Orijinalini görmek için tıklayınız : Angel far mı Normal far mı ?
Mivec_4G63
29-12-2010, 20:11
Arkadaşlar 2000 model honda civic aracıma, sonar angel far almaya niyetlendim. Fakat çoğu kişi bu farların yeterince aydınlatmadığını söylediler. Sizce angel farların ne gibi artıları ve eksileri var ? aydınlatma açısından normal farla arasında çok fark var mı ?
aynen angel 2 sene önceydi şimdi orjinal moda :)
Orjinal içi siyah yada jdm içi siyah
ocean0636
29-12-2010, 20:20
:icon_tup:
GokhanRS
29-12-2010, 20:23
orjinal karartılmış
Mivec_4G63
29-12-2010, 20:24
modayı sevmiyem ben, hem xenon kullanmak istiyorum. merceksiz xenonlara ceza yazıyorlarmış.
Kesinlikle JDM :)
http://i276.photobucket.com/albums/kk4/Charge_Speed/100_2656.jpg
devil_berk22
29-12-2010, 20:57
orj. fara karartma daha tatlı bir görüntü veriyor bence angel devri bitti artık
orijinal içi siyah parklar bağlanmış bitti gitti
jdm ustam kendin karart veya deneyim olur yapmamışsan daha önce yakışıyor :D
eski aracımda kullandım sonar angel farları.üstündeki farların aynaları iyice sararmıştı sonarlara geçince bi nebze daha iyiydi ama ışık dağılımı berbat ayrıca far ayarı yaptıramamıştım.
orjinal far derken depo vs gibi yan sanayileri bilemem ama valeo hella gibi markalarla sonar kesinlikle kıyaslanamaz.
Fatih Kavak
29-12-2010, 23:10
Sadece Orj. içide normal.
2000 modellerin orj farları çok güzel içini fümeye boyatın logosuz typer panjur typer ön tampon altı ve kare plaka ile harika durur.
araban 98 model olsa angelları xenonları ile sana hediye ederdim. sonra sende benim kulaklarımı çınlatırdın farları her yakışında. sakın angel falan alayım deme. ne ayar yapılıyor, ne birşey gösteriyor ne uzunları var. bagajımda duruyor tesisatın tamamı. kendine çok kızarsın gider angellara para verirsen. orjinal far al. varsa aracının orjinal farları onları tak. sinyallerin çift duyluları var. parklara bağla çamurluklarla beraber. on numara olur. arabanın kendi tarzını bozma hiçbir zaman derim ben. satılık sitelerine, yurt dışı oem parça satan yerlere bir bakarsan araç üzerinden sökülmüş parçaların fiyatlarının ne kadar pahalı olduğunu göreceksin. (örnek orjinal vtec farının bir tanesine 230 usd isteyen de var 300 usd isteyen de) ayrıca aracının orjinal parçalarını mutlaka muhafaza et. hem sende bir zaman sonra geri takmak istersin hem de bu parçalar bulunması çok zor parçalar.
angel farların modası geçti artık özellikle hondalarda :) jdm far diyorum ben
Jdm yada orjinal.angel modası çoktan geçti
modayı sevmiyem ben, hem xenon kullanmak istiyorum. merceksiz xenonlara ceza yazıyorlarmış.
varsa öyle bişey gerçekten, ellerine sağlık.. daha da sıklaştırırlar bu denetimleri umarım.
sislere xenon merceksiz farlara xenon takanlara çift çift ceza yazarlar işallahhhh
nitrO_Oxide
30-12-2010, 09:22
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs141.ash2/40380_1581906952730_1387405610_1500240_3591389_n.j pg
SekoLive
30-12-2010, 09:25
angeller gözüme artık çok kötü geliyor
orjinal iyidir yada seversen kaartma yapıtırabilirsin orjinal fara.
jdm yap bende aynı çelişkiye düştüm jdm yapmaya karar verdım
Mivec_4G63
30-12-2010, 23:11
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs141.ash2/40380_1581906952730_1387405610_1500240_3591389_n.j pg
fikrimi değiştirdim :)
edit: bu aracın topici var mı acaba ?
Mivec_4G63
30-12-2010, 23:15
araban 98 model olsa angelları xenonları ile sana hediye ederdim. sonra sende benim kulaklarımı çınlatırdın farları her yakışında. sakın angel falan alayım deme. ne ayar yapılıyor, ne birşey gösteriyor ne uzunları var. bagajımda duruyor tesisatın tamamı. kendine çok kızarsın gider angellara para verirsen. orjinal far al. varsa aracının orjinal farları onları tak. sinyallerin çift duyluları var. parklara bağla çamurluklarla beraber. on numara olur. arabanın kendi tarzını bozma hiçbir zaman derim ben. satılık sitelerine, yurt dışı oem parça satan yerlere bir bakarsan araç üzerinden sökülmüş parçaların fiyatlarının ne kadar pahalı olduğunu göreceksin. (örnek orjinal vtec farının bir tanesine 230 usd isteyen de var 300 usd isteyen de) ayrıca aracının orjinal parçalarını mutlaka muhafaza et. hem sende bir zaman sonra geri takmak istersin hem de bu parçalar bulunması çok zor parçalar.
eyvallah abi güzel özetlemişsin. jdm forever o zaman :p
Orjinal farlara mercek taktırmanı ve xenonla kullanmanı öneririm...
aynen katılıyorum ;)
utkuselamoglu
31-12-2010, 11:06
orjinal daha ii ...
8.000rpm
31-12-2010, 11:51
angel farların mercekleri kaliteli değil
dolayısı ile aydınlatmalar problemli
ayrıca farın ayarlanması da sıkıntılı
civic'te her ikisini de kulanmış biri olarak kesinlikle ama kesinlikle orjinal tavsiye ederim
Mivec_4G63
01-01-2011, 21:05
yorumlar için teşekkür ederim, üstteki gri hondadaki farlar, orj. jdm değil sanırsam. bu şekilde füme nerede yaptırabilirim bilen var mı acaba ?
angel alıcaksan fk auto yada sonar al ve iyi aydınlatmıyor diye birşey yok biz de 106 ya aldığımızda xenonları bağladığımız halde görüş kötüydü taki servise far ayarlarını yaptırana kadar ayarsız olan farlar ne olura olsun düz yada angel eye farketmez uzunları yaksan bile görüş bozuktur ;) bu arada bende 2000 model civic içni angel düşünüodum ama baktım jdm stil orjin siyah farlar daha bi orjinal yakışıyor hem uzun/kısa xenon bir arada olması angela görede aparat kalabalığından iyi öbür türlü hem uzun hemde kısalar iki kit xenon takıcakken bu jdm fara sadece bir kit bağlancak karar senin :)
ha bide unutmadan angel a uzun kısa iki kit yerine jdm tak hemuzunhemkısa bir arada olur birde sis yaparsın sislere xenon takarsın ;)
dostum sen orjinal farların ıcını boya ve ona guzel bır h4 uzun kısa xenon al ve halojen bir sekilde kullan
Cglrgncl
02-01-2011, 00:26
Orjınal + Far karartma:icon_tup: