Orijinalini görmek için tıklayınız : ROD65 exhaust sound(gaziantep)
glockevo
28-12-2010, 12:18
http://www.youtube.com/watch?v=TScCcka5znE http://www.youtube.com/watch?v=R3WCRE7dIqoKADRAN.... http://www.youtube.com/watch?v=i_shrc3B944 (Bonus:))
The URL contained a malformed video ID.
açılmıyor.
glockevo
28-12-2010, 12:35
video aktif
tolgakaynak
28-12-2010, 12:53
açılmıyor video
By_MuGeN
28-12-2010, 12:57
maşallah güzel hızlanmış
Sonunda yürüyüşünü gördüm ya çok merak ediyordum :D
direk düzz boru heralde :)
glockevo
28-12-2010, 13:17
Evet 60 lık düzboru var....
by serçe
28-12-2010, 13:58
maşallah...............
ygtkrmdnz
28-12-2010, 14:19
aslanım benim beeee :)
aslanım benim beeee :)
Benim de aslanım kıskandım :D
PPR engineering
28-12-2010, 14:52
maşALLAH gayet güzel hızlanıyo...
Maşallah ses fena cokta güzel hızlanıyor maşallah :)
Maşallah.
Son susturucu nedir acaba?
Headers hangi marka?
Biraz bilgii :)
Maşallah.
Son susturucu nedir acaba?
Headers hangi marka?
Biraz bilgii :)
son susturucu hks
headers dc 4-2-1
(yigit)
ocean0636
28-12-2010, 22:35
MaşAllah ses guzel
aLperTunga
28-12-2010, 23:38
1.25 dk dan sonra koptum ben diğer video çeken kişinin kafası güzel galıba elinde kamera takıldı geri geri geliyor dağı taşı çekiyor uhuahauahauhu..bu arada sess fenaa maşş. allah kaza bela vermesınn..
Hileli motor gibi maşallah:D
ygtkrmdnz
29-12-2010, 07:57
Benim de aslanım kıskandım :D
hehehe olmaz o iş olmaaaaz kısmet :)
glockevo
29-12-2010, 08:31
Hileli motor gibi maşallah:D
Hileli derkenn...
Hileli derkenn...Bildiğin hileli işte derkeni falan yok:) Anteptede çok var mobiliyet hafifletip motoruyla oynuyolar yarışlara falan çıkıyolar üstüne yatıp değişik şeyler yapıyolar. G.doğu kesiminde çok var hileli mobiliyet. Sesi onu andırdı bana.:)
serdar_07
29-12-2010, 16:36
maşşallah yaa ses çok güzel...:)
glockevo
29-12-2010, 16:44
Bildiğin hileli işte derkeni falan yok:) Anteptede çok var mobiliyet hafifletip motoruyla oynuyolar yarışlara falan çıkıyolar üstüne yatıp değişik şeyler yapıyolar. G.doğu kesiminde çok var hileli mobiliyet. Sesi onu andırdı bana.:)
senin kafa iyi heralde kardeş ne mobilyetinden bahsediyosunn.....:)))gel sesi sana canlı dinletiyem.
senin kafa iyi heralde kardeş ne mobilyetinden bahsediyosunn.....:)))gel sesi sana canlı dinletiyem.Evt kafam iyi bi bardak limonlu çay içtim, limonu fazla karıştırmışım kafa yaptı.:) Eğer birşey paylaşıyorsan insanların yorumuna saygı duymalısın öyle gel dinleteyim falan demişsinde benim gelmeme gerek yok istediğim zaman canlı canlı dinlerim.;) Ayrıca aracın sesine kötü falanda demedim nie böyle celallendinki? Hileli mobiliyet sesine benzettim nitekim o seside seviyorum.:) Herkez forumda yorum yapmakta özgür.. Birşey paylaşırsın iyi veya kötü yorumlar gelir. Bunu istemiyosan paylaşmıyacan.:icon_tup:
limonu fazla kaçırmışın gene sonuncuyu sıkmıcaktın kanka :D
limonu fazla kaçırmışın gene sonuncuyu sıkmıcaktın kanka :Dhaha:D:icon_tup:
glockevo
29-12-2010, 17:32
Evt kafam iyi bi bardak limonlu çay içtim, limonu fazla karıştırmışım kafa yaptı.:) Eğer birşey paylaşıyorsan insanların yorumuna saygı duymalısın öyle gel dinleteyim falan demişsinde benim gelmeme gerek yok istediğim zaman canlı canlı dinlerim.;) Ayrıca aracın sesine kötü falanda demedim nie böyle celallendinki? Hileli mobiliyet sesine benzettim nitekim o seside seviyorum.:) Herkez forumda yorum yapmakta özgür.. Birşey paylaşırsın iyi veya kötü yorumlar gelir. Bunu istemiyosan paylaşmıyacan.:icon_tup:
Tabiki iyi veya kötü yorumlara açıgızz ama mobilyet sesi biraz basit olmuş şaşırdımm yani.....:icon_tup:
Cihan Çizmeci
29-12-2010, 17:33
Maşallah güzel ses ;)
glockevo
29-12-2010, 17:36
Maşallah güzel ses ;)
Teşekkürler...
Tabiki iyi veya kötü yorumlara açıgızz ama mobilyet sesi biraz basit olmuş şaşırdımm yani.....:icon_tup:Yok kardeşim nie basit olsun? Benim görüşüm benim düşüncem. Mobiliyet, motor sesini seviyorum ve benzettim. Art niyet aramaya gerek yok nitekim uzatmanında.:icon_tup:
Kazasız sürüşler.:)
Sesi beğendim vites geçişleri daha hızlı olsaydı daha çok beğenirdim :)
glockevo
29-12-2010, 17:39
Yok kardeşim nie basit olsun? Benim görüşüm benim düşüncem. Mobiliyet, motor sesini seviyorum ve benzettim. Art niyet aramaya gerek yok nitekim uzatmanında.:icon_tup:
Kazasız sürüşler.:)
Teşekkürler kardeşim yorumların için:icon_tup:
Teşekkürler kardeşim yorumların için:icon_tup:Biz teşekkür ederiz.:) Antepe gelirsek canlı canlı dinletirsiniz..:D:icon_tup:
glockevo
29-12-2010, 17:45
Biz teşekkür ederiz.:) Antepe gelirsek canlı canlı dinletirsiniz..:D:icon_tup:
Her zaman beklerimm:)
redbaron
29-12-2010, 18:55
rolantisi sanki v8 gibi cok ilginc:)masallah
glockevo
30-12-2010, 14:45
rolantisi sanki v8 gibi cok ilginc:)masallah
Cigerlii rod:D
glockevo
30-12-2010, 14:59
Bana göre tr deki en hızlı atmosferik vtilardan biri :icon_tup:kadran videosuna bakıp kıyaslayabilirsiniz:)
Bin kere maşallah nezaman yanımızdan geçse alper abi, biz arabada sağır oluyoruz :)