Orijinalini görmek için tıklayınız : Şekil mi yaptı yoksa kontrol kaybettimi ?
individual
29-12-2010, 10:21
Eski bir video daha önceden paylaşıldımı bilmiyorum ama adam iyi toparladı bence :D
YouTube - Corvette losing control in the rain (http://www.youtube.com/watch?v=tU7FndBwCP8)
Ona O Kurku Ömür Billah Yeter :D
phantomLord
29-12-2010, 10:39
bence show car :D
Ona O Kurku Ömür Billah Yeter :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
bence sekıl yaptıgı önune gecınce fren yapacaklarını dusunerekten
ahmet3425
29-12-2010, 10:45
banada sekil yaptı gibi geldi ama bilemiyorum kararsızım :D
otuzdört
29-12-2010, 10:47
Şkil yaptı gibi geldi bana ama bilmiorm :D Kontrol kybettiysede, iyi toparladı :D
bence şekil yaptı korkutmak için
Yiğit Ş.
29-12-2010, 11:21
yazık, kızların ne olgudundan haberleri bile yok :D adamı kızdırdın mı diyo hahahahaa :D
M///maniac
29-12-2010, 11:25
bence şekil yaptı korkutmak için
mali öle bi sekil yok ya adam bildgn ecel terleri döktü:D
onursumer
29-12-2010, 11:36
isteyerek yapabiliceğini sanmıyorum kontrolu kaybetmiş gibi :D
her corvette'ı öle kameraya cekersenız olcagı budur kızlar..
Allahın belası araba çok güzel ya :)
her corvette'ı öle kameraya cekersenız olcagı budur kızlar..
Allahın belası araba çok güzel ya :)
:icon_tup:
Kontrolü kaybettiğini düşünüyorum önüne yanlarken fren yapıyor ve diğer tarafa çok fazla açılıyor. Bunlarıda bilerek yaptıysa şekil yapmıştır :D
şekil yapmak istedi ama sonra kaçırdı,Allah'tan patlamadı
sonuc olarak arabayı topladıgına gore seklını yaptı:D
sorsan kontrolu kaybettım demez zaten:D
leader_T
29-12-2010, 13:40
belki şekil yapmak istedi ancak sonradan kontrolünü kaybetmiş olabilir. çünkü son anda baya açılıyor araç.
kızlar kendilerine zor gelir :D
Şekil yapacaktı götü bırakınca can havliyle direksiyona yapıştı kanaatindeyim :) şekil yapıosan araç yanlarken frene basmıcan :D kesin istemeden oldu.
nitrO_Oxide
29-12-2010, 13:50
Dumur olmuş kesin kalp krizi geçirmiştir :D
Dipnot: daha onceden verilmişti :)
mertacar
29-12-2010, 14:00
sağ ayak titriyordur :) kontrol kaybından sonra
Şekil yapmış olsa, o kadar sağa tarafa doğru gitmezdi... Ayrıca yaptığı da "şekil" olsaydı kızların tepkileri böyle olmazdı : )
yusuflarını toplasın bırı su kızn
BurakCengizhanoğlu
29-12-2010, 14:11
Şekil yapan adam niye basıp gitsin ki zevkini çıkartır :D
Bi keresinde bana da öyle olmuştu..Neden hep sağ ayak titriyor :D
Esp yardım etmiş şekil yapmaya :D
Çok eski değil sanırım video, sonlara doğru son kasa C serisi görünüyo sanki.
Cihan Çizmeci
29-12-2010, 15:25
Bence hatunlara şekil yapıyım derken karizmanınn içine sıçtı :D :D
RWD + Güç ve yağmur birleşiminin gazabı bence :)
Dua etsin betona kaptırmamış kafayı :)
tamam şekil yaparken zıçmış batırmış ama, kızlar anlamazki zaten şekli ? araba yoldan çıktı diye korkacaklar tabi :)
arkadan itişli araba ile yanlayarak şekil yapıcak adam frene basmaz, gaza oturur ondan sonraki hareketleri gazla ayarlar, zaten torklu araba :) bildiğin şekil yapıcam diye batırmış, yusuflamış, bide arabanın arkası kaçınca frene basmak gibi bi hatada yapmış ki, bildiğin Allah yardım etmiş :)
zaten toparladıktan sora tırıs tırıs kuyrugunu altına almış köpek gibi sağdan kaçıyor :D
Şekil yapmak için bence gaza oturmus yerler ıslak olduğu için arkası gelmiş sonrada zar zor toplayıp sıçtık bari sıvamayalım dercesine sağdan sağdan kaybolmuş :D
şekli yapan keiichi ymiş beyler:D bence öle bi dünya yok o kdr duvara yaklaşmak hele o yagmurda kmse şekil yapıcam die bişiyin altına grmez yok öle bi manyak:D bence sağa kaçması sebepide araç kıçı verdkten sonra toplayınca araç o tarafa doğru kaçmış gözüküo o kdr ani şerit değiştiremez bence başkatürlü ztn adamın yaptıgından belli bi halt ettim sağ şeritte soluklanayım bence allah yardım etmiş:D
şanslı gunundeymıs corvetcı...
individual
29-12-2010, 16:44
Katılıyorum bide üçbuçuk atıyordur.:D
daşş....rının birbirine vurma sesi kameradan duyulmuş nerdeyse :D Şanslı günündeymiş ucuz kurtardı.
redbaron
29-12-2010, 16:53
sekil yaptigi kesin ama yapmak istediginden fazlasini yapti,aciyi cok verdi,sonra guzel topladi, tamamen kontrolu kaybetseydi patlardi.bana oyle gozuktu:)
ocean0636
29-12-2010, 17:12
Daha once verıldı dıye hatırlıyorum, bence kontrolu kaybettı :) ve g.tu zor kurtardı :D
GokhanRS
29-12-2010, 17:15
şekil yapmaya çalışmış ama kontrolü kaybetmiş ve zor topladı gibi. yağmurda arka iter güçlü araçlarla biraz efendi style takılmak lazım. forever fwd :D
ugursenkal
29-12-2010, 17:18
6 ay kasıkla beslenir bulanık s..çar
şekil yapcaktı ama sora frene bastı kontrol kaybetti
BlackEmperor
29-12-2010, 19:33
"too much power to the back wheels and not enough driver...lawls"
budur
kesinlikle şekil yaptı. Aynı kiloda arkadan iter araç kullanıyorum, adam ıslak zeminde sol ayak freni ile kontrollü bir şekilde kayıyor, dışarıdan yer yerinden oynuyor gibi görünsede içeride bir kaç müdahale ile araç bu şekilde kayabilir. Islak zeminde aynı hızla arkamdan gelen bir araç her iki kapımı da rahatlıkla görebilir.
bence ya şekil yaptı yada kontrolü kaybetti :icon_tup:
şekil değil altına yaptı altına :D
Şekil yaparken kontrolü kaybetti ıslak zeminde iyi kurtarmış:D
fsunnetci
29-12-2010, 20:05
lem de gidin Allah aşkına adam vermiş yanı ne güzel işte yiyomu o yağmurda o şekli vermek adama *** atıyonuz:hahaha:
emir-emir
29-12-2010, 20:30
o kadar yakından yapmaz bence... konrol yaban ellere gitmiş :Deli:
o yagmurda o sekıl şekıl yapmak popo ıster dırek kaybetmıs :D
kızlar geçince durup bi sigara yakmış :D
adam şeklini koydu sakin sakin sağdaki sapaktan ayrıldı bence
Adamın yaptığı anormal bişey yok , ağazlarına ağazlarına yanladı gitti. Like...