
mstpower
30-12-2010, 23:11
ne vti mıs bee her konuda kesin tartısma cıkarıyor fiyatı biraz daha artar :)))
Bulut Y.
30-12-2010, 23:21
2.4 accord la denemiştik 1-1.5 boy öndeydi insignia. Ona istinaden
insignia +1
diyorum.
2.4 accord yürüyen bi araba mı ? :hehe:
bakın burada ne var :)
siz hiç opel motoru swaplanan honda gördünüzmü :)
ama biz k20 taşıyan lotuslar da gördük.
YouTube - opel speedster swap k20 (http://www.youtube.com/watch?v=EoyC5xNFmf4)
fiyat performans dengesine bakacak olursak k20 dünyanın en iyi motorlarından dediğimizde ççok fazla tepki çekmeyiz sanırım.
dünyada racing motora en yakın otomobil motoru k20 dir.
bunu ben demiyorum test pilotları söylüyor.
haa unutmadan stock sağlıklı bir vti insignayı peşine takar.
dragon07
31-12-2010, 01:25
bakın burada ne var :)
siz hiç opel motoru swaplanan honda gördünüzmü :)
ama biz k20 taşıyan lotuslar da gördük.
YouTube - opel speedster swap k20 (http://www.youtube.com/watch?v=EoyC5xNFmf4)
fiyat performans dengesine bakacak olursak k20 dünyanın en iyi motorlarından dediğimizde ççok fazla tepki çekmeyiz sanırım.
dünyada racing motora en yakın otomobil motoru k20 dir.
bunu ben demiyorum test pilotları söylüyor.
varsa antalyada giderli insignia deneyek hemen ...
haa unutmadan stock sağlıklı bir vti insignayı peşine takar.
egzoz hedırs cai baskı balata volanlı bi vitek
insigniayı DELİP ATAR !
-Günalp-
31-12-2010, 19:02
vay be ne arabaymis su vti.. araclari stadart olarak ele alirsak denmis o olsa bu olsa halam olsa denmemis.... bende opel diorum.. o bu su olcaksa insigniaya bi chiple olay yine biter.. o zaman delen delene!!!!
valla hiç belli olmaz chip atılırsa opel gecede bılır
Bulut Y.
31-12-2010, 19:45
vay be ne arabaymis su vti.. araclari stadart olarak ele alirsak denmis o olsa bu olsa halam olsa denmemis.... bende opel diorum.. o bu su olcaksa insigniaya bi chiple olay yine biter.. o zaman delen delene!!!!
havalarda buz gibi.
bende egsoz filtre var.
kendine güvenen insigniacı arkadaşlara petrolümüzde ılık ılık çay içiririm. ;)
vti iyi arabadır, tavsiye ederim
ilovevti
01-01-2011, 08:44
sanırım ferrari mühendisleri k20 yi incelemeye mi ne almıstı teknolojisinden faydalanabilmek DERS ÇIKARMAK için ... ama bir opel motorunu veya başka bir motoru incelediklerini hiç duymadım açıkçası :) zaten swap olayları... herşey ortada... ama b16 da yeter bir opele toz yutturmak için :)
UĞUR_GSI
01-01-2011, 10:45
sanırım ferrari mühendisleri k20 yi incelemeye mi ne almıstı teknolojisinden faydalanabilmek DERS ÇIKARMAK için ... ama bir opel motorunu veya başka bir motoru incelediklerini hiç duymadım açıkçası :) zaten swap olayları... herşey ortada... ama b16 da yeter bir opele toz yutturmak için :)
ağzı olan konuşuyor boş boş :heyoo::hahaha:
burda kimse kimseye toz yutturma derdinde değil insanlar yapıp arabasını deneme derdınde hondanında basarısı tartısılmaz opelinde tartışılmaz
ilovevti
01-01-2011, 13:20
ağzı olan konuşuyor boş boş :heyoo::hahaha:
burda kimse kimseye toz yutturma derdinde değil insanlar yapıp arabasını deneme derdınde hondanında basarısı tartısılmaz opelinde tartışılmaz
bencede boş boş konusuyor ağzı olan ;) burda denenen ne biraz düşün arkadaşım bence :) zaten yarışan belli 2 kişi yok toz yutturma derken ne dediğimi herkes anladı çekemeyenler yorum yapanlara saygı göstermeli değil mi :) :p :icon_wack
:D bu iyiydi.
deneme ne oldu? isallah video cekersiniz. bende merak ettim.
ahmet3425
01-01-2011, 14:18
noldu durum nedir?deneme yaptınız mı?
Opel'in hangi motorunu inceledin de böyle saçma sapan konuşuyosun çok merak ettim. Neye dayanarak?
hala denendimi denenmedimi diyorsunuz ağalar.
ben size insignadan çok daha hafif olan astra ile videomu koydum.
astra yetişemiyor 220 lere kadar.
hadi benim arabada hıdır egsoz filtre var.bunlarda katsın katsın 3-5 boy katsın arabaya fazlasını imkansız katamaz.
burdada demek oluyorki hemen hemen 1 boy arkasında kalırdım astranın.
e astra ile insigna arasında nerden bakarsan bak ortalama 3 boy net olur diye düşünüyorum.
burdan çıkan sonuç stock vti insignayı peşine takar.
0-100 e bakarak karşılaştırma yapılıyor. :)
tolga900
01-01-2011, 17:05
insignia araba vti da 4 tekerlekli modifiye deney makinası o kadar :hahaha:
redlinemst
01-01-2011, 18:26
ahahaha direk imza direk imzaaaa :hehe:
Bende imzaya alırım :D
rüya aleminde gezmeyin hondacılar.. vti mükemmel araba hepinize hak veriyorum ama filtre egzoz headerslı saglıklı bi vti insignianın önüne zor cıkarken 2side stock olursa insignia agır üzer haberiniz olsun :) hatta vtida filtre ve egzoz olsun headers olmasın yine sonuç aynı olur.. headers olmayan vti'ın 5e atınca ne oldugunu vti sahipleri benden daha iyi biliyorlardır eminim ;)
redlinemst
01-01-2011, 18:35
rüya aleminde gezmeyin hondacılar.. vti mükemmel araba hepinize hak veriyorum ama filtre egzoz headerslı saglıklı bi vti insignianın önüne zor cıkarken 2side stock olursa insignia agır üzer haberiniz olsun :) hatta vtida filtre ve egzoz olsun headers olmasın yine sonuç aynı olur.. headers olmayan vti'ın 5e atınca ne oldugunu vti sahipleri benden daha iyi biliyorlardır eminim ;)
an la ta maz sı nızzzz :)
ne vti mış arkadaş lafını çok seviyorum ya :)
benimkinde headers yoktu.5'e atınca noluyo headers olmayan vti'da paraşüt falan mı açıyo:beuj:
ne vti mış arkadaş lafını çok seviyorum ya :)
nedense bi yere gelince hep söyleniyor. benimse pek hoşuma gittiği söylenemez :)
Talih.b16
01-01-2011, 19:40
cok vtec yaralısı var ondan böle oluyo...
vti benim icin ufak kalir, o yüzden yara filan olmaz. ama sanki honda sevgisi agir basiyormus gibi.
vti filan tanimam, ne oldugunu video lardan filan görüyorum . benim oldugun yerde fazla tutulan bir arac degil. ama sonucta 160 ps 150N torku olan araba. bögle yorumlar yüzünden vti ye önyargim olusmaya basladi.
iyi hos vergi avantaji filan var , kullanici icin bunlar avantaj ama tutupta turbolu aracla karsilastiricak kadar sabit fikirli bakmayin su olaya. belki orjinalde gecebilir ama bi chip e bakar, sonrasinda vti inin yetismesi icin bi araba parasi daha harcanmasi gerekir , sonucta atmosferik.
UĞUR_GSI
01-01-2011, 21:43
cok vtec yaralısı var ondan böle oluyo...
bugüne kadar hic yaram olmadı kendı adıma konusum ama kımseyede yaraladım
tabirini kullanmadım kullanmamda.Ama meydan okumak değil yanlış anlasılmasın
tabıkı benı gecıcek vti vardır tam dolulardan ama izmirde 4 vtiyla yarıştım gecen
olmadı. (hepsi iyi yürüyen araclar ama kimseyede inip yaraladım demedim) konuşan
herkes vtec yaralısı olmuyor yani kendi adıma :icon_tup:
-Günalp-
01-01-2011, 22:16
vti yilina gore iyi bir arabaymis.. ama artik cok bi espirisi yok bence yeni teknoloji araclara kiyasla.. espirisi olsa insignia ile kiyaslanmaz performas yonunden.. insignia sonucta gazlamak icin yapilmis bir arac deil.. konfor on planda tutulmus ona gore bir donanim konmus.. safi performans araci deil yani... hedef kitle de gazlayan kitle deil..1,5 ton arac sonucta.. vti gecer mi die supheleniliosa insignianin basarisidir bu.. madem opel motordan anlamiyo insignianin rakibi accord.. deneyin 2.0 accordla gorelim noluyo 1.6 opel vs 2.0 accord.. hangi motor basarili hangi marka basarili gorelim=) yorum yaparken sadece marka fanatikligi yapmayin.. biraz objektif olun...
Talih.b16
01-01-2011, 22:18
vti benim icin ufak kalir, o yüzden yara filan olmaz. ama sanki honda sevgisi agir basiyormus gibi.
vti filan tanimam, ne oldugunu video lardan filan görüyorum . benim oldugun yerde fazla tutulan bir arac degil. ama sonucta 160 ps 150N torku olan araba. bögle yorumlar yüzünden vti ye önyargim olusmaya basladi.
iyi hos vergi avantaji filan var , kullanici icin bunlar avantaj ama tutupta turbolu aracla karsilastiricak kadar sabit fikirli bakmayin su olaya. belki orjinalde gecebilir ama bi chip e bakar, sonrasinda vti inin yetismesi icin bi araba parasi daha harcanmasi gerekir , sonucta atmosferik.
nerde olup neye bindigini bilmiyorum biz atmosferik arabayla turbo kovalıcaz nerdeyse bu 106 gti saxo vts ve vtec haddinden fazla yuruyen bi arac.ben simdi denedim dicem yine video koy sunu koy bunu koy falan dicekler onun icin polemik olmasın girmiyim mevzuya.dikkat edrseniz vtecciler ovmuyo aracın baskası kotuluyo.konu acılıyo acılır acılmaz vtec gecer diyene nasıl gecer vtec yakında ferro gecer falan yazılıyo bizde karsılık verıyoruz okadar..
nerde olup neye bindigini bilmiyorum biz atmosferik arabayla turbo kovalıcaz nerdeyse bu 106 gti saxo vts ve vtec haddinden fazla yuruyen bi arac.ben simdi denedim dicem yine video koy sunu koy bunu koy falan dicekler onun icin polemik olmasın girmiyim mevzuya.dikkat edrseniz vtecciler ovmuyo aracın baskası kotuluyo.konu acılıyo acılır acılmaz vtec gecer diyene nasıl gecer vtec yakında ferro gecer falan yazılıyo bizde karsılık verıyoruz okadar..
Son nokta olur umarım bu mesaj :icon_tup:
Talih.b16
01-01-2011, 22:24
bugüne kadar hic yaram olmadı kendı adıma konusum ama kımseyede yaraladım
tabirini kullanmadım kullanmamda.Ama meydan okumak değil yanlış anlasılmasın
tabıkı benı gecıcek vti vardır tam dolulardan ama izmirde 4 vtiyla yarıştım gecen
olmadı. (hepsi iyi yürüyen araclar ama kimseyede inip yaraladım demedim) konuşan
herkes vtec yaralısı olmuyor yani kendi adıma :icon_tup:
sen gecersin gecte koy videoda masallah diyelim gecemessin demem inan masallah derim ..ama konulara bak vtec vs konularına vteccıler sole gecer bole gecilir yazar ama bize fanatik diyen adamlar gazlar ortamı..gecen vardı yeni bi konu orda baya tartıştık yine bulursam atarım lınkını bakiım fanatık kım vtec kotuluyo..ben konu ile ilgili yorumu sole yapıyım stock vtecle basa bas olur belkı ama ınsıgnıa uzunda acar gibi ama stock icin konusuyorum..
Talih.b16
01-01-2011, 22:30
vti yilina gore iyi bir arabaymis.. ama artik cok bi espirisi yok bence yeni teknoloji araclara kiyasla.. espirisi olsa insignia ile kiyaslanmaz performas yonunden.. insignia sonucta gazlamak icin yapilmis bir arac deil.. konfor on planda tutulmus ona gore bir donanim konmus.. safi performans araci deil yani... hedef kitle de gazlayan kitle deil..1,5 ton arac sonucta.. vti gecer mi die supheleniliosa insignianin basarisidir bu.. madem opel motordan anlamiyo insignianin rakibi accord.. deneyin 2.0 accordla gorelim noluyo 1.6 opel vs 2.0 accord.. hangi motor basarili hangi marka basarili gorelim=) yorum yaparken sadece marka fanatikligi yapmayin.. biraz objektif olun...
marka fantikligi yok bak simdi sen yapıyosun.senin için esprısı olmaya bilir ama bazıları icin klasık amerıkan gibidir vtec.senin için esprisi olmayan araba hatta 20 lıralarda arac senin mc la yurur bak gecer demiyorum seni gecenide olur hos ayrı meselede olay bu.konu acılmıs napalım insigniya ile vtec ne olur yazılmıs sen kıyaslamayın yazmıssın ama ama adam acmıs napalım..
mstpower
01-01-2011, 22:39
opeli oven arkadaslar bu kadar ii idi neden birkac firma aynı motoru birkac arabada cıkartıyor
varmı baska arabada b16 a2 k20 b18 b20 ??
siz turbo ile 180 hp alırken biz atmosferikle 160 hp alıyoruz hııı sunuda unutmayın ek9 type R 1.6 185 hp dunyanın en hızlı atmsferik 1.6 si sizin turbolu arabanızdan 5 hp daha guclu adana merkez rahatına baksın herkez NOKTA
-Günalp-
01-01-2011, 22:41
ben standart olarak baktigimizda suan icin bir espirisi yok dedim.. artk adamlar ufacik bi turbo koyarak kucuk hacimle cok daha yuksek guc, tork yani performans aliyorlar.. hemde bu konularda iddasi olmayan araclara uyguluyorlar.. vti daha oncede dedigim gibi uretim yilina gore cok ii bir arac.. yapilinca her arac yurur para harcamayla alakali bir durum... dolayisiyla her arac her araci gecebilir.. yaparsin para harcarsin gecersin.. ben araclarin kiyaslanmasin da deilim..her arac kiyaslanabilir bence de.. yapilan sacma sapan yorumlar aracta su olursa boyle olur boyle yapilirsa soyle gecer yorumlarina istinaden bunlari soyluyorum.. standartlari kiyaslanmis ona gore yorum yapilsin.. yok swapmis yok k20 mis bunlara gerek yok..
opeli oven arkadaslar bu kadar ii idi neden birkac firma aynı motoru birkac arabada cıkartıyor
siz turbo ile 180 hp alırken biz atmosferikle 160 hp alıyoruz hııı sunuda unutmayın ek9 type R 1.6 185 hp dunyanın en hızlı atmsferik 1.6 si sizin turbolu arabanızdan 5 hp daha guclu adana merkez rahatına baksın herkez NOKTA
Çok ağır saçmalamışsın
ama sırf sonuna NOKTA yazdığın için haklısın susuyoruz.:D
-Günalp-
01-01-2011, 22:45
adamlarin amaci 1.6 dan en yuksek gucu almak deilki.. isteseler calisirlar alirlar... onemli olan dengeli bir arac yapmak.. amaclarina uygun..
Talih.b16
01-01-2011, 22:52
ben standart olarak baktigimizda suan icin bir espirisi yok dedim.. artk adamlar ufacik bi turbo koyarak kucuk hacimle cok daha yuksek guc, tork yani performans aliyorlar.. hemde bu konularda iddasi olmayan araclara uyguluyorlar.. vti daha oncede dedigim gibi uretim yilina gore cok ii bir arac.. yapilinca her arac yurur para harcamayla alakali bir durum... dolayisiyla her arac her araci gecebilir.. yaparsin para harcarsin gecersin.. ben araclarin kiyaslanmasin da deilim..her arac kiyaslanabilir bence de.. yapilan sacma sapan yorumlar aracta su olursa boyle olur boyle yapilirsa soyle gecer yorumlarina istinaden bunlari soyluyorum.. standartlari kiyaslanmis ona gore yorum yapilsin.. yok swapmis yok k20 mis bunlara gerek yok..
üretim yılına göre diyosun ama hala na olarak vtec motoru gecen yok yani böle bi araba yok..turbo ile na karsılastıryoruz.vtec önü acık arac halada gelistiriyorlar hala gucleniyo.ben demiyorum ki opel veya baska markalar kotu ama farkındaysanız hep turbolarla ve yeni araclarla karsıllastıryolar..adamlar coswort yapıyo na 300 kusur hatta 400 falan yannıssam duzeltın ama cok ugrasılıyor bunun icin.zaten tutulamsa k20 vs cıktı pesine tayyarın neler gectıgını goruyosun.sole olursa bole olursa mevzuna girmem ole bi yorum yapmadım yapmamda sende haklısın tabii
nerde oldugum , hangi arabaya bindigim yaziyor bilgilerimde.
denediysen ve gectiysen hayirli olsun. benim hondayla yada opelle bi ortakligim yok. hangisi gecer umrumda da degil.
benim demek istedigim, tamam 9000 dönüyon vtec aciyon filan iyi hosda, karsinda da asiribesleme bi motor var. speedster 2.0 turbo ya bile gider yapiliyor. ferrari k20 den ders aliyor filan. bana göre abarti bunlar.
neyse, bögle islere karismiycam diyorum, tutamiyorum kendimi. nasil diyosaniz öledir.
Talih.b16
01-01-2011, 23:04
nerde oldugum , hangi arabaya bindigim yaziyor bilgilerimde.
denediysen ve gectiysen hayirli olsun. benim hondayla yada opelle bi ortakligim yok. hangisi gecer umrumda da degil.
benim demek istedigim, tamam 9000 dönüyon vtec aciyon filan iyi hosda, karsinda da asiribesleme bi motor var. speedster 2.0 turbo ya bile gider yapiliyor. ferrari k20 den ders aliyor filan. bana göre abarti bunlar.
neyse, bögle islere karismiycam diyorum, tutamiyorum kendimi. nasil diyosaniz öledir.
bilgilendirme için saol ama oturdugun yeri bilmiyorum hatta ilk defa duydum cografyam biraz zayıf..ayrıca bana cevap yazıyosan yazdıklarıma cevap ver ben ferrari k20 falan yazmadım ben olanı yazdım gectım de yazmadın polemık olmasın diye farkındaysan ..arkadaslar dener bakarız ama stock deneme zor cunku stock vtec zor yok gibi hatta arac asırı besleme cok ıyı fıltre eksoz headers olması cok bişi deiştirmez sanırım senın gorusune gore denenir görülür.ben yine 200 lere kadar vtec sonrası insigniya diyorum belki insignia gecer ama konu bundan saptı artık
Ne alaka yaw....
B16'yı insignia'ya koy adam ailesini alsın arabasına uzun yolda yokuşlarda,sollamalarda neler olur acaba...1500-1600 kg araç üst devir 8k dönecek, tork yok ...Alakasız araçları kıyaslıyoruz boyle laflar saçma oluyor....
Boost Up
02-01-2011, 00:27
Opele .ok atıyosunuz, Corsa OPC geçin o zaman:)
Ohoooo her zamanki muhabbetler. Valla gel sana İnsignia vereceğiz desinler hayır demem :)
bilgilendirme için saol ama oturdugun yeri bilmiyorum hatta ilk defa duydum cografyam biraz zayıf..ayrıca bana cevap yazıyosan yazdıklarıma cevap ver ben ferrari k20 falan yazmadım ben olanı yazdım gectım de yazmadın polemık olmasın diye farkındaysan ..arkadaslar dener bakarız ama stock deneme zor cunku stock vtec zor yok gibi hatta arac asırı besleme cok ıyı fıltre eksoz headers olması cok bişi deiştirmez sanırım senın gorusune gore denenir görülür.ben yine 200 lere kadar vtec sonrası insigniya diyorum belki insignia gecer ama konu bundan saptı artık
cok önemli degil nerde oldugum, cok istersen google yazar bakarsin. eger istersende, benim yazdilarimda da cevaplamak istedigin kismi yada seni ilgilendirdigini düsündügün kismi cevapla, gerisini bosver. benim simdi yaptigim gibi.
bu muhabbetin sonu yok, seninde dedigin gibi konu sapti.
üretim yılına göre diyosun ama hala na olarak vtec motoru gecen yok yani böle bi araba yok..turbo ile na karsılastıryoruz.vtec önü acık arac halada gelistiriyorlar hala gucleniyo.ben demiyorum ki opel veya baska markalar kotu ama farkındaysanız hep turbolarla ve yeni araclarla karsıllastıryolar..adamlar coswort yapıyo na 300 kusur hatta 400 falan yannıssam duzeltın ama cok ugrasılıyor bunun icin.zaten tutulamsa k20 vs cıktı pesine tayyarın neler gectıgını goruyosun.sole olursa bole olursa mevzuna girmem ole bi yorum yapmadım yapmamda sende haklısın tabii
197hp ureten nissan var ama ;)
http://www.motorsporlari.net/car/tech_spec.asp?specID=17721&make=Nissan
olay atmosferik na olaylarına dönüyo :D kimse burda vti kötü araba demediki.. b16 harika bi motor bunu burdaki cogu insan biliyo da insignia gibi 1500+ kg bi arabada 180 hplik motorun yaptıklarını görünce.. heleki bahsi geçen 2 aracın yarışını görünce de insan bi tebessüm ediveriyo.. :)
Ohoooo her zamanki muhabbetler. Valla gel sana İnsignia vereceğiz desinler hayır demem :)
kim hayır der okka gibi araba yaw
kim hayır der okka gibi araba yaw
çok yakıyormuş, alırım satarım parasıyla da başka arabanın projesini yaparım :hahaha:
Ludacris
02-01-2011, 02:23
çok yakıyormuş, alırım satarım parasıyla da başka arabanın projesini yaparım :hahaha:
neyyy :hahaha:
neyyy :hahaha:
valla yaparım bak suyuna gideyim hemen :D E36 M3 alıp böyle ITB'li falan toplasak fena mı olur ? Yemişim insignia yı :D
Ne alaka yaw....
B16'yı insignia'ya koy adam ailesini alsın arabasına uzun yolda yokuşlarda,sollamalarda neler olur acaba...1500-1600 kg araç üst devir 8k dönecek, tork yok ...Alakasız araçları kıyaslıyoruz boyle laflar saçma oluyor....
1,6 180bg daha iyi sollar ne gerek var :)
Bir dostumun 1,6 180 bg lik insigniası var sürekli denemek istiyor benim vtecle bir türlü denk gelemedik ama yakın zamanda denicez sizce ne olur fikri yada daha önceden deneyen var mı ?
vti m varken sadece filtre vardı aracımda yolda denk getirdim uzun uzun bastım 240a kadar arkamda ortalama 15 boy kadar saydım insigna turbuyu. hiç korkmadan deneyebilirsin...
ilovevti
02-01-2011, 10:36
vti m varken sadece filtre vardı aracımda yolda denk getirdim uzun uzun bastım 240a kadar arkamda ortalama 15 boy kadar saydım insigna turbuyu. hiç korkmadan deneyebilirsin...
olaya yeni bir boyut geldi :) denediğiniz araç vti mıydı? ben tam çözemedim uykum war :) eğer öyleyse konu kızışır bir video lazım :) gerçi mahallemizin TypeR cısı Muhterem Serkan bey gayet mantıklı bir vti astra koydu ama opelciler tatmin olmadı sanırım ille de insignia istiyorlar :)
olaya yeni bir boyut geldi :) denediğiniz araç vti mıydı? ben tam çözemedim uykum war :) eğer öyleyse konu kızışır bir video lazım :) gerçi mahallemizin TypeR cısı Muhterem Serkan bey gayet mantıklı bir vti astra koydu ama opelciler tatmin olmadı sanırım ille de insignia istiyorlar :)
bende vti vardı. 15 boy kadar geçtim dedim insigna turboyu diye yazdım... video nasıl olsun yolda denk getirdim diyorum.
Bugun hava guzl ve el verişli
Ankara da insignia si olan arkadaşlar varsa denemek isterim :)
ilovevti
02-01-2011, 11:02
bende vti vardı. 15 boy kadar geçtim dedim insigna turboyu diye yazdım... video nasıl olsun yolda denk getirdim diyorum.
eyvah eyvah şimdi pugcularla opelciler basar burayı :D inandıramassın walla :)
eyvah eyvah şimdi pugcularla opelciler basar burayı :D inandıramassın walla :)
inanmayacak bişey yok. yalan atcak atıp tutcak halimde yok. varsa insigna turbosu olan antalyada arkadaş gelsin deneyelim. burayada video ekleyelim...
ilovevti
02-01-2011, 11:14
ankara antalya ve bursadan vti lar hazır insignia bekleniyor :)
hali hazırda kemer de insignia var ama sahibi denemek istemiyor :D
ya alahını seven gitsin denesin şu insigna ile konu kapansın.gören üstünüze güler neyle neyi karşılaştırıosunuz diye.
ha birde opel reklam departmanına burdan kucak dolusu selam yolluyorum.
1.6 lt den 180 hp çıkaran ilk araba diye reklamları çıkımıştı :)
ygtkrmdnz
02-01-2011, 12:01
anlamadığım o kadar vtec var o kadar insignia var denemeler yapılmaması
full stock vti ile full stock insignia denemesi ise sonuç insignia her türlü alacaktır
stock insignia ile headers,egzos,filtreli vti geçiyor
insigniada basınç açıp porno modunada geçilebilir :)
ben bocanegra ile denedim 60 tan ve 70 ten bastık 3-4 boy atıyorum..bocanegra ile insignia nın hp leri aynı hacimleri farklı ama bocanegra daha hafif..buna göre vti da insignia yı geçer :)
anlamadığım o kadar vtec var o kadar insignia var denemeler yapılmaması
full stock vti ile full stock insignia denemesi ise sonuç insignia her türlü alacaktır
stock insignia ile headers,egzos,filtreli vti geçiyor
insigniada basınç açıp porno modunada geçilebilir :)
insigna hiç bişeaçamaz açsa açsa denemeden sonra camı açar sigara içmek için.
kim gidip insignanın basıncı masıncı uğraşıcak :)
Boost Up
02-01-2011, 12:13
Opele .ok atıyosunuz, Corsa OPC geçin o zaman:)
??? insignia ile aralarında 12 hp cik var:)
ağırlık önemli.
UĞUR_GSI
02-01-2011, 12:20
15 boy bıraz az olmuş sankı sen basarken o frenemi basıyordu merak ettim:D
BlackEmperor
02-01-2011, 12:24
akıl var mantık var
1.6 VTI stock için ;160bg/1080kg=0,148 kg başına düşen bg
1.6 Turbo Insignia için ; 180bg/1495kg=0,120 kg başına düşen bg
yani 148/120=1,23 buda demek oluyorki VTI % 23 daha kuvvetli aynı ağırlık için
Şimdi sadece gelirsek Insigniayı kendine rakip gören vti sahipleri 2-3-4 de vtı önde olacağı gibi bir sonuç çıkıyor ki bencede öyle fakat 5. vitestete insignia öne geçeceği aşikar. stock vtivarsa bursada ben denerim ama bende GTC var.
stock diyemem kendi aracım için ama iddaalı insignia varsa denerim bursa da :D
yokmu insigna turbosu olan yahu? bekliyorum?????
akıl var mantık var
1.6 VTI stock için ;160bg/1080kg=0,148 kg başına düşen bg
1.6 Turbo Insignia için ; 180bg/1495kg=0,120 kg başına düşen bg
yani 148/120=1,23 buda demek oluyorki VTI % 23 daha kuvvetli aynı ağırlık için
Şimdi sadece gelirsek Insigniayı kendine rakip gören vti sahipleri 2-3-4 de vtı önde olacağı gibi bir sonuç çıkıyor ki bencede öyle fakat 5. vitestete insignia öne geçeceği aşikar. stock vtivarsa bursada ben denerim ama bende GTC var.
böyle rakansal değerler bir olmuyo işte. ona bakarsan 106 gti 120 hp? vti 160 hp nasıl denk yürüyolar anlatsana mantıken bana bunu??? AKIL VAR MANTIK VAR DEMİ?
stock diyemem kendi aracım için ama iddaalı insignia varsa denerim bursa da :D
denesene babali astra turbo ile
oda 180 hp
senina raban 180 hp bile değil verse verse 170 172
çık bir dene bence.
2.vites 6500 gibi bas birde sahshasah
BlackEmperor
02-01-2011, 12:40
böyle rakansal değerler bir olmuyo işte. ona bakarsan 106 gti 120 hp? vti 160 hp nasıl denk yürüyolar anlatsana mantıken bana bunu??? AKIL VAR MANTIK VAR DEMİ?
rollingde 106 gti ın ( stock) gene stock bir vti gecebileceğine hiç bir ihtimal vermiyorum.
oda 180 hp
çık bir dene bence.
ahahaha şok geçirir astra turbo ozaman :D
oda 180 hp
çık bir dene bence.
deneyelim abi sanırım gtc si olan arkadaşın araca remap falan yapılmıştı oda iddaalı bir araç ;) bu arada ezdin abi bizi 177 küsürlü bi dyno kağıdım var şükrü abi satmasaydı son haliyle son bi kez dynoya çıkamadık :D
BlackEmperor
02-01-2011, 12:43
oda 180 hp
çık bir dene bence.
bu gazın sebebini anlamış değilim. Sahip olduğun arabaya göre milletin hal ve tavırları neden değişir bir sormak lazım :) geçersin geçilirsin çokta mühim değil. yüklü olsada deneriz stock olsada deneriz ;)
BlackEmperor
02-01-2011, 12:45
deneyelim abi sanırım gtc si olan arkadaşın araca remap falan yapılmıştı oda iddaalı bir araç ;) bu arada ezdin abi bizi 177 küsürlü bi dyno kağıdım var şükrü abi satmasaydı son haliyle son bi kez dynoya çıkamadık :D
tamam kardeşim deneyelim hem tanışmış oluruz hem araçları görmüş oluruz 177 bg almışsan maşallahı var senin arabanında :)
ademsezer
02-01-2011, 12:50
oda 180 hp
çık bir dene bence.
mikser dadas:D
tamam kardeşim deneyelim hem tanışmış oluruz hem araçları görmüş oluruz 177 bg almışsan maşallahı var senin arabanında :)
senin araca çok benziyen bi gtc daha var onla karıştırmadıysam tanışmış olmamız lazım :D tamam usta deneyelim zaten son zamanlarda doğru düzgün ekşın yapamamıştık değişiklik olur gtcleri hep merak etmişimdir :) eyvallah senin aracınada maşallah çok diri duruyor :icon_tup:
-Günalp-
02-01-2011, 12:56
ahahaha şok geçirir astra turbo ozaman :D
artik soku astra mi vti mi gecirir gorursun=) astrada yazilimda varsa zaten vti kategori disi.. vti 2 de bassin astra 3 basar.. tahminim vti in vtec devrinde astra 3 te turbo dolu olarak bekleyecektir.. sok orda baslar vti icin.. vti in hic sansi yok gtc karsisinda....
artik soku astra mi vti mi gecirir gorursun=) astrada yazilimda varsa zaten vti kategori disi.. vti 2 de bassin astra 3 basar.. tahminim vti in vtec devrinde astra 3 te turbo dolu olarak bekleyecektir.. sok orda baslar vti icin.. vti in hic sansi yok gtc karsisinda....
hadi senin için speclerimi bir daha yazim ( BlackEmperor sakın yanlış anlama :) )
4.785 Gear-X Kısa
P28 Chip ( Mapped by St.Legal ) 5000 vtec 8850 redline
Simota Short Ram
Dc Replika seramik 4-1 headers
60' düz boru 60' yed son
ufak bir düzenleyici ( şarj için :) )
imam duası en etkilisinden :D
vs vs
2. vites 5000 bana uyar sanırım 200 e kadar şayet top speed 215 civarı zaten :rolleyes:
yaw astracı kadeşim alınma inan dalga modunda yazmıorum bunları.haddime değil seni tanımam etmem bi muhabetim yok bu yüzden seninle daşşk kebabı yapamam.
çıkın deneyin kenzai ile.
hem bende görmüş olurum benim eski vti ile nasıl yrürmüş cvc vti.
yok yok 2.vites 5k olmaz :)
en idiialı olucağın yerde deniceksin :D 2.vites 6500 de :)
sonra gtc nin devrinde denersin adalet olur.
ben her ikisindede geçiyor idim.
çok çok yakın bi arkadaşımdı kendisi.
şimdi gtc de varmı yazılım.
hadin otobana çıkak canım sıkılıo :) varsa bildiiniz iyi arabalar getirin şenlik olsun.
BlackEmperor
02-01-2011, 13:08
hadi senin için speclerimi bir daha yazim ( BlackEmperor sakın yanlış anlama :) )
4.785 Gear-X Kısa
P28 Chip ( Mapped by St.Legal ) 5000 vtec 8850 redline
Simota Short Ram
Dc Replika seramik 4-1 headers
60' düz boru 60' yed son
ufak bir düzenleyici ( şarj için :) )
imam duası en etkilisinden :D
vs vs
2. vites 5000 bana uyar sanırım 200 e kadar şayet top speed 215 civarı zaten :rolleyes:
yaw astracı kadeşim alınma inan dalga modunda yazmıorum bunları.haddime değil seni tanımam etmem bi muhabetim yok bu yüzden seninle daşşk kebabı yapamam.
çıkın deneyin kenzai ile.
hem bende görmüş olurum benim eski vti ile nasıl yrürmüş cvc vti.
yanlış anlaşılacak bişey yok arkdaşlar ,burda amaç kullandığımız arabalardan zevk almak kimsenin kırılması değil, kenzainin arabayla özellikle denemeke isterim belkide bursadaki en hızlı vti a karşı stock bi gtc ile ne oluyor oonu görmuş oluruz.
@YH199 mümkünse sende gel kardeşim seninlede tanışmış oluruz gecen fsmde denk gelmişti senin araaba yanılmıyorsam ses felan maşallahı var.
Kenzai cep numaramı pm ledim müsait olduğun bi zaman deneriz İstesenen şimdi deneyelim şuan için bi planım yok.
yok yok 2.vites 5k olmaz :)
en idiialı olucağın yerde deniceksin :D 2.vites 6500 de :)
sonra gtc nin devrinde denersin adalet olur.
ben her ikisindede geçiyor idim.
çok çok yakın bi arkadaşımdı kendisi.
vtec altı , üstü , 20 - 200 , top speed hariç hertürlü denerim abi sıkıntı olmaz benim denemelerimde hiçbişeye hayır böle denemem şöle denemem demem araçlar specleri aynı iken 2 kişiye - 4 kişi bile denedim o kadar yani.. :D:D
BlackEmperor
02-01-2011, 13:11
hadin otobana çıkak canım sıkılıo :) varsa bildiiniz iyi arabalar getirin şenlik olsun.
walla bende yazılım felan hiç bişey yok daha 21 bin kmyi dün tamamladım :D 17"+full donanım+tesisat her türlü ağırlığımı ortaya koyarım :p
@kenzai benim için de fark etmez daha arabanın hangı devirde daha iyi gittiğini anlayacak kadar basmadım bile. vtec ustu 6500 bana uyar :D
-Günalp-
02-01-2011, 13:13
deneyin guzel bi deneme olacagi kesin.. iki aracinda devrinde denersiniz.. bekliyrz sonucu..
yanlış anlaşılacak bişey yok arkdaşlar ,burda amaç kullandığımız arabalardan zevk almak kimsenin kırılması değil, kenzainin arabayla özellikle denemeke isterim belkide bursadaki en hızlı vti a karşı stock bi gtc ile ne oluyor oonu görmuş oluruz.
@YH199 mümkünse sende gel kardeşim seninlede tanışmış oluruz gecen fsmde denk gelmişti senin araaba yanılmıyorsam ses felan maşallahı var.
Kenzai cep numaramı pm ledim müsait olduğun bi zaman deneriz İstesenen şimdi deneyelim şuan için bi planım yok.
walla bende yazılım felan hiç bişey yok daha 21 bin kmyi dün tamamladım :D 17"+full donanım+tesisat her türlü ağırlığımı ortaya koyarım :p
@kenzai benim için de fark etmez daha arabanın hangı devirde daha iyi gittiğini anlayacak kadar basmadım bile. vtec ustu 6500 bana uyar :D
valla bugün zor biraz akşama bir ihtimal çünkü yılbaşı gecesi kaza yapan bir kardeşimin yanına gidicem tel bekliyorum.olabilitesi düşük ama bu akşam müsait olabilirim sizede uyarsa veya hafta içi birgün kararlaştıralım o gün deneyelim hatta birkaç arkadaşıda çağıralım rodajı biten abilerimiz kardeşlerimiz var onlarda gelsin tam şenlik olsun :)
Bulut Y.
02-01-2011, 13:16
antalyada insigniacılara grup indirimi yapıyoruz.
antalyada insigniacılara grup indirimi yapıyoruz.
eyvah eyvah naptın sen hacı abi :D
BlackEmperor
02-01-2011, 13:21
valla bugün zor biraz akşama bir ihtimal çünkü yılbaşı gecesi kaza yapan bir kardeşimin yanına gidicem tel bekliyorum.olabilitesi düşük ama bu akşam müsait olabilirim sizede uyarsa veya hafta içi birgün kararlaştıralım o gün deneyelim hatta birkaç arkadaşıda çağıralım rodajı biten abilerimiz kardeşlerimiz var onlarda gelsin tam şenlik olsun :)
geçmiş olsun diyelim o arkdaşınıza , tamam emre, bursadan doğru düsürşt kimseyi tanımıyordum güzel bi buluşma ayarlarlayalım o zaman, rc felan varsa bende onunla bi denemek isterim merak ettiğim arabalardan varsa aramızda iyi olur. :)
geçmiş olsun diyelim o arkdaşınıza , tamam emre, bursadan doğru düsürşt kimseyi tanımıyordum güzel bi buluşma ayarlarlayalım o zaman, rc felan varsa bende onunla bi denemek isterim merak ettiğim arabalardan varsa aramızda iyi olur. :)
çok sevdiğim bir abimizin 207 rc lemansı var onunla da dener misin kardeşim ? onuda çağıralım çok ekşınlı bir abimizdir :D
BlackEmperor
02-01-2011, 13:26
çok sevdiğim bir abimizin 207 rc lemansı var onunla da dener misin kardeşim ? onuda çağıralım çok ekşınlı bir abimizdir :D
deneriz ama bana stock lazım :p
BlackEmperor
02-01-2011, 13:46
bu arada merak edenler için
Auto Zeitung un test verileri GTC için
http://img522.imageshack.us/img522/9974/astragtc.jpg
buda Vtı için
http://img339.imageshack.us/img339/1482/civic16vti.jpg
buda 207 RC
http://img534.imageshack.us/img534/594/207rc.jpg
edit: Yeni kasa Astra gtc in verileriymiş yanlışlık oldu
BlackEmperor
02-01-2011, 13:57
vti stokken benım aradaban hızlı 207 rc de :D hahahaha
edit: yanlışlık oldu yeni kasa GTC in verileriymiş doğrusu aşağıdaki postta
Alperen-B
02-01-2011, 14:09
ben bocanegra ile denedim 60 tan ve 70 ten bastık 3-4 boy atıyorum..bocanegra ile insignia nın hp leri aynı hacimleri farklı ama bocanegra daha hafif..buna göre vti da insignia yı geçer :)
insignia nın şanzıman oranı çok iyi onu unutma bazen herşey kilo değildir :)
astra da yazılım olsaydı bahsettiğin gibi vti direk kategori dışı olurdu bakalım nasıl olacak sonuç :)
vti stokken benım aradaban hızlı 207 rc de :D hahahaha
207rc ile astragtc denemesine şahit oldum ikisi de chipliydi. ama burda stocklar deneyecek yine de sonucu tahmin edebiliyorum :D
BlackEmperor
02-01-2011, 14:11
insignia nın şanzıman oranı çok iyi onu unutma bazen herşey kilo değildir :)
astra da yazılım olsaydı bahsettiğin gibi vti direk kategori dışı olurdu bakalım nasıl olacak sonuç :)
207rc ile astragtc denemesine şahit oldum ikisi de chipliydi. ama burda stocklar deneyecek yine de sonucu tahmin edebiliyorum :D
rc gecer stockken :o
BlackEmperor
02-01-2011, 14:36
bı sn arkdaşlar ben yenı astranın GTC in verileri koymuşum ( bi an moralim bozulmuştu :p )
Doğrusu bu yukarıdaki daha TR de satışa sunulmamış astra gtc in verileri
http://img291.imageshack.us/img291/8025/astragtchkasa.jpg
bu arada merak edenler için
Auto Zeitung un test verileri GTC için
http://img522.imageshack.us/img522/9974/astragtc.jpg
buda Vtı için
http://img339.imageshack.us/img339/1482/civic16vti.jpg
buda 207 RC
http://img534.imageshack.us/img534/594/207rc.jpg
edit: Yeni kasa Astra gtc in verileriymiş yanlışlık oldu
burada ki VTİ EG6 yani EG kasa VTİ 'nin değerleri EK kasa olanın değil
mstpower
02-01-2011, 15:04
Ne alaka yaw....
B16'yı insignia'ya koy adam ailesini alsın arabasına uzun yolda yokuşlarda,sollamalarda neler olur acaba...1500-1600 kg araç üst devir 8k dönecek, tork yok ...Alakasız araçları kıyaslıyoruz boyle laflar saçma oluyor.... vtec de sanki 800 kg mı kardes 1200 kg az geldi sana herhalde alakası cok biri turbo biri atmosferik alınan gucler belli
mstpower
02-01-2011, 15:07
Çok ağır saçmalamışsın
ama sırf sonuna NOKTA yazdığın için haklısın susuyoruz.:D
neresinde sacmalamısım kardes 1.6 motor+turbo 180 hp
1.6 atmosferik motor 160 hp ye mi takıldın ??yoksa
1.6 185 hp yemi ??
mstpower
02-01-2011, 15:08
adamlarin amaci 1.6 dan en yuksek gucu almak deilki.. isteseler calisirlar alirlar... onemli olan dengeli bir arac yapmak.. amaclarina uygun..
bu zamana kadr yapsalardı honda yapıyor yapmaya dewam edecek
ornek vermeme gerek yok sanırım ...
BlackEmperor
02-01-2011, 15:12
bu zamana kadr yapsalardı honda yapıyor yapmaya dewam edecek
ornek vermeme gerek yok sanırım ...
yakıt verimliği,aşınma dayanımı,maliyet,güç/yakıt oranı piyasa koşulları petrol kaynaklarının sınırlılıpı derken vtec teknolojisi gittikce önemini yitirecek .Güzel bi teknoloji ama artık prim yapmıyor.
Bülent76
02-01-2011, 15:14
mstpower, sen bence teamhondaturkey'e takıl, yanlış anlama ama hakikaten saçmalıyorsun...
mstpower
02-01-2011, 15:15
yakıt verimliği,aşınma dayanımı,maliyet,güç/yakıt oranı piyasa koşulları petrol kaynaklarının sınırlılıpı derken vtec teknolojisi gittikce önemini yitirecek .Güzel bi teknoloji ama artık prim yapmıyor.
klasik olacak ama aslan besleyen yakıtını dusunmez kardes
ademsezer
02-01-2011, 15:19
idda ediyom serkan 3 mesaj daha atsın sabahı bulmaz 100, sayfayı okurum:D:D:D:D:D
mstpower
02-01-2011, 15:26
mstpower, sen bence teamhondaturkey'e takıl, yanlış anlama ama hakikaten saçmalıyorsun...
takılacagım yeri sana sormam arkadas
adanadayım isteyen gsi veya insignasını getirsin telefon numaram 05363956063
ismim mustafa papuccuer 0 100 200 vs basarız arabamda da dc sport hdrs simota filire kiti var daha da birsey yazmıyorum arkadaslar anlamak istedigi turden anlıyor
Bülent76
02-01-2011, 15:29
ismim mustafa papuccuer 0 100 200 vs basarız arabamda da dc sport hdrs simota filire kiti var daha da birsey yazmıyorum arkadaslar anlamak istedigi turden anlıyor
teamhondaturkey'de 1,4 is ile 106 gti geçen var, daha kötüsü buna inanan da hatrısayılır insan var, honda hayat onda dersiniz karşılıklı rahatlarsınız, bence de yazma, yorumların cidden bayılttı...
mstpower
02-01-2011, 15:34
teamhondaturkey'de 1,4 is ile 106 gti geçen var, daha kötüsü buna inanan da hatrısayılır insan var, honda hayat onda dersiniz karşılıklı rahatlarsınız, bence de yazma, yorumların cidden bayılttı...
baydıysam okuma kardes varsa indirelim diyorum zorunuza mı gidiyor gercekten anlamadım sen asıl sacmalıyorsun ben hiç gormedim 1.4 ile 106 gti gecen + 2004 den 2008 e kadar 106 gti ımda vardı beni de gecen olmadı 1.4 is ile
ah keşke istanbulda olsaydın
mstpower
02-01-2011, 15:53
ah keşke istanbulda olsaydın
sende adanada veya cevre illerde
ikili sohbet icin msn kullanin lutfen...
UĞUR_GSI
02-01-2011, 16:14
ah keşke izmir de olsaydın diyim bende sana demekle olmuyor ama dimi neyse gerek
yok zaten sen insignayla dene
mstpower
02-01-2011, 16:33
ah keşke izmir de olsaydın diyim bende sana demekle olmuyor ama dimi neyse gerek
yok zaten sen insignayla dene
fark etmez benim için ...
90'lı yıllarda üretilen bir motor ve araç hala yeni teknoloji araçlarla bu kadar çok karşılaştırılabiliyorsa büyük başarıdır bence:heyoo:
nakayama
02-01-2011, 17:30
90'lı yıllarda üretilen bir motor ve araç hala yeni teknoloji araçlarla bu kadar çok karşılaştırılabiliyorsa büyük başarıdır bence:heyoo:
+5500 :icon_tup:
prim yapmıyor derken o model araçların fiyatlarına isterseniz bir göz atın derim.:D
ilovevti
02-01-2011, 18:56
ya alahını seven gitsin denesin şu insigna ile konu kapansın.gören üstünüze güler neyle neyi karşılaştırıosunuz diye.
ha birde opel reklam departmanına burdan kucak dolusu selam yolluyorum.
1.6 lt den 180 hp çıkaran ilk araba diye reklamları çıkımıştı :)
tam yazıyordum Serkan abi walla ağzımdan aldın lafı... reklam ilk çıktıında zaten kudurmuştum reklam özdenetim kurulunu arıycaktım ama sanırım yapabilicekleri birşey yoktu :) konu gerçekten saçma ne yazsam ya da ne yazılsa saçma olucak. Sonucu merak eden bir Allah'ın kulu insigniacı çıkmadı :)
yemişim yakıtını maliyetini aşınmasını...:) arabayı alma amacın belli kimin umrunda gerisi.. b16 ve k20 den başka caddede 1,2,3 ü daha zevkli bi makına varsa çıksın karşıma :):) sırf bu araçların kesicisi için bile verirrim o kadar parayı.. :) 15-20 yıl önce üretilen bi motor bugun en son teknoloji ile üretilen motorlarla kıyaslanıyosa burda üzülmesi gereken gayet belli. :)
mstpower
02-01-2011, 19:14
prim yapmıyor derken o model araçların fiyatlarına isterseniz bir göz atın derim.:D
arkadaslara o da sacma gelir şimdi :)))