Orijinalini görmek için tıklayınız : rot-balans kaç paradır?
ben bayadır yaptırmıyorum, kar lastiklerine geçiş yapıcam, uğraşmiim lastikçiye gidiyim diyorum.. hem balans ve rot ayarıda yapılsın..
ne alemde para rot-balans fiyatları?
bi de bahçeşehir - beylikdüzü veya gaziosmanpaşa civarlarında yer önerisi rica ederim :)
MUTLU RAFİ
28-12-2010, 13:17
Sadece balans 20 tl
rot balans 50 tl
50 60 arası yere göre degişir
fsunnetci
28-12-2010, 13:25
Topkapıda 50TL..
50,,,,,,,,,,,,,,,
ben eskilerde kalmışım ya demekki :)
teşekkür ederim herkese fiyatlar her yerde aynı demekki.. bende telefon ile 2-3 yere sordum zaten bu civarda verildi fiyatlar..
ben en yakına gideyim..
herkese teşekkürler..
bugün 30 tl e yaptırdım : )
50 TL genelde.
Gaziosmanpasaya yakın Sultangazide Sanko Sanayi sitesinde Murat Ralli abimiz var isinin ustası.
Atolye Özge Fedai Ustanın yan dükkanı.
50 TL genelde.
Gaziosmanpasaya yakın Sultangazide Sanko Sanayi sitesinde Murat Ralli abimiz var isinin ustası.
+1 şiddetle tavsiye ediyorum bende
dün tüv hazırlıkları için oradaydım
devil_berk22
29-12-2010, 03:51
bende b.düzünde yer bakıyorum benzinlik yanında michelin bayisinde yapıyorlarmış sanırım e5 yanında
50 TL genelde.
başkan nerde sankonun içinde? sana zahmet nokta atışı tarif edermisin..
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim, Topkapı sanayide rot balans için tavsiye edeceğiniz yer var mıdır?
maslak sanayide inter rot balans kesinlikle tavsiye ederim :)
Ben burada geçenlerde 50 tl ye rot ayarı 4 tekerin balans ayarı ve far ayarlarını yaptırmıştım.
Cok duzgun yaptirdigm yer var 50 tl