Orijinalini görmek için tıklayınız : MK360 German Suplex!
Hep hayalimdi 18 yaşıma girmeden gerçekten istediğim bir arabayı kendim alarak sahip olmak. 2008 senesinden bu yana her zaman içimde ukte kalan arabayı 6 ay önce satın aldım. 15 yaşımda bu arabanın konusu başka bir forumda açıldığında ilk mesajı ben atmıştım. O zamandan beri hep aklımdaydı...
Araca "MK360 German Suplex!" dedik. Daha önceki kullanıcıları forumdan tanıdığımız Xor (Koray), Kadir ve Kerem abi oldukları için onlar K360 demişlerdi. Benimde nickimin Kakuş olması üzerine hiç değiştirmeye gerek yok başına bi M koyalım yeter dedim. German Suplex ise, rakibin tek harekette boynunu ve belini kırmaya yarıyan bir güreş hareketi. Alman olmayan rakiplerimiz ismimize bakarak bi mesaj çıkarabilirler. : ))
Arabamı ailem sevmiyor, arkadaşlarım sesi hariç sevmiyorlar, herkes elimden çıkartmamı söylüyor. Tek kız arkadaşım bu konuda destek oluyor bana. Bense sakinim, çünkü vakti geldiğinde görücekler...
http://img405.imageshack.us/img405/3363/dsc04381w.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/9485/dsc04191r.jpg
http://img200.imageshack.us/img200/1222/dsc04091op.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/6466/dsc04291d.jpg
http://img809.imageshack.us/img809/1268/dsc03421b.jpg
Bmw 3.23i
E30 323 Motoru (m20b23)
4 Vites
Komple el yapımı egzoz sistemi
Custom ön ve arka kule gergisi
British Racing Green
Full sökük
Araba üzerinde çalışıyoruz, şu sıralar beyin üzerine yoğunlaştık ve bir aksilik çıkmadığı takdirde yakın vakitte bitirmiş olucaz.
Special thanks to Ekeray
---------------------------------------
PART. 2
M30B32 Swap, hayırlı olsun. : )
http://s4.postimage.org/ys3lrvf5w/IMG_20111007_170610.jpg (http://www.postimage.org/)
http://s4.postimage.org/6f85oy5xq/IMG_20111007_170031.jpg (http://www.postimage.org/)
http://s4.postimage.org/6f87chifi/IMG_20111007_165850.jpg (http://www.postimage.org/)
Bmw 3.23i
M30B32 Swap
5 Vites
Açık hava filtresi
Ön kule gergisi ve alt kule gergisi, custom arka kule gergisi
British Racing Green
PART. 3
Üniversite sınavıydı, kısa film ödevleriydi, vizelerdi, yoğun parasızlıktı derken, nihayet sıra MK360'a geldi. Gireceğimiz hafta içerisinde finallerim var, Allah'ın izniyle onları güzel bir şekilde atlatıp MK360 projesine ayın 15'inde kaldığım yerden devam edicem.
Sıradaki adımlardan söz etmek gerekirse:
Araba yattığı vakitlerde oldukça çürüdü. Her şeyden önce kaporta boyaya sokulup çürükleri ayıklanacak, vuruğu kırığı düzeltilecek veee Laguna Seca mavisine boyanacak. : )
http://farm9.staticflickr.com/8492/8295026227_35115e3d78_b.jpg
Bildiğiniz üzere daha önce M30 swaplamıştık ve metal yorgunluğu gibi öğeleri saymazsak 200hp/300 torka sahibiz şu an. Bunun üzerine M5'lerde kullanılan S38 krankı ile stroke yapacağız. Bu aşamada hacim artışını hiçe sayıp alçak gönüllülük ederek elde edeceğimiz gücü yine 200hp / 300 tork olarak bekliyorum. Az önce saymadığım metal yorgunluğunu bu aşamada sayıyorum. -ki 200hp gayet yeterli olacaktır benim için. : ) Bu şekilde düşünüyorum, beklentilerimi düşük tutuyorum ki fazlası çıkarsa yüzümde aptal gülücükler olsun. : ) Bu yapılacaklar haricinde Batuhan the G5 kankamın yıllar önce verdiği söz üzerine ona Port Polish yaptıracağım ve Bosphorus Innovations Methanol kit kullanıcam. Hatta Yavuz'un ve Kemal'in akıllarını çelebilme oranıma bağlı olarak (yani açık açık onları kandırabilirsem :D ) Nitrous Oxide of Bosphorus da bağlatmayı planlıyorum. : )
Kaporta boya ve yeni krank sonrasında elimizde kalanlara bakıp iç kısma geçeceğim. Her halükarda taban halısını, kapı içleri ve tavan kaplamalarını değiştireceğim. Muhtemelen ön göğüsüde komple değiştireceğim. Öncelikle E36, bulamazsam E34 ön göğüsü takmak gibi bir fikir var aklımda. Sığarsa gayet güzel olacağına eminim. Olmazsa da E21 takacağım. Bir de arka koltukları güzel bir kaplamaçıda adam akıllı bir hale sokup, ofsetli Nardi, quick release ve Bride koltuk düşünüyorum.
Daha önceleri turbo düşünüyordum fakat bu konularda sonuna kadar güvendiğim 3-5 isimden biri olan Kaan ÖZBİLEK ile konuşunca bu fikirden vazgeçtim. Projenin yukarıda saydığım adımları bittikten sonra yürüyene geçmeyi düşünüyorum. Bu ilerisi için bir düşünce ve bu aşamada projeye Kaan ÖZBİLEK Supervisor'lık edecek. Tüm sorumluluk Kaan'ın üzerinde olacak.
Tüm bu işlemler sırasında yanımda Master of the M's; Eray YÜMSEL, Batuhan SEREL, Kaan ÖZBİLEK, İlker GÖNENÇ, Kemal ERTEK ve Yavuz Selim ONGÜL olacak. Ekip iş motor kısmına geldiğinde Eray YÜMSEL'in önderliğinde hareket edecek.
Projenin tamamı Bosphorus Innovations garajında gerçekleşecektir.
Şimdi MK360 German Suplex! için 10'dan geriye sayma vakti. : )
Teşekkür ederim...
güzel bi projeye başlamışsın hayırlı uğurlu olsun,
bu forumdada ilk mesaj benden :)
Hayırlı olsun herşey gönlünce olur umarım,
fatihtemizer
29-12-2010, 23:59
hayırlısı olsun sen inandığın yoldan devam et:)başarılar
hayırlı olsun,kadirdeyken binmiştim güzel eğlenceli arabadır:)
ocean0636
30-12-2010, 00:05
MaşAllah, Allah Kaza Bela Vermesin.. ;)
Low-Rider
30-12-2010, 00:10
no show
all go
diyosun
maşallah
kız arkadaşında en büyük gücün olur zaten yani en azından bende öyle:) umarım en kısa sürede istediğin gibi yaparsın
bence doğru bildiğin yoldan ayrılma sonunda cok güzel bişey cıkıcaktır kolay gelsin
gule gule kullan kardesim genel olarak cok duzgun duruyor masallah, kazasiz belasiz
Her basarili erkegin arkasinda bir kadin vardir diyen dogru soylemis,onun icin senin isin kolay.Allah kaza bela vermesin.
OnurÖzden
30-12-2010, 00:51
Hayırlı olsun.
Maşallah.:)
berkay_aydin
30-12-2010, 00:52
Bu haliylede güzel ama zamanla daha güzel olacağına eminim
Tam projelik alet valla, Allah kolaylık versin :)
ahmetaggun
30-12-2010, 12:08
Hayırlı uğurlu olsun.Maşallah.
SekoLive
30-12-2010, 12:12
bodoz abimizin e21 i değilmiydi bu?
:)
hayırlı olsn kakus dilerim cogunlugun dediği deil senin gönlündeki gibi bi proje olur .
bu kız arkadaş desteğini bi ben alamıorum galiba , allah kaza bela vermesin tatlı araç
dedebeto
30-12-2010, 12:18
bu arac erayin yapacagi turbo olacak E21 mi?
Maşallah Furkan :) güle güle keyifle binmen dileğiyle.
orhansah
30-12-2010, 12:21
bu ne olm, çıkar elinden :p
kazasız belasız kullan kardeşim :)
maşallah kakuşum inş.istediğin hale getirirsin arabanı :)
Shadow_Dancer
30-12-2010, 12:48
Maşallah, düzgün duruyor gerçekten.
maşallah yavrum ciğerli makina aldın güzel olacak güzell
İnsanların eski otomobil sevmemesi çok doğal Furkan takma kafana.. Zaten kendi paranla da almışsın oo beğenmeyen binmesin :) :) Ben her zaman bizim bir otomobil kültürüne sahip olduğumuzu ve her gün yeni otomobiller-farklı tarzlar görerek geliştiğini söylüyorum. Sen arabana bakınca anında kafanda canlanıyor neye benzeyeceği, onlar bakınca külüstür oluyor. Resim sergisine ilk defa giren insanın renklerin birbirine karıştığı garip garip figürlerin olduğu resime "bu ne lan bir s*ke benzemiyor" demesiyle, her gün yüzlerce resimi inceleyen, bu konuda belirli bir kültüre ulaşmış olan adamın "nasıl da duygularını yansıtmış adam bak şu figür şunu anlatmaya çalışıyor vs." demesi aynı mıdır? Hep böyle bak olaya :)
İnsanlardaki otomobil anlayışı sadece bir yerden bir yere en ucuz götürsün şeklinde.. Ya da parasını veririm en güçlüsünü alırım diye.. Nerede bunun tutku kısmı, uğraşırken alınan zevk falan.. En güzelini yapıyorsun eline sağlık, projende kolay gelsin :)
önce hayırlı olsun :)
Boyada baya bi portakallaşma var bu yaşa göre çok normal, sanırım boyaya en son el atarsın,
şu piyasada kız arkadaşı köstek olan bir tek ben varım sanırım :D
Maşallah diyelim kazasız belasız işallah.
Boyada baya bi portakallaşma var bu yaşa göre çok normal, sanırım boyaya en son el atarsın,
Yalnız değilsin 4 sene önce yarış koltuklarımı söktürüp,düz boru egsozumu çöpe attırmıştı...Ondan sonra subaru alıp çaf çuf,çat pat gide gide alıştı..Gerçi şimdide bizim kafa kaldırmıyor.
Konuyu daıtmadan toparlıyım kardeşim kendin çalışıp almıssın emin ol bir çok insan senin o arabandan cok cok daha iyilerine biniyor ama senin kadar zewk alamıyor,Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin...
Allah Utandırmasın Bizim buradada var bir tane alsam mı diorum :) Maşallah.
By_HaNNibaLL
30-12-2010, 13:45
Hayirlisi allah utandirmasin Bazen bişeyler yapmak için aileyi bile karşi aliyorsun cok istiyorsan buna değer aracta potansiyel var fotolardan öyle görünüyor.
Sorunsuz proje sonu dilerim.
hobbalaa :D uğraştırıcı bi proje daha.. eğer amaç sadece performans sa bişey diyemem ama görsellikte olsun derseniz bej rengine boyayın rs1 gold ları takın keyfinize bakın :) Allah kolaylık versin MAŞALLAH...
Yanlız değilsiniz ;)
cembozbey
30-12-2010, 14:00
hayrlı olsun bu yaşta girdiysen baya meraklısın sanırım bundan 10 sene sonra
vay babanın dusmanlarının akü diyip harcadıklarını hesablaynca cok pişman olucaksın ama simdi bu dediklerim sana vız gelir tırıs gider =)
ins guzel bişe olur erayı bulastrmasan iyi olurduda artık biraz geç olmus sanırım kazasız belasz kullan
erayın parmakları
girmişşse degısık bı cılgın cıkıcakdır :D
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Bekleyip görücez...: )
@dedebeto: Evet o araç, ama turbo olayın şimdi girmek istemiyorum. Yaptımı en iyisi olmalıyım. : )
@325ix: Merakı geçti artık, hayatımın ayrılmicak bi parçası oldu bu iş : ) Eray abim iyidir, candır. : )
@Sekolive: evet kadir abi, koray abi ve kerem abi kullanıyodu. : ) Çok kral insanlar.
tuner faruk
30-12-2010, 14:47
Allah alnının akıyla bitirmeyi nasip etsin :icon_tup:
Maşallah güzel oynak arabadır
dedebeto
30-12-2010, 14:49
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Bekleyip görücez...: )
@dedebeto: Evet o araç, ama turbo olayın şimdi girmek istemiyorum. Yaptımı en iyisi olmalıyım. : )
@325ix: Merakı geçti artık, hayatımın ayrılmicak bi parçası oldu bu iş : ) Eray abim iyidir, candır. : )
@Sekolive: evet kadir abi, koray abi ve kerem abi kullanıyodu. : ) Çok kral insanlar.
hheaehaheahea.iyimis ozman yapinca gorusuruz:)
Hayırlı olsun ;)
Önce dısından basla bence.
@tuner faruk
Amin abicim.
@Dragger
Şimdiye kadar pek sıkıntı verdi lakin bu şanssızlıkların ve zorlukların kısa zaman içerisinde çözüleceğine inanıyorum. : )
Dış görünüşü ise 1-2 bişey ile bitiricem. Eminim çokta güzel olucak. : )
İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim, eksik olmayın : )
AhmetYılmaz
30-12-2010, 18:04
İnşallah istediğin gibi bi makina yapar karşı gelenleri pişman edersin. :)
maşallah değişik bi fantazi :D
raptor_98
30-12-2010, 19:59
maşallah kardeşim,umarım gönlüne göre yaparsın..
I <3 germany :)
Maşallah güle güle kullan benim ehliyet almama 2 yıl kaldı bende biriktiryorum ufaktan bende bir araç almayı düşünüyorum ailemiz zengin değilki 18ime girer girmez altıma s2000 versin type-r versin :)
Maşallah güle güle kullan benim ehliyet almama 2 yıl kaldı bende biriktiryorum ufaktan bende bir araç almayı düşünüyorum ailemiz zengin değilki 18ime girer girmez altıma s2000 versin type-r versin :)
Babam bana opel vectra ya da Chevrolet Cruze teklif etti ama ben kabul etmedim. Pişman değilim.
Zaten mümkünse s2000 veya Type-R vermesinler, ben benim arabayla vericem onlara vakti gelince :D
Maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin... :)
|| CaNeR ||
30-12-2010, 20:31
Hayırlı olsun, kolay gelsin :)
Babam bana opel vectra ya da Chevrolet Cruze teklif etti ama ben kabul etmedim. Pişman değilim.
Zaten mümkünse s2000 veya Type-R vermesinler, ben benim arabayla vericem onlara vakti gelince :D
Kabul edilesi teklifler gelmiş :) Benimkilere cruze veya vectra istiyorum desem heralde kaykayla gezerim :)
İnşallah s2000lerle yürüyeceğin zamanlarıda görürürz
ahmetesay
30-12-2010, 21:14
maşallah kazasız belasız...........
duzgun duruyor maşallah araca kımseye aldırma dıreksıyona gectıgınde mutluysan olay bıtmıstır gule gule kullan yola devam
herkes zaten saygısızca düşünmeden konusur bu konuda sen gerek dstegi arkana almışsın gerisini boşver, kazasız belasız sürüşler
bu yaşta arabası olmayan milyonlarca kişi var :D
Arabanı beğenmeyenlere Türkiye araba piyasasında, 18 yaşında çalışarak kendi paralarıyla bi araba almayı çabalamalarını söyle yeter. Gıpta ederek okudum yazdıklarını, çünkü ben de kendi arabamı almaya çalışıyorum 18 yaşımdan beri. Fakat okuduğumdan sadece yazın çalışmam yeterli olmuyor. Haftaiçi iş bulmaya çalıştım fakat olmadı, bu yazı bekliyorum ben de birşeyler yapabilmek için. Umarım araba konusunda istediğin gibi gider ve aksilik çıkmaz.
Eray Yümsel
30-12-2010, 22:05
bu arac erayin yapacagi turbo olacak E21 mi?
nooldu len beğenemedinmi :D
Low-Rider
30-12-2010, 22:06
abin yılların bmw cisi eray veremedi
sen mi vericen
derim yeni bir tartışma başlatırım
hadi bakalım
hahaha
FLAŞ FLAŞ FLAŞ e21 king kim olacak :eek::eek:
Eray Yümsel
30-12-2010, 22:07
abin yılların bmw cisi eray veremedi
sen mi vericen
derim yeni bir tartışma başlatırım
hadi bakalım
:D raad ol evlad
eray bunu beğendi !
onurdestan
30-12-2010, 22:08
aileyi falan boşver yaşları itibariyle böyle düşünmeleri normal şansın kız arkadaşının destek olması bu arada beyler yanlız değil kimse benim kızda nefret ediyo modifiye işinden sağolsun demediğini bırakmıyo 200sx tende nefret ediyo herşeyden nefret ediyo :D
Low-Rider
30-12-2010, 22:08
eray bmw'ci
hep vaat hep vaat
kakusta yolundan gelmez inşalalh vaatleri icra eder:D
hddsheriff
30-12-2010, 22:09
kazasız belasız, hayırlı olsun
Eray Yümsel
30-12-2010, 22:12
hahaha
FLAŞ FLAŞ FLAŞ e21 king kim olacak :eek::eek:
m20 king burda kanka e21 king kim olursa olsun :D :hehe: asuhduahduashuda
:hehe::hehe::hehe::hehe:
neee ateşleme mii neee edis miii :D :D
döndük geldik o yollardan biz yan yannn :D
Eray Yümsel
30-12-2010, 22:14
:hehe::hehe::hehe::hehe:
neee ateşleme mii neee edis miii :D :D
döndük geldik o yollardan biz yan yannn :D
onlar ne ya ben unuttum :hehe:
ahh ahh bunlar ekmeğe papa mı diyo ne diyo :D
Eray Yümsel
30-12-2010, 22:19
uzatmayalım bence hacı :D benim kolum sızlamaya başladı :D station e36 ile geldiklerindeki yediğim yumruk geldi aklıma :hehe:
:hehe:
aynen kanka sustum :D :D
dedebeto
30-12-2010, 22:34
vayyy arkadas ne kadar fesatsiniz...hani len araba senindi:) totoss...hani 10 gunde araban turbolaniyordu....
olm su yagislar bir bitsen gostercem ben sanada yagislar bir bitemedi..benim suan herseyim hazir bi ayar olacak marj yapacaz ince bir ayar sonra devam..sonra 10 gunun var arabayi bitirmek icin dediklerini unutma...
Eray Yümsel
30-12-2010, 22:36
araba benım olm sıkıntı yok :D istesem 10 gündede turbolarım :D ondada sıkıntı yok sadece gerek yok hızlı m20 yok çünkü önce ekeden hızlı bir m20 göreyim ona göre daha hızlsına başlarız ;););););) :D
dedebeto
30-12-2010, 22:37
iyi bursada bulusacakmiyiz? sonra yan cizmek olmazsin?
max 5 lira para lazım kanka seni elek etmek için :hehe:
dedebeto
30-12-2010, 22:38
tabi ekeyide 5 liraya bitirdiniz zaten..heaheahaehaehae
araba benım olm sıkıntı yok :D istesem 10 gündede turbolarım :D ondada sıkıntı yok sadece gerek yok hızlı m20 yok çünkü önce ekeden hızlı bir m20 göreyim ona göre daha hızlsına başlarız ;););););) :D
hahahhaha aynen kanka minikler gibi :D
tabi ekeyide 5 liraya bitirdiniz zaten..heaheahaehaehae
işte onu diyorum kanka bende :D bi kulağımızın arkası kalmıştı ammaaa ne oldu tecrübee biz tecrübe ettik iş bitti sıkıntı yok :D
bak ne diyorum manifold bile yaptırmayacam :D 5 lira tutmaz bile belki :D
Eray Yümsel
30-12-2010, 22:41
:hehe: 5 cash alayına go :D
Eray Yümsel
30-12-2010, 22:42
atv de eşrefpaşalılar var muştu ayağımızı denk alak :D
dedebeto
30-12-2010, 22:42
moruk bende istesem cuzzi rakamlara bitirirdim ama bow dan wg e kadar herseyim marka pompam auromative a1000..benim alt setup hazir ilerde ins bir kol piston yapacam basincta acarim yola devam...benim arabanin sorununu sende iyi biliyon cunku aynisini sizde yasadiniz biz hard cut sevdasina edise gecmedik ama baktikti huzur edisteymis gectik:)
atv de eşrefpaşalılar var muştu ayağımızı denk alak :D
hahahaha lan şimdi gördüm bende :D :D sustum :D
bertan takılıyoruz be kankiiii :D aramızda kalsın mustafa duymasın :D
dedebeto
30-12-2010, 22:46
its too late:) muhahahaha......
eraya bursayi hatirlat diyor............:)haeheeaheahahae
Eray Yümsel
30-12-2010, 22:49
bursa yı size dar edecem dar :D mudanya yolu müsait :D
Abimin yolundan gidicem, nasıl olsa o benden önceki M20 King'di. Lakin şimdilik sakin davranıyorum yavaş ve sağlam adımlarla ilerlicem. : )
devil_berk22
31-12-2010, 03:10
Hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun kazasız belasız günlerde kullan
Eray Yümsel
31-12-2010, 07:52
Abimin yolundan gidicem, nasıl olsa o benden önceki M20 King'di. Lakin şimdilik sakin davranıyorum yavaş ve sağlam adımlarla ilerlicem. : )
adam bana bile kaldırdı beyler ayağınızı denk alın :D
fastchild
01-01-2011, 00:02
BMW 323i, 1978 – 82
6-cyl. ohc 2315 cc
105 kW (143 hp)
motor var elinizde güzel şeyler çıkar işin içinde eray abi varsa zaten +50bg :D
Low-Rider
01-01-2011, 00:33
anlaşıldı
sende abinin yolunda gidiceksen
araban klavyede yürücek
yusufbatırel
01-01-2011, 00:37
ozgurum yılın ezıcı mesajını yazmısın:)
Low-Rider
01-01-2011, 00:44
biraz renk hareket gelsin:)
herşey gönlünce olsun adaş darısı bizim başımıza :)
StyleALP
01-01-2011, 08:18
ALLAH kolaylık versin, Maşallah. :)
bu kız arkadaş desteğini bi ben alamıorum galiba , allah kaza bela vermesin tatlı araç
Yanlız degilsin mali :D
İnsanların eski otomobil sevmemesi çok doğal Furkan takma kafana.. Zaten kendi paranla da almışsın oo beğenmeyen binmesin :) :) Ben her zaman bizim bir otomobil kültürüne sahip olduğumuzu ve her gün yeni otomobiller-farklı tarzlar görerek geliştiğini söylüyorum. Sen arabana bakınca anında kafanda canlanıyor neye benzeyeceği, onlar bakınca külüstür oluyor. Resim sergisine ilk defa giren insanın renklerin birbirine karıştığı garip garip figürlerin olduğu resime "bu ne lan bir s*ke benzemiyor" demesiyle, her gün yüzlerce resimi inceleyen, bu konuda belirli bir kültüre ulaşmış olan adamın "nasıl da duygularını yansıtmış adam bak şu figür şunu anlatmaya çalışıyor vs." demesi aynı mıdır? Hep böyle bak olaya :)
İnsanlardaki otomobil anlayışı sadece bir yerden bir yere en ucuz götürsün şeklinde.. Ya da parasını veririm en güçlüsünü alırım diye.. Nerede bunun tutku kısmı, uğraşırken alınan zevk falan.. En güzelini yapıyorsun eline sağlık, projende kolay gelsin :)
+1905 en önemlisi benim diyebilmek ;) Agzı olan konusuyor ama birde cevrene bak bakalım kendi calısıp aldıgı neleri var ;)
Kazasız belasız kullan Allah herşeyi gönlüne göre versin kardesım :)
SULTANOGLU
01-01-2011, 08:51
maşallah furkan kazasız belasız :)
by serçe
01-01-2011, 10:09
hayırlı olsun inşallah istediğine ulaşırsın ;)
anlaşıldı
sende abinin yolunda gidiceksen
araban klavyede yürücek
(U) :D
Bu lafa önce abim cevap versin, sonra ben cevap vericem :DDD
Anecdote
01-01-2011, 15:04
Herşey istediğin gibi sorunsuz olur inş. Arabayı Senin sevmen yeterli bence . bende arkadaş çevemden çok baskı gördüm alay konusu olduk ama arabaya yürekten bağlanmak vardır . Etraftan gelenlere kulaklarımı tıkadım . yoluma baktım . Senin Gönlüne yatıyorsa kımseye laf düşmez . kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle :)
En sevdiğim Bmw kasalarından birisi.Bence güzel bir iş çıkacak sonucunda.Hayırlı olsun.
dilediğin gibi olur inş hayırlı olsun maşallah :)
boosted_pug
02-01-2011, 17:23
itinayla edis iptal edilir çatara patara eklenir :D
dedebeto
02-01-2011, 17:26
muhahahahaha...ilk once bi ms yapsinlarda ws e gecmesi kalsin:)
muhahahahaha...ilk once bi ms yapsinlarda ws e gecmesi kalsin:)
dinime küfreden müslüman olsa :hehe::hehe::hehe::hehe:
Sizi geçmek için aşırı bi acelem yok. Zamanı geldiğinde geçicem : )
dedebeto
03-01-2011, 07:03
Sizi geçmek için aşırı bi acelem yok. Zamanı geldiğinde geçicem : )
he3ahehaehahahea..beni mi gececen muhahahaha..bu topic beni cok gulduruyor..ilk once bir arabani calistirda turbolu sekilde sonra beni gecmen kalsin muhahbahaha...haa birde simdiden yaris tarigini koyalim..31.03.20** carsambasi iyimi.,,heahaeheahaehea
Low-Rider
03-01-2011, 10:21
he3ahehaehahahea..beni mi gececen muhahahaha..bu topic beni cok gulduruyor..ilk once bir arabani calistirda turbolu sekilde sonra beni gecmen kalsin muhahbahaha...haa birde simdiden yaris tarigini koyalim..31.03.20** carsambasi iyimi.,,heahaeheahaehea
işte bu eray tarzı
eray ekolundan gelenlerin tarzı
çok sevdim :hehe::hehe:
dedebeto
03-01-2011, 10:31
işte bu eray tarzı
eray ekolundan gelenlerin tarzı
çok sevdim :hehe::hehe:
hic bir zaman erayin tarzini ornek almadim..hir birzamanda onunyolunu izlemedim..ben m20 yi eray yapti diye yapmadim..kendim sevdigim icin yaptim zaten kullandigimiz parcalarin hic birisinin birbiriyle alakasi yok sadece beyinler benziyor onunda versiyon farki var...
yukarda okudugumda hevesine hayran kaldım (Y) inş istedigin gibi olur =) maşallahhhhh
Low-Rider
03-01-2011, 10:49
hic bir zaman erayin tarzini ornek almadim..hir birzamanda onunyolunu izlemedim..ben m20 yi eray yapti diye yapmadim..kendim sevdigim icin yaptim zaten kullandigimiz parcalarin hic birisinin birbiriyle alakasi yok sadece beyinler benziyor onunda versiyon farki var...
Yanlış anlamışsın yahu:)
verdiğin sonu belli olmayan tarihi kalınlaştırıp yazma sebebim aslında eraya takılmaktı
eray ekolunden gelende kakus:)
DetailEF
03-01-2011, 12:09
Yanlış anlamışsın yahu:)
verdiğin sonu belli olmayan tarihi kalınlaştırıp yazma sebebim aslında eraya takılmaktı
eray ekolunden gelende kakus:)
Özgür utanıp sıkıldın mı la :D
Olum bak bertana bulaşma göbeğiyle ezer geçer seni sinir etme adamı :D :hehe:
Şu an yürümeyen arabamla gider yapsam, atıp tutsam daha mı iyi? : ))) Allah yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin Bertan abi, bu araba hep böyle yatmicak ya, gün gelicek dikiz aynama baktığımda gülen ben olucam. : ) ; )
hahhahaha :D giderleRRRRRRRR
furkan takma kafana gülüm para biriktirmeye başla sen 31.03 demişler sen 25.03 e kadar 5 lira topla ben 5-6 günde toplar yarışa gideriz sıkıntı yok :hehe:
hahhahaha :D giderleRRRRRRRR
furkan takma kafana gülüm para biriktirmeye başla sen 31.03 demişler sen 25.03 e kadar 5 lira topla ben 5-6 günde toplar yarışa gideriz sıkıntı yok :hehe:
O zaman bir EKEray lafı;
Sikinti Yok :D
:DDD
dedebeto
03-01-2011, 14:21
mustucummm ben tarih vermedim 31.03.20** yazdim o yildizli olan yerleri kendisi yazacak:)..bu arada bizim en son erayla konusmamiz bizim araba bittikten sonra 10 gun icinde arabayi hazir edip bursada yaris yapacaktik..:) bu pazar yaris var benim araba persembe yagmurlar biterse ayar olacak pazar gunude yarisa girecek ins..ee artik pazardan sonra 10 gun saymaya baslayin
Selcuk_RoL
03-01-2011, 14:25
kolay gelsin allah utandırmasın
cembozbey
03-01-2011, 14:27
bertan eleğini asmışsın sen araba ortada senin hedefin bunlar deil:D,
bu kardesimizde yaş kucuk bişeler yabmaya calısyor daha aynada görmek hebsini gecmek rüya tağbi =)
hahahhaa :D yav amma zevkli oluyo izmirli iri adamlara uzaktan takılmak :D :D :D
bertan EKE turboyken nerdeydiniz :hehe:
dedebeto
03-01-2011, 14:31
nerdeydik sen biliyon..eke liftetydi bizde otobana ayar yapmaya gittik bobin yaktik geldik:)
dimi yaw burdan kalk izmire gel M20 kingi belirlemek için ama rakip vetteler gelsin :hehe:
şaka bir yana hadi kanka artık bitsin şu iş yaw görelim yarışlarda ayarı kim yapcak
dedebeto
03-01-2011, 14:41
haci montaj biteli 1 ay oldu zaten sende biliyon ama bir turlu yagmurlar kesilmediki..erkut gelecek yapacak ama..o musait oldugu zaman yagmur oluyor..bu sefer yagmurlar bitiyor onun isi cikiyor oyle oldu hep...suan gene yagmurlu izmir carsamba gunu bitecekmis persembe ayari yapacaz ...benim arabanin suan hic bir eksigi yok ayar disinda..
hadi bakalım hayırlısı kankacım ;)
Low-Rider
03-01-2011, 16:30
Özgür utanıp sıkıldın mı la :D
Olum bak bertana bulaşma göbeğiyle ezer geçer seni sinir etme adamı :D :hehe:
sen 3.kişi olmayı ne kadar çok seviyorsun
Eray Yümsel
03-01-2011, 16:52
tmm bertan utanma söyle eray abi de seni örnek alıyorum ama söleyemiyorum çok utanıyorum sen kralsın kingsin efsanesin biz yapamadık sen yaptın de de lan utanma :hehe:
DetailEF
03-01-2011, 16:53
sen 3.kişi olmayı ne kadar çok seviyorsun
Evet çok severim ama o sözün sonundaki yiyeceğim şeyi 2. kişiye çok yedirdim :D :hehe:
Low-Rider
03-01-2011, 17:04
Ben *** değil başka birşey yediririm ama atlama her lafa
evet çok severim ama o sözün sonundaki yiyeceğim şeyi 2. Kişiye çok yedirdim :d :hehe:
? .
@DetailEF
Saçmalamak istiyosan seni burda çok tutmayalım güzel arkadaşım. Adabınla yazıcaksın buyur dilediğini yaz.
Ben *** değil başka birşey yediririm ama atlama her lafa
:D :D :D :D
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQDCXNeh_giIqUfcy_q06hSavvUcPfge QaUlx9KQWS-8QXVlgIU
M30B32 swapımız hayırlı olsun. : ) Yapıcak çok işimiz var daha...
M30B32 swapımız hayırlı olsun. : ) Yapıcak çok işimiz var daha...
harbi o gün geldimi la? :)
harbi o gün geldimi la? :)
Gelmeyi geç, oldu bile. :D Kapıda yatıyor oğlum ve kalbinde BİG SİX var. :D
tuner faruk
06-10-2011, 02:04
Hayırlı olsun İnşallah güzel videolarını görürüz:)
Gelmeyi geç, oldu bile. :D Kapıda yatıyor oğlum ve kalbinde BİG SİX var. :D
o zaman ne diyoruz, hade bağalım :D
Hayırlı olsun İnşallah güzel videolarını görürüz:)
İnşallah abi. : )
o zaman ne diyoruz, hade bağalım :D
Hade bağalım. :D
hayırlı olsun dostum. umarim istedigin gibi ilerlersin projende.
kazasiz belasız..
tolgakaynak
07-10-2011, 01:38
hayırlı olsun:D kazasız belasızz
şaka maka Furkan panpa ne badireler atlattın şu arada, valla BiG SiX'in içinde olduğunu okuyunca çok sevindim ha dün :)
inş sağ salim projeyi bitirirsinde binerük bizde :D
Alper DEMİR
07-10-2011, 01:47
Hayalimi uygulamışşın arkadaşım ben gerçekleştiremedim 18 dende çıktık.. :)
Maşallah aracına tam istediğim gibi...
Allah utandırmasınn insallah :)
Artık eskisi kadar leylek değiliz. Eskisi kadar parlak da değiliz doğrusu... Daha yapılacak çok şey var, swap gerçekleşti ama bu daha birinci aşamaydı.
Kötü fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın.
http://s4.postimage.org/ys3lrvf5w/IMG_20111007_170610.jpg (http://www.postimage.org/)
http://s4.postimage.org/6f85oy5xq/IMG_20111007_170031.jpg (http://www.postimage.org/)
http://s4.postimage.org/6f87chifi/IMG_20111007_165850.jpg (http://www.postimage.org/)
kazasız belasız sorunsuz biter umarım projen.
oguzhan999
08-10-2011, 00:05
Allah yardımcın olsun bundan sonraki asamalardada :)
Kardeşim bizdede aynı kasadan 4 tane var 2 tane 3.23 i , swap 5.28 motorlu e21 , 3.18i bi sorunun vs oldugunda tanışmak ıstersende beklerız her turlu yardımcı oluruz gule gule kullanırsın ıns kazasız belasız :)
hayırlı olsun kardeşim.. eski motorunu ne yaptın.. duruyosa eğer sana maddi destek açısından değerlendirecek yakınlarım var..
Birde filtreyi headers ın yanından uzaklaştır derim :)
güzel ama bi type-R değil.
güzel ama bi type-R değil.
Sana sadece üzgün surat koyuyorum Batu, bunun beni ne kadar üzdüğünü anla lütfen. : (
@Ouzs
Eski motoru sattık gitti. : )
SekoLive
08-10-2011, 10:53
furkan hayırlı olsun
berkayGLRN
08-10-2011, 10:57
maşallah kazasız belasız..
Hayirlisi olsun allah kaza bela gostermesin
Teşekkür ederim Serkan abi, teşekkür ederim diğer arkadaşlara da. : ) Proje devam ediyor, Allah nasip kısmet ederse sıradaki adımda üfleyeceğiz. : )
hayırlı ugurlu olsun kardeş cok guzel aracın var maşallah..
http://s7.postimage.org/m6och3lhn/IMG_20111031_154117.jpg (http://postimage.org/image/skdfkcqdj/full/)
http://s7.postimage.org/jx4tk31xn/IMG_20111031_154136.jpg (http://postimage.org/image/tufud59jb/full/)
http://s7.postimage.org/4fhbgdvgr/IMG_20111031_160046.jpg (http://postimage.org/image/miae7lrbb/full/)
ensoztrk
31-10-2011, 16:14
Jantlardan acilen kurtulman gerektiğini düşünüyorum. Maşallah yeni motorun kondisyonu nasıl.
Jantlar geçici süreliğine duruyordu lakin şimdi araba satılmakla satılmamak arasında. Motor kondisyonu iyiydi, şu an yatak sarılı. : )
İlk defa gözümün önünde karla tanıştı. : ) İnip aşağı sarılasım var üşümesin diye. : ))
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/394778_10150499890948183_760568182_8909747_9318094 33_n.jpg
Jantlardan kurtulup güzel bir bbs iyi olacaktır :) Kazasız belasız daha iyi olacak inşallah :)
berkay_aydin
15-01-2012, 16:57
bbs'den kurtulup güzel bir jant iyi olacaktır :) Kazasız belasız :)
Yanlış yazdın muhtemelen. : ))) Dış görünüşün önceliği yok benim için. Zaten şu an sınava hazırlanmaktan başka birşey yapmıyorum. Vakti geldiğinde sağlıklı şekilde yürüsün, eminim geri kalanı kolayca gelicek zaten. : )
kafana takma kız arkadaşının desteğiyle ve kendi isteğinle eminim güzel şeyler çıkarıcaksın ortaya hayırlı olsun tekrar....
http://hizliresimyukle.com/view-pic-img.html?img=190043&w=720
bende oyumu jantları değiştirip bbs takmandan yana kullanıyorum kolay gelsin =)
yoshimura
17-02-2012, 08:23
Hayırlı olsun kazasız belasız binin.
SULTANOGLU
17-02-2012, 08:32
vauvvv :D furkancım süper
vauvvv :D furkancım süper
Kar modifiyesi yapıyorum Hakan abi. Kendimi böyle tatmin ediyorum. Baktım kar yağdı; kumda oynayamıyorum, bari karda oyniym... :D
Maşallah gelecek vaad ediyo gibi :)
vay Bodozumun arabası :)
yenı gördum gule gule kullan.
vay Bodozumun arabası :)
yenı gördum gule gule kullan.
Onların ilk aldığı günden beri gözüm vardı abi. :) Diğer sitede yıllaaaar önce yazmıştım. :)
--
Jantları ben değiştirmedim, aldığımda bu haldeydi. Hoş gözükmediklerini biliyorum fakat duygusal sebeplerden ötürü şimdilik değiştiremiyorum. Janttan daha önemli öncelikler var.
Yuruyene oncelik vermeni anliyorum ama jant sart ;) orijinal BMW jantlarindan bakardim ben olsam. Style 5 guzel olabilir - cin mali bbs cakmasindan bin kat iyidir.
Kar yaginca sarilmak istegi geliyorsa satmayacaksin :)
burası soluksuz kalmış kakus..??? varmı gelişme duraklama ? hareket
burası soluksuz kalmış kakus..??? varmı gelişme duraklama ? hareket
Allah nasip kısmet ederse, yakın vakitte güzel hareketler olacak. : )
Deepblue
17-12-2012, 00:36
Allah kaza bela vermesin değeri bilinmesi gereken bir araç ve biraz daha yapıldıktan sonra yorumsuz olacağına eminim MaşAllah.
otomania
17-12-2012, 00:48
maşallah hayırlı olsun, bitmiş halini bekliyoruz
+1453 kolay gelsin :)
muratburunce
18-12-2012, 01:27
merakla bekliyorum son halini :) maşallah kazasız belasız...
Üniversite sınavıydı, kısa film ödevleriydi, vizelerdi, yoğun parasızlıktı derken, nihayet sıra MK360'a geldi. Gireceğimiz hafta içerisinde finallerim var, Allah'ın izniyle onları güzel bir şekilde atlatıp MK360 projesine ayın 15'inde kaldığım yerden devam edicem.
Sıradaki adımlardan söz etmek gerekirse:
Araba yattığı vakitlerde oldukça çürüdü. Her şeyden önce kaporta boyaya sokulup çürükleri ayıklanacak, vuruğu kırığı düzeltilecek veee Laguna Seca mavisine boyanacak. : )
http://farm9.staticflickr.com/8492/8295026227_35115e3d78_b.jpg
Bildiğiniz üzere daha önce M30 swaplamıştık ve metal yorgunluğu gibi öğeleri saymazsak 200hp/300 torka sahibiz şu an. Bunun üzerine M5'lerde kullanılan S38 krankı ile stroke yapacağız. Bu aşamada hacim artışını hiçe sayıp alçak gönüllülük ederek elde edeceğimiz gücü yine 200hp / 300 tork olarak bekliyorum. Az önce saymadığım metal yorgunluğunu bu aşamada sayıyorum. -ki 200hp gayet yeterli olacaktır benim için. : ) Bu şekilde düşünüyorum, beklentilerimi düşük tutuyorum ki fazlası çıkarsa yüzümde aptal gülücükler olsun. : ) Bu yapılacaklar haricinde Batuhan the G5 kankamın yıllar önce verdiği söz üzerine ona Port Polish yaptıracağım ve Bosphorus Innovations Methanol kit kullanıcam. Hatta Yavuz'un ve Kemal'in akıllarını çelebilme oranıma bağlı olarak (yani açık açık onları kandırabilirsem :D ) Nitrous Oxide of Bosphorus da bağlatmayı planlıyorum. : )
Kaporta boya ve yeni krank sonrasında elimizde kalanlara bakıp iç kısma geçeceğim. Her halükarda taban halısını, kapı içleri ve tavan kaplamalarını değiştireceğim. Muhtemelen ön göğüsüde komple değiştireceğim. Öncelikle E36, bulamazsam E34 ön göğüsü takmak gibi bir fikir var aklımda. Sığarsa gayet güzel olacağına eminim. Olmazsa da E21 takacağım. Bir de arka koltukları güzel bir kaplamaçıda adam akıllı bir hale sokup, ofsetli Nardi, quick release ve Bride koltuk düşünüyorum.
Daha önceleri turbo düşünüyordum fakat bu konularda sonuna kadar güvendiğim 3-5 isimden biri olan Kaan ÖZBİLEK ile konuşunca bu fikirden vazgeçtim. Projenin yukarıda saydığım adımları bittikten sonra yürüyene geçmeyi düşünüyorum. Bu ilerisi için bir düşünce ve bu aşamada projeye Kaan ÖZBİLEK Supervisor'lık edecek. Tüm sorumluluk Kaan'ın üzerinde olacak.
Tüm bu işlemler sırasında yanımda Master of the M's; Eray YÜMSEL, Batuhan SEREL, Kaan ÖZBİLEK, İlker GÖNENÇ, Kemal ERTEK ve Yavuz Selim ONGÜL olacak. Ekip iş motor kısmına geldiğinde Eray YÜMSEL'in önderliğinde hareket edecek.
Projenin tamamı Bosphorus Innovations garajında gerçekleşecektir.
Şimdi MK360 German Suplex! için 10'dan geriye sayma vakti. : )
Teşekkür ederim...
Gokhan43
06-01-2013, 01:18
Hadi bakalım şimdiden Allah kolaylık versin, işleri rast getirsin diyelim :)
Herşey yavaş yavaş ilerleyip güzel yerlere varacaktır inşallah :
Hersey gonlune gore olur insallah genc:)
Takipteyim:)
Allah kolaylık versin kardeş. Her şey gönlünce olur inşallah :)
Eyvallah eyvallah teşekkür ederim. Şu evi taşıma işi ve finaller bir an önce bitsin istiyorum. Sökmek ve kaportacıya yollamak için sabırsılanıyorum. Umarım aksaklıklar çıkmaz. Şu an herşey yolunda olacak gibi gözüküyor. : )
yavuz364
06-01-2013, 19:35
Güzel olacak :)
la bitir sunuda saplıyım bmwne :D
İlker, sen bana sapla yemin ediyorum forumda "İLKER ELİME VERDİ! Beni miken yok muuuu?!" diye konu açarım. :D
İnşallah her şey istediğin gibi olur, takipteyim :)
Finallerde de başarılar dilerim :)
anil_kus
12-01-2013, 00:19
Dostum Allah utandırmasın kolay gelsin
İlker, sen bana sapla yemin ediyorum forumda "İLKER ELİME VERDİ! Beni miken yok muuuu?!" diye konu açarım. :D
ben sana saplıyımda artık konumu açarsın gece caddedemi mc demı takılırsın bilmem kanka :D
Emre İlbi
12-01-2013, 18:02
Eline sağlık, kesene bereket,
konuyu keyif alarak okudum :)
Allah razı olsun hepinizden. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Güzel bi sonuç çıkartmak amacım; hep beraber izleyip görücez. Oldu mu olmadı mı karar vericez...
Shadow_Dancer
13-01-2013, 17:56
hayırlı olsun abim,guzel iş olacak..
İnşallah canım abim, çok teşekkür ederim.
SULTANOGLU
13-01-2013, 20:57
Furkan vallahi muhtesem olucak bitince :) bu esnada boya anlaminda yardima ihtiyacn olursa takildigin her konuda yardimci olurum.
Germanian
13-01-2013, 21:18
furkancım umarım istediğin gibi sonuçlanır projen inan cok sevindim satmak istediğin zamanlarda almak istedim çok sıkışıklık vardı o zaman alamamıştım ama inan almadığıma çok sevindim seni çok iyi anlıyorum her konuda inşallah gönlüne göre olur herşey
ama renk konusunu tekrar düşün istersen ben pek sevemedim daha ağır bir renk yakışır bence :)
Kaan'ın adı yazınca kıskandım benimkini de yaz lan
hayirli olsun kakuscum,insallah istedigin hale getirirsin.
renk konusunda daha oturakli birsey yapsan,arabanin yasina uygun daha goze hitap eder diye dusunuyorum.
Furkan vallahi muhtesem olucak bitince :) bu esnada boya anlaminda yardima ihtiyacn olursa takildigin her konuda yardimci olurum.
Abim çok teşekkür ederim. Takıldığımız bir konu olduğu vakit muhakkak ararım. Vakit ayırırsan da çok sevinirim abim.
Kaan'ın adı yazınca kıskandım benimkini de yaz lan
Kanka Kaan'la sen tanıştırdın zaten, asrın kıyaklarından biri. : ) Fakat bi hayrın oldu mu bana? Yooğğ... : )))
---
İnşallah arkadaşlar. Hepinize tekrardan çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Renk konusuna gelince. Bana kalırsa Laguna Seca Blue, BMW'nin en güzel ve en özel rengi. Ben Laguna Seca boyayarak üst düzey araçlarda sunulan bu rengi, belki de bu renk fikri ortada bile yokken piyasada olan bir araçta kullanmak istiyorum. Tabir-i caizse eski bir araca yenilikçi bir hava katmak. Kaldı ki sitede "en güzel mavi tonu" başlığında gördüğüm kadarıyla pek çok kişinin beğenisini toplayan bir renk.
Peki bu renk E21'e uygun bir renk mi? Asıl soru bu. Belki sizin de "başka bir renk de düşün" derken demek istediğiniz de bu. Öyle ki; bu sorunun cevabını henüz ben de bilmiyorum. Çünkü bu vakite kadar sadece 1 tane Laguna Seca E21 gördüm. O da kırık dökük bir halde... Tam da bu noktada ben bu riski almak istiyorum. Çünkü arabam üzerinde yapılabilecek şeyleri iyi kavradığımı ve neyin güzel durup neyin durmayacağını iyi bildiğimi düşünüyorum. Keza yine bu risk bana başarı getirir. Her yenilik biraz risk barındırır zaten. Olur da güzel olursa seyir zevki olan bir otomobil çıkar meydana ve takdirinizi toplarım. Olmaz ve güzel durmazsa da canımız sağ olur. Bir daha ki projem için bana ders olmuş olur.
Benim bu renk konusundaki tek korkum, bu tonun benim aracımda boğuk ve yalın durmasıydı. Fakat bunu da cam kenarlıklarındaki gümüş rengi çerçeveler ve böbrekler silip atacaktır. Yani bu riski göze alıp, öyle umuyorum.
Aracımın bitmiş haline örnek malesef yok. Diğer bir değişle "iyi ki de yok" ki bu beni daha da çok heyecanlandırıyor. Muhtemelen bir daha çocuğum falan olduğunda bu şekilde sevinirim ki MK360 oğlumdan farksızdır. :) Eray abim ve siteden samimi olduğum arkadaşlarım arabam için ağladığımı falan da bilir.
Yine de benim arabamın kalıbına yakın bir örnek olarak şunu gösterebilirim, belki bir fikir olur sizler için;
http://24.media.tumblr.com/tumblr_luh533f8KX1qememno1_500.jpg
http://www.2002ad.com/images/carsforsale/ACF3E33.jpg
Yukarıdaki yazım tarzımdan dik başlı olduğumu düşünmemenizi rica edicem. Tam aksine, benim isteğim sürekli çeşitli insanlarla istişare edip, onların görüşlerini ve fikirlerini duymak. Nihayetinde akıl akıldan üstündür. Saygılarımı sunuyorum.
Ben yaşam koçunum senin :D
" Arabamı ailem sevmiyor, arkadaşlarım sesi hariç sevmiyorlar, herkes elimden çıkartmamı söylüyor. Tek kız arkadaşım bu konuda destek oluyor bana. Bense sakinim, çünkü vakti geldiğinde görücekler. "
bu cümleleri okuduktan sonra ilk sözüm helal olsun oldu.Azmini takdir ediyorum umarın herşey istediğin gibi olur merakla bekliyorum
-Eray abi üst kapak yok!
-Nasıl yok?!
-Abi kapak komple yok, çalmışlar. Külbütörü açmışlar, bir de kapağı çalmışlar. E külbütörü açtınız, bari kapağı çalmayın. Kapağı çalmamış olsalar hani...
: )
Nası lan kapak yok mu şimdi?
Yok. : ) Motordan geriye sadece; karter, emme manifoldu, krank, headers, külbütör kapağı ve blok kaldı. : )
Germanian
22-01-2013, 00:03
Yok. : ) Motordan geriye sadece; karter, emme manifoldu, krank, headers, külbütör kapağı ve blok kaldı. : )
nası ya nerde calmışlar ?
Eray Yümsel
22-01-2013, 09:39
Kapagin yerine komple motor aldik bizde dimi furkanjimmm :)
oha be sokaktan nasıl çalarlar motorun parçalarını. sende okadarmı boş bıraktın arabayı..
Geçmiş olsun.
nası ya nerde calmışlar ?
Koyduğumuz bir depodan malesef...
oha be sokaktan nasıl çalarlar motorun parçalarını. sende okadarmı boş bıraktın arabayı..
Geçmiş olsun.
Zaten sokaktan çalmadılar ki yahu. : ) Mühim değil olmuş bitmiş mevzu yani aksine çeviremeyeceğimize göre durumu uzatmanın hiç manası yok. Boşuna kendimi üzersem, üzüldüğümle kalırım.
Kapagin yerine komple motor aldik bizde dimi furkanjimmm :)
Abi makara olsun diye yazdım "abi kapak yok" diyaloğunu. Sana zerre surat yapmadım zaten fark ettiysen. Yapamazdım da çünkü ne senlik, ne benlik bir durumdu... -Ki parçaların olmadığını fark ettikten 1 saat sonra yeni motor almaya karar vermiştik. Ertesi gün de yeni motor alındı.
Eski motorumuz M30B32'idi. Yeni aldığımız motorumuz M30B35. Çıtayı sürekli olarak yükseltiyoruz, sonumuz hayrolsun. : ))
berkay_aydin
22-01-2013, 13:38
Renk seçimi bence çok iyi, inşallah istediğinden daha iyisi olur :)
Konuyu takipteyim , bende bir e30 alıp 2.8 yada 3.2 yada 3.5 artık hangi motoru tesisatı ve şanzımanıyla uygun bulursam swaplamak istiyorum.
Fakat bütçem belli. Bende de herzaman bir kaşıntı olmuştur , son 1 sene elantraya harcadığım paralar yüzünden gezmeye çıkamadım komple motoruydu jantıydı lastiğiydi cartı curtu , aracı kullandım şuan orjinale cevirdim ama martın sonunda borcum anca bitecek :D, dışarda oturup kahve içmek bile pahalı gelmeye başladı parasızlıktan :D para elimize geçtimi lip 100tl olsa bile pahalı olmuyor ama , neden çünkü arabaya :)
Kafamda çok soru işareti var , bir e30 kasası alıp swaplasam mı yoksa honda 1.6 ies alıp hiç sıkıntıya girmeden devam mı etsem bilemiyorum..
İkisi çok ama çok farklı şeyler. Sıradan bir arabayla gezip tozmanın keyfini aldıysan; E30 tercih et... : )
http://c714091.r91.cf2.rackcdn.com/f3112c8367553e1b90500e3cde859126.png
: )))
volume81
08-02-2013, 16:17
laaaaannnn :D big six turbo :D
hadi bağalım hedef güç ne ?
Şimdilik birşey söylemiyeceğim süpriz olsun. : ) Fakat akıllarda oluşan fikriden/düşünülenden farklı bişeyle karşınıza çıkartacağıma emin olabilirsiniz. : )
#199'uncu mesajda "çıtayı yükseltiyoruz" demiştim. Gerçekten de öyle oluyor, son gelişmelerle artık 4-5 gömlek yukarı taşıdık projeyi. Allah'ın izniyle çok daha kaliteli bir halde takdirinize sunucam.
Bu arada;
Kendi kendime ne zaman içimden "MK360 Projesi" diye geçirsem, hayale dalsam, hemen aklıma tek bir laf gelirdi. Gerçekten arabayı ilk satın aldığımda sahip olduğum mantalite buydu. Şuan da kendimi yine o fikirde hissediyorum.
Sevgili Özgür abim beni çözmüştü ve çok iyi tanımlamıştı durumu;
no show
all go
diyosun
maşallah
Modern model yili ve yuvarlak hatlari olmayan araban icin laguna seca sönük kalir.
Atlantis blue bu maço arabalara daha cok uyabilecek bir mavi. TR de 1-2 defa gormusumdur bu islerle ilgilendigimden beridir.
http://i10.photobucket.com/albums/a125/mjcarrer01/Atlantissix.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh5/lowvdub1998/G8.jpg
http://i252.photobucket.com/albums/hh5/lowvdub1998/8D3Z0507.jpg
http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/Atlantis01.jpg
http://www.m3post.com/forums/attachment.php?attachmentid=527190&stc=1&d=1305837342
Eray bey ile çalışmalarımız ve görüşmelerimiz sürmekte. : ) Şu an yeni motorumuzun gelmesini bekliyoruz. Her ne kadar abim aklıma daha beter fikirler soksa da, ben başka motorla çalışmak istemiyorum. Umarım yakın bir vakitte başlicaz. : )